|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2009
8.3.2010 10:16:02   
Snezinka4
O hvala, drage žene.....

Ljubljančanke oz. tiste,ki ste dale prošnje za vrtec v Lj...Poznate tole: http://www.eljubljana.si/on/1585-odlok-o-sprejemu-otrok-v-vrtec-v-mol
Verjetno da, ampak za vsak slučaj pošiljam, če je katera spregledala.

(odgovor članu 4pikice)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
8.3.2010 10:21:07   
pikatara
Tara mi imamo vedno kosilo nekje med 17 in 18 in otroka jesta z nama, pojesta pa ogromno. Patrik večji obrok kot odrasle ženske. Pred spanjem pa spijeta mleko v posteljci, to je nekje okoli 21. MEd 1 in 2 pa obvezno bujenje za flaško.

Snežinka verjetno ne dobista dost čez dan. A je zelenjavni obrok samo zelenjava? Če je pri nas sama zelenjava glih eno uro drži. Meni se mala zbuja, ker čez dan ne je dost. Zadnjič je pa pašte zvečer pojedla za izvoz in spala celo noč.

Larči in ostale hvala enako.

danes pa samo moški del:
user posted image

Z vilico že gre:
user posted image

Ko sem sit, sem pa srečen:
user posted image

Danes Tivoli? V sredo bo 30 cm snega.

(odgovor članu tara78)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
8.3.2010 10:31:58   
pikatara
Snežinka hvala. Že 14 dni preverjam kdaj bodo objavili nove vloge. Mi smo sicer sprejeti v Jaršah z junijem, sam ju moram na brod prestavit.

Dedi vidim, da nas bereš. Vse naj naj ob rojstvu trojčkov. So rojeni na isti dan kot moja malenkost.

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
8.3.2010 21:14:41   
hedviga
Ma bentiš drage moje...neki sem hotla dans not prinest in napisat vsaki nekaj..pa ne greeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
Bom samo napisala kar novega je ( kot ena ukrajinka napisala sem...).
Miha dobil v tem tednu v treh dneh obe zgornji 4. Umrli skoraj, nič spali,. bohved kaj bo danes, ker čez dan je bil katastrofa.
Špela dobila v tem tednu spodnjo 1 in zgornjo 1. Beri- spanje zgoraj.
Blagor meni, ker imam Calpol. Juhej in ja, Sneži ni sirup vem, je.bi ga.... user posted image user posted image user posted image
Noki, ma daaaaaaj še en par cm3 snega nam fu...ne in potem mogoče tale Tivoli. Ker se mi ne da delat kroge po dvorišču.
Pika, ma nismo dvomli da ne bi tvoji jedolinoti prvi osvojili kulinaričnih panog ala držanje vilic. Naša dva se resnično nista sposobna sama nahranit. To pomeni da je pribor enak recimo izvlečnemu metru ali žabi ki poje ali.... Vsekakor te rabim za kakšne nove recepte, dajmo res ta Tivili izvest, da bo vsaj ena z mano ki bo ob 11 pila vino user posted image user posted image
Taški, pa kje si ti baba naša noooo....sem vidla kolk stane una reč, mi je nerodn sploh kej rečt. No recimo...en per a je ok?!user posted image

In na kratko še novica s preteklih dni- Miha shodil!! Brez dvoma!!! user posted image user posted image user posted image
Pa ne samo shodil. Splezal tudi. Na kavče, na vse pri bajti in Špela za njim pleza, kokoška mala. Ojej in au in adijo pamet. Le da mala misica še ne zna hoditi...zna pa vse druge kozlarije....user posted image

< Sporočilo je popravil hedviga -- 8.3.2010 21:19:26 >

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
9.3.2010 8:29:58   
nokes
jutro, evo vam kavice, pa vam za danes šlogam, da bo ful pihalo, malo snežilo in bo mraz. jutri isto, pa še slabš.

user posted image

user posted image

hedi, dobrodošla nazaj, upam, da ni crknla še pečica user posted image , sam nehaj ti tule gor nekaj đinksatuser posted image . drgač pa čestitke mihcu za zobe in prve korake user posted image , špela mu bo itak sledila takoj.

pika, lepe slike, sploh prva user posted image

snežka, tale vrtec me zdaj ful matra, ne vem, kaj narest. tamala sta sprejeta, samo če pa mi podaljšajo porodniško, potem bi pa morala dat novo vlogo, ker bi šla v vrtec s septrembrom. hmmm. nič, bo treba kakšen tlf obrnt.

vsem en lep dan.

nokes

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
9.3.2010 8:49:16   
pikatara
Bravo Mihec. Ja tele 4 so pa grozne. Patriku kar kri iz dlesni teče, ko ven rinejo. Na vseh 4 koncih so že, sedaj gredo pa posredi ven. Calpol je tudi nam rešil noč. Karolina je eno uro skupi jokala, sem jo nosila po rokah, pol je pa k sreči Calpol prijel. Ji zgornja dvojka ven leze.

Noki v naši odločbi za vrtec piše: v primeru, ko o sprejemu otrok odloča komisija, morajo starši vključiti otroka v vrtec s 1. septembrom tekočega leta ali z dnem oblikovanja novega odelka med šolskim letom oziroma naslednji dan, ko otrok dopolni starostni pogoj za vključitev v vrtec (enajst mesecev) oziroma naslednji dan po poteku sarševskega dopusta, če je bil le ta podaljšan. Piše še da moraš prosit za razumno podaljšanje roka. Po prejšnjem pravilniku, bi mogla jaz zaprosit za vrtec na Brodu z novo vlogo (če bi bila sprejeta, bi bila najprej s septembrom), v starem vrtcu pa moram dat odpoved 15 dni prej. Moram poklicat kako je sedaj z novim pravilnikom, ko omenjajo možnost prepisa. Tega prej ni bilo.

Larči in ostale primorke a vas je že odpihnilo?

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
9.3.2010 9:21:05   
gemelli
Ojla!

Ne, nas ni se odpihnilo, a ce bo slo tako naprej ne vem........mogoce tudi.

Mihec......bravo za prve korake!!!!! Tudi nasa Sara se pripravlja, da bo shodila. Par korakov ji uspe naredit, a kaj vec pa ne, Alex pa jo samo zacudeno gleda.

Lara......kako ste?ste doma?vas ze pogresamo!

Belen.......spanje???????to je uganka.Pri nas se tudi ni dosti spalo, ko sta delala zobke. Odkar jima ponoci ne dajem vec za jest je boljse, a ni se dobro, predvsem Alex ima nemirne noci.Mogoce zobki?????mogoce pozornost??????mogoce bog ve kaj??????Ti ne morem nic svetovat, le to, da nasa dva spita v locenih sobah in ne budita drug drugega (ce ni prehudo kricanje).

Se nekaj me zanima.......ma kako vam uspe toliko pisat po rr? Imate doma kako pomoc, al vam kdo pazi otroke? Jaz sem namrec sama za vse, le pozno popoldan pride moz in na kosilo hodi, tako da imam se to nalogo,da kuham za oba. Jaz vas komaj utegnem prebrat, za pisanje pa mi najveckrat zmanjka casa.

Lepo bodite!!!!!!!!

Sara & Alex 2.3.2009

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
9.3.2010 10:08:14   
lara light
Lepotičke moje, se držimo čvrsto, se ne damouser posted image  ja piha pa kot da ima user posted image  mlade, mah naj bo že enkrat sončece in prijazne temperature...saj bo, saj bo.

Pika, ti si bla nekaj slaba, upam, da si zdaj fajn. Bravo za lepotca, za št. zobke pri hiši, pa za dobra ustauser posted image
Hedi, čestitke junaku!user posted image Saj vemo vsi, da pr vas v potokih calpol...nič prikrivat. Kako je blo na poljuki, se sankata?daj kako fotko pls.
Gemelli, user posted image sara, supeeeer!!! Alex je bo posnemal, ne skrbi. Kaj novega? Kako so tricikli?
Noki, thx za kofe! Si oddala za podaljšanje porodniške? Gemelli?
Taškica, le kje zdaj smuča...pridi kaj mimo.

Belen, sneži, almk, pikice....upam, da ste vsi zdravi.user posted image

Mi smo fajn, zadnje dni v glavnem z avtom na sprehoduuser posted image , malo šnofamo po trgovinah, mali skoz na nogah, mala ne ve kaj bi z njimi, nič novih zobkov,spimo do 6.30, skoz lačni, smejoči, ma oh in sploh, ...sigurno po mamiciuser posted image

Bo drugi teden kaj lepše vreme?? Moram inženirja trontla kej poklicatuser posted image

Naj vam bo prijetno toplo!

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu gemelli)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
9.3.2010 10:16:01   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: gemelli

Se nekaj me zanima.......ma kako vam uspe toliko pisat po rr? Imate doma kako pomoc, al vam kdo pazi otroke? Jaz sem namrec sama za vse, le pozno popoldan pride moz in na kosilo hodi, tako da imam se to nalogo,da kuham za oba. Jaz vas komaj utegnem prebrat, za pisanje pa mi najveckrat zmanjka casa.

Lepo bodite!!!!!!!!

Srčica moja, ja, ja, 5 varušk za čez teden, vsak dan druga, da ima mirne živce, čez vikend pa...user posted image , mah tu na tleh se igrata, jz pa na sedežni klofam. Evo zdaj sem ju dala enga v vozek na hodnik, enga v prenosno...spitauser posted image . Je pa res, da je po 19.30h pr nas, razen dudo rabim tud 3x na uro, pr nas mirno.

Belen, gledam fb, kje ste kupili motorček?? luškano...pa že tko dobro sedita? bravo, bravouser posted image

Kaj boste kuhale?? Pika? Noki? thx!

Coelho

(odgovor članu gemelli)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
9.3.2010 10:47:40   
buba.miska
Pozdravljene

Naredla sem album z sliko naše prikolice za kolo, ki sem vam jo obljubla žće lani :)

ŽANA(2130g) IN KLEMEN (2310g) 14.5.2009

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
9.3.2010 11:22:05   
nokes
IZVIRNO SPOROČILO: buba.miska

Pozdravljene

Naredla sem album z sliko naše prikolice za kolo, ki sem vam jo obljubla žće lani :)

sam, da nisi pozabla user posted image , jo uporabljaš tudi kot voziček, ali samo za kolo? hmmm, se mi zdi, da si pisala, da kot vozek tut? sori, ne spomnim se... kako ste kaj drugače? vse okej? zdravi?

kuham: žrebička (hja, res je, ga že fuuuul dolgo nisem user posted image ) v omaki in rizibizi, njam.

gospodinjska pomočnica: nokica-nokič-nokusavlis-nokičeva, all in one user posted image , mah, cajt je relativen, saj veš: ajnštajn user posted image ,
okej, baj-baj

nokes

(odgovor članu buba.miska)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
9.3.2010 13:23:20   
Belen
ciao punce,

gemelli, lara : ja spanje: smo jih ločli..... Naša ki se je non stop zbujala za dudo (15X na noč).... čudežno in newerjetno smo jo izselili iz naše sobice w bodočo otroško..... Lija spi še z nami w sobi w postlci swoji..... NE BOSTE WERJELE: dwa dni odkar je sama w sobi, je dwe noči PRESPALA od 19-20h do 6h..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image al je to slučaj, al pa???? ko je zajokala za duduo jo nismo slišali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image važno da ne zbuja Lije in posledično spimo wsi boljše in kar je pomembno weč w kosu.... 1X se lija za hrano zbudi, drugače pa 2X za duduo.... proti prej: Amerika.... user posted image user posted image user posted image

zdej al je slučaj??? al kr so ji zgornje enke wen že pokukale, al HOČE IMET SAMA ZASE SOBO??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   nema weze....samo da nina....in da to traja neki časa....

gemelli: ma js mam čas (sicer manj kot prej),da kej weč napišem,ko spita al pa tudi ko se igrata..... se ni panike...saj za 1X pri nas....drugače pa sm sama.... mož dela do 17h wsak dan....

lara: w BC se ga kupi...baje je fulll poceni, sicer ni naš, je od enoletnega fantka od kolegice user posted image punčke moje še nimajo motorja-zaenkrat user posted image user posted image user posted image

nič burja me ubija..... nanka wen js ne grem,kaj šele z vozičkom.... čepraw bo ju3 še huje pravijo.... uffffffffffff....wam w LJ je sigurno bolj toplo user posted image user posted image user posted image user posted image

grem kuhat..... moji imajo radi polento + šalšo + parmezan..... njamiiiiiiiiiiii user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
9.3.2010 18:24:02   
mismis
Dober dan,

samo en malček se pomeša med vas, da rečem HEDI IN MLINČKA, hitr sporočila na FB gledat

pa lep dan vsem skupaj še naprej user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
10.3.2010 8:17:02   
mlinčka
Dobro jutro!

Da za trenutek pozabimo na tole bedno vreme vam tokrat postrežem kavico v prijetnejšem ambientu user posted image

user posted image

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
10.3.2010 9:06:28   
mlinčka
Pa še novost, Anja ima prvi zobek, iiiiiii. Trenutno torej 6:1 user posted image .

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
10.3.2010 9:08:20   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

Dobro jutro!

Da za trenutek pozabimo na tole bedno vreme vam tokrat postrežem kavico v prijetnejšem ambientu user posted image

user posted image

mlinčka tako je pri nas zdej na Obali,sam da burja piha 200/h    user posted image user posted image user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
10.3.2010 11:40:57   
pikatara
Mlinčka hvala za kavico. V tem snegu se prileže.

Noki če še rabiš imam 3 škatle zate.

Blanči mislim, da si ti spraševala, če se Britay Evolva, da v ležeči položaj samo pred montažo v avto. To je res, vendar je sedež tako gromozanski, da bosta imela nekaj časa skoz v ležečem položaju. karolina se čisto zgubi not in če ga položim lahko vsaj sedi not.

Imamo že 3 cm snega.

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
10.3.2010 11:41:38   
pikatara
Mlinči bravo za zobke.

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
10.3.2010 11:52:50   
buba.miska
Pozdravljene

Že dolgo nisem nič napisala o nas. Pa bom zdaj malo dužja :)

Toto leto se je pri nas začelo z boleznimi. Najprej Klemen, ki je dobil popokane žilice, so najprej mislili da je levkemija, so sedaj ugotovili da je mogoče on tako reagiral na 6. bolezen. Čez 2 dni je dobila vročino še Žana - 6. bolezen. No potem pa smo meli mir 1. mesec.

Takrat pa si je atek koleno z.j.e.b.a. pa je še on bil na bolniškem sem mela 3 otroke user posted image Ko je on skoraj končal se je spet začelo pri Klemnu. Kašelj, vročina, zobi spanje z njim v kuhinji (to je slabost 1sobnega stanovanja). To je trajalo dober teden, dobil je pumpico. No sedaj je vredu. Ko se je on skoraj pozdravo pa nam je Žana zakuhala.
Čez par dni pa še jazuser posted image . No sedaj smo hb vredu.

Dala sem vlogo za vrtec in začneta jeseni, če bomo sprejeti je baje kar gužva.

No pa še malo kaj lepšega da napišem. Po vodstvu Žane z 2:= je sedaj Klemen prešel v vodstvo z 4:2 ampak Žana ga bo hitro dobila.

Še vedno hodimo na ft. Sedaj oba sedita,. samo sama se še ne vsedneta, Žani manjka čisto malo, Plazimo se samo nazaj naprej ne gre. upam da bomo shodli do vrteca :)

Lp
pa lepo sredo vam želim

(odgovor članu Snezinka4)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
10.3.2010 11:54:00   
buba.miska
aja pa še teže pri 9 mescih Žana 6. 800 in 65cm
Klemen 8.000  in 70 cm velik.

Neposredna povezava do sporočila: 3720
10.3.2010 13:42:43   
dekle11
Hej, Gemelli, tudi meni rr ne znese. Prej mi je pomagala mami, zdaj pa samo še približno 1x na teden malo vskoči, da si z možem lahko privoščiva kako uro frej za lumpat okoli. Pa tudi mi ni treba kuhat za moža in ob sobotah mi pride ena teta malo pospravit. Ampak kaj ko se prah vsak dan nabira :(

Sem ostala zadaj, pri postu v katerem je ena potarnala nad vneto ritko. Tudi pri nas je isto, en ima vneto večkrat, drugi praktično nikoli, hrana podobna, ... Hja, jaz mažem kar z Bepantenom, nič s hladilnim in enkrat na dan preventivno s praško ...

Evo, konec 15 min miru, spet akcija. Pinja, a vaši tudi nič ne spijo čez dan?!?!? Bom danes pridno prebrala do konca...

Neposredna povezava do sporočila: 3721
10.3.2010 14:20:13   
lara light
Lepotice moje, nas bo odpihnilo ??? upam, da ne. groznooo je tukaj, okna piskajo, rolete šibijo, korci letijo, devesa polomljena, brez ogrevanja smo bli celo dopoldne, elekt. le občasno, voda naj bi zmanjkala...res ni prijetno. user posted image  Ju3 bo bolje, a ne da bouser posted image  bo, bo!!!

Hvala za kuharske recepte, še kakega ob priliki, thx!!user posted image Vedno prav pride kaka sveža ideja.

Moja2 spita, cajt za netuser posted image ...user posted image pospravljal bo pa nevemkateripridnež.
Ritke? Mi mamo mir. Je pa res, da ves čas uporabljam sv.nj.ko drage robčke pampers sensitive.
Buba, pridni, lepi, veliki, bravo!user posted image
Dekle, moja spita nekaj dop.,  danes celo 1h, pa pop. pol do max 1h. Ni slabo, se nič ne pritožujem.
Pika, koliko je snega?
Mlinčka, bi tako mizico, tak ambient, sonček,...mmmm, naj se čimprej zgodi!!
Noki, kako noski?
Hedi, kaj pravi moj Mihec? Pa princeska? Še kak zobek ven kuka?
Sneži, Taški, še dojita ponoči? Kaj novega?
Kje je pa MF???
Gemelli, spite kaj bolje? Koliko zobkov mate?? Pr nas še vedno 4:0.

Normana je tudi burja vzela...

Grem, ker une ta pridne za pospravit menda danes, ker je burja, ne bouser posted image

Tiščite se na toplem!user posted image

Coelho

(odgovor članu dekle11)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
10.3.2010 14:21:16   
blanč
evo še mene.
Tamaladva spitauser posted image . Pri nas še vedno hodita 3x na dan spat. Tamalo smo hvalabogu odvadli vozička in tako ju zdaj nesem en štuk višje in je mir v hiši, včasih me drži, da bi še varuško ugasnilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pri nas smo zaenkrat kr zdravi in tudi težav z rdečo rito nimamo. Jemo že skoraj vse, samo L ne gre, če ni spasirano, B pa papa ni važno kaj, samo, da je za jestuser posted image user posted image user posted image . Jedla sta že žemljice, samo smo to za nekaj časa prestavli, ker je taka svinjarijauser posted image user posted image user posted image bomo počakal, da zalaufamo terasouser posted image user posted image user posted image
Ven čedalje manj hodimo, če piha kot hudič. ni problem mraz ampak veter...user posted image user posted image user posted image user posted image
Evolve ne bomo kupili, ker bi rada sedež ki se prestavlja, ko sta otroka v njem. Zaenkrat imamo ultimaxe in smo zelo zadovoljni ampak za v tadrug avto bi pa ene cenejšeuser posted image
L se postavlja na noge in je nonstop v pogonu in dretje je njena trenutna največja vrlinauser posted image user posted image user posted image , kar naprej bi bla na rokah in hodla, men se pa ne da..., sreča, da je B priden in se zna igrat sam. Oba že rečeta ata, ampak seveda ne vesta kaj to pomeniuser posted image user posted image user posted image , sem ful vesela, da to obvladata in besede mama ju sploh ne učim, ker mi bo prav pasal, če bosta nonstop klicala atija, mamo pa primeru pustilauser posted image user posted image user posted image user posted image .
Lep dan, grem še mal kmetijo na FB poštimatuser posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu dekle11)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
10.3.2010 15:36:23   
nokes
te pa še jast, no user posted image

evo, tudi moja2 spita, HB!!! spita dopoldan eno uro (okoli 10.00) in pop 1 uro (ok. 14.00), pač z manjšimi zamiki, SAMO...... počelo je počelo: vitan je začel tako trmarit, da je za popi*dit, tako je utrujen, da ne more gledat, zeha na vsa usta, komaj stoji, sedi, leži, ampak zaspi pa ne. ima eno tako foro, saj ga vidim, vrageca, da malo odklopi. utihne in se zazre nekam, je sicer buden, a počiva. pa je čez nekaj minutk kot prerojen user posted image  uf, bo še pestro,. danes sem ga dajala spat eno uro.

primorkice moje drage, upam, da pečice laufajo, da so strehe prišraufane in imate otroke nalepljene nase. uf, kakšno vreme. DRŽTE SE!user posted image

lara, recept: zelenjava, ki jo imam v hladilniku (2x bučka, 2x korenček, pol rdeče, pol zelene paprike, polovica pora), naseckam, prepražim na olju, dušim do mehkega, dodam malo paradajza (iz piksne), čisto malo česna, pa začinim s pikico provansalskih začimb, skuham kuskus (3 minutke) in zmešam. jedli smo štirje. dobro blo. user posted image  to imam neštetokrat na jedilniku, spreminjam le prilogo (kuskus, testenine, polenta) bi rekla, da kolobarim user posted image  aha, včasih naredim z mesom (belo meso narežem in malo popečem, dodam zelenjavo, itd, itd...)

blanč, tudi pri nas je na tapeti: ADDDAAAA (kao ata, hja, pa naj mu bo), mama pa je bolj mamamamamam amamamam... user posted image

ritke: ja ista hrana, to itak, a druga prebava, pri nas sicer ni problemov, sem pa vedno z vodo umivala, šele zdaj, ko muvata ful okoli, uporabljam robčke (milerjeve vlažne, rozike), pa se mi zdi, da je to slabše za rito. kaj pa vem. user posted image

mlinčka, nehi mi lušte delat! user posted image

miška, kaj laufaš po RRju in loviš IVFjevke??? user posted image

kje pa je naša podganca? kako vam gre? še mlekca za izvoz? javi se kaj.

ja, vse pogrešane, vsaj en pofočk bi lahko naredile, danes, ko je takšen prednovoletni dan. sam jelenčkov mi še manjka.user posted image

nokes

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
10.3.2010 16:45:01   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: nokes

kje pa je naša podganca? kako vam gre? še mlekca za izvoz? javi se kaj.

ja, vse pogrešane, vsaj en pofočk bi lahko naredile, danes, ko je takšen prednovoletni dan. sam jelenčkov mi še manjka.user posted image

No, pa nej ti bo user posted image

Tu sem tu. Vas berem. Pa sem ali lena za pisat, al mam slabe dneve, al pa sem v prolazu...
Fanta sta (ne bote verjel) vsak dan daljša in težja user posted image
Mlekca še vedno več kot dovolj. Sem ga pa z manj vestnim črpanjem že uspela nekoliko zmanjšat. Tak da me zdej ponoč več ne zbudijo joške, ampak fantje, ko je cajt za jest.

GH... jst že vsesorte sprobavam.
Je pa tko, da nismo še čist sprejeli koncepta žličke. Res je, da smo korigirano stari šele 4 mesce... ampak mislim, da je bolj bistveno to, da se na žlici pač ne da ninat.

FB... hočem naložit slikce, pa me zaje****... a ma še katera probleme, al to sam meni nea deluje.

Tara me je sprašvala za zobke... ma, je verjetno še prekmalu, čeprav nekteri že tud tko zgodaj dobijo.
Roke je pač fajn tlačit v usta, pa vseeno čigave so.

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?