amelie
|
Evo, živci ohlajeni, sem se pustila mal dežju namočit, pa marmorni kolač mi je dragi ravno narezal, tako da ni več razloga za nervozo Kepica, ja, psa sta malo hodila na poslušnost, samo jima to ne gre najbolj - sicer mata izpite, ampak sta že vse pozabila Drugače pa moj precej intenzivno trenira agility in frizbi z mešancem, s parsonko pa samo agility, pa še to bolj na izi, ker je gospa v letih Nič ne razstavljam, njo sva namreč vzela 5 let staro, je prejšnji lastnik razstavljal in vzrejal z njo, midva sva jo pa kr takoj sterilizirala in jo dala v pokoj Ima ful težave z očmi in itak po mojem mnenju ne bi smel vzrejat z njo ... Vidva pa imata argentinca, ne? Sem na facebooku gledala fotke - krasen pes!! Majas, a si to šla v MB bolnico kri dat? Meni je bilo tako mučno tam, se mi zdi, da je blo 100 ljudi tam in nobenega zraka, meni pa slabo od cukra Takrat sem prisegla, da ne bom nobene sladkarije nikoli več pojedla. Evo, pa ravnokar marmorni kolač bašem Kdaj pa izveš rezultate? Joj, jaz sploh še ne vem, kaj moram vzet v porodnišnico. Še to ne vem, v kaj bom spakirala stvari A v nahrbtnik, potovalko, merkator vrečko .. V torek mam namen it DM-a oropat, pa napotnico dobim, tako da lahko grem po tortici zaradi mene kar v porodnišnico. Pa pol na naslednje srečanje že z vozičkom pridem
|