monlo
|
Hi, Di_Di: ne, nobenih papirjev še nimam, najbolj me jezi, ker mi je G januarja na pregledu govorila, da naj do naslednjič, torej februarja razmislim o EA, da mi bo dala papirje, da grem pol na razgovor. No, pa sem ji zadnjič na pregledu to povedala, pa mi reče, eh za to je še čas. JA HALOOOOOOOOOOO, če pa imam NP šele 25.03., pol pa pri nas v MS itak rabiš celo večnost, da se za kaj s kom zmeniš...., beri brez komentarja. Eh ne vem, sem že čist zmešana od vsega! Nataša35: Kaj ti še tudi delaš? jaz tudi, pa še vedno nimam zamenjave. So sodelavci že čist panični, ker se zavedajo, da najbrž ne bom več dolgo hodla delat. Sam jaz sem tak deloholik, ne vem kar ne morem pustit te službe, čeprav je zelo stresna ampak jaz si sploh ne predstavljam bit doma, jaz imam že z dopustom probleme ( mi paše samo en ali pa dva dni pol bi pa kar šla delat, no razen ko sem na morju ). Eh, sem en čuden tip. Aja, mam vprašanje, kaj pa če me kaj stisne pa bom mogla it v P pa ne bom imela napotnice? Upam, da mi ne bodo komplicirali! No, saj otročka bodo pa že ven spravli, saj drgače pa bo sam prišel. Upam. A si katera že šteje gibe. Jaz bi si jih mogla oz. si jih sam te tabele najbolj ne razumem, ko mi je G tako specialno razložla, da sem ziher,da še sama ni bila prepričana, da mi je prav! LP
|