Anonimen
|
Juhu!! Sem vam ze prej hotela romancic napisati, pa me je neka noc klicala, da sva se rezale po telefonu. Na tak dan to prav pride Krtkova jaz do naslednjega torka ne grem v slascicarno, ker imam pregled. In nocem spet trditi, da ima mala 5 kil in potem ugotoviti, da jih ima samo 1,5. Vse ostalo je moj speh Midva bova sobo barvala roza/rumeno. Cist punckasto. Potem bova pa se nalepke limala gor. Bojana pa neke male zivali Se pa tudi jaz zbudim ful zgodaj, potem sem pa po kaksni uri ze cist zaspana. Sploh pa to vreme. It's killing me!! Dobim danes obisk mlade mamice iz mozeve ozje familije, ki se uspesno spopada s stereotipi glede vzgoje. Sem vesela, da mi je ona orala ledino, da se meni ne bo treba kregati koliko kapic bo imela nasa mala med spanjem na glavi. Aja, a si razmisljala, da bi brezzicni ruter kupila? Pa bos imela povsod internet. Da bo tvoj v miru spal, ti bos pa nocne raporte tu delala. Saj pocasi vas bo ze vec ponoci na RR kot cez dan. MM si vidla kako sem te nasla na FB? My great research skills. Again Sem pa downloadala Vadba za mamico. Vceraj sem iskala pod baby handling. Itak da nic ni bilo na partisu. Tako, da hvala za ponudbo za CD, ampak ne rabim vec. Cojka ti jaz povem, da je hitrost s. To si samo ti zmedena. Pa ena kila je 10g Opa, ti si svetovalka za barve in nalepke. A mi znas mogoce se popadke napovedat pa koliko sem odprta? Pa ce je otrok v mejah normale? Aja, ups, napacna tema. Napacna aprilcica Kje si dobila navadne kumarce? A to niso tiste avstrijske dolge? Jaz bi bla tudi kaksno kilo lazja na pregledu. Predvsem pa si zelim, da ne bi vec tako zatekala. Sovrazim svoje male hrenovke na nogah. Ocitno crocsi niso samo za majhne otroke ampak tudi za debeloprste nosecnice Katrinka no comment na slikice Bozicka cestitam za NS. In za punciko!! Ocitno so se od julija naprej samo puncke delale, ker aprilcice imajo vse (razen mene) fantke. Pupa ah ti strojnica ena. Polepala si mi dan!! A vas je zamedlo v Logatcu? Aja, to ti skoz pozabim povedati. Na koncu drevoreda je en center s kravami in biki, ker si se zadnjic norcevala iz moje teorije o svicarskih kravah. No, ta center je sponzoriran od EU in tam se grejo free love. Vsaka krava si sama zbere bika in obratno. Nic na silo. Lepo, ne? Ah ja, nepomembne informacije, ki jih je moja glava (pre)polna Aja, a ste vidle slikico od malega Taia? Od nax moz jo ima na FB. Pa nax je zraven. Lustna, kot vedno Vceraj smo meli v MS poporodno obdobje. Nadbedno predavanje. Kolikorat bom se slisala, da se otrokovo prvo blato imenuje mekonij in da je obilno in zeleno? Pa cisca ... ne bom zgubljala besed. Komaj cakam, da bomo to debatirale. Kaksno ima katera. Kako zgleda. Pa ce smrdi (ker to ne sme). Krasn I'll be back!
< Sporočilo je popravil Aglaia -- 4.3.2010 10:32:41 >
|