|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
3.3.2010 16:33:48   
bcljka
ohoj ohoj!

prvo da povem, da tud jst seveda pridem na srečanje user posted image user posted image user posted image

drgač pa, sej krtkovi sm že sms poslala, da sm vedno za akcijo v mestu... tko da naslednič kr sms... user posted image sicer sm tud jst iskala nekoga za družbo na kavici in pol me je lih kolega pohopsu pa sva šla v nš lokalni bar pr faksu... user posted image

v poštnem nabiralniku so me že lepo presenetl boni za DM user posted image user posted image user posted image tko da sm čist vesela in grem kr jutr še kupt kar mi fali user posted image neka_noč - veš da nimam bona za plenice tko da ful hvala k si mi ga zadnjič podarila user posted image

sva šla pa pol z mojim user posted image do ene vzgojitlce k je lani rodila in je rekla da nama da stvari za user posted image pa sm misnla da bo to tko ena škatla pač... no skratka, iskazal se je da dobr da mava nov avto, ker je dala tok robe da sploh ne vem kje nej začnem odpirat... 5 tavelkih škatl cunj, pa gugalnik pa tisto igralno podlogo ipd. user posted image morm se spravt mal sortirat pa prebrskat da vidm kako pa kaj...

božička - čestitke za NS user posted image

< Sporočilo je popravil bcljka -- 3.3.2010 16:35:09 >

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
3.3.2010 17:05:42   
Božička09
bcljka, hvala user posted image

Gugalnik sta dobila? Super user posted image user posted image user posted image Jaz ga imam tudi, se od nekdaj rada po njem vlačim, končno bo dobil še pravo 'uporabno' vrednost, hihi.

Je veselje zlagati in pregledovati cunjice, ne? user posted image

Rasti, rasti - pazim te, že zdaj si mi vse :*

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
3.3.2010 17:08:24   
bcljka
drgač je super ja, sam pr tolkih pa niti ne... do zdej sm sam odprla škatle pa sploh ne vem kaj bi... kr gledam pa gledam pa ne vem kje nej začnem pa kako nej to soritram... mal sm zmedena!!! user posted image

(odgovor članu Božička09)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
3.3.2010 17:26:58   
Božička09

IZVIRNO SPOROČILO: bcljka

drgač je super ja, sam pr tolkih pa niti ne... do zdej sm sam odprla škatle pa sploh ne vem kaj bi... kr gledam pa gledam pa ne vem kje nej začnem pa kako nej to soritram... mal sm zmedena!!! user posted image

Hihi, nikoli nam ni prav user posted image user posted image user posted image

Rasti, rasti - pazim te, že zdaj si mi vse :*

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
   [Brisano sporočilo]
3.3.2010 17:42:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Božička09)
  Neposredna povezava do sporočila: 4255
   [Brisano sporočilo]
3.3.2010 17:44:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4256
3.3.2010 17:50:56   
pupa*81
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka

huh, welcome to the club user posted image pa ne bi o tem da nekatere stvari nimajo listka več gor, pa da pol niti velikosti ne vem user posted image

cojka no sej se boš pa zabavala pri izbiranju novih šuzov user posted image

< Sporočilo je popravil pupa*81 -- 3.3.2010 17:51:12 >

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
3.3.2010 18:32:43   
petrca2507

IZVIRNO SPOROČILO: cojka
Preeeeživelauser posted image
Psa bom dala nagačituser posted image user posted image user posted image Hecam se. Sem jo pa ven zaprla in do večera nima vstopa k meniuser posted image Moj mi je obljubil nove čevljeuser posted image

Na koncu je vseeno bolj srečen konec. user posted image Pri meni k sreči nobena od psic ni nikoli nič zgrizla. Razen svojega ležišča. Ampak za to se nisem sekirala, ker je potem pač ležala na parketu ali ploščicah. user posted image
Mačka pa mi je enkrat z omarce odnesla kapo s cofom in ga odvlekla v svoj brlog. user posted image Zgleda ji je bil tist velik cof na vrhu kape tko všeč. user posted image Sem ji potem kupila drugega, s katerim se še danes igra.

bcljka...super za robo. Jaz sem dobila 2 škatli, pa nisem vedla kam nej kam dam. Bog ne daj, da bi dobila tolk, kot ti. user posted image

Moj user posted image mi je pravkar dal snemat tist DVD od Vzajemne, ki ste ga omenjale. Slovenski naslov je Vadba za mamico in dojenčka. Upam, da je to to.

www.petrca.net

Neposredna povezava do sporočila: 4258
3.3.2010 18:33:25   
bcljka
cojka - prej sm pozabla pokomentirat... sm hotla napisat da tko maš vsaj izgovor za nove user posted image

evo, sm pregledala in zbrala kar je za punčko... itak je bla ena cela škatla sam roza stvari... ker ona ma sicer fantka ampak je že pred rojstvom dubla eno škatlo cunj tud za punčko... user posted image prvo sm še tko lepo na kavč zlagala kao da bo moj vidu k pride dam kaj sm zbrala... zdej je pa cel kavč poln cunj k so nametane ena na drugi... user posted image s tem da sm 3 škatle polne nazaj zapakirala! punce, jst tok oblek še vidla nism!!! razn v trgovini!!!user posted image user posted image user posted image zdej morm pa te izbrane nekam dat, pol k bo pa soba (konc aprila) bom pa vse oprala pa sortirala po velikosti user posted image

nč... čez eno uro štartamo proti kranjski gori na rojstni dan... jutr zjutri pa že ob 8ih 3D... tko da se pomoje enkrat jutr pišemo, razn če ob prihodu domov ne bom zaspana user posted image

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
   [Brisano sporočilo]
3.3.2010 18:42:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu bcljka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4260
3.3.2010 21:12:30   
krtkova
Hoj!

Z MM sva bili v večerni šoli.user posted image user posted image  OK; rečemo ji tudi MŠ!!user posted image  Dons smo se kopali in čistili popek!!user posted image user posted image

Pol smo hotli pa iti na drink, pa je blo vse tam zaprto. Ja, tko je pa, če hodiš v večerno šolo.user posted image user posted image

Moj pa zdejle zraven mene je Panama torto iz Zvezde, k sm mu jo danes prinesla. Sm se pregrešila in vzela samo eno vilčko njegove torte, več pa ne bom ker mi je neki slabo.user posted image user posted image

Sm bla pa zihr, da se dobimo že ta ponedeljek, pa me je MM razsvetlila, da je to šele čez slabih 14 dni.user posted image

Cojka, a si šla na sladoled v Zvezdo? Men se je zadnjič še cel večer pehalo po njemu, zato ga dons v Zvezdi nism hotla jest, pa tko dobr je zgledu.user posted image

OK, to bi bilo a danes. Zdej pa prosim držite pesti, da bom dons spala ponoč.

< Sporočilo je popravil krtkova -- 3.3.2010 21:13:18 >

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

Neposredna povezava do sporočila: 4261
3.3.2010 21:57:23   
marjanaj
se vidi da sem bila danes kar cel dan v sluzbi... ni bilo nic casa, da bi vas brala user posted image

krtkova ti kar mene poklič, da greva skupaj drugič lumpat po mestu! Z veseljem! Sej mas mojo cifro! Zdej k bom tolk doma, mi bo sigurno dolgcas user posted image srečanje pa ta ponedeljek ne bi šlo, ne bit zalostna, ampak jih ima večina še MŠ... Sej bo, te bom pa naslednji teden peljala na kavico, pa bo, a prav? A dojenček je pol čist praviš? Ste ga uspešno skopali v 2 urah user posted image

joj cojka moje sožalje za čevlje user posted image je pa zlat tale tvoj user posted image da ti bo kupil druge. Ampak ne jih na tleh puščat, daj jih na navišjo polico user posted image

uau bcljka odlicno tole, da si dobila toliko stvari! user posted image Sploh ne ves, koliko tako prišparaš user posted image Sam zdej pa sploh ne bos sla več ven iz stanovanja, ker boš rajši vse oblekce in ostale stvari zlagala in nazaj not in spet ven in spet not user posted image

pupa hvala za nasvet za torente za vzajemno user posted image ze vlecem dol, pa da vidmo...

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
3.3.2010 22:01:44   
Zvezdici

...................................................................................................
user posted image   * Ljubljanske nosečke *  user posted image
...................................................................................................

PDP      Nick (starost)       Št.    Št.           Pregled          Spol

18.2.2010

user posted image     zimska                     2.user posted image 1.user posted image   Vid: 24.02.2010        user posted image

3.3.2010
user posted image    LaMay (35)               3.user posted image 2.user posted image                                    user posted image    
user posted image    Tjasa27                    1.user posted image 0.user posted image   Urban: 28.1.2010 user posted image

17.3.2010
user posted image    lorelaj* (28)             1.user posted image 0. user posted image                                   user posted image    

18.3.2010
user posted image  
  Pikapolonica80 (29) 1.user posted image 0.user posted image                                    user posted image

21.3.2010
user posted image    ursa_p                     2.user posted image 1.user posted image                                    user posted image

24.3.2010
user posted image    Zvezdici (21)            1.user posted image 0.user posted image          8.3 (P)                 user posted image

9.4.2010
user posted image   neka_noč (36)          3.user posted image 1.user posted image                                   user posted image

16.4.2010
user posted image   
marjanaj (31)          1.user posted image 0.user posted image                                      user posted image

17.4.2010

user posted image   tanika1 (26)             1.user posted image 0.user posted image           25.3 (CTG)          user posted image
user posted image    nax05 (24)            1.user posted image 0.user posted image      Tai 27.02.2010      user posted image

20.4.2010
user posted image    NATAŠA35 (34)        4.user posted image 3.user posted image             9.3. (P)             user posted image

21.4.2010

user posted image    Aglaia (27)              1.user posted image 0.user posted image                                       user posted image

25.4.2010

user posted image     sasa1975              2.user posted image 1.user posted image                                       user posted image

29.4.2010
user posted image   cojka (28)                1.user posted image 0.user posted image                                      user posted image

2.5.2010
user posted image    živa (32)                 3.user posted image 2.user posted image                                       user posted image

22.5.2010
user posted image     Gromska (29)         1.user posted image 0.user posted image                                       user posted image

25.5.2010
user posted image   Teja K (33)                3.user posted image 1.user posted image                                      user posted image
user posted image   Blicka (34)                 1.user posted image 0.user posted image                                      user posted image

26.5.2010
user posted image    nanny.girl                 1.user posted image 0.user posted image                                      user posted image
user posted image     bubolin (25)            1.user posted image 0.user posted image                                      user posted image

30.5.2010
user posted image     MaliMišek (29)         1.user posted image 0.user posted image                                      user posted image

1.6.2010
user posted image    krtkova (34)             1.user posted image 0.user posted image                                      user posted image

4.6.2010
user posted image     mkbk                       2.user posted image 1.user posted image                                      user posted image

10.6.2010
user posted image    Majček28                  2.user posted image 1.user posted image                                      user posted image

11.6.2010
user posted image      majkl (31)               2.user posted image 0.user posted image                                      user posted image

18.6.2010
user posted image      bcljka (24)              1.user posted image 0.user posted image                                       user posted image

2.7.2010
user posted image       polhec (25)            1.user posted image 0.user posted image                                       user posted image

8.7.2010

user posted image   anajrim (28)              2.user posted image 1.user posted image                                       user posted image

25.7.2010
user posted image    
petrca2507 (29)       1.user posted image 0.user posted image              9.3. (P)              user posted image

17.8.2010
user posted image     lumpa6                      ?user posted image ?user posted image                                         user posted image

18.8.2010
user posted image    
  hermy1 (44),            5.user posted image 3.user posted image                                       user posted image     

27.8.2010

user posted image      tinkatonka                2.user posted image 1.user posted image                                       user posted image

10.9.2010
user posted image       katrinka                   2.user posted image 1.user posted image                                       user posted image

14.9.2010
user posted image     
Božička09                 ?.user posted image ?.user posted image                                       user posted image

Skupaj nas je 34 ljubljanskih user posted image (na seznamu).

9x user posted image

9x user posted image

16 x user posted image

Februark = 1
Marčevk = 5
Aprilčic = 10
Majčic = 5
Junijk = 5
Julijk = 3
Avgustovk = 3
Septemberk = 2

user posted image Da bomo lažje vodile seznamček vas prosim, da podatke za seznam obarvate z drugačno barv
o, da bo razvidno od ostalega teksta.user posted image

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
3.3.2010 22:03:58   
Zvezdici

zvezdici - a si imela danes pregled? Kaj je s tvojo aritmijo? A sem kaj zamešala?user posted image

Nisi zamešala sem danes bila vP na pregledu.
So potrdili tahikardijo (sem imela utrip 140 user posted image ), tako da sem dobila tablete ampak si jih ne upam jemati.
So mi sicer v P rekli, da naj ne bi škodilo, ampak v navodilih piše ravno nasprotno in si ne upam tvegat user posted image .

Je pa pupa danes tudi uradno donošena user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4264
4.3.2010 2:51:15   
bcljka
evo mene... sva lihkar pršla dam... pa seveda sm mogla še mal na računalnik user posted image je blo prou luštn... pa lih prou časa sva bla, sva šla v fazi k so vsi postajal mrtvo pjani... user posted image user posted image user posted image skratka, spila sm 1dcl piva in me je spet napihnl k balon, tko da če bi en mal bl pihnu bi kr poletela (če zanemarimo težo) user posted image user posted image user posted image zdej pa upam da bo Pika budna zjutri na 3D... da ne bo spala zarad hmelja user posted image user posted image user posted image

sm pa prej uspela tok presortirat obleke da sm ločla kar bom uzela in kar ne bom uzela... čeprou men je to čist preveč oblek... npr. unih mako al tetra majčk sej ne vem kako se prou reče je 35 čist istih... tok jih sigurno ne rabm user posted image komi čakam da bo soba da bom to vse oprala pa zložila po velikosti, ker šele pol bom točno vidla kako pa kaj... user posted image

zvezdici user posted image user posted image user posted image vidš kako dobr se je izšlo user posted image

nočka!

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
4.3.2010 4:12:10   
neka_noč
...ponovno nočno javljanje...
Mali je pribremzal k nama ob 02-eh - je slišal dež padati po strešnem oknu... user posted image . Pa tako lepo je bilo imeti posteljo zase. user posted image Sicer pa včeraj sploh ni hotel slišati, da bi šel k nama spat oz. bolje rečeno, da bi šel kdo od naju na pograd spat. Sva ga malo hecala. Si je pa nabil enih plišastih zadev gor okoli povštra, pa "akvarij" z delfinčki tudi... Je bil pravi mali car. Midva pa - jeee! Sem po dolgem času lahko spet malo brala v postelji.

Skratka... Včeraj sem/smo imeli naporen dan.... zato se vam nisem nič javila. Sem komaj čakala, da je šel mulček, ki je bil pri sinu na obisku (in meni v varstvu) domov. Sta bila pridna, a zv. sem komaj čakala posteljo.
Zdaj je vse zmontirano, pomito, preloženo in zloženo,... tudi vse zadeve so pospravljene iz dnevne sobe,... Zdaj je podobno domu. Prej je bil rastur. Kot bi padla atomska. Sem imela včasih kar klavstrofobičen občutek. Jutri, no danes, operem še zadnje plenice, ter od lupinice, potem grem pa lahko zaradi mene tudi že rodit. Bo/je vse pripravljeno. user posted image

Aglaia da ne boš mislila, da sem te zignorirala.... Sem videla še en tvoj poslan SMS, sem mislila da ti odgovorim kasneje.... no, pa sem se potem v postelji spomnila da ti še vedno nisem odpisala.... Te pokličem danes. (Saj veš - da me kdo res ne pribije na zid. user posted image Sicer pa hvala za nalepke - edino vidve s Cojko me niste zignorirale. user posted image )

Živa tebe tudi danes pokličem nazaj. Včeraj mi ni več uspelo. Drugače pa hvala za informacije, katere si mi že dala včeraj. Mi je prav odleglo.
Jogi -  rabim takoj. Naslednji petek že prespi en sinov prijateljček.

Cojka danes preverimo, če si "preživela". user posted image  
Nesramnica glede nalepk - saj to je tema, ki sva jo načele z Aglaio, o kateri pa ne smem tukaj pisat - če ne, bom pribita na zid. user posted image Žal, ne smem nič komentirat... popolnoma nič. Jih pa zbiram, ja. Tokrat. user posted image (A bi mogla dat k aprilčicam? Tam jih je več.. user posted image )

Mkbk jaz sem pa vedela, da ti je šel računalnik. Sem si celo zapomnila. user posted image (Ker si me spraševala glede sina in spanja v svoji sobici....) Pa bolezen je bila tudi vmes.
Upam, da sta bila včeraj na telovadbi...
Jaz bi pa kdaj tudi zrezke v omakici..user posted image Npr. ZDAJLE! Sem snedla pol litra jagodnega jogurta... ni nič pametnega v hladilniku... razen če grem delat ocvrte žličnike - potem bi pa moj, vsega hudega vajeni user posted image , definitivno mislil, da se mi je totalno utrgal.

Božička škoda, ker te ne bo. Boš pa prišla naslednjič. Jaz bom sicer že rodila user posted image   - boš pa spoznala ostale lušne "srake". user posted image

Katrinka hvala, da si me spomnila še na Recinka... Nisem. user posted image

Petrca Krti je imela ponoči cele puser posted image je, ja. user posted image

Krti, Cojka in ostele zdaj je pa dovolj s temi glavnički. Dobile jih boste in pika! Če vam bi jih prinesel moj user posted image   - njegova "tarifa" je zelo enostavna/enotna.... 100€. Na ta račun smo se z Nax že v Po. smejali, ker je hotela plačat tiste ježke in piškotke.... Če boste tečne, bom poslala njega in boste poračunale... user posted image

Krti - ZS dobila, sem ti odgovorila.
Lepo da si se potepala, pa dobra si, da greš z bušmanom na trolo/bus. Sama sem jih navadno kar ganjala dol s sedežev.... sem jim pokazala nalepko kjer je pisalo za nosečke in svoj trebuh. Stati pa res nisem mogla. Kaj so si mislili mi je bilo pa čisto ravno. user posted image
Glede body-a se je pa že Aglaia postavila (prva) v vrsto...
Očitno danes uspešno spiš - ti nič ne vidim gor na rr.... user posted image Preden sem šla na rr, sem si masirala nogo - tam kjer me je včeraj tolikokrat usekalo. Sem se spomnila nate... user posted image kako to boli, potem pa še šepaš par dni....  Samo še palčka mi manjka, grem lahko že kar med upokojence. Dom je blizu. Hodim pa itak kot bi imela štil od metle med nogami ....user posted image
Sem tudi sama mislila, da se dobimo ta ponedeljek..... user posted image

Bcljka ni za kaj. user posted image   Tebi pa hvala za kataloge. Dobiš v petek nazaj... Nisem pozabila.
Super da si dobila toliko ene robe!
Lepo, da si šla na praznovanje rd, ter poročaj kako je bilo na 3D.
Bi morala spit Red bul-a... pa bi poletela v Lj. . user posted image

Zvezdici lepo da si se nam javila. Žal mi je glede tbl. - tudi sama ne vem kaj bi naredila.... Je pa dobro to, da je pupa donošena.
Pa lepo nam urejaš seznam. user posted image

.... zdaj grem spat... Upam....

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
4.3.2010 7:35:25   
petrca2507
petrca - ja, dokaj srečen konec. Samo te čevlji so bili tok fajn udobni. Se kar bojim, da ne bom dobila, kar bom želela in ravno zdaj na koncu nosečnosti bi res rada imela udobne in lepe čevlje.
Ej, moja pa je imela naval na moje čevlje in copate, zdaj pa nekaj časa ne. Danes pa spet. Groza. Sploh ne vem, kaj naj naredim, da tega ne bo več počela. Saj večinoma imam vse čevlje v omari, ampak ne želim, da če jih slučajno pozabim zunaj, da potem ona lahko to zmulča.

Men bi se verjetno zmešal, če bi mi katera zgrizla čevlje. Sem med bolj izbirčnimi in takrat, ko bi iskala čim boljši nadomestek starih čevljev, sigurno ne bi dobila nič pametnega. user posted image

Si kdaj poskusila Čojo zaposlit z miselno igračo? Mi imamo še vedno doma razne žogice in ostale figurce, kamor lahko skriješ brikete, pes mora to igračo kotalit, da iz odprtine letijo briketki. Nekaj TAKEGA. Jaz jima še danes kakšen obrok dam takole in zelo uživata v kotaljenju in pobiranju briketkov.

neka_noč...si se pa ornk razpisala. user posted image

bcljka...poročaj, kako je bilo na 3D.

www.petrca.net

Neposredna povezava do sporočila: 4267
4.3.2010 8:02:57   
pupa*81
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

So potrdili tahikardijo (sem imela utrip 140 user posted image ), tako da sem dobila tablete ampak si jih ne upam jemati.
So mi sicer v P rekli, da naj ne bi škodilo, ampak v navodilih piše ravno nasprotno in si ne upam tvegat user posted image .

Je pa pupa danes tudi uradno donošena user posted image user posted image .

a glede tablet si tudi svojo G in osebno zdravnico vprašala? onedve te najbrž najbol poznata user posted image

drgač pa super za 38 teden user posted image zdej pa navijamo za lahek porod user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
4.3.2010 8:04:13   
pupa*81
petrca a imajo to igračo za kužete še kje drgje, al samo prek neta?

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
4.3.2010 8:42:44   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: pupa*81

Se mi zdi, da imajo tud v večini trgovin za živali. Jaz sem eno žogo kupila v Mr. Petu, ostale pa preko te spletne strani, ker so bile cenejše. Pa tole trgovino ima en kolega in naročim več izdelkov skupaj, potem mi pa na dom dostavijo. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
4.3.2010 8:46:55   
pupa*81
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507

IZVIRNO SPOROČILO: pupa*81

Se mi zdi, da imajo tud v večini trgovin za živali. Jaz sem eno žogo kupila v Mr. Petu, ostale pa preko te spletne strani, ker so bile cenejše. Pa tole trgovino ima en kolega in naročim več izdelkov skupaj, potem mi pa na dom dostavijo. user posted image

ql to, jst bom pa kar user posted image poslala user posted image

punce tle pa snežiiiii user posted image user posted image user posted image bom vidla če se bom tudi pol tolk veselila k bom šla na pošto user posted image

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
   [Brisano sporočilo]
4.3.2010 9:16:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pupa*81)
  Neposredna povezava do sporočila: 4272
   [Brisano sporočilo]
4.3.2010 9:17:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pupa*81)
  Neposredna povezava do sporočila: 4273
   [Brisano sporočilo]
4.3.2010 9:21:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4274
4.3.2010 9:24:36   
Zvezdici

user posted image   * Ljubljanske nosečke *  user posted image

PDP      Nick (starost)       Št.    Št.           Pregled          Spol

18.2.2010

user posted image     zimska                     2.user posted image 1.user posted image   Vid: 24.02.2010        user posted image

3.3.2010
user posted image    LaMay (35)               3.user posted image 2.user posted image                                    user posted image    
user posted image    Tjasa27                    1.user posted image 0.user posted image   Urban: 28.1.2010 user posted image

17.3.2010
user posted image    lorelaj* (28)             1.user posted image 0. user posted image   Mina: 3.3.2010      user posted image

18.3.2010
user posted image  
  Pikapolonica80 (29) 1.user posted image 0.user posted image                                    user posted image

21.3.2010
user posted image    ursa_p                     2.user posted image 1.user posted image                                    user posted image

24.3.2010
user posted image    Zvezdici (21)            1.user posted image 0.user posted image          8.3 (P)                 user posted image

9.4.2010
user posted image   neka_noč (36)          3.user posted image 1.user posted image                                   user posted image

16.4.2010
user posted image   
marjanaj (31)          1.user posted image 0.user posted image                                      user posted image

17.4.2010

user posted image   tanika1 (26)             1.user posted image 0.user posted image           25.3 (CTG)          user posted image
user posted image    nax05 (24)            1.user posted image 0.user posted image      Tai 27.02.2010      user posted image

20.4.2010
user posted image    NATAŠA35 (34)        4.user posted image 3.user posted image             9.3. (P)             user posted image

21.4.2010

user posted image    Aglaia (27)              1.user posted image 0.user posted image                                       user posted image

25.4.2010

user posted image     sasa1975              2.user posted image 1.user posted image                                       user posted image

29.4.2010
user posted image   cojka (28)                1.user posted image 0.user posted image                                      user posted image

2.5.2010
user posted image    živa (32)                 3.user posted image 2.user posted image                                       user posted image

22.5.2010
user posted image     Gromska (29)         1.user posted image 0.user posted image                                       user posted image

25.5.2010
user posted image   Teja K (33)                3.user posted image 1.user posted image                                      user posted image
user posted image   Blicka (34)                 1.user posted image 0.user posted image                                      user posted image

26.5.2010
user posted image    nanny.girl                 1.user posted image 0.user posted image                                      user posted image
user posted image     bubolin (25)            1.user posted image 0.user posted image                                      user posted image

30.5.2010
user posted image     MaliMišek (29)         1.user posted image 0.user posted image                                      user posted image

1.6.2010
user posted image    krtkova (34)             1.user posted image 0.user posted image                                      user posted image

4.6.2010
user posted image     mkbk                       2.user posted image 1.user posted image                                      user posted image

10.6.2010
user posted image    Majček28                  2.user posted image 1.user posted image                                      user posted image

11.6.2010
user posted image      majkl (31)               2.user posted image 0.user posted image                                      user posted image

18.6.2010
user posted image      bcljka (24)              1.user posted image 0.user posted image                                       user posted image

2.7.2010
user posted image       polhec (25)            1.user posted image 0.user posted image                                       user posted image

8.7.2010

user posted image   anajrim (28)              2.user posted image 1.user posted image                                       user posted image

25.7.2010
user posted image    
petrca2507 (29)       1.user posted image 0.user posted image              9.3. (P)              user posted image

17.8.2010
user posted image     lumpa6                      ?user posted image ?user posted image                                         user posted image

18.8.2010
user posted image    
  hermy1 (44),            5.user posted image 3.user posted image                                       user posted image     

27.8.2010

user posted image      tinkatonka                2.user posted image 1.user posted image                                       user posted image

10.9.2010
user posted image       katrinka                   2.user posted image 1.user posted image                                       user posted image

14.9.2010
user posted image     
Božička09                 ?.user posted image ?.user posted image                                       user posted image

Skupaj nas je 34 ljubljanskih user posted image (na seznamu).

9x user posted image

9x user posted image

16 x user posted image

Februark = 1
Marčevk = 5
Aprilčic = 10
Majčic = 5
Junijk = 5
Julijk = 3
Avgustovk = 3
Septemberk = 2

user posted image Da bomo lažje vodile seznamček vas prosim, da podatke za seznam obarvate z drugačno barv
o, da bo razvidno od ostalega teksta.user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......