|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
8.3.2010 10:47:21   
2violina
4pikice - ja goveja juha, domači rezanci in mesni cmočki v njej. Že vem kdaj bo to pri nas. Za velikonočno kosilo.
 
Pigy - razočarana ravno nisem, važno je, da gre dol počasi a zanesljivo. Prišla sem do ugotovitve, bolj ko stradamo - s tem mislim več ko imamo vodnih dni, bolj se prične telo BATI za svojo rezervo in varčnejše dela z njo. Vendar v kolikor smo prišle do sem bomo še do konca.

aleži - v kolikor gre en kg  gor morata potem dva  kg dol in si takoj spet na boljšem.

lunca14 - naslednji teden bo minus, samo vztrajat je treba. Kot sem rekla smo s temi našimi vodnimi dnevi telo pripeljale v fazo varčevanja in sedaj ga moramo samo potisniti čes in zavora bo spustila, kg pa odfrčali.

deja777 - saj je šlo nekaj in bo še nekaj, brez obremenjevanja s polno paro naprej. Večerjo si kar privošči in ne premišljuj o grehu, saj nekako moramo nagraditi svoj trud.

nincika -  čestitam za skupni minus-

anja12. vau mislim, da si rekorderka v izgubljenih kg. čestitam

V službi so me sodelavci presenetili z lepo vrtnico. Najlepše darilo zame je mail, ki mi ga je študentka (beri hči) poslala in mi tako dala vedet, da tudi tam kjer je občasno pomisli name.

Vse ženske in mamice preživte čimlepši dan žena.
user posted image


< Sporočilo je popravil 2violina -- 8.3.2010 10:49:03 >


_____________________________

Drobec ljubezni je lahko kot kaplja vode, ki podari roži moč, da se ponovno dvigne. Verjamem v moč ljubezni. Ljubezen je edini ključ, ki odpira rajska vrata." Phil Bosmans

(odgovor članu ajna12)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
8.3.2010 13:59:49   
tea
No, pa je teden spet naokrog in čas za naše tehtanje. Danes se tudi jaz - sicer prvič do sedaj in upam, da tudi zadnjič, zapisujem v tabelo z rdečimi številkamiuser posted image Današnje tehtanje je pokazalo 64,5 kg, kar je 0,3kg več kot prejšnji teden. Ja, to je pa izstavljen račun za moje 2-dnevne greheuser posted image . Smo bili na večerji za 8.marec in sem jedla vse povprek - sicer ne veliko, ampak vsega po malem, pa še ura je bila precej pozna. Včeraj sem imela pa predmenstrualne čoko lušteuser posted image kar je imelo vsaj malo okus po lsadkem, je šlo v moj želodecuser posted image Upam in verjamem, da bo naslednji teden bolje. Zdaj si grem pa kosilo pogret - imam danes pasulj, ki me n gre ravno po grlu in ga bom zato sigurno pojedla samo za vzorecuser posted image

(odgovor članu 2violina)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
8.3.2010 15:22:18   
jer.za.
Hej!

En hiter pozdravček iz službe. Glede na to da se jutri ne bom mogla tehtati(nisem v službi), sem se tehtala danes, ampak že po zajtrku in kosilu, pa po popitih 2l tekočine, in je teža enaka kot prejšnji teden, torej 65,7 kg. Tako da mislim da na tešče bi bila teža sigurno nižja. Se bom pa tehtala na tešče spet v sredo zjutraj.

Šibam naprej delat, imamo kar norišnico.

(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
9.3.2010 9:24:07   
2violina
Pozdrav,
danes nas snežinke še niso dohitele a je vseeno turobno vreme. Ni neke prave delovne vneme, kljub temu mora biti vse narejeno. user posted image
Včerajšni dan je minil. Na jedilniku sem imela krompir z blitvo in solato. Danes bom jedla polnozrnate testenine s pesto omako in solato. Za večerjo bom spekla pohorsko omleto.

jer.za. kg bi bilo definitivno maj v kolikor bi se tehtala zjutraj. Tako, da lahko z gotovostjo trdiš, da so kg šli dol.

Naša tema počasi zamira. Upam, da bomo zdržale do konca, oklestile še teh nekaj kg, kar nam je ostalo in se pripravile (vsaj nekatere) za nadaljevanje. Na sebi vidim, da se moje telo intenzivno spreminja. Kljub temu, da kg ne gredo tako zelo drastično dol sem izgubila veliko cm in kar je najvažnjejše izgubljati sem pričela tudi okoli pasu, tako, da ne bom podobna krompirju v katerega zapičiš dva zobotrebca. Čudeži so se pričelo dogajat.

_____________________________

Drobec ljubezni je lahko kot kaplja vode, ki podari roži moč, da se ponovno dvigne. Verjamem v moč ljubezni. Ljubezen je edini ključ, ki odpira rajska vrata." Phil Bosmans

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
9.3.2010 15:23:36   
Pigy
Ravnokar sem pojedla špagete z zelenjavno omako in solato. Škoda kr nisem mogla vsega pojest. 

Kje ste mačke? Nič kaj preveč ne pišete? Dejte napisat, sej ni važno ali ste shujšale al ne , vsaj pišite, da ste še z nami. Upam da vas ni kje odneslouser posted image .Jaz sem se včeraj zvečer slikala, in mal primerjam sliki od prej pa sedaj, v pasu je razlika fajn očitna. Pa tudi kr precej folka, ki me ni dolg časa videlo me pohvali, zato pa se je kr neki prijateljic zredilouser posted image user posted image .

Pri nas piha kot pri norcih, full je mraz.


_____________________________

Živi za učenje in naučil se boš živeti.

(odgovor članu 2violina)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
9.3.2010 19:26:59   
becca
lep pozdrav tudi od mene!! Mislim, da je vreme krivo, da smo nekam zamorjene in brez voljeuser posted image ! Tudi jaz sem imela danes OH in sem pravkar zmazala sladoleduser posted image . Javljam moje kg: prejšnji teden 79,9 ta teden 79,4 se pravi -0,5kguser posted image Sedaj pa grem počasi v posteljo pogledat kakšen dober film, potem pa spat zjutraj se moram zgodaj vstat, grem prej v službo imamo neko gužvo s papirjiuser posted image . lepo se imejte in vztrajajte tako kot do zdaj, še malo pa smo na cilju.

(odgovor članu 2violina)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
9.3.2010 20:09:08   
jer.za.
Čer!

Jest sem tut še z vami. Danes sem imela dopust, sem bila še z malima, ki sta na srečo veliko bolje.

Popoldan sem si pa privoščila depilacijouser posted image .

Drugače pa...sadni dan uspešno za mano, jutri zjutraj pa na tešče stopim na tehtnico. Si pa za jutri obetam da ne bo glede na vremenske napovedi take gužve, in da bodo jutri prišli tisti, ki resnično potrebujejo zdr. pomoč, ne pa tudi tisti ki samo enkrat zakašljajo in že so pri nas.

Se tipkamo jutri.

Lep večer, preživote ga na toplem. Jutri pa upam da vas/nas ne odpihne.

(odgovor članu becca)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
9.3.2010 22:08:28   
nincika
Tile dnevi res niso kaj v pomoč, da nas napolnijo z pozitivno energijo...vsaj mene ne. Že komaj čakam pomlad in sonček, da me ogreje in svet bo takoj lepši user posted image  Te zime in snega imam že prek dovolj.

Dieta gre še vedno po načrtu. Danes sem jedla graham špagete in pelate, za sladico čokoladno-malinove muffine...pa je pred nami že spet sadni danuser posted image user posted image
V nedeljo bom verjetno spet malo grešila, smo povabljeni na krst, pa skoraj ne morem vztrajat na sadju. Bom pa zato v ponedeljek imela sadni dan in se bom tehtala v torek.

Čuvajte se, da ne zbolite...vreme je ravno pravšnje

Pozdravček

< Sporočilo je popravil nincika -- 9.3.2010 22:14:34 >

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
9.3.2010 22:17:33   
ajna12
Dober večer še od mene. Jaz danes imela škrobni dan. Jedla sem riž z grahom in včeraj sem kupila nekaj redkvic. Niso sicer imele čisto pravega okusa, ampak vseeno kar dobre.
Jutri imam pa OH, ponavadi jem pico s kečapom ali čapatije (iz Rinine knjige), jutri grem pa popoldan v službo in si bom verjetno skuhala kar testenine. Večerja pa kos user posted image .user posted image
 
jer.za.- midve imava pa očitno enak poklic. Tudi jaz upam, da ne bo jutri prevelike gužve, oz. upam, da bova jaz in dr. uspela oba priti pravočasno v službo. Jaz iz malo višjega kraja, on pa od precej oddaljenega kraja.

Upam, da še vse pridno vztrajate. Gremo naprej!user posted image user posted image  

(odgovor članu jer.za.)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
10.3.2010 7:49:00   
Pigy
ste se le malo razpisaleuser posted image . Mi smo se prebudili znova v zasneženo jutro, pa še kar ne neha padat, k sreči sem cel dan v službi, pa še sadni dan imam. Si bom kr jabolka vzela s seboj, al pa kako jagodo, pa spila kak sadni sok, domov pa le ne bom prišla na malicouser posted image user posted image .

Jaz sem se čist naveličala na oh jesti pico, raje bom neki časa imela testenine. Pico si raje kdaj privoščim na beljakovinski dan.

Napovedujejo še snežne zamete, uh....user posted image user posted image , očitno se je vreme odločilo, da letos preskoči pomlad.


_____________________________

Živi za učenje in naučil se boš živeti.

(odgovor članu ajna12)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
10.3.2010 8:12:53   
nincika
Zaasneženo dobro jutro želim,

vreme ni nič kaj spodbudno, zato pa upam, da je naše počutje boljše in da je pripravljeno vstrajati še teh nekaj dni do sladkega konca. Meni se sploh ne zdi, da smo že v zadnji tretini, ugotavljam, da sem tokrat res sprejela nov način prehranjevanja in ne le diete.

user posted image  vsem za izgubljene dag in voljo, ki nas žene naprejuser posted image

Naredite si karseda lep dan


(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
10.3.2010 9:25:02   
jer.za.
Jutro!

En lep pozdrav iz zasnežene gorenjske.

Najprej sporočim moje kilograme: danes je tehtnica pokazala 64,6 kg, kar je -1,1 kguser posted image user posted image . Moj prvi cilj sem presegla, user posted image user posted image user posted image , sem več kot zadovoljna, sedaj pa drvim drugemu cilju naproti, to je 62kg. Sicer sem imela danes v planu vodni dan, ampak glede na lepo igubo kg ga bom kar preskočila, in ga imela enkrat, ko se bodo kg ustavili.
Danes je tako na sporedu B dan, z možem bova imela kar popečene kotlete+gobice.
Moram pa še posebno pohvalit moža, kako lepo vztraja z mano, me spodbuja,...
 
ajna12...ja očitno imava enak poklicuser posted image . Iz katerega konca pa si? No, meni je danes uspelo pravočasno priti v službo, ampak gužve pa kljub takemu vremenu ni nič manj.

No, šibam naprej delat...


(odgovor članu nincika)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
10.3.2010 10:49:53   
4pikice




START 4. JANUAR  2010   CILJ 3. APRIL 2010   



user posted image



8. TEHTANJE: 8. 3 . 2010




          Nick:   Zač.teža: Željeni kg: -KG/teden:Teža sedaj: Shujšale:
1.  user posted image 4pikice    75,8kg   60-63kg      0,4kg           67kg         8,8kg

2.
  user posted image Dorianna 95kg      75kg            ?                 ?                  ?
3.  user posted image 2violina   80kg      65kg           1,3kg          69,2kg      10,9kg

4.  user posted image l
unca14  73,5kg    65kg          + 1kg             67kg        6,5kg
5.  user posted image Pigy        82kg       60kg              0kg            72kg         10kg

6.  
user posted image aleži       66kg       60kg             +1kg           63kg           3kg

7.  user posted image
bella02   88,5kg    75kg               ?                  ?                 ?
8. 
user posted image deja777  80,4kg    60kg             0,5kg          71,5kg      8,9kg

9 . 
user posted image   majar.     76,6kg    65kg              ?                 ?                ?

10.user posted image mlinčka    user posted image          70kg              A bo?          A bo?        A bo?   
11.user posted image nincika     user posted image          70kg            1kg            user posted image             13,9kg
12.user posted image tea        72,3kg      62kg            0,3kg         64,5kg         7,8kg
13.user posted image jer.za     74kg         62kg           1,1kg         64,6kg         9,4kg

14.
user posted image nebo      68,8kg      58kg           ?                   ?                  ?
15.
user posted image  
N.i(11.2.) 79,4kg  69kg          ?                     ?                 ?
16.user posted image user posted image ajna12  98kg    75kg           1kg             83kg           15kg
17.user posted image becca       89,8kg    69kg           0,5kg          79,4kg        10,4kg

18.
user posted image Julija08     80,6kg     70kg             ?                    ?                ?

1
9.user posted image Koprivicaa   98kg     60kg            ?                    ?                 ?



< Sporočilo je popravil 4pikice -- 10.3.2010 10:53:55 >


_____________________________

2+1=4pikice

(odgovor članu 4pikice)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
10.3.2010 10:52:04   
4pikice

Še vedno velja! Tiste, ki vas ni več v tabeli, mi javite podatke, ki so za v tabelo potrebni, se pravi: Nick:   Zač.teža: Željeni kg: -KG/teden:Teža sedaj: Shujšale: pa boste spet not.


Tiste z vprašajčki se pa tudi kaj javite, a ne, bi se spodobilouser posted image



< Sporočilo je popravil 4pikice -- 10.3.2010 10:55:16 >


_____________________________

2+1=4pikice

(odgovor članu 4pikice)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
10.3.2010 11:42:19   
2violina
Dekleta , žene in mamice, danes imamo ponovno priložnost za rekreacijo - odmetavanje snega user posted image  user posted image  user posted image . V bistvu mi že fulll dol visi ta sneg a kaj ko se je sonček skril in pomlad prestavil še za kakšen teden ali dva.

Danes sem na sadju. Počutje je fenometalno, sem polna energije. Včeraj sem šla laufat en velik krog za katerega sem od oka mislila, da bom potrebovala vsaj uro a sem ga z enim krajšim delom hitre hoje pretekla v 45 minutah. Tako, da sedaj premišljujem kje naj grem, da bo moja večerna rekreacija trajala uro. No danes nikamor, bo kar steper laufu, bomo pa stiskal pesti, da tega snegca kmalu nese.



_____________________________

Drobec ljubezni je lahko kot kaplja vode, ki podari roži moč, da se ponovno dvigne. Verjamem v moč ljubezni. Ljubezen je edini ključ, ki odpira rajska vrata." Phil Bosmans

(odgovor članu 4pikice)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
10.3.2010 12:46:18   
nebo

IZVIRNO SPOROČILO: 4pikice


Še vedno velja! Tiste, ki vas ni več v tabeli, mi javite podatke, ki so za v tabelo potrebni, se pravi: Nick:   Zač.teža: Željeni kg: -KG/teden:Teža sedaj: Shujšale: pa boste spet not.


Tiste z vprašajčki se pa tudi kaj javite, a ne, bi se spodobilouser posted image





Evo javljam svojo težo, čeprav sem jo že prejšnji teden tudi in je bila zapsiana, sedaj pa je praznouser posted image , torej imam 65,8 kg danes, 0,5 kg več kot prejšnji teden....ZAKAJ...ker sem 2 dni fuuulll grešila, ampak res fulll, in dva dni halo...sem bila že na 64,2, kaj pa sedaj...no včeraj sem spet nadaljevala, in ne bom se več pregrešila, OBLJUBIM....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 4pikice)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
10.3.2010 12:48:57   
nebo

IZVIRNO SPOROČILO: 2violina

Dekleta , žene in mamice, danes imamo ponovno priložnost za rekreacijo - odmetavanje snega user posted image  user posted image  user posted image . V bistvu mi že fulll dol visi ta sneg a kaj ko se je sonček skril in pomlad prestavil še za kakšen teden ali dva.

Danes sem na sadju. Počutje je fenometalno, sem polna energije. Včeraj sem šla laufat en velik krog za katerega sem od oka mislila, da bom potrebovala vsaj uro a sem ga z enim krajšim delom hitre hoje pretekla v 45 minutah. Tako, da sedaj premišljujem kje naj grem, da bo moja večerna rekreacija trajala uro. No danes nikamor, bo kar steper laufu, bomo pa stiskal pesti, da tega snegca kmalu nese.





Bravo, mi je všeč športanje, tudi sama kar veliko delam na tem, ampak čakam lepo sonce, da začnem zunaj tečt, ker sedaj ne upam, kar tako začet na mrazu, po letu in pol...

No drugače pa doma kolesarim in telovadim, sprva vsak dan, nato mi je osbeni trener rekel, da naj delam vsak drugi dan....

SEDAJ IMAM PO 6 MESECIH eno tedensko pavzo, ker mi je že too much neprestano kolo in kolo, tako, da...v ponedeljek nadaljujem, pač s kolesom nouser posted image

(odgovor članu 2violina)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
10.3.2010 14:11:59   
ajna12
Lep sneženi pozdravček! Komaj čakam konec zime, ne maram snega user posted image

nincika-tudi jaz imam tokrat čist drugačen pogled na prehranjevanje, sploh ne gledam, koliko imam do konca, kdaj sem začela... Mi kar paše takšno prehranjevanje. Zdaj jem lepo 3x dnevno, lepo večerja, prej sem šla pa jest zvečer ob 8., ko so šle tamale spat, čez dan pa zaradi službe nobenega reda

jer.za.- jaz sem iz Zasavja, delam pa v spec. amb. Nama je tudi uspelo pravočasno priti, drugače pa vidim, da skoraj vsi pridejo

4 pikice-  HVALAuser posted image za seznamček. Dobro da te imamo. Pa še HVALA ZA user posted image user posted image .



(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
11.3.2010 7:47:17   
Pigy
En zasnežen pozdravček. Komaj čakam da bo konec že te zime, kr mi full manjkajo sprehodiuser posted image . Včeri sem preživela sadni dan, edino zvečer ko sem šla spat sem neki bila lačna, ampak nisem hotela jest. Sedaj sem končno ujela ritem, in popijem vsaj 2 litri tekočine na dan, sem pa začela varčevati na hraniuser posted image . Vsak dan jem vsaj 1* na dan, včasih mi uspe celo dvakrat.user posted image Zjutri raje popijem kavo (je pač v službi ne morem), potem pa če delam cel dan vmes pojem kako sadje, večerja odpade, kr se vračam prepozno domov. Se bom morala še tuki popravit.


Zelo lepo je pogledat seznamček, in vidim da smo zelo pridne, še posebej čestitke
ajna12 za največ izgubljenih kg, ostale pa pridno sledimo. Ampak kot vidim nas bo zelo malo ustrajalo do konca. Sicer jaz mam čvrst karakter, ampak da mi bo uspelo toliko časa zdržati si pa nisem mislila. user posted image


lp


_____________________________

Živi za učenje in naučil se boš živeti.

(odgovor članu ajna12)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
11.3.2010 7:53:09   
koala.cek
uuuu pridne punce !!! se še nekaj trudim, upam da izgubim še kakšen kg.user posted image

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
11.3.2010 8:39:51   
2violina
Jutro. Danes zjutraj je tudi meni prekipelo, ko sem nekaj čes peto zjutraj prišla do avtomobila. Kljub temu, da mi ga je včeraj ob 8 zvečer moj očistil in odmetal sneg sem imela user posted image . Na avtu več kot 10 cm novega snega poleg tega še naplužen sneg skoraj pod avto. Je že tako, kaj hočemo. Nato ugotovim, da je samo naša ulica vsaj malo splužena ostalo nič. Sem se prerivala čez kupe napluženega snega, da sem prišla do glavne ceste. HB za dobre zimske gume, saj avto pred menoj ni prišel do vrha hribčka.
KOt ugotavljaš Pigy veliko nas je štartalo a le izbrani bomo prikolovratili do cilja. Tabelca postaja vsak teden lepša in lepša. Vesela in ponosna sem, da sem med njimi. Še bolj bom vesela če si bom lahko ob novem letu rekla, vidiš uresničila si svojo novoletno obljubo. (Imeti med 50 in 55 kg).
Včeraj smo papcale sadje danes bomo meseka. No na mojem jedilniku bodo po vsej verjetnosti pražene lisičke z jajčko. Včeraj sem čistila zmrzovalnik in v njem našla še 4 paketke lisičk. Njami za "sladico" skleda zelene solate s paradižnikom in kumaro. Očitno bo dan za preživet in upam, da bodo ceste vsaj toliko kopne, da bom lahko izvedla vsaj 1/2 urni tek. Včeraj sem preživela uro na steperju a je bila to moja najdaljša ura v life, čas dobesedno ni nikamor šel. user posted image  user posted image  user posted image .
Vse, ki še vstrajate uživajte in tudi s tega vremena iztržite največ.

< Sporočilo je popravil 2violina -- 11.3.2010 8:41:34 >


_____________________________

Drobec ljubezni je lahko kot kaplja vode, ki podari roži moč, da se ponovno dvigne. Verjamem v moč ljubezni. Ljubezen je edini ključ, ki odpira rajska vrata." Phil Bosmans

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
11.3.2010 8:48:25   
2violina
IZVIRNO SPOROČILO: nebo


IZVIRNO SPOROČILO: 2violina

Dekleta , žene in mamice, danes imamo ponovno priložnost za rekreacijo - odmetavanje snega user posted image  user posted image  user posted image . V bistvu mi že fulll dol visi ta sneg a kaj ko se je sonček skril in pomlad prestavil še za kakšen teden ali dva.

Danes sem na sadju. Počutje je fenometalno, sem polna energije. Včeraj sem šla laufat en velik krog za katerega sem od oka mislila, da bom potrebovala vsaj uro a sem ga z enim krajšim delom hitre hoje pretekla v 45 minutah. Tako, da sedaj premišljujem kje naj grem, da bo moja večerna rekreacija trajala uro. No danes nikamor, bo kar steper laufu, bomo pa stiskal pesti, da tega snegca kmalu nese.





Bravo, mi je všeč športanje, tudi sama kar veliko delam na tem, ampak čakam lepo sonce, da začnem zunaj tečt, ker sedaj ne upam, kar tako začet na mrazu, po letu in pol... Tudi sama sem mislila, da me bo zeblo, ker nimam nikakršne tekaške opreme. Tečem v trenirki, supergah in stari malo manj topli bundi. Po 15 minutah bi še bundo dol vrgla. Dejansko je super. Poskusi ne bo ti žal.

No drugače pa doma kolesarim in telovadim, sprva vsak dan, nato mi je osbeni trener rekel, da naj delam vsak drugi dan....

SEDAJ IMAM PO 6 MESECIH eno tedensko pavzo, ker mi je že too much neprestano kolo in kolo, tako, da...v ponedeljek nadaljujem, pač s kolesom nouser posted image   Te razumem, meni je muka steper, ker sem ga ves januar in delno v februraju "matrala".  Sedaj bo prišel v poštev samo še ob nemogočem vremenu, drugače pa tek in kolo - seveda zunaj.


_____________________________

Drobec ljubezni je lahko kot kaplja vode, ki podari roži moč, da se ponovno dvigne. Verjamem v moč ljubezni. Ljubezen je edini ključ, ki odpira rajska vrata." Phil Bosmans

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
11.3.2010 10:28:30   
Nov imidž
Jst sem še tudi z vami, ampak bom javla svojo težo po vodnem dnevu, danes imam sadni dan, jutri pa vodni dan. Bom nabrala vso energijio in voljo, da mi bo uspelo,...pa bo pol uspeh še večji. user posted image
Za mano je skoraj 1/3 diete, ampak počasi pa le gre. Ve ste pa že v zadnji tretjini, bravo! user posted image


(odgovor članu 2violina)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
11.3.2010 11:13:14   
pety78
Punce, ker ste take pridne ločevalke bi vas prosila za en nasvet. Sicer se ne grem glih stroge ločevalne, ampak malo bolj pazim pri vnosu sladkarij, ker sem odvisnica. Sem pa za kazen imela včeraj sadno zelenjavni dan, danes bi ga pa nadaljevala z beljakovinskim, pa ne vem, kaj naj jem. Če bi bila doma, bi bilo preprosto, tako pa sem v službi v pisarni, kuhati si ne morem, bi si šla pa v trgovino nekaj kupit. Od samo jogurta se pa ne bom najedla. Kaj mi torej priporočate iz trgovine?

Hvala in uspešno hujšanje še naprej! user posted image


_____________________________



(odgovor članu Nov imidž)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
   RE: Ločevalna od 4. 1. 2010 ;)
11.3.2010 11:49:38   
2violina
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Punce, ker ste take pridne ločevalke bi vas prosila za en nasvet. Sicer se ne grem glih stroge ločevalne, ampak malo bolj pazim pri vnosu sladkarij, ker sem odvisnica. Sem pa za kazen imela včeraj sadno zelenjavni dan, danes bi ga pa nadaljevala z beljakovinskim, pa ne vem, kaj naj jem. Če bi bila doma, bi bilo preprosto, tako pa sem v službi v pisarni, kuhati si ne morem, bi si šla pa v trgovino nekaj kupit. Od samo jogurta se pa ne bom najedla. Kaj mi torej priporočate iz trgovine?

Hvala in uspešno hujšanje še naprej! user posted image



Lahko si kupiš že očiščeno solato in kos pečenega piščanca (dobiš v sparu, tušu, mercatorju....), kati, kot si si odgovorila od jogurta se ne boš najedla. Nekih salam  ti ne priporočam jest. Namesto mesa lahko poješ tudi nekaj nemastnega sira. Zraven lahko poješ kos polnozrnatega kruha. Za večerjo pa polovico kosila brez kruha.

_____________________________

Drobec ljubezni je lahko kot kaplja vode, ki podari roži moč, da se ponovno dvigne. Verjamem v moč ljubezni. Ljubezen je edini ključ, ki odpira rajska vrata." Phil Bosmans

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Tudi kot s.p. lahko prejemate denarno soci...
Pri izračunu dohodka iz dejavnosti za določanje upravičenosti do denarne socialne pomoči je pomembno, ali v času vložitv...




Prezgodaj za otroka?
пеперутка16

Ali je pri 18 letih prezgodaj imeti željo po otroku in poroki?