|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007
26.2.2010 19:57:47   
teka
sanwebdra, uau bravo super!

vanili, naša dva sta ista - včasih tabolša kompanjona (trenutno tekmujeta kdo skoči iz višje stopnice), pol spet kot pes in mačka! ampak lušna sta vseeno 100 na uro

mama06, upam da se bo za očeta vse dobro izteklo

valči, glede cartanja sem ista - se mi zdi da moram izkoristit vsako priložnost, da ju polupčkam, pocartam (ker več otrok ne bo pri hiši)

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
26.2.2010 23:30:28   
Kasija
joj mama06 upam, da bo vse ok. a ati pomeni tvoj oče? user posted image

živa po moje bodo moji in tvoji zdravi šele spomladi user posted image

valči jaz ju ogromno ljubčkam, tudi mi elian že kdaj reče, naj neham. user posted image gal se pa hoče mazit in razvajat user posted image tako da tudi mislim, da je to za oroka, dokler je majhen in sam to hoče, odlično.

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
27.2.2010 8:53:18   
skuštrana
Mama06, joj, upam da bo vse dobro. Kaj pa je bilo, nisi napisala ali mi je pobegnilouser posted image user posted image  user posted image

Cartanje, jaz jih non stop stiskam, lupčkam, jim grem včasih že na živceuser posted image , samo kdaj pa jih bom če ne sedaj...Liza še malo pa bo šla v šolo, pol se pa itak nočejo več cartat, jim je to pod častjouser posted image Je pa pri nas Liza v tata fazi in se ne sme on niti vsedit, mu že na kolenih sedi....

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
1.3.2010 9:24:35   
Kasija
dobro jutro!

sva doma sama z galom. saj ne vem, če še znam imet samo enega doma. gal se je pa navadil na bratčevo držbo in stalno išče soigralca.

pa končno je sonček. jaz sem pa strašno utrujena user posted image a ve kaj jemljete ali pijete ali jeste za energijo? ker sem se že naveličana utrujene in potem temu primerno nerazpoložena.

lep sončen dan 8po možnosti teden)!

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
1.3.2010 9:46:54   
10ka
kasija - tale sonček te lahko ful napolni z energijo user posted image

pingi - kam si pa ti izginila?

majoli - meni je bilo tudi super. samo vožnja domoj je bila pa kar divjauser posted image

pri nas na vrtu so že zvončkiuser posted image . ooo, kolk je bila pa ta zima DOOOOOOOOOOOOOLGA

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
1.3.2010 10:01:11   
živa
kasija, kupi si kakšen Endovital (sirup rdeče pese z medom) ali Floradix Floravital (tudi en naravni sirup), morda ti primanjkuje železa. Ja, pa sonček tudi pomaga.

10ka, če jutri otroke oddava v vrtcu ok. 8h, a bi šle za kako uro na kavo s tvojo Katjo in greš potem z mano v vrtec - moram sicer še malo pogruntat, kako bom to izpeljala user posted image ...

Lp,

živa

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
1.3.2010 13:54:12   
pingi
Jeeej, sonce je! Kako paše!

10ka, nisem izginila, samo manj sem na računalniku (tudi e-bayuuser posted image ), ker skoz neki prčkam.
Aja, BTW, imamo vaš telebajskast telefon, če ste ga slučajno pogrešaliuser posted image  Je zadnjič ostal na tisti sedežni v Areni. Je pa skrbno spravljen, ker če ne bi ga zagotovo dobili z zrabljenimi baterijami, ker je Jaka čist nor nanjuser posted image
A boš ti zihr šla na plavanje s Katjo?

Smo bili namreč prejšnjo soboto v Snoviku in je Maja taaako uživala, da je bilo veselje videt. Sem jo dala kar v navaden obroč, da je visela z rokicami čez in je tako migala z nogicami kot kakšna žabicauser posted image  tako da intenzivno razmišljam, da bi šle na ta plavalni tečaj.

Kasija, to je že pomladna utrujenostuser posted image  Meni pomaga edino to, da skoz nekaj počnem. Ko se pa enkrat usedem je pa konc. Pa čimveč bit zunaj tud pomaga.
Pa kakšna kavica in čvek s kolegicami tudi user posted image

Aja, pa še zato imam manj časa, ker smo v fazi uvajanja GHuser posted image  Mlečna kašica je njami, vse drugo pa tako tako (če je pri volji). Sicer pa zaenkrat bolj sesa iz žličke, kot pa požira.

Sanwebdra, bravo bravo za službo!!!user posted image Vidiš, da se pridnim enkrat vse obrestujeuser posted image

Hej, kje so pa kaj ostale Štajerke (Mehurčica, Alina, Lane...) A je že kakšna nova nosečka? Javite se kaj!

Eno vprašanje: user posted image  Koliko kaj vaši malčki sami hodijo v hribe? A jih še vedno prenašate v ruzakih? kolk so sploh sposobni sami hodit (časovno, razdalje)?
a poznate kakšno dobro motivacijo? ker moj možek bo izdihnil, če bo mogel še dolgo nosit Jakatovih 15kil.

Pa da se še pohvalim, da sem si nabavila sling (ja, sem zgodnja, aneuser posted image ). Sem ga kupila prek e-baya iz Amerike, pa mi je naša preljuba carina nabila še 12 evrov carineuser posted image  Vseeno me je prišel ceneje kot pa pri nas.
No, pa saj bomo imeli še kakšnega otročka, pa se bo splačalo, a ne.user posted image

Uživajte danes, jutri bo baje dež!

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
1.3.2010 21:19:27   
majoli
pingi, a je v snoviku kakšen mali bazen za naše malčke? Ali pa tobogan? Je bilo Jakatu tudi fajn? Mi imamo snovik bližje kot atlantis, samo ne vem če je noter fajn tudi za male otroke.

Hvala, lp

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
2.3.2010 14:13:50   
pingi
Majoli, ja, imajo tudi bazen za otročke, pa en mini toboganček, voda je pa globoka približno 50 cm.
Jaka se je zelo vživel, čeprav se je do zdaj bolj kot ne bal vode in šel v vodo samo do kolen. Tokrat sva mu pa le uspela nataknit rokavčke in ga zelo na izi spravit v vodo (tudi v velik bazen, kjer se naju je sicer držal kot klopuser posted image )

Voda ima pa v obeh bazenih 32 stopinj, kar je dovolj toplo tudi za zmrzljivce kot je moj možek (pač ni tolk obložen kot jazuser posted image )

V Atlantisu (Svet doživetij) je precej hladnejša voda, razen, če greš v Termalni tempelj, tam pa ima voda 32 stopinj.

Skratka, mi smo bili v Snoviku zelo zadovoljniuser posted image

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 4584
2.3.2010 20:10:39   
10ka
pingi - imaš ZS

živa - še enkrat hvala za impresivno dopoldne

danes punci prvič spita skupaj v sobi. sva ju dala v vreči, prebrala pravljico, razdelila dude in prižgala zvezdico. ponavadi po vsem tem mirno zaspita. danes, ko sta prvič skupaj, sta se začeli grozljivo jokati. obe seveda. no, pa da vidimo, kakšna bo nočuser posted image

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
2.3.2010 20:57:26   
Kasija
majoli mi smo bili tudi dvakrat v snoviku z elianom in mi je zelo všeč. atlantis je res bolj mrzel v ta velikem delu. mene tam zebe. v snoviku nam je zelo prijazen reševalec posodil pripomočke za učenje plavana in pokazal uporabo. zakon! elian je plaval ko riba in užival. res si zaslužijo pohvalo! pa enkrat vmes je en del zaprl in notri nametal vse sorte pripomočkov, koše, žoge, plavajoče blazine in si se šel poželji lahko igrat v ta del bazena.

živa smo bili danes popoldan na predstavi v lutkah in sem gledala, če bi vas kje opazila. a ste šli?

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
2.3.2010 21:12:14   
živa
IZVIRNO SPOROČILO: Kasija

živa smo bili danes popoldan na predstavi v lutkah in sem gledala, če bi vas kje opazila. a ste šli?

Ne. Sem pa mala dva naložila na vlak, ko je šel moj iz službe, in sta se peljala eno postajo user posted image .

Lp,

živa

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
4.3.2010 9:09:22   
skuštrana
Hellou!

Da nas malo naprej potegnem, še junij 2005 nas je prehiteluser posted image

Pri nas je pestro, kot ponavadi. Arsen full kašlja, sva bila pri p, pljuča so čista, ampak ponoči ko leži mu sluz zatega po grlu in v želodec in že cel teden vsako jutro full bruha ( samo sluz), tako da je doma. Sicer je čisto normalen, ampak tak ne more v vrtec. Sedaj mu dajem neko raztopino iz lekarne, Bisolvon. Upam da bo to pomagalo.
Oton je na ab, angina. Edino Liza se drži.

Desetka, hvala za knjigo, sem jo začela brat in ostala na 3 strani že cel tedenuser posted image

Dajte mi povedat katere družabne igre naj nabavim? Da bodo ok za Lizo. Imamo neke pingvinčke, pa človek ne jezi se, memory...Kaj še?

Živa, kako se je obnesla tista pena za modeliranje?

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
4.3.2010 10:25:03   
živa
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Joooj, jaz gorenjska škrtica jo šparam za darilo ob kaki bolj posebni priložnosti ... user posted image Takoj ko jo preskusimo, poročam.

Družabne igre - domino (lahko s pikicami ali pa s slikcami, morda bo Arsen tudi počasi začel sestavljati slikice skupaj - če jih že ne ...), Črni Peter (če ima N. dober dan, se že da igrat z njim) - teh novodobnih pa sploh ne poznam, morda 4 v vrsto ...

Včeraj nisem v službi nič naredila, pa danes delam doma - da vidimo, če mi bo šlo kaj bolje user posted image .

Aja, pa user posted image za bolančke. Jaz držim pesti, da bomo celo cel teden v vrtcu user posted image ...

Lp,

živa

< Sporočilo je popravil živa -- 4.3.2010 10:26:03 >

Neposredna povezava do sporočila: 4589
4.3.2010 20:09:43   
skuštrana

Joooj, jaz gorenjska škrtica jo šparam za darilo ob kaki bolj posebni priložnosti ... user posted image Takoj ko jo preskusimo, poročam.

Eh, Živa user posted image Joj, kako zdržiš, jaz moram vse takoj probat, sem bolj neučakana kot otroci user posted image

Punce, prosim za en vaš glas za moj buši http://bibaleze.si/multimedia/pomladansko_darilo/moj-busi-v-40-tednu.html

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
4.3.2010 20:33:52   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: živa

živa

To peno imamo mi doma. Je super, samo moraš pazit, da se ti v tepih ne utre, ker jo težko dobiš venuser posted image . Mi imamo še modelčke zraven, da se lahko še bolj mali zaigra in je res fajn ( sta zraven še dva nožka, s katerima se ne more vrezat, ampak ful uživa, ker ga lahko ima v rokahuser posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
4.3.2010 20:54:42   
živa
Na srečo mi v dnevni, kjer se dela s plastelinom in podobnim materialom, nimamo tepiha user posted image .

Imam pa tudi modelčke. Saj pravim, čakam - če mi uspe, bo morda čvergi dobil to za darilo ob dojenčkovem prihodu iz porodnišnice user posted image . Čeprav moram potem tudi za maksija kaj pogruntat ...

skuštrana, lep buši user posted image .

< Sporočilo je popravil živa -- 4.3.2010 20:56:32 >

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
4.3.2010 21:38:43   
skuštrana

Živa, hvala...Saj, ko ga pogledam mi je kar težko pri srcu, da ga ne bo več , ampak ko se pa spomnim da ga je potrebno okli nosit potem mi pa ni več žal user posted image user posted image

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
5.3.2010 9:18:01   
10ka
skuštrana - zakaj ga pa ne bo več? sej si še mlada, si lahko še premislišuser posted image dobiš koj moj glas za trebušček. glede knjige - ravno prvi tri strani so neverjetno zanimiveuser posted image .

mravlje - so prišle. naše prve resne znanilke pomladi. in začela se je moja borba z mravljami 2010.

Neposredna povezava do sporočila: 4594
5.3.2010 9:26:38   
živa

Živa, hvala...Saj, ko ga pogledam mi je kar težko pri srcu, da ga ne bo več , ampak ko se pa spomnim da ga je potrebno okli nosit potem mi pa ni več žal user posted image user posted image

Jaz sem bila tudi vedno tako rada noseča user posted image . Ampak v tretje sem pa tako ogromna, da si v bistvu že kar malo želim svojo postavo nazaj - že zato, da grem lahko v trgovino in normalno pomerim kako obleko user posted image .

In čeprav sem res rada noseča in sploh rada čutim brcanje otročka, sem vsakič bolj utrujena ... no, to je morda zato, da ne bom več sanjala o novi nosečnosti, ki si je zaradi 3 CR itak ne morem privoščiti user posted image .

Lp,

živa

Neposredna povezava do sporočila: 4595
5.3.2010 9:27:34   
živa
IZVIRNO SPOROČILO: 10ka

mravlje - so prišle. naše prve resne znanilke pomladi. in začela se je moja borba z mravljami 2010.

user posted image user posted image user posted image

To bi bila pa zame res huda nočna mora user posted image . Res. Imam fobijo pred mravljami user posted image .

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
5.3.2010 14:34:05   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: 10ka

Se mi kar smiliš s temi mravljami, ker imaš res prave vojne z njimiuser posted image . Mi smo jih lani tuudi imeli ful po travi, pa sem kupila neki močen strup in zmešala v zalivalko, pa kar polivala po gnezdih. Sicer se je umirilo, niso pa popolnoma izginile, ker vseh itak ne zastrupiš. Potem pač mali nekja dni ni hodil po tisti strani hišeuser posted image

skuštrana - res lep bušiuser posted image

pena in tepih
- delala sva v njegovi sobiuser posted image

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
7.3.2010 22:03:02   
Kasija
hojla. upam, da ste imeli lep vikend.

zanima me, če že imate poganjalce - mislim kolesa brez pedalov. kakšne so tiste oznake velikosti 10 ali 12 colska kolesa? ker sem gledala v spletni trgovini, ne morem pomerit v živo. sem bila v bc v šiški, ap so jih imeli samo v škatlah. poznam pa tudi nikogar, ki bi ga imel za posodit za en krog v bližini. torej, kako izbrat?

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
7.3.2010 22:16:38   
2ursae
kasija, Boru smo poleti kupili 10 colskega, pa je bil Bor zanj tudi jeseni še premajhen. Tko da bo šel gor zdaj spomladi. Tko da definitivno 10 colskega, 12ka je prevelika.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
8.3.2010 0:22:09   
živa
Kasija, mi imamo 12-colskega poganjalca Puky z malo nižjim sedežem kot običajno. Upam, da bo čvergiju spomladi prav, ker se je - glede na hlače - čez zimo kar malo potegnil ... Lahko ga posodimo za kak krog, brez težav se kje zmenimo in ga preskusite. 2ursae, čudno se mi zdi, da bi bilo B. 10-colsko premajhno, ker je npr. Klaudia za L. pisala, da so ga lani že veselo uporabljali. Tako da, kasija, Klaudia ima 10-colskega Kettlerja, ki je bil meni res všeč, ampak so bila kolesa gumirana, ne gumijasta, zato smo potem kupili 12-colskega.

Jaz bi pa kak večer spet malo čvekala ... Kasija, 10ka, 2ursae?

Lp,

živa

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?