tea
|
IZVIRNO SPOROČILO: 2violina IZVIRNO SPOROČILO: nincika Pozdravljene ločevalke drage, Jaz imam pa kazensko, ker sem med vikendom grešila...je tehtnica obstala na istih kg kot prejšnji ponedeljek...tako, da nič - in hvala bogu tudi nič + Sem pa opazila, da moje telo ne prenese več starih prehranjevalnih navad. Se na grehe kar z drisko odzove, da sem se včeraj komaj k sebi spravila. Tako da sem komaj čakala na sadni dan in danes vodo. Mi sploh ni panike zdržat, se samo spomnim, kako težko mi je bilo v nedeljo v želodcu Danes sem malo razmišljala, kako bo po koncu diete. Tudi jaz sem sklenila, da se ne smem več tako zapustiti in koliko se le da, obdržati to kilažo. Razmišljam tudi o tem, da se bi držala luninih men. Poznam jih kar nekaj, ki so s tem uspešno držali svoje kg Bravo v klubu kozjih grešnic. Sedaj smo že tri, ki smo grešile in imele nato hude težave. Kaj čes telo se je navadelo jesti zdravo, saj teko jemo že dva meseca. haha, jaz sem zadnjič zvečer jedla čips in potem ponoči nisem vedela ali naj glavo ali rit v školjko tiščim no, včerajšnji vodni dan, z veliko muko, uspešno prestan Mi je bilo pa veliko težje kot prejšnjič in kot na mojega kazenskega. IZVIRNO SPOROČILO: 2violina Mene sicer čaka v petek še eden, ker sem se pač tako odločila Ja mene tudi, potem bova skupaj na vodi in čaju. Jaz sem si postavila kazenskega za v naprej - gremo v soboto na večerjo, pa ne mislim neki velik preseravat. 2violina - lahko še meni pošlješ drugi del knjižice? In hvala že vnaprej. In pa še podatki za tabelo: danes zjutraj 64,2 kg kar je -1,1 kg skupno torej -8,1kg Ja, bo treba zdržat še tole tretjo tretino, pa smo na konju. Jaz bi bila vesela kakšne kilce več, ampak če pristanem na 62 bom tudi vesela, saj je bil to moj cilj. Aja, moje stare hlače so mi pa že prav , sicer so čez rit še malo bolj napete, ampak nič zato. Pa veliko mi jih reče, da se mi vidi, da sem shujšala Je to super motivacija za naprej!! Lep dan, zdajle šibam k frizerju, pa flaše vode bom sabo vzela - glede na vaš nasvet. Bom videla, če mi bo tako ratal. Aja, pa še to - jer.za kapo dol!!
< Sporočilo je popravil tea -- 3.3.2010 8:26:27 >
|