|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
3.3.2010 8:12:54   
pupa*81
jutro čveke, kako ste se kaj naspale?

neka_noč midva sva tudi zdej več-al-manj vse porihtala user posted image (no par stvari je še pri mojih v Gorici, ma bodo že pripeljali če bo treba) sva pa včeraj zavila še mimo Postojnske porodnišnice počekirat in nama je blo ful všeč, tako da če priguramo do 38. tedna greva skor zihr tja user posted image

super ste zrihtale za nax, hvala srake user posted image boste povedle kdaj se dobiste, bo verjetno možek prinesel €, čene pa marjanaj res št. računa na ZS povej, da ne bomo pol poračunavale že z vozički user posted image

glede MŠ oz hendlinga user posted image ne si preveč pisat pa rajš glejte kaj teta dela user posted image jst sm pisala k zmešana, moj je je pa gledal, pa zdej on bol obvlada user posted image nč skrbet, se bomo vse navadle... čene pa bomo mele lepo inštrukcije by živa user posted image user posted image obstaja pa nek DVD od Vzajemne, kjer je gor mal prikazan handling, telovadba z dojenčkom,... rečte dragim nej vam poiščejo na netu (torrenti: Partis, Blink,... bojo že vedli za kaj se gre user posted image )

cojka meni pol pošlji k boste mele pediatra pliiiiiz user posted image

aglaia a je fajn na svojem a? user posted image user posted image ne se razvadit, k zdej dobita podnajemnika user posted image

krti fajn za bolniško (končno!) user posted image zdej si pa le spočij živce od službe user posted image pol pa lahko začneš gnezdit (po sračje)user posted image user posted image user posted image

jst pa čist pogrešam babje čvekanje... sfuzlalo se mi bo user posted image no učeri smo vsaj mal obiskov mel, da vidim civilizacijo user posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
3.3.2010 9:15:12   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: pupa*81

glede MŠ oz hendlinga user posted image ne si preveč pisat pa rajš glejte kaj teta dela user posted image jst sm pisala k zmešana, moj je je pa gledal, pa zdej on bol obvlada user posted image nč skrbet, se bomo vse navadle... čene pa bomo mele lepo inštrukcije by živa user posted image user posted image obstaja pa nek DVD od Vzajemne, kjer je gor mal prikazan handling, telovadba z dojenčkom,... rečte dragim nej vam poiščejo na netu (torrenti: Partis, Blink,... bojo že vedli za kaj se gre user posted image )

Upam, da se bomo res navadle user posted image ... Jaz sem si ravno zadnjič potegnila iz neta ta DVD, vendar ga še nisem uspela gledat.
Pupa81 si ga ti že? Je uporaben?

IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj
bcljka jup, bova šle dirkat po obvoznici sam ne pozabi, obvezno v nasprotno smer, ce ne ni adrenalina

Bcljka in marjanaj vaju pa vljudno vabim na predavanje o varni vožnji, ki bo v ljubljanski porodnišnici user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
3.3.2010 9:22:51   
pupa*81
MM ja sm že pogledla, ni lih waw, je pa zanimiv tisti del z prijemanjem dojenčka , telovadba mi je pa brezveze. se pa hitro naučiš... sm pri naši načakinji vidla (4m), najprej te je ful strah kako prijet, ker misliš da se bo kej zlomilo user posted image čez ene pol ure pa že fino obvladaš zadevo... sam glavico moreš pazit da ne omahne nazaj pa je. mah, tam v mš k sm gledala mi je bla ful panika (''jst pa tega ne bom znala'' user posted image ), pol pa kakega otročka primeš (kolegice, žlahta... zihr je kje pr roki kak živ dojanček user posted image ) pa je ok.

kopanje mislim da tam v MŠ mal pretiravajo ja, ker ona vse ful počasi pokaže pa še govori vmes, pr nas bo pa še očka zraven k bo pomagal, za 1. ti pa itak patronažna pokaže.

predavanje o varni vožnji je blo pa meni toooolk dolgočasno user posted image k sva že vse prej z neta vedla user posted image

< Sporočilo je popravil pupa*81 -- 3.3.2010 9:23:30 >

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
3.3.2010 9:27:26   
bcljka
jutro!

evo, še ena ornk prespana noč je za mano... očitno mi je blo res prevroče in nisem mogla spat k spim k angelček pr tem mrazu user posted image

pa dons nimam nč obveznega na faksu tko da sploh ne gremuser posted image sicer greva pa zvečer na en rojstni dan v Kranjsko Goro... mogoče pa en špricer popijem user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek

Bcljka in marjanaj vaju pa vljudno vabim na predavanje o varni vožnji, ki bo v ljubljanski porodnišnici user posted image user posted image user posted image user posted image

a to ti mislš da midva prideva predavat ?? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4204
3.3.2010 9:27:30   
tanika1
Hej!

Včeraj sem mela pregled pri ginekologinji, pa sem bla prov presenečena, ko je rekla, da mi bo UZ nardila, ker mi ga je že prejšnjič. Je rekla, da more nardit kontrolo rasti. Pa sem spet vidla , sem bla res vesela. Vse je ok, težo ma 2000-2100g, kar je rekal, da je čist super za 33t3d.
Drugače sem pa po novem tud jst slabokrvna, pa mi je dala Ferrum Lek tablete, ki jih je treba zgrist v ustih-fuj. Ampak bo že za zdržat. Pa še folacin, sam mi ni čist jasno zakaj, ker mam mikrocitno in ne makrocitne anemije.
Za seznam: naslednji pregled in ctg 25.3., +12kg

Drugače, pa tudi midva počasi spravljava skupaj za otroka, včeraj sva kupila jogi in rjuhi za v košek. Obrobo za v košek sva pa z mami še doma našli od mene in je še čisto lepa, tako da bova mela kar to in je ne bo potrebno kupit. Košek je pa od mojega. Danes pa dobiva še pralne plenice, potem bo pa še to treba oprat.

Joj ta vreme dons mi pa ni nič všeč, sem upala, da bo sonce.

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
3.3.2010 9:33:28   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka

a to ti mislš da midva prideva predavat ?? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
Glede na to, da je Pupa81 rekla, da je dolgočasno, bi bilo vsaj zabavno user posted image .

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
3.3.2010 9:33:48   
Anonimen
Helou.

Jaz bom znorela!!! user posted image user posted image
Zaspim v sekundi, potem se pa zacne. Drevenenje rok, krci v mecih (sem vmes tako zakricala, da je mojega kap in je padel s postelje. se dobro, da je jogi na tleh, ker se postelja ni prisla) user posted image . Se zdaj me meca bolijo od krcev. Nujno morem zaceti magnezij piti. Potem me je bolel kolk in sem si tiscala povster med noge. Unbelivable!!

Pupa in MM, jaz sem iskala ta DVD na partisu pa ne najdem. Kako naj ga iscem? O baby handlngu imam samo to. http://www.youtube.com/watch?v=WfZDWtXDewA
Pupa, jaz sem tocno o tej nasi podnajemnici zadnjic razmisljala. Saj vem, da mi boste CSD poklicale, ampak jaz (zdaj ko bo v roku 2 tednov stanovanje koncno opremljeno in zrihtano) bi bila se malo sama z mozkom. Tko ene par mesecev. Grozna mati sem. Itak user posted image

Cojka kako hitrost ni s?!? Damn, jaz sem pa hotela ful pametna izpasti user posted image user posted image A bos kar tu gor o akupunkturi napisala al te klicem pa ti morim? Pa pozdravi Nax, ko jo bos spet kaj slisala. Pa nujno ji povej, da je slavna. Haha, bcljka ... bad karma!! user posted image user posted image

Bcljka in marjanaj jaz bi bla tista ki stoji med avtoma in maha z zastavo. V ledru. Pa suha. A vesta o cem govorim? user posted image user posted image

Aja, to skoz pozabim. Petrca, moj se je zadnjic cist na border collije napalil. Ceprav mi je to nadsmesno, glede na to, da se boji vsega kar je vecje od hrcka. No, pa macke so mu lepe. Cim pa vidi kakega vecjega psa pa cist otrdne. Za crknit od smeha. Komaj cakam, da mi straumira se tamalo user posted image
No, v glavnem, zadnjic je ena kolegica pripeljala mladicka border collija in je cist napalil, da bi mi to kupili, ko bo mala malo zrastla. In ti jih imas za agility, a ne? A te lahko pridemo kdaj kam pogledat?

Aja, se to. Vceraj smo na MS gledali slike od poroda. Đizus kako se presredek raztegne!!! Mene je skoraj kap. Res je potem boljse da me rezejo, kot pa da se strgam. Ker to je res velika stvar, ki gre ven. Nasa predavateljica je novorojencke skoz nazivala mali sarpejcki. Hahahahaha user posted image user posted image
In potem se je porodila glavica in potem se caka na nov popadek. Wtf?!? Jaz sem mislila, da gre to v enem susu ven. Ne pa da glava tam malo zdi med nogami in caka na popadek. Krasn! user posted image user posted image user posted image

Grem na kavo. Potem pa novo omaro spucat in nafilat. Aaaa, ze vidim, da bom pol oblek stran zmetala. Kako se ze to dela? Tisto kar ne obleces 3 leta gre stran?

Neposredna povezava do sporočila: 4207
3.3.2010 9:39:05   
petrca2507
Sva z user posted image študirala, da bi si kupila enega plastičnega dojenčka, ker kot je že napisla Krtkova, tako kot so pa včeraj komplicirali, si pa midva res ne predstavljava kako previti otroka, kaj šele ga prestavit user posted image .

Jst mam po mojem še vedno doma enga dojenčka. Osrednji del je iz pene oz. je mehak, nogice, rokice in glava pa so plastični. Velikost dojenčka je cca. 70 - 80 cm se mi zdi.

Na slikci nisem jaz, prilepila sem jo zarad dojenčka user posted image
user posted image

krtkova...kako si kaj danes?

marjanaj in vse ostale, ki ste sodelovale...super, da ste uspele zrihtat darilo za nax. Sedaj samo še čakam datum srečanja, da vrnem €.

www.petrca.net

Neposredna povezava do sporočila: 4208
3.3.2010 9:45:55   
MaliMišek

Petrca jst sm mela dva taka dojenčka, pa ju je moj zadnjič ko je pucal klet zmetal stran user posted image . Bom šla po bloku mal povprašat, če kdo posod svojga živga dojenčka, da midva mal potrenirava user posted image .

Aglaia jaz sem snela DVD iz mojblink.com. Če ne najdeš in si ga želiš, ti ga lahko tudi zapečem in prinesem na naslednje srečanje user posted image .

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
3.3.2010 9:56:47   
pupa*81
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia

Pupa in MM, jaz sem iskala ta DVD na partisu pa ne najdem. Kako naj ga iscem? O baby handlngu imam samo to. http://www.youtube.com/watch?v=WfZDWtXDewA

uh ta link je pa lol user posted image user posted image user posted image , zgleda da frocu fuuul paše k se je začel takoj dret user posted image no sej un dvd je dost podoben, mal manj komplicirano pokaže. mislim pa da ga je na blinku dobil user posted image ga bom vprašala popoldne. čene nej ti pa MM prinese k se dobiste ;)

pa kako lepo zizo išče (7.min) user posted image

< Sporočilo je popravil pupa*81 -- 3.3.2010 10:02:32 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
3.3.2010 10:04:35   
petrca2507
Aja, to skoz pozabim. Petrca, moj se je zadnjic cist na border collije napalil. Ceprav mi je to nadsmesno, glede na to, da se boji vsega kar je vecje od hrcka. No, pa macke so mu lepe. Cim pa vidi kakega vecjega psa pa cist otrdne. Za crknit od smeha. Komaj cakam, da mi straumira se tamalo user posted image
No, v glavnem, zadnjic je ena kolegica pripeljala mladicka border collija in je cist napalil, da bi mi to kupili, ko bo mala malo zrastla. In ti jih imas za agility, a ne? A te lahko pridemo kdaj kam pogledat?

Pri borderjih je treba mal pazit, ker je večina zelo hiperaktivnih. Jaz imam 2 iz različnih linij in sta si zelo različni. Ampak obe sta doma lahko "kavč psa". Pa border ima v sebi pašni nagon in jih velika večina pase vse, kar se premika. Moja najmlajša plazeče otroke pase. Kako to zgleda: od daleč ga gleda, opazuje in se počasi premika za njim (kot da je nekakšna senca). Starejša bi pa vsako osebico, ki jo doseže samo lizala in čaka, kdaj ji bo kakšno igračo vrgel, da jo lahko prinese nazaj.
Agility tekme se pri nas začnejo konec aprila in so potem vsako soboto do začetka julija. Potekajo v različnih krajih po SLO. V LJ ali okolici je šele 26.6. v Domžalah. Razpored vseh je pa tukaj: KLIK
Jst sm za dobro leto zaključila s tekmam (ne bom tekla, bom samo gledalka). Ob lepem vremenu grem samo na trening, tekli bodo pa drugi user posted image .
Več o nas pa na  moji spletni strani user posted image

Mnenja o borderjih, njihovem karakterju in vzgoji so različna. Tako, kot smo različni ljudje in vsak bi rad nekaj drugega. Midva sva iskala pasmo, ki naju bo zaposlila, ker nikoli nisva bila vajena sedet doma.

www.petrca.net

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
3.3.2010 10:14:33   
sasa1975
super,da ste uredile darilo za NAXuser posted image

no kdaj je naslednje srečanje da damo eurčke...

mi imamo danes v  MŠ Fuzine dihanje (priprava na porod in poporodno obdobje)
kar v telovadnici to pa bo zanimivouser posted image

če ima kaksna čas naj se pridruzi ob 13.30 se začne

dobila sem od ZZZS odločbo da imam podaljsano bolniško do konca jupiiiiiiiiuser posted image

pazite nase in upam da se kmalu vidimo

PRVI JESENSKI DAN,Nika je imela 2.ceplenje-5mesecev,7730gr.67cm,lepo rastem

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
3.3.2010 10:24:57   
krtkova

Helou.

Jaz bom znorela!!! user posted image user posted image
Zaspim v sekundi, potem se pa zacne. Drevenenje rok, krci v mecih (sem vmes tako zakricala, da je mojega kap in je padel s postelje. se dobro, da je jogi na tleh, ker se postelja ni prisla) user posted image . Se zdaj me meca bolijo od krcev. Nujno morem zaceti magnezij piti. Potem me je bolel kolk in sem si tiscala povster med noge. Unbelivable!!

Jst bom tud znorela!!user posted image
Grem v posteljo ob 23h, knjigca v roke in berem. Ob polnoči se mi zazdi, da bi lahko zaspala. Odložim knjigo, ugasnem luč in se namestim,............leva noga postane totalno nervozna, začne jo srbeti koža,.... OK poznana težava - gremo telovadit. Naredim 70 ponovitev vaje za noge, da jo ja utrudim in da se bo umirila (imam namreč sindrom nemirnih nog, ki je v nosečnosti še hujši!!). No, jo utrudim . 2 min kasneje, noga spet nervozna. In se obrnem na drugi bok (cel projekt!) in ne, nič ne pomaga!! Vstanem in se šetam po stanovanju, na TV ni nič!! Grem nazaj spat. In vaja se ponovi!!!! Do 2h zjutraj takole.
Potem se noga umiri in me zagrabi nervoza v lopaticah na hrbtu!!user posted image user posted image  Sm mislila, da se mi bo zmešalo. Vstanem, grem ven iz spalnice in izvajam osnovnošolsk telovadne vaje za hrbet, lopatice in vrat sred jedilnice. Vmes si naredim še kos kruha z maslom ker se mi je zdelo, da sm lačna.user posted image user posted image
In tako telovadim, gledam TV, obiskujem WC, pi z dim, se sprehajam,....do 4.45, ko sem se ulegla in verjetno zaspala!!!user posted image user posted image

Vstala sem ob 9h, ker nism mogla več spat - noga je spet nemirna!!!user posted image

Vsaj prebavnih motenj nimam več. user posted image

Zdejle bi šla v mesto. Ima kjera čas???

MM - mal me skrbi, k si napisala, da na mojg dragega vidva mislita še v postelji. Ne bi raje tam na kaj drugega??user posted image user posted image user posted image

Sm pa mal jezna, da mi v porodnišnici ne bomo dobili nobenega darila, kot sta ga cojka in ? (sori, kdo že?) v Fužinah. Matr.......jst se pa tko vedno razveselim teh daril!!

Srečanje??? Kdaj torej???? Jst absolutno pridem!!

Sej sm zihr še kej pozabila, bom pa pol.....

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
3.3.2010 10:43:42   
sasa1975
no KRTKOVA kam greva na kavo nekje med bezigradom in črnučami?

PRVI JESENSKI DAN,Nika je imela 2.ceplenje-5mesecev,7730gr.67cm,lepo rastem

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
3.3.2010 10:53:26   
krtkova
Sasa - ful dobr, sam jst bi šla prov v center. Vem za super tortice, pa še Petrco mogoče zvlečeva iz pisarne!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu sasa1975)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
3.3.2010 10:54:34   
marjanaj
Ojla, po težkem pretuhtavanju in premozgavanju, bi jaz mogoče predlagala datum za naslednje srecanje ponedeljek, 15.03.2010 ob 16:00 uri v Zvezi. Kako sem prišla do tega datuma? Naslednji teden, imate vecina se MŠ (cojka in sasa vem da od ponedeljka do četrtka, tudi aglaia isto), v petek vem, da greste vse raje ven žurat user posted image , kot pa kofetkat, a ne? pa se krtkova in MM imata 15.3. frej, potem pa spet MŠ. In pa neka_noč ima še 16.3. pregled, potem pa gre že rodit počasi user posted image  sej ne hecam se... še cela dva tedna bo mogla počat, da pride mali lumpi na svet. user posted image  

Torej se strinjate s tem datumom?

cojka user posted image  ne nisem se prilepila na postljo, skoraj pa na mojo zvito kačico v postelji user posted image , še moj se je komaj odlepil od mene user posted image

pupa to je pa dobra, da se aglaia ne sme razvadit! Podnajemnica user posted image  Jao pa kaksen hrup bo delala user posted image user posted image  aglaia, de je ne boš slučajno deportirala user posted image

MaliMišek predavanje varne voznje user posted image  to bova pa najbrz sle z bcljko potem, ko naju ustavijo in naju prisilijo user posted image  čeprav, predavat pa vedno lahko prideva user posted image  skupaj z demonstracijo seveda user posted image  aglaia bi pa z zastavico mahala, a? sam bejba, prej tisto žverco ven spravi, da boš se sploh lahko stlačla med oba avta user posted image

petrca, ti kar začni vadit na dojenčku, sej veš, vaja dela mojstra user posted image

krtkova ne se jezit no user posted image  škodi lepoti user posted image  vsaka stvar enkrat mine, tudi to bo!

Neposredna povezava do sporočila: 4216
3.3.2010 10:55:29   
marjanaj
cojka ne nisem se prilepila na postljo, skoraj pa na mojo zvito kačico v postelji , še moj se je komaj odlepil od mene

joj da ne bo kera narobe razumela user posted image  mislim na uno materinsko blazino user posted image

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
3.3.2010 11:02:04   
petrca2507
Ojla, po težkem pretuhtavanju in premozgavanju, bi jaz mogoče predlagala datum za naslednje srecanje ponedeljek, 15.03.2010 ob 16:00 uri v Zvezi. Kako sem prišla do tega datuma? Naslednji teden, imate vecina se MŠ (cojka in sasa vem da od ponedeljka do četrtka, tudi aglaia isto), v petek vem, da greste vse raje ven žurat user posted image , kot pa kofetkat, a ne? pa se krtkova in MM imata 15.3. frej, potem pa spet MŠ. In pa neka_noč ima še 16.3. pregled, potem pa gre že rodit počasi user posted image  sej ne hecam se... še cela dva tedna bo

Kar se tiče datuma, mi ustreza. Malo manj pa ura, ker težko pridem kam pred 17.00 user posted image . Pa sej...če boste dlje časa tam, lahko mal zamudim. Samo ne mi vseh tortic pojest user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
3.3.2010 11:04:06   
krtkova

cojka ne nisem se prilepila na postljo, skoraj pa na mojo zvito kačico v postelji , še moj se je komaj odlepil od mene

joj da ne bo kera narobe razumela user posted image  mislim na uno materinsko blazino user posted image

jst sm pa mislila, da sta celo noč user posted image  . user posted image user posted image

sej se ne jezim več, sm se sam ponoč.

Srečanje v ponedeljek meni odgovarja!!!user posted image

Sam zakaj nobena noče z mano v mesto?user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
3.3.2010 11:10:30   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

MM - mal me skrbi, k si napisala, da na mojg dragega vidva mislita še v postelji. Ne bi raje tam na kaj drugega??user posted image user posted image user posted image

Sm pa mal jezna, da mi v porodnišnici ne bomo dobili nobenega darila, kot sta ga cojka in ? (sori, kdo že?) v Fužinah. Matr.......jst se pa tko vedno razveselim teh daril!!

user posted image Ni bilo nič takega....sva samo delala celodnevno bilanco in sva se spomnila na njegove izjave.
Upam, da naju danes v predavalnica ne bosta ignorirala? user posted image

Jst bi tud darilo, pa tud v mesto bi šla s tabo....škoda da nisem na TR2 user posted image , ali pa že na dopustu oz. bolniški...

Srečanje....jst pridem!!!! user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
3.3.2010 11:12:50   
živa
krtkova, jaz sem že v mestu in grem z veseljem na pijačo (kave sem spila že dve user posted image ). Sem ti poslala SMS user posted image , pa javi, če si za.

Lp,

živa

< Sporočilo je popravil živa -- 3.3.2010 11:13:21 >

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
3.3.2010 11:59:59   
Božička09
Ojla punce,

NS je za mano NS je 1,4mm, tveganje pa 1:16262 - pred pregledom sem premišljevala še o DHT-ju, vendar se potem zanj nisem odločila, tudi Strahova je rekla, da se ji ne zdi potrebno.

V glavnem, resnično prijazna ženska, zelo oseben pristop, mene je naprej pobožala, da naj me nič ne skrbi , potem pa vse lepo pokazala in nama razložila Veliki smo 5.4 cm, med poslušanjem srčka so se mi itak solzice ulile , skakat se pikici proti koncu ni kaj več dalo in smo jo malce podrezali - so pa zato jasne fotke in lep CD

Aja ... In še meni zelo ljuba novica današnje NS: če po čudežu ne bo pognal lulek, potem imamo punčko!!!!  

Oh punce, jaz sem tako vesela, da ne znam povedat

Lep dan vam želim in božajte buhije

p.s. Pa naj vam teknejo tortice user posted image

Rasti, rasti - pazim te, že zdaj si mi vse :*

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
3.3.2010 12:01:19   
neka_noč
Srake, srakaste! user posted image user posted image

Paniko imam že od jutra.... sem pa sedaj, HB že doma. Sem vse uredila, ampak user posted image bom morala še enkrat dat isto proceduro skozi 12.03. ker ne morem prej nič uredit. Mislim na bolniško, ker z 12-im nastopim porodniško, pa moram nato ponovno k moji zdravnici in na DURS, ZZZS,... Baš se mi da šetat 100x! user posted image

Imamo pa doma že sobico, monter pride tudi čez kako urco in jupiii!  Sin je neizmerno vesel - ima v vrtcu kar v vrsti pošlihtane prijateljčke kdo vse bo spal pri njemu... user posted image   Do poroda se bodo menda že vsi zvrstili..user posted image No comment!

Sem pa danes spala ko ubita...  user posted image user posted image user posted image
Edino proti jutri me je zagrabil krč v meča  user posted image   ... ni nič pomagalo, usta sem tiščala prvo v povšter, da ne bi z vpitjem zbudila sina.... potem sem si hotela nekaj pomasirat, pa me je usekal še en krč, nato sem "nategovala" nogo (stopalo) v obratni smeri - da bi odtegovalo.... pa me je ponovno sekal, ... nič ni pomagalo.. dobila sem ene pet oreng šusov. Zdaj pa šepam..user posted image user posted image Pa sem pila magnezij včeraj - se mi zdi... user posted image

Krti takoj bi se ti pridružila v mestu, pa sem ravno prišla od tam, ter še monter pride.... user posted image   No, super za monterja... Ko boš spet drugič, ponovno javi... Pa daj mi na ZS tvojo gsm številko please.. Tvoje pa res nimam.
Si imela pa hudičevo noč - nič ne zavidam....

Živa tebe tudi prosim za gsm št. - te moram nekaj nujno vprašat glede spinalne... Včeraj v Leonišču me je ena nosečka nekaj ful prestrašila.. user posted image user posted image

Marjanaj lepo si ti to splanirala naše srečanje. user posted image Na vse si mislila. Meni absolutno odgovarja! Pridem. Zapisano. user posted image

Tiste, ki še niste dobile od mene glavničke - pa ste jih naročile, jih dobite v pon. . Vam jih pa podarim.
Pa še nekaj imam za podarit - 2 luškana body-a (imela sem tri, pa ne vem kje je tretji) za user posted image   . Sta  nenošena, oprana, nezlikana. Bom imela s seboj... pa bom eni, ki ima/bo imela bejbo dala, ok? Sta pa od Mothercare-ja. Če bo katera hotela. Mi punčke očitno ne bomo imeli nikoli. user posted image
Cojka zate imam itak pripravljen "šlauf".
Upam samo, da ne pozabim vse skupaj doma. user posted image

Aglaia ti si me seveda spet fajn nasmejala. Kake stresaš! Lepo te je brat! user posted image

Imela bi prošnjo za vse vas... A ima katera kakšno piko/nalepko od Spar-a viška? Da bi mi jo dala? Namreč, smo malemu/velikemu  kupili "kovterček" od Dormea na pike - pa nama je ful všeč, sem ga sprobala in želiva kupit še dva... zato bi prosila, če ima katera da mi da..... Bi bila zelo vesela. Ali pa če koga pozna, da ne rabi.... HVALA! (Zdaj sem kot Memole, ki je zbirala kode od čajev. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
3.3.2010 12:04:37   
neka_noč
IZVIRNO SPOROČILO: Božička09

Ojla punce,

NS je za mano NS je 1,4mm, tveganje pa 1:16262 - pred pregledom sem premišljevala še o DHT-ju, vendar se potem zanj nisem odločila, tudi Strahova je rekla, da se ji ne zdi potrebno.

V glavnem, resnično prijazna ženska, zelo oseben pristop, mene je naprej pobožala, da naj me nič ne skrbi , potem pa vse lepo pokazala in nama razložila Veliki smo 5.4 cm, med poslušanjem srčka so se mi itak solzice ulile , skakat se pikici proti koncu ni kaj več dalo in smo jo malce podrezali - so pa zato jasne fotke in lep CD

Aja ... In še meni zelo ljuba novica današnje NS: če po čudežu ne bo pognal lulek, potem imamo punčko!!!!  

Oh punce, jaz sem tako vesela, da ne znam povedat

Lep dan vam želim in božajte buhije

p.s. Pa naj vam teknejo tortice user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Zakaj se nam pa na torticah ne pridružiš?

(odgovor članu Božička09)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
3.3.2010 12:17:23   
pupa*81

ajaaaa, sm pa že študirala da imata neka čudna poimenovanja za ''pitona'' user posted image user posted image user posted image šala šala ;)

božička user posted image za user posted image , uh kako lepo user posted image

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......