|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
3.3.2010 12:21:53   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: Božička09

Ojla punce,

NS je za mano NS je 1,4mm, tveganje pa 1:16262 - pred pregledom sem premišljevala še o DHT-ju, vendar se potem zanj nisem odločila, tudi Strahova je rekla, da se ji ne zdi potrebno.

V glavnem, resnično prijazna ženska, zelo oseben pristop, mene je naprej pobožala, da naj me nič ne skrbi , potem pa vse lepo pokazala in nama razložila Veliki smo 5.4 cm, med poslušanjem srčka so se mi itak solzice ulile , skakat se pikici proti koncu ni kaj več dalo in smo jo malce podrezali - so pa zato jasne fotke in lep CD

Aja ... In še meni zelo ljuba novica današnje NS: če po čudežu ne bo pognal lulek, potem imamo punčko!!!!  

Oh punce, jaz sem tako vesela, da ne znam povedat

Lep dan vam želim in božajte buhije

p.s. Pa naj vam teknejo tortice user posted image

super za nuhalno, cestitam za pupouser posted image midve sva pa tako in tako obe septembrki a ne...

(odgovor članu Božička09)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
   [Brisano sporočilo]
3.3.2010 12:26:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu neka_noč)
  Neposredna povezava do sporočila: 4227
   [Brisano sporočilo]
3.3.2010 12:27:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4228
3.3.2010 12:33:40   
Božička09
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka
Super za nuhalno, cestitam za pupouser posted image midve sva pa tako in tako obe septembrki a ne...

Sva ja, same devičke se nam obetajo user posted image

Neka_noč, v ponedeljek imam podaljšan delavnik, potem pa letim še na en sestanek, kar pomeni, da me od 9h zjutraj pa do ene 9h zvečer ne bo doma user posted image Znoriš, ti rečem user posted image Bi mi poleg sladoleda iz Zvezde pasala tudi urica spanja, hihi.

IZVIRNO SPOROČILO: cojka

Božička - za NS. A kar punčko boste imeli (no, seveda, če ji kaj ne zraste ). Lepo. Jaz sem bila tudi ful ganjena na NS.

Ja, čisto me je raznežilo user posted image Upam, da se kmalu pocajtaš, da se prehlad ne bo razvlekel ...

Rasti, rasti - pazim te, že zdaj si mi vse :*

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
3.3.2010 12:35:03   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: Božička09

IZVIRNO SPOROČILO: katrinka
Super za nuhalno, cestitam za pupouser posted image midve sva pa tako in tako obe septembrki a ne...

Sva ja, same devičke se nam obetajo user posted image

hehe, mas pravuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4230
3.3.2010 12:36:19   
petrca2507
Božička...čestitke za user posted image     user posted image

www.petrca.net

Neposredna povezava do sporočila: 4231
3.3.2010 12:56:04   
MaliMišek
Cojka dobiš v ponedeljek.
Si dajem kar v opomnik, ker bom drugače sigurno pozabila user posted image .

Božička09 čestitam za user posted image , si me pa spomnila, kako sem bila tudi jaz raznežena na NS, no saj sem še vedno ob vsakem pregledu, ko zagledam svojega pikca user posted image .

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
3.3.2010 12:57:52   
živa
neka_noč, imaš ZS.

krtkova me pa ne mara user posted image . Mi je naredila lušte s kavico/torticami, zdaj pa se nič ne javi, da je šla v mesto user posted image .

< Sporočilo je popravil živa -- 3.3.2010 12:58:05 >

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
3.3.2010 13:07:58   
neka_noč
Cojka glavniček je bil 0,75€ in res ne mislim pobirat te centke.... Sem jim že včeraj podarila in bom ostalim tudi. user posted image  
Od Mercatorja ne potrebujem. Hvala. Nimam ravno neke navade zbiranja teh nalepk, a ta "kovter" je res fenomenalen - da bi pa 100€ , kot stane sicer v redni prodaji, dajala pa - ne hvala. Meni se zdijo te cene pretirane...
Upam, da se pozdraviš in ne zboliš še bolj. Drži se. Mogoče se boš pa v MŠ kaj razvedrila. Morda vpliva kaj tudi tole nikakvo vreme. Meni tudi ni najbolj ok.... se delam da sem ok. user posted image No, bolna nisem, ampak tečna pa kar malo. Sploh, ker sem slišala, da se konec tedna vreme ponovno slabša - celo sneg napovedujejo. Ga imam že res too much... jaz bi pomlad. A naj zdaj še zimsko vrečo kupujem za user posted image da ga prinesem iz porodnišnice user posted image   Pa ne gre za vrečo (itak eno manjšo imam)... bolj za to, da je tole že prav depresivno. Po eni strani je še ok, da imam toliko dela... imam tako manj časa razmišljat... Čeprav zdaj sem malo.... pa ni ok.

No, monterja še ni. Pride okoli 2-eh.... Danes pa bom imela še enega mulčka pri svojem sinu... upam, da ne bosta (preveč) monterju težila - ju bom sicer "sfaširala".

A katera ve oz. lahko kaj predlaga kam naj gremo še pogledat za jogi? 

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
3.3.2010 13:08:56   
neka_noč
IZVIRNO SPOROČILO: živa

neka_noč, imaš ZS.

krtkova me pa ne mara user posted image . Mi je naredila lušte s kavico/torticami, zdaj pa se nič ne javi, da je šla v mesto user posted image .

Hvala. Te pokličem...

Krti se je skrila v svojo krtino....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
3.3.2010 13:32:36   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč

A katera ve oz. lahko kaj predlaga kam naj gremo še pogledat za jogi? 

a pri recinko si pogledala, nisem brala za nazaj pa ne vemuser posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
3.3.2010 13:34:23   
živa
neka_noč, Jaz bom šla zihr v kratkem v Ikeo; meni so njihovi jogiji ok.

Razen če rabiš takoj, potem žal ne bo šlo ...

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
3.3.2010 14:00:23   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč

IZVIRNO SPOROČILO: živa

Krti se je skrila v svojo krtino....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mogoče not prinaša izgubljene nočne ure pri spanju. user posted image  Saj je tud ona pisala o krčih v nogi, a ne.

www.petrca.net

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
3.3.2010 14:59:58   
krtkova
Krtkova je čist zabluzila. user posted image Živa - sm ti poslala sms z opravičilom.

Najprej je kazalo ful slabo, ker se nobena ni javila za kavo, potem pa kar ful. In sm mislila da bom vse sfolgala. Sm šla do mkbk v službo. Je zdrava, zgleda enkratno, le računalnik ji je doma crknil. Načeloma pride v ponedeljek na srečanje.user posted image  Potem sem se peljala z busom, polnim mularije in zoprnih odraslih, ki so me tenstali levo desno, smrdelo je.... do centra. Kjer me je najdla mami, da naj nujno pridem v max&Co., da je vidla neke luštne tunike zame. Ker da me ima dost, da hodim v zgornjih delih trenirke naokoli. Vedeti morate, da je moja mama zelo fancy, jaz pa kavbojke in trenirka tip. In jo to skoz mal moti.user posted image  No, potem sva šli na kavo in odlično slivovo pito v Slona (Zvezda). Kjer sva se totalno zaklepetali. Potem sm tm zraven šla pozdravit še eno kolegico, eno sm morala skenslati, ker mi ni več zneslo. Sem hotla do Žive, pa me kliče moj in sva šla na trg po neko zelenjavo in skuto in pol me je peljal domov ker moram začeti počasi kuhati kosilo.user posted image  Zato mi sploh ni uspelo priti do Žive. Oprosti!!

Nek - noč - ti pošljem na zs telefon, pa ti dej še men tvojga.user posted image  Za glavniček pa mirno lahko pobiraš tud po 1 eur, bomo vse z veseljem dale. Če nisi še nobeni obljubila bodija, se jaz postavim v vrsto!!!user posted image

Božička - čestitke za user posted image !!

Še kaj?

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

Neposredna povezava do sporočila: 4239
3.3.2010 15:03:07   
krtkova
Še to; ker mi je svinjsko dolgčas doma in to ne pomaga moji depri, bom mesto obiskovala pogosto, pa tudi kraje okoli mesta. Sm si napolnila Urbano, da mi ni treba z avtom iskat parkinga - pa se spet kaj dobimo!! živa!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
3.3.2010 15:06:52   
mkbk
Ok, ok vidim, da življenje teče tud brez mene - cojki edini odpustim, je samo ona ugotovila, da me ni - cojka dobiš kakšno tortico od mene ob priliki!!!

Drugače sem pa vstala od mrtvih al tko nekako. doma smo še vedno brez compa, tko da sem šla rajš kar v službo.

Še dobro, da je krtkova vsaj mal se name spomnila in mi sporočila, da je nax rodila - ne vem kaj naj rečem, ampak čestitke so zagotovo na mestu. žal mi je, da se nisem udeležila darila, povejte mi če se slučajno še lahko...

neka_noč, bravo za sobico! a potem, bo mali že danes spal sam? glede glavnička pa...itak da ti vrnem, dej ne seri drugače!!

Neposredna povezava do sporočila: 4241
3.3.2010 15:09:02   
mkbk
aha krti me je prehitela, to ji vedno rata!!!

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
3.3.2010 15:11:00   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova
Potem sem se peljala z busom, polnim mularije in zoprnih odraslih, ki so me tenstali levo desno, smrdelo je.... do centra.

To sem jaz doživela včeraj, ko sem med službo skočila do ZD Bežigrad po bolniški list. Iz službe do tja so bli busi bolj prazni in sem celo sedela lahko. Za nazaj pa tako polni, da voznik, sploh sprednjih vrat ni odprl. Pri 3. busu sem imela vsega vrh glave in sem šla peš nazaj v službo.
Včasih mi gredo ti mladi na busih pošteno na živce. Vsi bi najraje sedel, starejši ljudje naj pa stojijo. user posted image  Jaz sem enkrat skor živce zgubila. Stol sem želela odstopit starejši gospe, ki je komaj hodila + berglo je imela, in niti vstala nisem dobro, ko se je izza mojega hrbta en mulc vsedu. Sm mu povedala hitr svoje, on je pa nekaj zamomljal in odšel.

www.petrca.net

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
3.3.2010 15:31:51   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk

aha krti me je prehitela, to ji vedno rata!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image  Da vidiš, da mislim nate, tud če si brez compe!!!

Petrca - dons pa začuda mladi niti niso bili najbolj "nasilni", ampak tam od 40 let dalje. Da ne omenjam, da na tistih stolih, ki so za nosečnice sedijo sami nenoseči ljudje in da bolj kot kažem svoj trebuh, manjša verjetnost je, da bi mi kdo vstal!!user posted image   Sej ni panike, sam mi gredo na k... vsi, ki se zaletavajo v moj trebuh.

grem kuhat!! Rižota bo danes! Sm že ful lačna!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
3.3.2010 15:40:26   
mkbk
Jst sm tud ful lačna user posted image   - pa bi naprimer pohan sir -a ne neka noč, al pa pico...bojo pa sam eni bv zrezki, ok bolje išta nego ništa. popoldne grem pa s tamalim na telovadbo, seveda, če nima več vročine...

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
   [Brisano sporočilo]
3.3.2010 15:56:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mkbk)
  Neposredna povezava do sporočila: 4246
3.3.2010 15:58:26   
meymey
Kdaj mate zdaj naslednjo požrtijo v planu... da vas pridem vsaj enkrat pogledat? user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
3.3.2010 16:04:40   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk

Jst sm tud ful lačna user posted image   - pa bi naprimer pohan sir -a ne neka noč, al pa pico...bojo pa sam eni bv zrezki, ok bolje išta nego ništa. popoldne grem pa s tamalim na telovadbo, seveda, če nima več vročine...

Jst tud....zdele bi pojedla in pohan sir in pico user posted image .

Cojka nič ne rabiš dat!!

Meymey 15.3. ob 16-ih v Zvezdi.

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
3.3.2010 16:10:52   
krtkova
upam, da medtem že kaj jeste. Moja rižota se pridno kuhauser posted image , kuhinja pospravljena, sam še dragi pride domov in ga postrežem. Zdej, ko sm doma, ga bom malo razvajala ker drugače sam sendviče je in to NI zdravo!

Meymey - ja, pridi nas pogledat v ponedeljek!!! Ful dobr!user posted image

neka noč - očitno ti ne bo uspelo zastonj raztalat glavničkov. user posted image user posted image user posted image

Danes bo v MŠ kopanje otroka. Pa da vidimo!!

Cojka - poleg tvoje jeze na psa (men bi se utrgalo), vidim, da se vsem nekaj zahvaljuješ. A bi se še men? kr tko...user posted image user posted image  Jutri preverimo, če si preživela današnji dan. Mora bit tud kak slab, da znaš potem še tolk bolj cenit ta dobre (recimo vse tiste, ko se z nami, srakami dobiš!!user posted image )

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
3.3.2010 16:12:52   
krtkova
če me je slučajno kjera od vas pofrendala na FB, sem jo skenslala. Plis, naj pove kdo je ker ne sklepam prijateljstvev kar tako (OK, razen, če kdo bogato plača).user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......