ela24
|
[sm=jezicek.giPupa, ja še boljši nasvet, da bi jih kar menjala Ali pa jih kar dol vržem, saj mam itak maščobne obloge, ki me grejejo, kaj bi te s kurjavo Edino za , bi bil malo problem... Se tolažim, da imamo v novem stanovanju talno in se ne bom rabla z njimi ubadat, nisem pa do zdaj pomislila, koliko praha še bom le mela od kamina Sploh tak kot jaz kurim, imamo kot v zelhnici, pa še dvakrat mi dol pogori, pa jovo na novo Saj se bom že navadla. Dosti sreče vsem, ki nabavljate avtomobilčke. Hecno res, ko pride otrok, kaj vse se nam zdi nujno, včasih so pa brez vseh teh novotarij čisto dobro shajali. Je pa res karavan fajn - praktičen. Jaz sm na karavanih že odkar sem prešla od cliota. Ker pač ni šlo drugače zaradi narave dela in tovorjenja skoz nekega prtljage sem in tja. Ampak jaz se sprašujem, kak bomo mi šli na morje, ker že ko sma bla sama, sma vedno imela avto nabit, kot noetovo barko (če doma slučajno bajto odnese, midva komot preživima ). Zdaj bo pa treba še voziček not, pa na zadnjih sedežih bo nekdo sedel Pa nimava glih malega avta - s-maxa. Se mi zdi, da večji avto maš, več tovoriš zravn. Mogoče bom zdaj prišla k pameti, ko bom mogla za tri pakirat Edino tiste, ki kupujete rabljene, bodite previdne, v primeru da je avto iz tujine. Midva sva imela ford mondea in se je po letu in pol ne vem kaj vse sesulo za več tisoč evrov. Prej pa sva bla ful zadovoljna. Sva rekla, da ne kupiva več novega avta. Pa sva si potem hitro premislila Še tiste, ki mate kužke. Moj tako dlako izgublja, da se sprašujem, če ne bo nagi hodo počasi. In par dni že opažam, da mi ga not pri 20 stopinj sobne temperature tako zebe, da ga kar trese. A je to normalno...
|