lara light
|
Nimam zdej cajta, ju3 več, zato...noki, hvala IZVIRNO SPOROČILO: nokes belen, , ja res bo minilo, samo do takrat morš zdržat, kar pa itak boš, ker imamo dvojne dvojno debelino kože! oh, revčke ste, vse, ki morate prenašat takšne hude preizkušnje! naj se čimprej pozdravita, pa bo pomlad in bo vse boljše! ti kar pojamraj, pojokcaj, vse razumem. res je grozno, kar se vam dogaja, in mislim, da ti gre zelo dobro! no, tako dolgo sem pisala tale post, da upam, da si si kaj odpočila, ko sta bili z nonotom na sprehodu in da si malo boljše volje. eh, tudi meni včasih dekl dvigne, ni kaj podpis!! dobra si, super si, boščki, saj bo šlo mimo, še malo, malo...jutri je marec! Močan objem in kupe zdravja tebi in tvojim pri nas je ivana smrkava in slabo spi, ker ne more dihat. nima vročine, je bolj nerazpoložena kot ponavadi, ampak to proti vašim težavam ni nič. kriva je pa hedi, ker je omenila, da smo edini zdravi pocajtajte se lara, tudi vi se pozdravite, koliko časa pa traja ta 6.? , 3 dni vročina, potem rdeče pikice, danes že zginjajo, ju bo mimo. nejevolja, jokajoč je, popolnoma spremenjen, čisto druge fore ma, za ne spoznat, a nič hudega, hb igrače oz. knjigice: jaz pustim, da sama listata, seveda kartonke, pa imamo tudi že polkne potrgane , kaj naj? se mi zdi, da se je treba igrat in spoznavat stvari, tudi če se kaj uniči. pač imam skoraj vse že polepljene. uničevanje iz objestnosti ali nalašč, tega pa ne pustim, šiba poje! pika, voziček/prikolica: zelo fensi, bosta kupila? je dovolj prostora za 2? naši prijatli jo imajo, sicer za enega otroka in so jo veliko uporabljali. so zelo zadovoljni. lara, kolesarska kultura, kaj je to? oz. vozniška kultura, kaj je to? ko sem kolesar, preklinjam šoferje, ki divjajo in izsiljujejo prednost, ko šofiram, trobim štorastim kolesarjem, ki cincajo na prehodih za pešce, banda zmučkana , eh, treba je pazit ful, ker se prehitro kaj naredi. to pa res, ni za bit pameen in met prav, amak pazit nase in na druge hedi, upam, da uživaš v zimskih radostih, jaz sem presrečna, da počasi kopnijo tele snežene gore. daj, pomlad, daj. cincaš ko uni kolesarji. kaj še? aja, copatki: za Rd smo dobili elk-ove iz malemaše, zeeeeeeelo priporočam!!! ostanejo na nogicah, dovolj široki, da ne tiščijo, ne polzijo, so lepi in nasploh fajn. če pa bi kera naročala iz ebaja, bi se pridružila naročilu. nič, bibike, tole pišem že od opoldneva, čas je da stisnem "send" okej no, "potrdi". še to, pogrešam kar nekaj dvojnih, malof in pa taški je tut poniknila. tud jaz pridite mal na kufe, saj mlinčka kuha in pomiva! ajde. gemelli, sitro brojite , objemček in lubčke! moja2 spita že 1h in valjda do 8h zjutraj ha ha ha lep večer lepotičke