somic
|
pa smo le uspeli it ven, kljub kislemu vremenu moram povedat kaj se je zgodilo meni danes... je patrik zjutraj vstal in sem mu dala normalno za jest 90 ml. je spil vse in sem zato naredila še 60 ml v drugo flaško. sem mu dala za pit, mali je sicer vlekel, v flaški je bilo pa vedno isto notri. ok, sem ga dala v posteljico ker je skoraj zaspal in delala naprej svoje. se spet zbudi, ga previjem in jok za lakoto. tisto flaško ki sem jo pripravila prej, sem pogrela in mu ponudila. mali vleče, vleče, v flaški pa še kar ista količina... nič jasno. kakor sem flašo umaknila je začel jokat. nakar ugotovim, da je cucelj zamašen... ubogi moj otroček. mi je šlo tako na jok in sem se imela za popolnoma nesposobno mamo v tistem trenutku. od zdaj naprej bom pozorna toliko bolj, upam, da se kaj takšnega ne zgodi še kateri od vas kravice dam jaz da pase kakor se pač spomnem. nikakor ne vsak dan, je pa tudi res, da mu ne paše vedno v globoki košari bo pri meni kolikor bo pač lahko, za sedaj uživa in tisti moment ko ga dam v voziček zaspi kot top! zala, tole z mireno pa res ni šala sem slišala že marsikaj, ampak tole kar se je zgodilo tebi je pa prav jaz mojega še vedno zalagam in ga dajem spat na bok, čeprav ga vedno potem dobim ko se zbudi v popolnoma drugačnem položaju v razvojni mi je zadnjič samo rekla, da naj še vstrajam v takšnem položaju, nič pa se nisva pogovarjali o tem, do kdaj naj bi to trajalo itak imam kmalu spet, pa bom vprašala takrat. je pa tudi pri nas tako, da ga zjutraj dobim čisto na drugem koncu posteljice in res vedno pokrit čez glavo. prav smešno kontracepcija? jaz sem se odločila za kt, sem imela logest in je bilo čist ok, itak planirava sorazmeroma zgodaj "naredit" naslednjega, tako da... obiske tudi jaz v glavnem postrežem s čajem, kavo, sokom kakšnim pecivom ali narezkom se me ubadam s tem preveč. edino ko so prišli od mojega starši pogledat njihovega prvega unuka, sva z mami zrihtale kosilo jaz sem si angelcare sposodila pri prijateljici. so mi svetovali glede na to, da je bil patrik nedonošenček, da naj nekaj časa le imam to pod njim. res je da se mi ni nikoli oglasil, tako, da je kar ok. sem ga pa odstranila ravno prejšnji teden, ker sem ga morala vrniti. mmmojca, to glede gledanja nazaj in škiljenja, sem bila tudi jaz opozorjena