nokes
|
te pa še jast, no evo, tudi moja2 spita, HB!!! spita dopoldan eno uro (okoli 10.00) in pop 1 uro (ok. 14.00), pač z manjšimi zamiki, SAMO...... počelo je počelo: vitan je začel tako trmarit, da je za popi*dit, tako je utrujen, da ne more gledat, zeha na vsa usta, komaj stoji, sedi, leži, ampak zaspi pa ne. ima eno tako foro, saj ga vidim, vrageca, da malo odklopi. utihne in se zazre nekam, je sicer buden, a počiva. pa je čez nekaj minutk kot prerojen uf, bo še pestro,. danes sem ga dajala spat eno uro. primorkice moje drage, upam, da pečice laufajo, da so strehe prišraufane in imate otroke nalepljene nase. uf, kakšno vreme. DRŽTE SE! lara, recept: zelenjava, ki jo imam v hladilniku (2x bučka, 2x korenček, pol rdeče, pol zelene paprike, polovica pora), naseckam, prepražim na olju, dušim do mehkega, dodam malo paradajza (iz piksne), čisto malo česna, pa začinim s pikico provansalskih začimb, skuham kuskus (3 minutke) in zmešam. jedli smo štirje. dobro blo. to imam neštetokrat na jedilniku, spreminjam le prilogo (kuskus, testenine, polenta) bi rekla, da kolobarim aha, včasih naredim z mesom (belo meso narežem in malo popečem, dodam zelenjavo, itd, itd...) blanč, tudi pri nas je na tapeti: ADDDAAAA (kao ata, hja, pa naj mu bo), mama pa je bolj mamamamamam amamamam... ritke: ja ista hrana, to itak, a druga prebava, pri nas sicer ni problemov, sem pa vedno z vodo umivala, šele zdaj, ko muvata ful okoli, uporabljam robčke (milerjeve vlažne, rozike), pa se mi zdi, da je to slabše za rito. kaj pa vem. mlinčka, nehi mi lušte delat! miška, kaj laufaš po RRju in loviš IVFjevke??? kje pa je naša podganca? kako vam gre? še mlekca za izvoz? javi se kaj. ja, vse pogrešane, vsaj en pofočk bi lahko naredile, danes, ko je takšen prednovoletni dan. sam jelenčkov mi še manjka.