pingi
|
Jeeej, sonce je! Kako paše! 10ka, nisem izginila, samo manj sem na računalniku (tudi e-bayu ), ker skoz neki prčkam. Aja, BTW, imamo vaš telebajskast telefon, če ste ga slučajno pogrešali Je zadnjič ostal na tisti sedežni v Areni. Je pa skrbno spravljen, ker če ne bi ga zagotovo dobili z zrabljenimi baterijami, ker je Jaka čist nor nanj A boš ti zihr šla na plavanje s Katjo? Smo bili namreč prejšnjo soboto v Snoviku in je Maja taaako uživala, da je bilo veselje videt. Sem jo dala kar v navaden obroč, da je visela z rokicami čez in je tako migala z nogicami kot kakšna žabica tako da intenzivno razmišljam, da bi šle na ta plavalni tečaj. Kasija, to je že pomladna utrujenost Meni pomaga edino to, da skoz nekaj počnem. Ko se pa enkrat usedem je pa konc. Pa čimveč bit zunaj tud pomaga. Pa kakšna kavica in čvek s kolegicami tudi Aja, pa še zato imam manj časa, ker smo v fazi uvajanja GH Mlečna kašica je njami, vse drugo pa tako tako (če je pri volji). Sicer pa zaenkrat bolj sesa iz žličke, kot pa požira. Sanwebdra, bravo bravo za službo!!! Vidiš, da se pridnim enkrat vse obrestuje Hej, kje so pa kaj ostale Štajerke (Mehurčica, Alina, Lane...) A je že kakšna nova nosečka? Javite se kaj! Eno vprašanje: Koliko kaj vaši malčki sami hodijo v hribe? A jih še vedno prenašate v ruzakih? kolk so sploh sposobni sami hodit (časovno, razdalje)? a poznate kakšno dobro motivacijo? ker moj možek bo izdihnil, če bo mogel še dolgo nosit Jakatovih 15kil. Pa da se še pohvalim, da sem si nabavila sling (ja, sem zgodnja, ane ). Sem ga kupila prek e-baya iz Amerike, pa mi je naša preljuba carina nabila še 12 evrov carine Vseeno me je prišel ceneje kot pa pri nas. No, pa saj bomo imeli še kakšnega otročka, pa se bo splačalo, a ne. Uživajte danes, jutri bo baje dež!
|