2violina
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Ojla, dajte ve meni nekaj povedat no, držim se te diete že od ponedeljak, nič grešila, prišla na svoje kg izpred 14 dni, ampak mi čez dan naraste kilaža tudi za 2 kg, (tehtaj se enkrat na teden. Vedno zjutraj, ko vsatenš ob istem času, s tehnico na istem mestu. tehtaj se vedno na tešče, ko opraviš jutranjo potrebo (seveda ČE) a je to normalno...danes imam recimo škrobni dan, spila sem ogromno vode, popila dve kavi z mlekom in sladkorjem, (kave z mekom in sladkorjem naj nebi pila, ) zjutraj pojedla eno banano, za kosilo krompir z endivijo, popoldanska malica - kar je ostalo od otroka, malo banane in riža, (tudi škroba med seboj naj nebi mešala. V kolikor želiš sebi dobro pojej za malico le kak sadež. Banane imajo največ kalorij) ter ena velika žloca navadnega jogurta (beljakovina - torej si mešala beljakovino in škrob) zraven, ker drugače ne bi šlo dol po grlu , večerja je bila sicer pozna ob 20,30, ker sem imela obisk, in sicer 5 drobižkov (krompirjev), pečenih na peko papirju in to je to, pa vendar imam sedaj občutek, da me bo razneslo...(po moje si večerjala prepozno. Sama nikoli ne večerjam po 19 uri) Pa včeraj bila na obisku in sem na beljakovisni dan jedla samo zelenjavo, pa sir in klobase (večerja), kosilo pa pečen piščanec in solata...( sir in salama skupaj je na zešetku prepovedana. Sicer so salame tudi drugače odsvetovane. Glede pečenega piščanaca pa tako - tudi sama ga jem, sicer samo belo meso brez kože, drugega itak tudi prej nisem jedla, popoečem ga na žlički olivnega olja. Torej ti piščanec ne more škodovati) Hočem povedat, da me skrbi, da se jaz s to dieto ne bi kje zredila , a se je katera slučajno?? Kaj če kje preveč pojem. Po kolikem času se je vam poznala kakšna dekica manj...V bistvu praviš, da si že nekaj shujšala. Vztrajaj in boš še več. Zanima me ali dobila knjigici v elektronski obliki, ki sem ti ju poslala. V bistvu oba dela 1 in 2. Notri imaš vse napisano, podrobno razloženo in zraven tudi jedilnike. Je pa bolje zgubljat telesno težo počasi, kot pa drastično hitro. V slednjem primeru imaš večjo možnost, da izgubljene kg hitreje pridelaš nazaj.