marijaa
|
Danes se počtum mnogo boljše kt včeraj, sem bila cel dan ful utrujena,omotična, glava me je bolela na bruhanje mi je šlo, lahko da je bil vzrok to , ker nisem nekaj noči zapored skoraj nič spala. Ta je bila boljša. angelcare Imamo za oba. Oba je kupil moj oče, prvega že pri tavelikem, tadrugega pa predno sem rodila dvojčke. Moja mama in oče sta ločena, oče ima z novo partnerko še enega otroka, eden pred tem, mu je pa pri dveh mesecih umrl sin zaradi smrti v zibki. Takrat je zdravnica rekla, da če bi to zadevo imeli, da bi se morda še dalo preprečit. Kaj pa vem, vprašanje, če res, no zato je meni to nabavil. Piskalo nam še ni nikoli, ne pri Patriku, ne pri dvojčkih. zalaganje Ja obvezno boke menjam po vsakem hranjenju. Ja vsaj do kakih 3-4 mescev naj bi se zalaghalo, dokler se otrok ne začne sam obračat. V času budnosti dam tudi na hrbet in 2 krat na dan po 20 minut na trebuh. Alina je na trebuhu zelo huda, se začne že kamlu razburjat, glavo bolj slabo dviguje. Tian pa zadnje čase dvigne zelo visoko, na trebuhu mu prav paše, tudi zaspal je že, a ko sem opazila, da spi sem ga takoj obrnila na bok. Na hrbtu sem pa že pustila spat, vendar le podnevi in, če je od hranjenja že preteklo nekaj časa- obiski Za prijateljice in sodelavce sem pripravila narezek in francosko že prej, sem potem le iz hladilnika vzela. Očetu in njegovi družini sem skuhala kosilo so prišli od daleč. Za sestro in 1 kolegico, ki je z otroci tudi prišla sem naročila pico. Sosedovim otrokom ki so z starši prišli sem pa poleg piškotov in soka ponudila še sadni krožnik. Je to otrokom zelo všeč, tudi tistim, ki ne marajo najbolj sadja, pa še hitro in zdravo je. O joj 2 sireni hkrati.