Zoja Miša
|
Joj, joj direktor gre na Kitajsko na sejem, mani pa tako štalo pusti, da sem pravkar njegovi ženi (naši drugi direktorci) rekla, da če bi bil tu, bi ga za jajce obesila . Res sem bila jezna! Toliko stvari je pustil v dreku in mi zanje ni nič povedal, da joj! Ah, pa smo rešili veliko tega, skupaj s fanti in prav ponosna sem na to! O kakšnih testih vi to? Mi pa nismo nič imeli Kaja Lina govori že ja, ampak tudi bolj v svojem jeziku...in ne vem kaj se ve sekirate, mi imamo še to odvečno luknjo, ki sigurno vpliva na govor, tako da....sem se ravno zaradi tega fejst zasikirala. Kar tako, ker zvečer nisem mogla spati . Pa manda bo že govorila enkrat. Lepo govorila. Če ne, bomo pa šli k logopedu...kaj češ, vedno je nekaj. Hvala reče -hvava, oči je - oi, kuža je - kua, mami je pa - mami . No, pa še kaj več pove, a kot sem rakla, v svojem jeziku. Dan je res lep, sem vesela, da je Kaja Lina še doma in jo babi in dedi čuvata, so bili že zunaj. Z vrtcem nič ne hodijo . Pomladi bodi žli, so obljubile vzgojiteljice. Erin, pridna s seznamčkom. Predlogov pa nimam. Krysia, kaj je z mojim zdravjem? Ni ga! Saj sem rekla, z aprilom mora biti bolje, če ne bom obupala. Ti pa le izkoristi tale dopust, pa klinc glede ravnateljico...sam saj vem, potem se ti otroci slilijo, ki niso nič krivi! Upam, da bo druga služba bolj prijazna do tebe! Jaz sem pravkar napisala mail direktorju, glede stanja tukaj in njegovega odnosa! Pa da vidimo, ali bo samo pihal od jeze, ali pa bom brez službe ostala . No, tole se malo hecam a mail res ni njemu prijazen, je pa iskren . Anita, tempomat ima tudi moj avto, a meni je to tako brez veze, se mi zdi, da sploh nimam nadzora nad avtom, če ne držim nego ne gasu . Tako, da je v upoirabi le, kadar moj avto vozi , nemu je to fajn. Zoji zdravja! Norice pa vas očitno ne marajo . Pa uživajte pri frizerju, Kaja Lina je bila nazadnje zelo pridna! Bomo lahko še šli! In prav kmalu bo to, glede na to, akko hitro ji rastejo, je bila že 6x ustrižena , a najbolj pridna pri 4m in sedaj . Pa uspešno z vrtcem! Gajka, upam, da se naspite. Naju Kaja Lina razvaja, spi zadnje čase celo noči in presenetljivo brez zvokov. Premetava se še vedno, na polno. Ko boš naštudirala ločene odpadke deli še z nami. Ryssa, važno da ste bolje. Šibam še ostalo službeno sranje reševat. Tejkaz, kje si?