|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prve snežinke 2010!!
3.3.2010 22:06:38   
Naty_ka
Ksantipa, še nisi imela kontrole? Ta uz bi naj bil pri petih oz. šestih tednih otrokove starosti.

Ti pa priporočam da povijaš z dvema na tri dele preloženima plenicama. Bolje da zdaj kot pa da ima otrok kasneje težave.

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
3.3.2010 22:24:56   
Ksantipa77
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka

Ksantipa, še nisi imela kontrole? Ta uz bi naj bil pri petih oz. šestih tednih otrokove starosti.

Ti pa priporočam da povijaš z dvema na tri dele preloženima plenicama. Bolje da zdaj kot pa da ima otrok kasneje težave.

Mi imamo kontrolo šele aprila, se pravi čez tri mesece. En kolk smo imeli 1a in drugega 2a. Sem ga probala enkrat poviti v dve plenici, pa je bil otrok kot žogica, se mi je prav smilil. Saj tako poviti niti brcati ne morejo , ubogi revežiuser posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
3.3.2010 23:02:11   
Naty_ka
Hm... Mi je pa malo čudno da imaš tako pozno kontrolo.

Ja, kar nanesejo plenice. Samo ni neke panike. Naš komot tudi premika nogice. Je zgleda ž tako vajen od vsega začetka user posted image

inteligence.

(odgovor članu Ksantipa77)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
4.3.2010 7:03:08   
Anonimen
Jutro!

Evo spet jaz v zgodnjih jutranjih urah user posted image  Kdo bi si mislil, ko pa sem sicer taka zaspanka. Pa mi sedaj sploh ni panike.

Malo sem gledala baby-je po Youtubu in mi je neskončno žal, da ga nismo več snemali v porodnišnici, ko je bil takoo mičken pa nekako "naraven", "nekontaminiran" z zunanjimi vplivi se mi je še zdel, no, ne morem tega opisati. Seveda je sedaj tudi corti, samo nisem ga nič posnela ko je bil star le nekaj dni. Samo nekaj fotk imava, pa mi je ful pomenil tisti stik z njim v P...

Sem se odločila, da ga bom sedaj večkrat snemala za spomin...

Drugače smo včeraj imeli prijeten obisk male punčke in jo je ful navdušeno gledal, ona pa njega (7m). Sicer pa nismo šli nič ven. Ne vem kakšno bo vreme danes, upam da bo za ven user posted image  Drugače pa imam danes G. Glede zaščite bomo verjetno na kondomih in glede da dojim, si obetam, da user posted image  ne dobim še tako hitro, čeprav vem, da velikokrat to nima neke velike veze...

(odgovor članu Naty_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1629
4.3.2010 8:31:35   
naja6
Dobro jutro punce.Mi pa imamo zares lepo noč za sabo.Je mali spal od 21.30,pa do 7.00,kar nisem mogla verjet,da sem ga hodila vmes gledat če je vse ok,sicer je pa že par noči spal prez zbujanja približno 6 ur,tak da,ja,zgleda da imamo ritemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
4.3.2010 8:40:20   
polho3006
Ojla punce!

Midva sva našemu malemu predvčerajšnjim začela dajati ad3 kapljice in....GROZA!! Reveža je tako zvijalo da je šlo meni zraven na jok. Nocoj ponoči mi je začel še driskati, tako da smo s temi kapljicami zaključili. Sem klicala patronažno kaj naj naredim in je rekla da naj dajem samo d3, ker mora dobiti d vitamin, tako da...upam da ga po njih ne bo zvijalo.

(odgovor članu naja6)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
4.3.2010 8:44:55   
Enkica
Tudi mi smo pred 4 dnevi začeli z AD3 kapljicami. Moram potrkat, da zaenkrat ni še neke panike ... se mi zdi, da je samo malo tečna ampak nič takega, da se ne bi dalo preživeti. Bom pa videla kako bo, ko bom danes dala 5 kapljic.
Smo pa danes spet lepo spali. Od 23.30 pa do 6.40 ... celi luksuz.

Je pa škoda, ker danes ne bo prilike za kak sprehod, ker pri nas je taka sivina, da joj.

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
4.3.2010 8:57:22   
Anonimen
Kako dajete te AD3 kapljice? Kako se to dozira, sem pozabila. Tri dni eno, tri dni dve itd. Koliko jih je največ? A to si spumpate svoje mleko oziroma date z mlekom al z prekuhano vodo?

Mi začnemo danes in upam, da ne bo krčkov, ker če bodo, takoj pokličem pediatrinjo in mi bo dala ene druge, je rekla.

(odgovor članu Enkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1633
4.3.2010 8:59:33   
Enkica
Jaz sem ji dajala prvi dan eno kapljico, drugi dan dve kapljici in tako do danes, ko je peti dan pa pet kapljic in tako pet kapljic vse do enega leta.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
4.3.2010 9:18:59   
Naty_ka
Pozdravljene.

Jaz sem začela z 4-mi kapljicami. Na srečo ni bilo neke panike kar se krčev tiče.
Dam pa jih na žličko (na eno tako čisto majčkeno), zraven pa par kapljic mleka. Takoj za tem pa dobi flaško. Da si malo popravi okus in da fajn poplakne te kapljice.

inteligence.

(odgovor članu Enkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
4.3.2010 9:45:35   
Zala01
Ojla,

no še včeraj sem vam bila fouš tistim, ki vam malčki tako lepo spijouser posted image , danes pa se moram tudi jaz pohvaliti, da mu je uspelo spati 6 ur v kosuuser posted image . Sem čisto drugačne volje, ker sem se tolk fajn naspala, prav carsko jeuser posted image .

Zdaj pa spet pančka, jaz bom pa hitro skočila pod tuš...se tipkamo kasneje...

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
4.3.2010 9:46:08   
somic

IZVIRNO SPOROČILO: Kika99

IZVIRNO SPOROČILO: naja6

kika;kaj mi hočeš malo več povedat o tem cepljenju,koliko je tvojuser posted image star,kak poteka in kakšna je cena,sem namreč jaz tudi zainteresirana za to

25.2. je bila stara dva meseca. Ker še ni bila stara 3 mesece je prvo dozo popila, na naslednjem pregledu ki je čez en mesec pa bo dobila enekcijo. V našem ZD stane ena doza 49 eur. Jaz tudi mislim da to ni slaba stvar, ker te driske in vse nevšečnosti, ki so povezane s tem virusom res niso prijetne.

Pri nas je cena enega cepiva57 €.

pri nas je ena doza 75 eur user posted image user posted image user posted image

kako so lahko tako različne cene?

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
4.3.2010 9:47:09   
somic

IZVIRNO SPOROČILO: Ksantipa77

Mi imamo kontrolo šele aprila, se pravi čez tri mesece. En kolk smo imeli 1a in drugega 2a. Sem ga probala enkrat poviti v dve plenici, pa je bil otrok kot žogica, se mi je prav smilil. Saj tako poviti niti brcati ne morejo , ubogi revežiuser posted image

tudi mi dva s patrikom imava uz kolkov konec aprila, ko bo star skoraj 4 mesece

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

Neposredna povezava do sporočila: 1638
4.3.2010 9:57:15   
sisi77
ojla punce! Da vas še jaz malo pozdravim. po dolgem času moj pikec dopoldan spi zato imam malo časa. Verjetno mu paše zaspan deževen dan.
cepljenje midva sva se odločila da ga dava cepit in sicer 2 dozi ki pri nas staneta 2x75€ je bila pa tudi možnost 3x60€ no vidim da so cene ful različne nevem pa zakajjjj? Bi bilo smiselno malo raziskat.

široko povijanje jaz ga široko povijam tako da mu dam spodaj eno ono trikotno planičko štorklja ali kako se že reče ter gor eno tetra plenico po dolgem. je pa moj pikec imel ob rojstvu na uz-ju kolke 1a vendar mi je patronažna veseeno priporočala da ga povijam do ponovnega pregleda pri 3 mesecih.

joj sem mislila še nekaj napisat pa se že prebuja. mogoče mi bo uspelo kasneje čao in lepo se cartajte.

Anej 21.12.2009 - največja ljubezen mamice in atija!

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
4.3.2010 9:58:54   
marijaa
Matr cel roman serm napisala, pa mi je zbrisalo.
Ad kapljice dajem tudi 5, zmešam s prekuhano vodo. Začela sem z 1. Alina ima oleovit, ker je po Ad imela krče.
tretjinka Oprosti verjetno sem spregledala tvoje vprašanje, ker berem zelo površno zaradi pomankanja časa. Moj je pogosto službeno odsoten, tudi več dni, dela na 3 izmene. Če je doma pelje ali gre po Patrika on, če je zjutraj glih iz nočne, ga peljem jaz on pa pri dvojčkih ostane. Če je lepo vreme, oblečem oba in gremo z vozičkom v vrtec, imamo še sprehod ob enem. Ne vprašaj kako tiščim voz skozi vrata. Kadar dežuje ju pa stlačim v lupinice in v avto, druge izbire ni. Zaenkrat še lahko nosim obe, kmalu bom kot rambo. Ko je bil Tian bolan sem sosedo prosila.
Jok!

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu Enkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
4.3.2010 10:24:38   
nincrli
pozdravček!

sem ful zaspana danes, je mali od 5h naprej buden, ob 8 pa sma zadremala za celih 15min, pa še vreme je tooolk glupo. zdaj ga guncam v jajčki z eno roko pa pišemuser posted image bo zgleda počasi zaspal... sam kaj ko jaz nimam cajta, dobim obiske...

široko povijanje
ja z eno plenico res ni široko povijanje, morta bit 2. naš je imel že en pregled pa je blo 1a in ga široko povijam samo ponoči, se mi je smilil v unih plenicah, ko je imel take krče pa se sploh ni mogel vredu premikat in razgibat. ga mam pa samo v pamperski pa čez obleko... saj zdaj, ko je zrasto ga komot držimo pa glavo že ful samostojno drži, kaj pa vaši?

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
4.3.2010 10:39:49   
Kika99
ojla

Pri nas spet sneži user posted image . Biba je spala od 00.30 do 9 pol pa lakotaaaaaaaaa user posted image

cepljenje - cene sores zelo različne, nevem v čem je fora. Sem vprašala sestrično v pomurju koliko je plačala pa rekla da za 1 dozo 75 eur in se je tudi začudila ko sem ji povedala da sem jaz dala 49 eur.

kapljice - jaz moji dajem D3 in je zdaj vredu, ker pri AD3 je mela tudi krčke. dajati sem ji začela postopno. prvi dan 1 kapljico, drugi dan 2,...in zdaj smo na 4kapljicah naenkrat. dam pa ji takoj zjutraj da ne pozabim.

kontracepcija - jaz sem že zaščitena (moram počakati da user posted image mine - je bila točna kot ura), tako da bojo zdaj te zadeve potekala brez strahu user posted image user posted image

uz kolkov - Anja je imela 1a oba, a to pol grejo vsi na slikanje ali samo tisti ki niso imeli 1a. nama ni nič dala napotnice.

mrzle rokice - jaz nevem ali je to normalno, najina punca ima zadnje čase skos mrzle rokice sploh se nočejo pogreti pa mam v stanovanju 23 stopin pa še pokrijem jo user posted image . to se je začelo ko jih je začela dajati v usta user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Kika99 -- 4.3.2010 10:46:13 >

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
4.3.2010 10:47:47   
ALEXI M.
Tudi pri nas je isto z mrzlimi rokicami sicer je pa topel... dala sem mu gor rokavičke  če kaj deluje pa ne vem user posted image
Ponoči ima čisto ledene če spi pri nama ima pa tople... nimam pojma zakaj je tako...

"It's impossible!" said pride. "It's risky!" said experience. "It's pointless!" said reason. "Give it a try!" whispered the heart.

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
4.3.2010 11:30:55   
Ksantipa77

kapljice - jaz moji dajem D3 in je zdaj vredu, ker pri AD3 je mela tudi krčke. dajati sem ji začela postopno. prvi dan 1 kapljico, drugi dan 2,...in zdaj smo na 4kapljicah naenkrat. dam pa ji takoj zjutraj da ne pozabim.

Mi tudi jemljemo D3 kapljice, pa so nam rekli samo 2 na danuser posted image

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
4.3.2010 11:43:31   
Žaži
Cepljenje za rota virus je pri nas v zd 2x70€. Ne vem še če bom dala cepit, sima nisem in ni nikoli še niti driske imel, sicer to nič ne pomeni da je tudi ona ne bo imela, samo meni je to res preveč denarja, ne vem no, se še odločam.......

Za Ad3 je prdiater nama rekel 5 kapljic, za D3 po tri kapljice, za Oleovit D3 pa dve kapljici, je pa doza odvisna od otrokove težem starosti in ne boste verjele, tudi od tega v katerem delu slo je domauser posted image . Čudno, ampak resnično, mislim da je na obali manj kapljic, ker je več sonca in podobne foreuser posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
4.3.2010 11:50:46   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: Žaži

IZVIRNO SPOROČILO: somic

midva imava tudi v planu relativno kmalu imeti naslednjega. pravijo, da nekje eno leto po porodu ni dobro, da bi ženska zanosila. meni je rekla ginekologinja, da naj počakava 2 leti, ker sem imela pač istočasno z carskim še operacijo... tako, da ja, 2 leti pavze, potem pa naslednji baby, ker prevelika razlika mi ni preveč všeč.

Po prvem cr sem zanosila 18 mesecev kasneje in ni nihče nikjer rekel da bi bilo prehitro. V P smo bile prvič tri s cr na isti dan in od vseh treh sem jaz čakala najdlje z drugo zanositvijo, prva je zanosila 6m po porodu, druga 9 mesecev kasneje in sta obe do konca donosili, prva je rodila drugič naravno in midve z drugo s cr 3 dni pred pdp.
Tako da res ni treba čakat dve leti če si želiš prej.

Ulo zanosila, ko je imela Zoja 8m..tako da ni panikeuser posted image , blo vse bp

Amapk v 3.bova pa mal počakala, da bo Ula vsaj 2l stara..upam da naju prej ne zagrabiuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
4.3.2010 11:53:29   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: nincrli

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

on je v NEKu, kaj naj sedajuser posted image

A tvoj dela tam?

delajo za NEK, dela pa v LJ

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
4.3.2010 11:57:09   
Kika99

IZVIRNO SPOROČILO: Ksantipa77

Mi tudi jemljemo D3 kapljice, pa so nam rekli samo 2 na danuser posted image

hm, jaz mam plivit D3, na receptu je pisalo da dam 4 kaplice na dan pa še v lekarni je na škatlico napisala, res nevem kako je lhko tako različno od zdravnika do zdravnika

Neposredna povezava do sporočila: 1648
4.3.2010 12:02:43   
anita goitan
Jaz bom s kapljicami počakala, začnem pri 3m AD3, itak smo veliko zuni..sicer pa so se pri nas začeli krči, dretje in zeleno kakanjeuser posted image , a Bio Gaia kaj umiliuser posted image ..verjame da ne in da samo čas prinese svoje...
Ja daješ pa postopoma, Zoji sem 1t po 1 kapljico, potem po 2,..itd

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 4.3.2010 12:06:58 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
4.3.2010 13:47:59   
ellie
uz kolkov - Anej je imel pri rojstvu oba kolka 1a. Pa ko me je še tako skrbelo, da bo podedoval displazijo kolkov po meni. Sva pa dobila napotnico za ponovni uz pri 3eh mesecih. Mislim, da v mb porodnišnici vsi dobijo tako. Je pa bil široko povit samo prva 2 tedna. Takrat sva bila sprejeta na pediatrijo in tam ga niso široko povijali...jaz pa potem tud več ne. Mu ful ni pasalo, ko ni mogel brcat.

kapljice - sva dobila ad3, ampak mu jih verjeto niti ne bom poskusila dat. Bom šla kar po d3...ker enostavno nimam energije za njegove krčke. Če bi moj bil več doma, bi mogoče še probala...zdaj ko pa sem dosti sama, pa ne zmorem. Mi je pa pediatrinja rekla za ad3, da naj mu kar od začetka dajem po 7 kapljic ?! da je potem še lekarnarka bla čisto začudena in mi je rekla, da naj raje začnem postopoma. Mislim, da bomo menjali pediatrauser posted image

mrzle rokice ima Anej zelo redko...ponavadi, ko ga zebe. Ampak to pa tako skoraj nikoli. Imamo v stanovanju 24 stopinj. Jih pa že skoraj od rojstva tišči v usta. Ko je lačen...včasih mu uspe dat prstek v usta in tako vleče, da je prav smešno...potem pa hitro mami z zizo priletiuser posted image  Si pa res vedno bolj cuza cele rokice.

Sem pa ga danes že skopala...ker se mi je na previjalni cel polulal. In ko sem se obrnila, da vzamem novo tetra plenico, je začel še kakat. In takrat ga ponavadi pustim, ker mu ful paše. In potem je še z nogicami not potapkal...tak da je bil celi posračkanuser posted image  Ven danes tako ne moreva...in sva si privoščila kopanje. Je ful užival...in že ko sem ga oblačila, je dremal. Sem ga hitro dala še malo na zizo...in zdaj spi kot ubit že 1 uro.

< Sporočilo je popravil ellie -- 4.3.2010 13:48:25 >

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.