krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia Helou. Jaz bom znorela!!! Zaspim v sekundi, potem se pa zacne. Drevenenje rok, krci v mecih (sem vmes tako zakricala, da je mojega kap in je padel s postelje. se dobro, da je jogi na tleh, ker se postelja ni prisla) . Se zdaj me meca bolijo od krcev. Nujno morem zaceti magnezij piti. Potem me je bolel kolk in sem si tiscala povster med noge. Unbelivable!! Jst bom tud znorela!! Grem v posteljo ob 23h, knjigca v roke in berem. Ob polnoči se mi zazdi, da bi lahko zaspala. Odložim knjigo, ugasnem luč in se namestim,............leva noga postane totalno nervozna, začne jo srbeti koža,.... OK poznana težava - gremo telovadit. Naredim 70 ponovitev vaje za noge, da jo ja utrudim in da se bo umirila (imam namreč sindrom nemirnih nog, ki je v nosečnosti še hujši!!). No, jo utrudim . 2 min kasneje, noga spet nervozna. In se obrnem na drugi bok (cel projekt!) in ne, nič ne pomaga!! Vstanem in se šetam po stanovanju, na TV ni nič!! Grem nazaj spat. In vaja se ponovi!!!! Do 2h zjutraj takole. Potem se noga umiri in me zagrabi nervoza v lopaticah na hrbtu!! Sm mislila, da se mi bo zmešalo. Vstanem, grem ven iz spalnice in izvajam osnovnošolsk telovadne vaje za hrbet, lopatice in vrat sred jedilnice. Vmes si naredim še kos kruha z maslom ker se mi je zdelo, da sm lačna. In tako telovadim, gledam TV, obiskujem WC, pi z dim, se sprehajam,....do 4.45, ko sem se ulegla in verjetno zaspala!!! Vstala sem ob 9h, ker nism mogla več spat - noga je spet nemirna!!! Vsaj prebavnih motenj nimam več. Zdejle bi šla v mesto. Ima kjera čas??? MM - mal me skrbi, k si napisala, da na mojg dragega vidva mislita še v postelji. Ne bi raje tam na kaj drugega?? Sm pa mal jezna, da mi v porodnišnici ne bomo dobili nobenega darila, kot sta ga cojka in ? (sori, kdo že?) v Fužinah. Matr.......jst se pa tko vedno razveselim teh daril!! Srečanje??? Kdaj torej???? Jst absolutno pridem!! Sej sm zihr še kej pozabila, bom pa pol.....