|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prve snežinke 2010!!
2.3.2010 13:57:19   
ugi
Anglecare: Mi ga tudi nimamo. Sej sem že pisala, da skoz čekiram, če diha, pa mi moj skoz govori, da valjda da diha, saj je zdrava.

Lupinca: In tudi voziček imamo od Hauck-a, se jo da na voziček in jo bo imela do 9-10 meseca. Približno tako kot je bilo pri Luku. Potem pa športni del vozička. Košare za voziček pa nimamo.

Včeraj je imela Lara 2. pregled in lepo napreduje, nove mere pa so: 4515 g in 55,5 cm. user posted image

Če imajo otroci doma zapik, ne bodo bežali drugam.

(odgovor članu MMMojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
2.3.2010 15:15:10   
Ksantipa77
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85

Mi jih ne smemo veliko, ker mali že tako rine z glavico nazaj (čeprav je že neprimerno bolš, kot je blo). Parkrat na teden ga dam malo na trebuh, pa glavo že čisto stabilno drži kar nekaj časa, razen če je utrujen.

Men je pa fizioterapevtka rekla, da  moramo ravno zato, ker daje glavico nazaj, čimveč kravice past. Samo za rito ga je treba prijeti, pa mu jo dol ob podlago tiščati.

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
2.3.2010 15:20:30   
marijaa
IZVIRNO SPOROČILO: MMMojca

Moja se tudi že premika po postelji + noče spati na boku (spi na hrbtu z glavo na stran). Zleze pa tudi nižje, ker ima privzdignjeno vzglavje. Jaz spodvijem rjuho tako, da jo blokiram ob nogicah, vendar ne pomaga kaj preveč, ker se postavi potem diagonalno in je v zelo čudni legi.

Na kaj pa je potrebno biti posebno pozoren - npr. meni je mama rekla, da se pikica ne sme ozirati nazaj z očmi, ker bo škilila user posted image A ta zadeva drži?

Hm če spi z glavo zmeraj na isti stran, obstaja možnost, da bo imela zaležano glavico. Ja jaz pazim, da se jima ne približujem od zadaj, vendar sedaj že oba nekako gledata nazaj škilita. Ja to naj bi držalo.

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu MMMojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
2.3.2010 16:47:34   
somic
pa smo le uspeli it ven, kljub kislemu vremenu

moram povedat kaj se je zgodilo meni danes... je patrik zjutraj vstal in sem mu dala normalno za jest 90 ml. je spil vse in sem zato naredila še 60 ml v drugo flaško. sem mu dala za pit, mali je sicer vlekel, v flaški je bilo pa vedno isto notri. ok, sem ga dala v posteljico ker je skoraj zaspal in delala naprej svoje. se spet zbudi, ga previjem in jok za lakoto. tisto flaško ki sem jo pripravila prej, sem pogrela in mu ponudila. mali vleče, vleče, v flaški pa še kar ista količina... nič jasno. kakor sem flašo umaknila je začel jokat. nakar ugotovim, da je cucelj zamašen...user posted image user posted image user posted image ubogi moj otroček. mi je šlo tako na jok in sem se imela za popolnoma nesposobno mamo v tistem trenutku. od zdaj naprej bom pozorna toliko bolj, upam, da se kaj takšnega ne zgodi še kateri od vas

kravice dam jaz da pase kakor se pač spomnem. nikakor ne vsak dan, je pa tudi res, da mu ne paše vedno

v globoki košari bo pri meni kolikor bo pač lahko, za sedaj uživa in tisti moment ko ga dam v voziček zaspi kot top! user posted image

zala, tole z mireno pa res ni šala sem slišala že marsikaj, ampak tole kar se je zgodilo tebi je pa prav user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz mojega še vedno zalagam in ga dajem spat na bok, čeprav ga vedno potem dobim ko se zbudi v popolnoma drugačnem položaju v razvojni mi je zadnjič samo rekla, da naj še vstrajam v takšnem položaju, nič pa se nisva pogovarjali o tem, do kdaj naj bi to trajalo itak imam kmalu spet, pa bom vprašala takrat. je pa tudi pri nas tako, da ga zjutraj dobim čisto na drugem koncu posteljice in res vedno pokrit čez glavo. prav smešno user posted image

kontracepcija? jaz sem se odločila za kt, sem imela logest in je bilo čist ok, itak planirava sorazmeroma zgodaj "naredit" naslednjega, tako da... user posted image user posted image

obiske tudi jaz v glavnem postrežem s čajem, kavo, sokom kakšnim pecivom ali narezkom se me ubadam s tem preveč. edino ko so prišli od mojega starši pogledat njihovega prvega unuka, sva z mami zrihtale kosilo

jaz sem si angelcare sposodila pri prijateljici. so mi svetovali glede na to, da je bil patrik nedonošenček, da naj nekaj časa le imam to pod njim. res je da se mi ni nikoli oglasil, tako, da je kar ok. sem ga pa odstranila ravno prejšnji teden, ker sem ga morala vrniti.

mmmojca, to glede gledanja nazaj in škiljenja, sem bila tudi jaz opozorjena

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
2.3.2010 16:51:16   
nincrli
IZVIRNO SPOROČILO: ellie

nincrli jaz se sicer nisem imela pregleda, ampak tud ne vem, za katero kontracepcijo bi se odločila. Ne vem, če ne bi kar pazili, tako kot smo do zanositve.

Ja saj jaz bi najrajš kondome, sam ko so tak nepraktični... Na pazi metodo pa se zaenkrat ne grem, ker že imam menstruacijo in hočem še mal počakat s tadrugim, tud telo si more odpočit itd.

IZVIRNO SPOROČILO: naja6

Kontracepcija;
sem se jaz odločla za inekcijo,se mi zdi super zadeva,nobenih skrbi,pa drži 3 mesece

Pa si jo že dobila? Je pa enako hormonska kot tablete? A je pa enako zanesljiva?

Ne, jaz ga nimam. Nam je pediatrinja na MŠ rekla, da je to bolj smiselno za nedonošenčke, ki imajo lahko realne težave z dihanjem, za druge pa niti ne. Težava je v tem, da imajo dojenčki sami po sebi nepravilen ritem dihanja, te zadeve so pa ful občutljive in se lahko javijo že ob popolnoma neškodljivih nihanjih v ritmu vdihov. Potem so pa starši vsi preplašeni in sploh več ne znajo živeti brez teh blazinic, tudi ko so otroci že večji. Pa za brezveze. In kolikor se poznam, bi se jaz takoj navlekla in si potem žrla živce

ja saj jaz isto, zato pa nimamo tega, ga že tak tak večkrat preverjam...

IZVIRNO SPOROČILO: ellie

Ima katera podobne probleme...kak predlog, kako naj rešimo to zadevo??

Mogoče bi ga dajali v spalno vrečo? Mi jo sicer mamo sam je še nisem uporabljala, ker je bolj tanka pa kovterček mu še ud ni zlezel kam ker je bolj velik in ga odspodaj skup zrolam, tak da je tud pretežek, da bi ga premikal...

Mi pa pogrešamo tu v lj un ležalnik, ki vibrira, se je mali kar navadil in mi podnevi ne zaspi kar tak, razen zunaj pa spi kot top pa v jajčki je prej zaspal, ko sem ga guncala... No ponoči hb ni blema...

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
2.3.2010 16:55:11   
nincrli
somic mojemu se je tud enako kdaj zgodilo, da je bil zamašen cuc, sam se je začel takoj bunit in jokat...

Optimism always works!!!

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
2.3.2010 18:24:13   
alex17
IZVIRNO SPOROČILO: nincrli

Tiste, ki ste že imele preglede za katero kontracepcjo ste se odločle? Jaz še zdaj ne vem, tabletk ne bi, mirene itak še ne, kondomi so pa tud malo tak bolj... Mogoče uno inekcijo, ki drži 3 mesece... A je ni ena vzela?

ja, jst jo mam, sem pozabla kako točno se imenuje, vem pa, da ne vsebuje estrogena  in je zato primerna za doječe mamice. je pa enako zanesljiva baje kot tabletke (99 in nekaj %). Mirena itak ne pride v poštev, če nameravaš zanositi prej kot v 5 letih, kondomi so nama joj, metoda pazi pa zdaj raje ne več... user posted image

jaz še nisem uvedla športnega dela vozička, ker naj bi ležal v košari na ravni podlagi do 3. meseca, tako da čakam na april, ko bo itak topleje in zato še bolj uporabno.

unga Angelcare jaz nimam, niti nobene ne poznam, da bi to uporabljala, ne vem... user posted image

sva bila z mojim dopoldne na sejmu Dom, sva malo gledala toplotne črpalke in čistilne naprave za hiško, potem pa še hitro v City park v DM po plenice (zdaj sem kar že št. 3 nabavla, ker ma naš že dobre 5,7 kg in mislim, da dvojka ne bo več dolgo), pa ene fajn hlače v Newyorkerju-celo št. 36 sem spravla gor in seveda takoj vzela user posted image imam že poln kufer trenirk, tako da komaj čakam, da grem čez kak mesec-dva še po skiny kavbojke (morm še prej mal trebušček zgubit user posted image ). mali se je pa pri stričku (bratu od mojga) in tašči merkal, pa samo 1x tačas je papcal, kar verjet nisem mogla, sem ravno tolk načrpala, da je blo dovolj in ni blo treba AM dodat.

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
2.3.2010 18:57:55   
alex17
IZVIRNO SPOROČILO: somic

jaz mojega še vedno zalagam in ga dajem spat na bok, čeprav ga vedno potem dobim ko se zbudi v popolnoma drugačnem položaju v razvojni mi je zadnjič samo rekla, da naj še vstrajam v takšnem položaju, nič pa se nisva pogovarjali o tem, do kdaj naj bi to trajalo itak imam kmalu spet, pa bom vprašala takrat. je pa tudi pri nas tako, da ga zjutraj dobim čisto na drugem koncu posteljice in res vedno pokrit čez glavo. prav smešno user posted image

jaz ga tudi zalagam za hrbtom in pri trebuhu in sicer z večjimi plišastimi igračami, ki so mehke in se lepo zatlačijo oz. zapolnijo luknje, pa malo menjavam boke ponoči po dojenju, se pa tudi zjutraj precej premika in tišči glavico nekam v kot posteljice. pa zadnjič sem ga dobila s plišasto igračo na glavi-je mami v dobri veri naštimala igrače po robu posteljice, da jih bo gledal, pa je seveda migal in mu je ena padla na glavo in seveda joj in stok. sem bla prav jezna na mami. pa ko moj kdaj nese ponoči tamalga nazaj spat v posteljico in ga vprašam, če ga je založil, mirno (napol v spanju) reče da je, ko pa potem preverim, pa seveda ni, grr... user posted image  
drugače pa naš zelo rad leži na hrbtu pa glavico ima na strani, samo tako ga imam le podnevi, na trebuščku pa ga ima ponavadi oči, ko podirata kupček, se čisto umiri, ko ga dam pa jaz v isti položaj, pa niti pod razno user posted image pa naš je prav hecen, ker skoraj zmeraj drži rokice ob telesu dol, kot kak vojak, ker baje imajo dojenčki ponavadi rokice usmerjene gor user posted image
a potem je dobro, da pase kravice, čeprav ful tišči glavico nazaj??

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
2.3.2010 19:11:12   
nincrli
jaooo alex moški ne user posted image moj je enak, mu rečem, če ga je vredu dal noter, on pa reče, da ja... pa grem glet pa itak ni kul in ga kr sama dajem v posteljico zvečer in ponoči, sem najbolj ziher... Mam pa js uno zadevo, ko fiksira user posted image spredaj in zadaj, da ne rabiš sam kaj zalagat, pa se mi tam tud na hrbet obrne, oz nekak gor zleze in potem ven, ma ni mi jasno kak pa kaj počenja...

Se pa pr ležanju na trebuhu ful krega, mu ni všeč in potem še jokat začne... tak da ne vem kak bom prakticirala to pasenje kravic. Ga pa res nisem dajala na trebuh do zdaj pa verjetno ni navajen, tak da bomo probali vsak dan malo...

Optimism always works!!!

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
2.3.2010 19:16:18   
poopek
živjo mamice, ja danes je res kisel dan, mi smo vseeno z avtom šli do mojih.
morem rečt da sem zelo zadovoljna z ležalnikom in HB mala je rada noter!! user posted image user posted image user posted image user posted image

zmajčika
: temence moja nima več. po 2 umivanjih glave so zginle. ji pa še zmer glavico perem s tem šamponom ker ga lahko, kljub temu da jih nima več. vsaj tko so mi rekli, ali se pač ne sme???user posted image

ellie:
naj bi bilo pravilno, če imamo veliko posteljico za dojenčka, ga dajati na spodnji del posteljice in ne na zgornji del. jz jo dajem zgoraj vseeno user posted image . se mi ne zdi smiselno recimo pri dvignjenem vzglavju.. ker pol bi imel otrok čist pokrčene nogice, seveda saj vsi zlezejo dol! mam pa tudi jaz podloženo vzglavje in mala mi tudi zmeraj zleze dol seveda, ko se pa non stop premika. jo podlagam na bok in pod rito da ne zleze vendar ni učinka... tud odejico vedno zbrca dol s sebe.. kaj ta otrok dela dokler spi nevem.. user posted image user posted image

ksantipa77: kaj tiščiš dol pri pasenju kravic, verjetno ritko?? user posted image jz jo ne dajem pasti kravice, glavico že tak rine nazaj, tudi med spanjem... a je to obvezno???

somic: marsikaj se nam bo zgodilo kaj takega, nikakor pa ne bomo zaradi tega nesposobne mamice! user posted image pač učimo se celo življenje, tako da napake bomo vedno delali, na nas pa je da jih ne ponavljamo, sploh ne pri vzgoji. ajoj, jz se kr vidim kak bom hotla bit stroga, pol bom pa popuščala... ji že zdaj :)

obiski: jz ponudim pač nek napitek, kar si zaželijo, nekaj sladkega, nekaj slanega in seveda če vem da bodo dolgo in da so od daleč, naredim kosilo.
angelcare:
se strinjam z grahek
kontracepcija: jz se še nisem odločila... včasih sem mela KT in sem se redila ko krava! z možem sva pazila pred nosečnostjo in sicer najprej sva zadovoljila meneuser posted image , pol si je pa nataknu kondom in sva delala zanj user posted image tako sva 2 leti. zanosila sva pa takoj, ko je spustu not, tak da taka kontracepcija drži! user posted image razmišljam pa o tej injekciji za 3 mesece. a lahk ktera, ki ma izkušnje s tem kej napiše?? plosimuser posted image nebi se spet redila, že zdej sem ko user posted image user posted image user posted image

a ktera, ki je po CR že razmišlja o kakšni telovadbi??
jz bi se vpisala na aerobiko, vendar še zdej me, ko dalj časa hodim, boli rana, sicer malo, a vendar.. user posted image

pa pa :)

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
2.3.2010 19:54:06   
naja6
poopek;jaz sem se odločila za takšno kontracepcijo,če se bom redila po njej,ti še ne morem povedat,saj sem jo dobila komaj v četrtek,je pa tak kot je že ena pred mano napisala,da se ne sprošča skozi dojenje,pa baje da že naslednji ciklus po treh mesecih pride že do ovulacije,če katera računa na to.6 mesecev po porodu je brezplačno,potem pa se plača 14 evrov,edina slaba lastnost,pa mi je G rekla,da so lahko neredne M,kar me zdaj niti ne moti

(odgovor članu poopek)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
2.3.2010 19:59:05   
Ksantipa77
IZVIRNO SPOROČILO: poopek

ksantipa77: kaj tiščiš dol pri pasenju kravic, verjetno ritko?? user posted image jz jo ne dajem pasti kravice, glavico že tak rine nazaj, tudi med spanjem... a je to obvezno???

Rito ja, baje, da je tako boljšeuser posted image

(odgovor članu poopek)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
2.3.2010 20:00:11   
Ksantipa77
Jaz bi se tud mal rekreirala, pa se bojim, da potem ne bi imela več mleka, ker se drugače šteje, da naj bi doječe mamice čimveč počivale. Kaj pravite na touser posted image

(odgovor članu Ksantipa77)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
2.3.2010 21:45:34   
sisi77
Ja, moj mali se tud skoraj vsako noč prevali na hrbet. Sej ga založim nekak, ampak preveč pa tud ne...da lahko vsaj malo miga. Bolj me skrbi to, ker se je začel ful premikat po posteljici. Imamo dvignjeno vzglavje in hitro zleze dol...in pa naprej. In potem se zbudi in krik in jok, ker z glavo tišči nekam v kot posteljice...pa pomožnosti je z odejico že čez glavo pokrituser posted image

moj Anej počne čisto isto. Tudi samo me skrbi da se slučajno nebi zadušil. groza

Anej 21.12.2009 - največja ljubezen mamice in atija!

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
2.3.2010 22:24:18   
somic

IZVIRNO SPOROČILO: sisi77

Ja, moj mali se tud skoraj vsako noč prevali na hrbet. Sej ga založim nekak, ampak preveč pa tud ne...da lahko vsaj malo miga. Bolj me skrbi to, ker se je začel ful premikat po posteljici. Imamo dvignjeno vzglavje in hitro zleze dol...in pa naprej. In potem se zbudi in krik in jok, ker z glavo tišči nekam v kot posteljice...pa pomožnosti je z odejico že čez glavo pokrituser posted image

moj Anej počne čisto isto. Tudi samo me skrbi da se slučajno nebi zadušil. groza

ja, sem omenila tudi jaz prej točno to težavo, pa sem malo prej likala in urejala patrikove cunjice, pa sem naletela na spalno vrečo. imam prav takšno manjšo, ki je namenjena za otročke do 6 mesecev, je pa malo tanjša in brez rokavov. zdaj pa razmišljam, da bi ga dala spat v to vrečo, ampak ne vem kako ga oblečt spodaj, sploh zgornji del, ker je pač vreča brez rokavov. ima kakšna kak predlog???user posted image user posted image user posted image

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
3.3.2010 6:36:05   
Anonimen
Jutro!

Jaz pa zdajle malo pospravljam, ker dobim popoldne obiske in imam edino takole zjutraj čas, drugače skoz akcija user posted image

Aerobika - Poopek, mislim, da je Isabelle pisala o tem, da se bo vpisala na aerobiko. Pa ne vem kam - Isabelle? In zanima me tudi ali dojiš, ker jaz tudi ne bi rada zaradi tega izgubila mleko, sem pa slišala da se ga lahko izgubi, ja. Čeprav sem v MŠ to vprašala, pa so mi rekli, da načeloma ne.

Obiski - hvala za vse komentarje, jaz res preveč kompliciram na momente, saj če sebe pogledam mi gre pa prav na živce, če pridem k nekomu na kavo, ta mi pa "teži" z nekimi sladicami, ki mi sploh ne pašejo. Itak da vsi pridejo dojenčka gledat.

Zaščita - pojma nimam. Kdaj pa se lahko najprej zanosi? Ker jaz bi tud relativno hitro planirala drugega user posted image  Samo nikol mi ne bo toko lepo kot mi je blo zdaj, ko je bila to prva izkušnja. A ve tud tko čutite? Verjetno bova kar na kondomih...

Spanje dojenčka - moj se tudi pokrije čez glavico in me je isto strah.

(odgovor članu somic)
  Neposredna povezava do sporočila: 1591
3.3.2010 8:24:48   
nincrli
Dobro jutro!

somic jaz imam tud tako spalno vrečo pa ga ne dajem not, ker se mi zdi pretanka, sam mi je škoda, ker niso ravno poceni pa mu pol ne bo več pravuser posted image

kia ene par mesecev je pomoje dobro počakat, da si telo opomore... Jaz bi mela majhno razliko med user posted image sam moj hoče da prej diplomiram, to bo pa še dve leti, ker dobim še eno dodatno leto za user posted image kar mi ful prav pride, ker mam še 8 izpitovuser posted image , zdaj v lj že gnjavim folku za zapiskeuser posted image , da se začnem pol mal pripravljat za kak izpit...
Smo misli danes domov, sam bomo kar do petka tu ostali, tak da morem še v trgovino skočit, saj menda ne bo dežuser posted image

Optimism always works!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
3.3.2010 9:13:55   
somic
midva imava tudi v planu relativno kmalu imeti naslednjega. pravijo, da nekje eno leto po porodu ni dobro, da bi ženska zanosila. meni je rekla ginekologinja, da naj počakava 2 leti, ker sem imela pač istočasno z carskim še operacijo... tako, da ja, 2 leti pavze, potem pa naslednji baby, ker prevelika razlika mi ni preveč všeč.

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
3.3.2010 9:25:12   
anita goitan
Dober dan!

Punce, ta noč je bla nora, ampak v +, Ula se zbudila samo 1xuser posted image , jaz pa večkrat ker sem hodila poslušat če diha in takoo so me ob 7.30 joške tiščale, da nisem vedela katero ji prej ponudim, najraje bi kar obeuser posted image , ja, sam boli, saj poznate.

Zima se napoveduje, bljak. V torek imam pa pregled pri G in mojuser posted image , pameten, ja, naj Ulo kar sabo vzamem, on je v NEKu, kaj naj sedajuser posted image

je katera izmed vas kdaj user posted image v ordinacijo sabo vzela? Meni namreč nič drugega ne preostane, in če se bo drlauser posted image , mah ... na hitro naj me pregleda in zrecitira vse oblike zaščite, pa reče adijo do prihodnjičuser posted image .

Šibavi do mlekomata, potem nekaj spečem, se mi v skrinji valijo slive in breskvi..

Šibam

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
3.3.2010 9:36:27   
Žaži
IZVIRNO SPOROČILO: Zala01

Žaži, veš kaj me zanima, če mi lahko napišeš...kje v Avstriji si nabavila Hipp 1, v Sparu al kje drugje?

V BIPI, njihovi samopostrežni Merkur in v DM, v Millerju je dražji. Sem kupila 20 škatel, zato sem morala v več trgovin, ker imajo v vsaki po tri do štiri škatle in nobene zaloge, ker sem povsod vprašala če imajo še kaj zadaj.

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
3.3.2010 10:28:32   
Žaži
anita,  jaz sicer nisem še nikoli vzela user posted image s seboj k zdravniku, sem pa tudi to že videla in so sestre kar navajene tega, ti bodo one user posted image popazile z veseljem, pa otroci tako ponavadi vse to prespijo, tako da voziček kar k sestram not pustiš, greš na pregled, to je itak 10 min vse skupaj in greš, tako da brez panike, tudi če bo user posted image jokal pa pač bo, saj vsi tam vedno kako to jeuser posted image

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
3.3.2010 10:33:22   
Žaži
IZVIRNO SPOROČILO: sisi77

V BC in podobnih trgovinah imajo prav za kupit ene takšne podložke za otroka dati vmes spati in da se ne prevrže, saj ne vem kako točno se temu reče, če pa greš tja in poveč kaj in zakaj iščeš ti pa dajo.
Jaz tega sicer ne uporabljam, spi ponavadi na trebuščku, vendar se spomnim da so punce to že iskale in tam kupile.

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
3.3.2010 10:36:38   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: Žaži

anita,  jaz sicer nisem še nikoli vzela user posted image s seboj k zdravniku, sem pa tudi to že videla in so sestre kar navajene tega, ti bodo one user posted image popazile z veseljem, pa otroci tako ponavadi vse to prespijo, tako da voziček kar k sestram not pustiš, greš na pregled, to je itak 10 min vse skupaj in greš, tako da brez panike, tudi če bo user posted image jokal pa pač bo, saj vsi tam vedno kako to jeuser posted image

ja pr Zoji sva šla skupaj, v torek je pa odsoten..hvala Žaži, sem klicala v P pa so sestre rekle, da res ni panike.

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
3.3.2010 10:59:10   
grahek85
Juhu, pa smo bli tudi včeraj popoldne zunaj user posted image Malo sončka smo pa le ujeli user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Ksantipa77
Mi jih ne smemo veliko, ker mali že tako rine z glavico nazaj (čeprav je že neprimerno bolš, kot je blo). Parkrat na teden ga dam malo na trebuh, pa glavo že čisto stabilno drži kar nekaj časa, razen če je utrujen.

Men je pa fizioterapevtka rekla, da  moramo ravno zato, ker daje glavico nazaj, čimveč kravice past. Samo za rito ga je treba prijeti, pa mu jo dol ob podlago tiščati.

Ma svašta... Meni je fizioterapevtka v P kravice prepovedala ravno zaradi tega. Pol pa vedi, kdo ma prav user posted image Mah če se še oni ne morejo zmenit, kaj je prav in kaj ne... Je pa pri nas že precej boljše glede tega.

Glede spanja - naš se nič ne premika po postelji, edino kar se prevali na hrbet. Pa mamo tudi mi dvignjeno vzglavje. Ponoči vedno spi kot polh user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Ksantipa77
Jaz bi se tud mal rekreirala, pa se bojim, da potem ne bi imela več mleka, ker se drugače šteje, da naj bi doječe mamice čimveč počivale. Kaj pravite na touser posted image

To se tudi jaz sprašujem... Zdaj kako u izi vozičkanje verjetno ni panike, sam na kaj bolj resnega si pa ne upam. Pa saj si niti ne želim, nisem nek športen tip. Vedno sem hujšala predvsem s spremembo prehrane. Sam tega pa tut ne smem. Še dobro, da kile kar same od sebe letijo dol user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan
je katera izmed vas kdaj user posted image v ordinacijo sabo vzela? Meni namreč nič drugega ne preostane, in če se bo drlauser posted image , mah ... na hitro naj me pregleda in zrecitira vse oblike zaščite, pa reče adijo do prihodnjičuser posted image .

Jaz sem mela srečo, je moj lahko tisti dan vzel dopust in sta me z malim v avtu počakala. Sem pa že parkrat pri svoji G videla, da so ženske na pregled prišle s svojimi pikoti in ni nihče nič postrani gledal. Je bilo vse ok user posted image

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
3.3.2010 11:02:54   
grahek85
Aha, še dve vprašanji.

Koliko časa imate pikote v vodi, ko se kopate?

Zadnje čase se nam dogaja, da mali ziza točno 5 minut (ampak res točno, nikoli npr. 4 ali 6 user posted image ), potem morava met pa pavzo, da si on vse naokoli ogleda, kar lahko kar traja. Potem pa spet za 5 ali 10 min. Ima še katera take izkušnje?

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.