lara light
|
Lepotice moje, dogaja tu, dogaja, pridne...obdeale vse teme od korenja do frizerja pika, vse najboljše punca moja, kaj bo ati finga skuhal nocoj? lepo praznuj! noki, z mano si nimaš kej pomagat almk, upam, da ste ok, 6 bolezen? taški, tornaša, je res to en tak artikl k skoz pohaja...bravo! gemelli, uživate vi kaj, ma lepi ste na uni slikci, ohjoj, prelepi!! zdaj se bo življenje 'umirilo', menda po enem letu vse bolj gladko steče...al pa ne, podaljšanje, vrtec?? crvice, krasni princeski! miška, vi pa že 6m! sneži, tvoji bosta kmalu na nogah kaj? ma pridne ste v s štirmi , nikol mi ne bo jasno, kako vse sfolgate, pa smučate, pa jadrate, pa surfate,.. ne me kregat, bli na sejmu dom in res nism se nobeni oglasla, saj tudi moja mala2 ne marata več sedežev in če ne spita je stok...potem pa moram zadaj sedet in o pot pet, hb, da so rebrnice ravne po novem grem kej pospravt, dokler sta tu na tleh pridna, lubčkeee vsem, tud tistim, ki sem jih pozabila mz7 ou.lumggmk,.m, poročilo mojga sina ker mlinčka pridno časti jutranjo, evo nekaj osvežilnega popoldanskega