katy83
|
ojla punce moje! Ravnokar popapcala zajtrk, pa da ne boste mislile, da sem tako dolgo spala, res pa je, da sem še pred pol ure bila v postelji, sem se pa s kolegico po telefonu pogovarjala. To pa traja in traja. Dacy - jaz mislim, da s prevozom sploh ne bo problema. So že 3 ponudbe. Ti se samo odloči za bolj ugodno. Kepica - hej, saj po tebe tudi lahko pridemo, če bi rada šla z nami na pijačo. no, na tortice. Joj, Kepica, kak se že piše ona ginekologinja, ki sva jo v bolnici na hodniku srečali? Pozabla. Kaj imaš slučajno cifro od njene ordinacije? umivanje po porodu - nam so tudi v MŠ rekli, da samo z vodo umiješ, pa da fajn popivnaš, da je suho. Včeraj sva z dragim bila na tem individualnem sestanku za EA. Ženska full prijazna, vse lepo še 1x razložila, mojemu dragemu je celo pokazala, kje se to not zapiči, pa je moral še potipat. Je rekel, da se res fajn otipa, kje je tista praznina. Mi je pa rekla, da če sem tetoviranje preživela, bom to tudi. Sicer pa tako prej lokalno omrtvijo, tako, da... Nincy29 - u, super, da bo že 11.03. nakazano . Komaj čakam, da grem še v zadnjo nabavo. ne bom danes romana pisala, ker še moram kaj pametnega po bajti naredit. Bi bilo dobrodošlo. Fajn se imejte, pa se pišemo kaj.
|