Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 3.3.2010 11:03:25
|
|
|
|
Žaži
|
IZVIRNO SPOROČILO: somic midva imava tudi v planu relativno kmalu imeti naslednjega. pravijo, da nekje eno leto po porodu ni dobro, da bi ženska zanosila. meni je rekla ginekologinja, da naj počakava 2 leti, ker sem imela pač istočasno z carskim še operacijo... tako, da ja, 2 leti pavze, potem pa naslednji baby, ker prevelika razlika mi ni preveč všeč. Po prvem cr sem zanosila 18 mesecev kasneje in ni nihče nikjer rekel da bi bilo prehitro. V P smo bile prvič tri s cr na isti dan in od vseh treh sem jaz čakala najdlje z drugo zanositvijo, prva je zanosila 6m po porodu, druga 9 mesecev kasneje in sta obe do konca donosili, prva je rodila drugič naravno in midve z drugo s cr 3 dni pred pdp. Tako da res ni treba čakat dve leti če si želiš prej.
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 3.3.2010 11:07:28
|
|
|
|
Žaži
|
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85 Aha, še dve vprašanji. Koliko časa imate pikote v vodi, ko se kopate? Zadnje čase se nam dogaja, da mali ziza točno 5 minut (ampak res točno, nikoli npr. 4 ali 6 ), potem morava met pa pavzo, da si on vse naokoli ogleda, kar lahko kar traja. Potem pa spet za 5 ali 10 min. Ima še katera take izkušnje? dokler ne vidim da ima dovolj . recmo ko začne že ful cmokat ker jo kopanje zlakoti ali pa se voda ne začne ohlajat, mord največ 10 min, če ne me že hrbet preveč boli.
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 3.3.2010 11:12:01
|
|
|
|
Kika99
|
Ojlaaa Danes sem pa čisto naspana v bistvu sem iz preventive tamalo mogla sama zbuditi da mi ne bi začela spet kiligramčkov zgubljati saj je spala od 23 do 9.30 pa še bi če bi jo pustila. Zadnjo porcijo je dobila malo pred 23 uro. zaščita - jaz sem vzela kontracepcijske tabletke. kopanje - biba zelo uživa zato jo pustim malo dlje čofotati, 20 min maksimalno. planiranje - meni je G rekla da bi bilo dobro počaakati 1,5 do 2 leti.Bova pa tudi mi2 imela še enega če nama bo dano seveda
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 3.3.2010 12:24:10
|
|
|
|
Ksantipa77
|
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85 IZVIRNO SPOROČILO: Ksantipa77 Jaz bi se tud mal rekreirala, pa se bojim, da potem ne bi imela več mleka, ker se drugače šteje, da naj bi doječe mamice čimveč počivale. Kaj pravite na to To se tudi jaz sprašujem... Zdaj kako u izi vozičkanje verjetno ni panike, sam na kaj bolj resnega si pa ne upam. Pa saj si niti ne želim, nisem nek športen tip. Vedno sem hujšala predvsem s spremembo prehrane. Sam tega pa tut ne smem. Še dobro, da kile kar same od sebe letijo dol Jaz bi rada kaj konkretnega, da se mi celulit stopi, ne pa kile Kile me niti ne motijo, ker sem bila prej zelo suha in sem zdaj ravno prava, sicer imam samo še 4 viška. Me pa grozno boli srce, ko vidim moja celulitična stegna
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 3.3.2010 12:41:46
|
|
|
|
nincrli
|
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan on je v NEKu, kaj naj sedaj A tvoj dela tam? Mi2 sma zjutraj vozičkala do mesta, ker sem mogla novalac kupit in plenice, nisem tolk sabo vlačla, ker sem misla da bomo šli dans domov, sam gremo šele v petek. No spotoma sem še 2 sošolki pobrala in sta prišli na obisk, je atrakcija mali Zdaj pa je zaspal v jajčki, ko sem ga guncala in si grem nekaj skuhat+kavico narest se mi je lušta, ko je tak zaspan dan... Našega mam vodi cca 10 min.
< Sporočilo je popravil nincrli -- 3.3.2010 12:43:25 >
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 3.3.2010 14:24:52
|
|
|
|
somic
|
patrik tako uživa v vodi, da ga imam ponavadi zdaj notri okoli 10 minut kika!!!! čisti luksuz s spanjem tvoje anje!!! jutri pa gremo verjetno vsi trije v portorož na izlet, moj ima opravke dol, pa se bova s patrikom pridružila. me vstrajno vsi kličejo, ker želijo videti baby- ja, jaz pa bom vsa srečna da vidim spet mojo preljubo obalo moti me edino to, da bo slabo vreme, tako da si nisem še čisto na jasnem ali naj greva s patrikom zraven, ali ne...
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 3.3.2010 14:26:00
|
|
|
|
somic
|
IZVIRNO SPOROČILO: Žaži IZVIRNO SPOROČILO: somic midva imava tudi v planu relativno kmalu imeti naslednjega. pravijo, da nekje eno leto po porodu ni dobro, da bi ženska zanosila. meni je rekla ginekologinja, da naj počakava 2 leti, ker sem imela pač istočasno z carskim še operacijo... tako, da ja, 2 leti pavze, potem pa naslednji baby, ker prevelika razlika mi ni preveč všeč. Po prvem cr sem zanosila 18 mesecev kasneje in ni nihče nikjer rekel da bi bilo prehitro. V P smo bile prvič tri s cr na isti dan in od vseh treh sem jaz čakala najdlje z drugo zanositvijo, prva je zanosila 6m po porodu, druga 9 mesecev kasneje in sta obe do konca donosili, prva je rodila drugič naravno in midve z drugo s cr 3 dni pred pdp. Tako da res ni treba čakat dve leti če si želiš prej. pri meni ni problem carski, problem predstavlja operacija ki sem jo imela na jajčniku ki sem jo imela istočasno pri carskem.
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 3.3.2010 14:26:42
|
|
|
|
somic
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ksantipa77 IZVIRNO SPOROČILO: grahek85 IZVIRNO SPOROČILO: Ksantipa77 Jaz bi se tud mal rekreirala, pa se bojim, da potem ne bi imela več mleka, ker se drugače šteje, da naj bi doječe mamice čimveč počivale. Kaj pravite na to To se tudi jaz sprašujem... Zdaj kako u izi vozičkanje verjetno ni panike, sam na kaj bolj resnega si pa ne upam. Pa saj si niti ne želim, nisem nek športen tip. Vedno sem hujšala predvsem s spremembo prehrane. Sam tega pa tut ne smem. Še dobro, da kile kar same od sebe letijo dol Jaz bi rada kaj konkretnega, da se mi celulit stopi, ne pa kile Kile me niti ne motijo, ker sem bila prej zelo suha in sem zdaj ravno prava, sicer imam samo še 4 viška. Me pa grozno boli srce, ko vidim moja celulitična stegna celulit... večni problem
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 3.3.2010 14:38:07
|
|
|
|
Isabelle
|
Daan punce Danes je Zara prvič spala 8 ur v kosu , od 1h do 9h.Sem se prou lepo naspala.Učeri ko smo ble zuni sem bla v flisu in se hmal cela skurla, je biu tak lep sonček, danes je pa kislo in piha.Pa še mala je neki sitna, skos bi bla na flaški in smo tako spustili današnji sprehod.Zdej spi in je malo miru. Aerobika-sem bla učeri prvič in je blo super, vodi pa ena moja prijatelica, cena je solidna...se mi je pa malo ego dvignil k sem vidla da punce ki trenirajo že ceu mesec upajo isto ali pa še manj kot js 2 meseca po porodu , sem se pa takoj ulovila, imam še prakso ker sem dokler nisem zanosila trenirala ples 10 let Je pa ne dojim. Js tudi ne bi rada ne vem kolk shujšala, sam bi se rada znebila trebuha in zmanjšala stegna. Kopanje-js mam mojo v vodi kakih 10 min, ful uživa ko jo kopam, pol ko jo pa začnem oblačit včasih protestira ker je že malo utrujena, najbolj še ko ji dam kapico gor Kravice-js je ne dajem pasti kravice vsak dan, ko pa jo dam zdrži kakih slabih 10 min pol pa začne protestirat, zgleda jo utrudi. Temenca-meni je patronažna rekla naj ji laske umijem vsak dan, ker jih ma ogromno in bi blo res neprijetno če bi dobila temence in res jih ni dobila, niti malo. Planiranje -midva sva rekla da naj bi blo med malimi tko vsaj ene 2-3 leta razlike Danes popoldan bo moj z malo, midve z mamo pa greva v šoping v Italijo. Koooomaaaj čaaaakaam!! Sem si pa 2 dni nazaj kupla v C&A-ju noro dobre hlače, pa samo 14,90€ so ble, pa še ene lanene črne, glih tko 14,90€.Sem porabla bone od Qlandije.
< Sporočilo je popravil Isabelle -- 3.3.2010 14:43:12 >
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 3.3.2010 14:43:32
|
|
|
|
Tretjinka
|
pozdravljene po dolgem času... občasno vas še preberem, kaj več mi pa ne znese MARIJAA, kako ti to vse zmoreš? pa v shopinge, pa cele pogostitve....in vse to sama..svaka ti čast! jaz imam bajto, kot bi bomba not padla pa daj mi nekaj povej....1x sem te že vprašala, pa mi nisi odgovorila....upam, da mi boš sedaj....kako greš po ta večjega v vrtec, ko je slabo vreme??? glede ponovne zanositve...jaz sem po prvem zanosila točno po 1 letu, pri drugem malček kasneje, tako, da imam razliko 22 mesecev med prvima dvema in 2 leti in pol med drugim in tretjim....moji G se je to zdelo vse čist ok....sem pa doživela med to nosečnostjo eno G v porodnišnici, ki me je dobesedno nadrla, da kaj si mislil s tako malo razlike med otroki...da če bi si želela zdrav naraščaj bi imela razlike med otroci vsaj 4 leta....prav grdo je bilo o kg nebi v petek grem k G in morala se bom odločit za kakšno kontracepcijo, saj 4 otrok ni v planu ...do zdaj nisem imela še nikoli nobene, tako, da sem bolj lost v teh zadevah....mi je dišala mirena, pa slišim veliko slabega o njej.....tabletke se bojim, da bi pozabljala , ta inekcija pa se sliši kar zanimiva stvar....pa ena je omenila, da ji tabletke rešijo tudi poraščenost...to pa zakon....a to samo tabletke naredijo?...jaz bi nekaj takega, da bi me rešilo dlak, menstre in kg haha...dream on drugače mi pridno rastemo, pridno pohajamo in se zelo lepo smejčkamo! lp vsem.....
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 3.3.2010 15:02:24
|
|
|
|
Zala01
|
IZVIRNO SPOROČILO: Žaži IZVIRNO SPOROČILO: Zala01 Žaži, veš kaj me zanima, če mi lahko napišeš...kje v Avstriji si nabavila Hipp 1, v Sparu al kje drugje? V BIPI, njihovi samopostrežni Merkur in v DM, v Millerju je dražji. Sem kupila 20 škatel, zato sem morala v več trgovin, ker imajo v vsaki po tri do štiri škatle in nobene zaloge, ker sem povsod vprašala če imajo še kaj zadaj. Hvala Žaži za odgovor, grem v soboto malo v A. v šoping.
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 3.3.2010 15:12:49
|
|
|
|
Zala01
|
Jaz ko vas tukaj berem, kolk fajn vam spijo malčki ponoči, sem vam tako fouš . Danes je bila spet ena grozna noč, se je zbujal na 2 uri in hotel biti kar pokonci, njegove odprte oči so sredi noči še posebno velike , samo da mi takrat to ni smešno. Očitno imamo še enega ponočnjaka, sej že s prvim je bilo isto. No, saj zdaj sem izkoristila, ko mi je zaspal, in sem tudi jaz zakinkala za pol urce, tako se takoj boljš počutim. Drgač, pa ja, naš mišek se tudi tolk rad kopa, da je to neverjetno, prav vleže se na vodo kot da bi plaval mrtvaka in se čisto sprosti. Zdaj, ko je imel vnetje sluhovoda, mu glavice nisem močila, pa je prav protestiral, mu zelo paše očitno voda.
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 3.3.2010 16:08:18
|
|
|
|
alex17
|
dan punce! joj kak kisel in turoben dan! sva hotele s taščo popoldan na obisk z malim k eni njeni sodelavki, pa je prej tok pihal, da sva se premislile, ven pa tud nisva šla nič z malim, ker se mi zdi prav hladno in po pravici se tud men ne da pa še neki siten je bil, ko sem ga hotla oblečt, pa sem ga potem raje lepo uspavala v naročju in dala v postlco, tako da zdaj spi ponoči se je pa 3x zbudil, nič posebnega pri nas, ker se ponavadi 2-3x zbudi in jeva, pa vsaj kar hitro nazaj zaspi. sem pa fovš vsem, ki vam spijo 7 ali več ur, no pri dojenju to itak ni opcija, že tako mi vse curlja, če spusti kak obrok . sem to pač vzela v zakup, flaška je dobra za nekaj, dojenje pa za vse drugo (in mi ni žal). naš se tud ful rad kopa, prav uživa in ga je užitek gledat, ga pa kopava tam okrog 10 minut. potem pri oblačenju pa ponavadi siten rata ker mu ne paša vse tisto mučenje pa ful ne mara sprejenja v nosek, skor zmeraj joka, potem ko prižgeva aspirator, se pa lepo umiri ker brni. mene tud še čaka trebuh oz. odvečna koža, ne vem če bo šlo s tekom stran-se mislim kmalu spet lotit teka vsaj 2x na teden, samo da se spet ogreje za aerobiko in podobne dvoranske zadeve mi pa v toplejših mesecih ni, pozimi še nekako gre, potem pa raje miganje v naravi! ja pa celulit tudi, sem se prej kar redno masirala z Afroditinim cimet ali cekropija gelom in je kar pomagalo, tako da moram spet začet pridno mazat. mejte se pa naj vam lepo mine ta dan!
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 3.3.2010 16:27:10
|
|
|
|
Kika99
|
IZVIRNO SPOROČILO: somic kika!!!! čisti luksuz s spanjem tvoje anje!!! Mislim da je danes spala malo dlje ker je v ponedeljek dobila prvo dozo proti rota virusu za spiti, pa se je šele zdaj začelo delovati si mislim. Danes mi je kakala že 2x, včeraj pa 1x tak temno zelen kakec - mislim da bo kriva ta doza .
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 3.3.2010 18:29:01
|
|
|
|
somic
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kika99 IZVIRNO SPOROČILO: somic kika!!!! čisti luksuz s spanjem tvoje anje!!! Mislim da je danes spala malo dlje ker je v ponedeljek dobila prvo dozo proti rota virusu za spiti, pa se je šele zdaj začelo delovati si mislim. Danes mi je kakala že 2x, včeraj pa 1x tak temno zelen kakec - mislim da bo kriva ta doza . kakorkoli...če je punčika dobro, ti privoščim
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 3.3.2010 19:08:57
|
|
|
|
poopek
|
živjo mamice, kako ste? naša biba je danes velika tečka, verjetno so krive AD3 , danes sem ji dala prvo kapljico... jutri dobi dve... upam da nebo jutri dvakrat huje zdej spi že dve uri, prej pa cel direndaj.. poslušite kako lepa muzika in besedilo.. http://www.youtube.com/watch?v=zuPwsdsOa3g&feature=related razmišljam o nakupu njegovega cd-ja. še jaz sem pomirjena ob taki glasbi :)
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 3.3.2010 19:44:54
|
|
|
|
ellie
|
Spanje - jaz imam doma 2 tisti zadevi za ležanje na boku...ampak tam not je ležal prva 2 tedna...potem ga je pa začelo motit, ker ne more nogic pokrčit, ker je tisti del pri trebuščku tak čudno. Zanositev po CR - meni je G rekel, da je treba vsaj 2 leti počakat. Pa tudi bi...ker bi se zdaj rada temu otročku popolnoma posvetila. Joj...kaj bi jaz dala, da bi vsaj 6 ur spala v kosu moj mali ima v sebi budilko nastavljeno na 4 ure danes je že od 3eh popoldne pokonci...zdaj pa že komaj čakam, da zaspi, ker sem čisto hin.
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 3.3.2010 21:09:10
|
|
|
|
naja6
|
kika;kaj mi hočeš malo več povedat o tem cepljenju,koliko je tvoj star,kak poteka in kakšna je cena,sem namreč jaz tudi zainteresirana za to
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 3.3.2010 21:19:38
|
|
|
|
Kika99
|
IZVIRNO SPOROČILO: naja6 kika;kaj mi hočeš malo več povedat o tem cepljenju,koliko je tvoj star,kak poteka in kakšna je cena,sem namreč jaz tudi zainteresirana za to 25.2. je bila stara dva meseca. Ker še ni bila stara 3 mesece je prvo dozo popila, na naslednjem pregledu ki je čez en mesec pa bo dobila enekcijo. V našem ZD stane ena doza 49 eur. Jaz tudi mislim da to ni slaba stvar, ker te driske in vse nevšečnosti, ki so povezane s tem virusom res niso prijetne.
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 3.3.2010 21:35:46
|
|
|
|
Naty_ka
|
Ku-ku Se me še spomnite? Sem postala bolj lene sorte kar se pisanja tiče. Ve pa pridno čvekate Midva sva imela prejšnji petek UZ kolkov (ob rojstvu so bili 2a). In Sicer je sedaj računalnik izračunal 1a, a je dr. rekel, da se mu še ne dopadejo najbolj in še niso čisto tiste prave oblike kot bi mogli biti, tako da moram še dalje široko povijat. Kontrolo pa imava zopet 9. aprila (na moj rojstni dan). Joj, jaz tudi še čakam da pride 17-i ta mesec da grem končno k G na pregled. Kontracepcije pa verjetno ne bom vzela nobene. V bistvu je ne smem. Je družinska anemneza taka, da so mi prepovedali kakršnekoli hormonske zadeve, tako da bomo verjetno ostali na kondomih. Jih imava že sedaj več kot deset let in pravi, da se jih je avadil in mu ustrezajo. Kar se pa tiče cepljenja proti rotavirusu, pa sem se jaz odločila da Erika ne bom cepila. Mogoče mi bo kdaj žal in si bom očitala, a vseeno. Kar nekaj ljudi -dobrih prijateljev iz stroke mi je to cepljenje odsvetovalo. Kako pa se bo dejansko odvijalo, pa bomo videli. Moram pa vam povedat da sem prav žalostna. Že itak sem cel čas imela premalo mleka in sem sprobala VSE, da bi si povečala količino, a ni uspelo in sem mogla dodajat. Zdaj pa se je Erik sam odstavil. Samo vidi dojko pa se že dere da je hudo. In če vztrajam in ga pristavljam, se tako dere da se celi zašvica in po čelu se mu naredijo kapljice znoja. Pa si mislim pa kaj bom reveža mučila. Se moram pač sprijaznit da bosta oba moja otroka zrastla ob Am. Pa mi recimo prvič ni bilo tako hudo, ker Sergej ni imel sesalnega refleksa, kot ga ima Erik. Ah, ja. Tak pač je.
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 3.3.2010 21:36:41
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kika99 IZVIRNO SPOROČILO: naja6 kika;kaj mi hočeš malo več povedat o tem cepljenju,koliko je tvoj star,kak poteka in kakšna je cena,sem namreč jaz tudi zainteresirana za to 25.2. je bila stara dva meseca. Ker še ni bila stara 3 mesece je prvo dozo popila, na naslednjem pregledu ki je čez en mesec pa bo dobila enekcijo. V našem ZD stane ena doza 49 eur. Jaz tudi mislim da to ni slaba stvar, ker te driske in vse nevšečnosti, ki so povezane s tem virusom res niso prijetne. Pri nas je cena enega cepiva57 €.
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 3.3.2010 21:42:10
|
|
|
|
Ksantipa77
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka Kar se pa tiče cepljenja proti rotavirusu, pa sem se jaz odločila da Erika ne bom cepila. Mogoče mi bo kdaj žal in si bom očitala, a vseeno. Kar nekaj ljudi -dobrih prijateljev iz stroke mi je to cepljenje odsvetovalo. Kako pa se bo dejansko odvijalo, pa bomo videli. Tudi jaz sem najprej mislila, da ga bom cepila, pa sem se potem premislila. Že tako sem načeloma proti raznim cepljenjem, sem pa tud jaz slišala par negativnih kritik. Kot prvo ta cepiva ne pokrivajo vseh sevov, eni dojenčki imajo potem grozno vročino, tudi zaradi navadne driske lahko otrok dehidrira in pristane na infekcijski, včasih tega cepiva niso poznali in mislim, da je to samo stvar farmacije in reklame; isto kot je bilo s prašičjo gripo, ko so se ljudje cepili za prazen nič.
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 3.3.2010 21:44:30
|
|
|
|
Ksantipa77
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka Midva sva imela prejšnji petek UZ kolkov (ob rojstvu so bili 2a). In Sicer je sedaj računalnik izračunal 1a, a je dr. rekel, da se mu še ne dopadejo najbolj in še niso čisto tiste prave oblike kot bi mogli biti, tako da moram še dalje široko povijat. Kontrolo pa imava zopet 9. aprila (na moj rojstni dan). Kaj točno je široko povijanje? Tudi midva imava to, pa so nama v porodnišnici rekli ena plenica na štiri dele, patronažna je rekla ena plenica na tri dele, zdravnica v posvetovalnici dve plenici na tri dele, fizioterapevtka pa spet ena plenica na tri dele. Kdo mi lahko točno pove kako naj bi bilo prav??
|
|
|
|
RE: Prve snežinke 2010!! 3.3.2010 22:04:23
|
|
|
|
Naty_ka
|
Plenica na štiri dele je "navadno" povijanje, oz. povijanje da se otroka lažje drži (tako sem jaz delala pri prvem sinu, ki je bil rojen novembra in še jaz sem ga v začetku težko držala v rokah, kaj šele drugi. Bi se kar hitro lahko zgodilo, da bi se komu zmuznil iz rok). Široko povijanje sta pa dve plenici, zloženi na tri dele. Tako so meni rekli v P, pa patronažna in Pediatrinja. In resnično sem srečna da imam "zimskega" otroka, ker ubogi tisti dojenčki ki so rojeni poleti in morajo biti široko poviti. Resnično se mi smilijo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.