Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 27.2.2010 18:49:09
|
|
|
|
bcljka
|
nax - sm skos misnla nate k se nisi nč javla!! cojka - obveščaj nas
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 27.2.2010 20:23:07
|
|
|
|
neka_noč
|
Hvala punce! Glede Nax pa..... saj ne morem verjet.... pa tako se je sekirala, da bo ja imela vse pripravljeno za .... zato si je tako zelo želela domov. Še nama je zadnjič to govorila v Po. . Upam, da ji vse pripravijo... da bo zadovoljna.... PREDVSEM PA, DA BO/JE VSE OK Z IN NJO. A je že rodila Cojka? Sem ravno danes mojemu rekla, da ji bom poslal en SMS, ker se nič ne javi na forumu... pa sem bila tudi čista crka... sem celo popoldne preležala, mali je bil s prijateljico in njenim sinom v živalcu, prej, sem pa tudi belila sobico.... No, kar sem želela povedat, gre za to, da kadar sem zatežena/slabe volje/nerazpoložena,.... takrat nočem klicat.... pošiljat SMS-ov, ker ne želim moriti/zamoriti oz. širiti negativne energije ostalim... Zdaj pa berem novico... in ona rojeva... Res , ne morem verjeti.... Nax držimo pesti!!!!!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 27.2.2010 22:46:25
|
|
|
|
bcljka
|
joj... jst skos čekiram če bo cojka kkšno novico napisala... upam da nax že carta in da je vse ok ...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.2.2010 23:24:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 27.2.2010 23:33:04
|
|
|
|
bcljka
|
IZVIRNO SPOROČILO: cojka Ojla srake. Ob 22.42 je naša nax dobila sinčka z imenom Tai, težkega 1910g Kaj drugega ne vem, upam, da se kaj oglasi.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 28.2.2010 8:04:19
|
|
|
|
pupa*81
|
jeeee držimo pestke da je vse ok!!!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 28.2.2010 8:10:33
|
|
|
|
Zvezdici
|
Čestitke še enkrat! Je pa res pohitel. Upam, da kmalu sporoči kako je tudi ona! Držim pestke, da bo hitro vse ok!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 28.2.2010 8:18:34
|
|
|
|
neka_noč
|
Nax in njenemu Tai-ju!!! Res se mu je mudilo.... rojen je 7 tednov prej.... Držim pestke, da je z obema vse ok
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 28.2.2010 8:22:29
|
|
|
|
Zvezdici
|
Ali je kaj sporočila koliko je velik? je sigurno pišek mali, hehe. pa čisto droben. Aja.. pa katera ve. So ji porod sprožili ali je bilo vse spontano?
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 28.2.2010 8:36:52
|
|
|
|
neka_noč
|
Kolikor vem je moralo biti spontano, ker je Cojka napisala, da so jo odpustili/izpustili iz porodnišnice Po. , in, ko je prišla v Lj. je pričela krvaveti... Očitno je šlo spontano. Imela je tudi namen roditi v Po. , pa je na koncu rodila v Lj. .
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 28.2.2010 9:26:07
|
|
|
|
neka_noč
|
Nax je odgovorila na mojo SMS čestitko .... pravi, da je ok, le šivi jo bolijo, malega so včeraj hitro odpeljali a je bil ok, zdaj pa čaka, da bo ura 10 da ji ga pripeljejo in ga vidi. Nax! Samo da je vse ok! Z obema!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.2.2010 9:31:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 28.2.2010 9:31:47
|
|
|
|
MaliMišek
|
Bravo Nax , čestitam. Sem vesela, da sta oba ok!!!
< Sporočilo je popravil MaliMišek -- 28.2.2010 9:32:21 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.2.2010 9:47:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 28.2.2010 10:22:42
|
|
|
|
Zvezdici
|
Joj kok je pišek mali. Super. Samo, da sta ok!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 28.2.2010 10:25:58
|
|
|
|
neka_noč
|
IZVIRNO SPOROČILO: cojka O, neka_noč, to so pa lepe novice. Men kar ni dala miru tale novica. Pismo 7 tednov prej. Vsak čas so naši malčki na vrsti. A ne?! Mene je kar zvilo.... Pa še v Lj. je rodila... (Brez zamere, ampak jaz sem imela v prvo zelo slabo izkušnjo...) Samo da je vse ok. Sem vesela zanjo.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 28.2.2010 10:43:00
|
|
|
|
bcljka
|
jutro jutro! 44cm ... kr dost je velik se men zdi za 7 tednov prej na teži bo pa itak hitr dubu! komaj čakam na njeno porodno zgodbo! drgač pa punce... če mate NeDelo... na zadnji strani članek Dan kot iz sanj...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.2.2010 10:54:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 28.2.2010 10:59:37
|
|
|
|
bcljka
|
moj pa prav da morva do konca aprila met vse prštiman če kej prehiti! se kr streznejo tud tele naši moški brez EA je bla zihr, k v LJ je ni ponoč... sicer ne vem kaj se smatra kot noč... drgač pa nimam pojma kako je s tem da gre ona domov, njega pa obdržijo... sam mogoče je pa bolš... glede na to, da je najbrž itak v inkubatorju in bi ga bl mal vidla... doma bo pa loh še hitr vse prštimala... no, sej ne vem... neki nalagam zdej...
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 28.2.2010 12:03:32
|
|
|
|
petrca2507
|
nax...čestitke za sinčka Danes zjutraj sem šla na hitro na FB in vidim čestitke za "aprilčka". Sem se takoj na nax spomnila, ampak žal nisem imela toliko časa, da bi šla sem pogledat, kaj se dogaja. Nje pa pod pravim imenom nisem spoznala Naju z sta kolega včeraj povabila na morje na Rab od 7.6. do 18.6. Sva bila že 2 leti z njima tam in je bilo super. Ampak ob taki novici, kot je bilo z nax, me včasih kar stisne in si mislim "kaj če se meni tud kaj takega zgodi" .
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 28.2.2010 12:32:23
|
|
|
|
neka_noč
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507 Naju z sta kolega včeraj povabila na morje na Rab od 7.6. do 18.6. Sva bila že 2 leti z njima tam in je bilo super. Ampak ob taki novici, kot je bilo z nax, me včasih kar stisne in si mislim "kaj če se meni tud kaj takega zgodi" . Bože ne daj! Bi potem imela HRVATA
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 28.2.2010 12:45:05
|
|
|
|
neka_noč
|
Bcljka se meni tudi zdi, da je bila brez EA - v Lj. je ne dobiš ponoči.... Imajo močno pomanjkanje anesteziologov.... in to že nekaj let.... se potem človek vpraša čemu tako.. kaj je narobe, da jih ne dobijo.... v Po. pa npr. nimajo teh problemov... No comment! Samo da je za njo in da sta oba ok , četudi gre samo ona domov. Je pa to težko. Meni bi se trgalo.... Mi imamo sedaj vse prebeljeno. Sobica je sedaj tako lepa, pa je enaka barva - oranžna (zelo intenzivna). Namesto nalepk bo sedaj modra črta.... Me je včeraj Luka vprašal zakaj ne more spati v svoji sobi On bi sedaj spal med vsemi tistimi hlapi.... prej pa ne Upam, da pograd tudi pripomore, da se vrne vanjo, pa še z dvema njegovima prijateljčkoma smo zmenjeni, da bosta prespala pri njem.... On pravi, da bo spal zgoraj. Upam, da nam uspe... Sva pa prej kupila novo luč.... meni ni bilo nič všeč - od planforjenk (a sem prav napisala ), ampak sva potem nekaj našla in prav lepo paše. Sem prav vesela. Še bolj bom pa, ko bodo vse stvari nazaj v sobici - ko bi me sedaj videle kako tipkam.... Mislim kje in kako.... Še dobro, da imam tipkovnico "na daljinca"...
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 28.2.2010 13:50:34
|
|
|
|
živa
|
nax05, še tukaj čestitke . Je pa, če je otrok nedonošen, zihr bolje roditi v LJ, sicer ti ga odpeljejo v LJ, ti pa čakaš, dokler te ne spustijo domov . Upam, da se že cartata in da bosta uspela biti čim več skupaj, dokler ne gre še Tai domov. Moj čvergi spi, večji je šel z dragim in sorodniki na kosilo, jaz pa bom po mojem tudi šla malo podolgem . Sem že od 7h v pogonu, me pride vsak dan čvergi zbudit v spalnico . Lp, živa
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 28.2.2010 13:53:36
|
|
|
|
lumpa6
|
nax čestitke za malega taija
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......