Shadow
|
Tako drage moje, naj si utrgam nekaj časa in se vam malo posvetim Čeprav nič pametnega ne napišem, vas vsak dan pridno berem. Vem, npr., da imate nekatere otroke s frizurami hipijev, da dandanes pridejo pralni stroji v plastiki in stiroporu, da kupujete prikolice za kolesa, da nekatere smučate, da niste imele meetinga za kavo, da so vam v Hoferju pokupli skoraj vse copate (banda!!!), da ste praznovale nekaj obmesečnic in tudi en rojstni dan, da.... Sem torej dokaj na tekočem. Mi smo zelo ok, uspešno se izogibamo vsem boleznim in antibiotikom, in držimo pesti za vse bolančke, da se hitro pozdravijo. Veselo paradiramo s Cosatto marelico naokoli (ko seveda vremenske razmere to sopuščjao...) in tamala2 ob tem odkrivata nov svet, saj sta v Hartanu še kar v horizontali. Papanje je tudi postalo prijetno, razen seveda dejstva, da se davita, če slučajno ni vse totalno spasirano. Ampak jaz nalašč ne spasiram čisto gladko, pa naj se malo davita, je vsaj bolj zabavno. Ne, brez heca, počasi, zelo počasi se navajamo na koščke. Dobita že tudi baby prepečenec v roke in ga cuzata, pes pa spodaj lovi vse, kar pade dol (in tega je veliiiiiiko) Pijeta tudi vedno več in vedno lepše. Tam do prvega krigla pira se bosta že naučila Zdaj pa eno pitanje za izkušene mamike: itak da obema dajem isto hrano in iste plenice in isto pogosto previjam, ampak moj tamali ima nonstop rahlo rdečo rito, včasih celo precej. Saj saniram zadevo s praško pasto, ampak a mislite, da je pač njegova prečastita bolj občutljiva ali kaj? Tamala pa ima rit tipi topi, pa zanjo samo hladilno mazilo uporabljam. Pojma nimam... 4pikice, ko ste vi kupovali sedeže, smo mi bili šele 4 mesece stari Pa saj nisi dosti več plačala, če bi jih pa pri nas v BC vzela, bi se pa res lahko po glavi tepla Noki, ti se še vedno FB upiraš? Škoda, ker se ob večerih prav krasno zabavamo Pozdravček vsem, pa pridem še kmalu kaj napisati.
|