Anonimen
|
Dobro jutro punce. Saj ne vem, ce naj tukaj odgovarjam, ali pri ljubljancankah, kamor se je prisla amelie potozit, ker jo ena ljubljancanka osebno pozna. Bojda je pravi srcek. Rada bi (predvsem pri amelie in babyloverki) razjasnila eno stvar. Komentar glede bulmastifov sta cisto narobe razumele in spet(!!!) potegnile iz konteksta. Dovolj!!!! Sama sem te pse osebno videla v Zavetiscu Gmajnice z bivsim Ministrom za kmetijstvo in bila zraven na kolegiju sedanjega ministra, ki je rekel, da prevzema osebno odgovornost, da se psi vrnejo gospodu Baricevicu. To, da se zdaj dela, da ga ne pozna je postranskega pomena. Punce, jaz imam tudi sluzbo poleg nosecnosti in moza. Ste kdaj pomislile na to?!? Poleg tega, da bi lahko bila jaz uzaljena, da mi podtikas tako svinjarijo, glede na to, da vse vpletene v to afero osebno poznam. Ti cudakinja ena. Zenske drage, od kje vam ideja, da bi jaz namigovala na karkoli seksualnega s psmi je nad mejo mojega zdravega razuma. In to je zraslo na vajinem bolnem zeljniku amelie in babyloverka (sick , sick, sick!!!). Amelie je sama omenila, da se na rr ni prisla pogovarjat o potresu in bulmastifih, jaz sem pa samo povzela njene besede. Ampak whatever. O psih sem pa sprasevala, ker vem kaj dela tvoj tip in ker sem slisala, da so border colliji za to v redu in ker si moj moz zeli psa … Long story short: z najvecjim veseljem te ignoriram in te preskocim. Ker nekdo, ki insinuira na take bolne stvari, zame predstavlja prej vir strahu kot vir nasveta. Jaz te ne bom prosila, da ostani na internetu, Ringaraji ali kje drugje. Ce pa ti hoces cepetati in groziti z odhodom, je pa to tvoj nacin. Naredi kakor hoces. Svobodna si. Zdaj pa samo se na hitro Kepcek. Ti nisi stekala kaj hocem povedat. Ampak nimam niti casa niti volje debatirati vec tega (Katy steka!!). Ne vem na kaj namigujes, ampak jaz v Prlekiji ne zivim ze vsaj 20 let in nimam nobenega osebnega interesa s tabo kakorkoli obracunavati. Nikoli ga nisem imela. Samo ustaviti sem hotela te brezplodne debate o visini/tezi/glavi novorojencka. Pa se je vse izkrivilo. Kot je bobek rekla, hormoni Poznam veliko ljudi. In tudi jaz sem imela enkrat enega fanta policaja in vem kako je, ko si cele dneve sam doma. Ti pa si se v rizicni in zaprta tam v »pm« in si valda skoz na internetu in imas dovolj casa, da razmisljas in se za vsako stvar (pa ne vzami tega negativno!) prestrasis. Je pa tudi res, da sem slisala neke zgodbice o tebi in tvojem fantu (mozu) od enega sodelavca/kolega od tvojega fanta. Ampak whatever, sploh ni pomebno. Vem kako gredo informacije v tistih koncih okoli in vem zakaj smo se mi preselili v Ljubljano. Kakorkoli je bilo tisto obdobje grozno, je (meni osebno) bolj vsec, da lahko gres v miru na wc, brez da bi s tem globoko prizadel soseda, ki bi potem to razlagal v gostilni in pri masi … Karikiram, ampak saj razumes kaj hocem povedati, a ne? In ce bi imela vec casa, bi se danes z veseljem pri tebi na kavi ustavila, da bi se malo pomenile. Razen, ce bi mi se vedno rada razbila nos Sem pa tudi jaz malo znorela, ker ne maram, da me kdo oznacuje. Sploh pa ne na podlagi anonimnega foruma. Zato sem tudi skopala jamico za svojo sekirico. Zdaj stekas? Oh, sovrazni govor na internetu. Iz tega bi na trenutke pri aprilcicah lahko doktorirala Aprilcica10, a se rabis seminarsko? Ti jo jaz napisem. Punce, zdaj vam bom dala mir do nedelje (obljubim!), da se hormoni razpodijo in zivci ohladijo. Potem pa spet pridem Lepo se imejte. Pa radi se imejte. That's all that's left in this crazy world. Ah, kako cerkveno
|