Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 1.3.2010 15:47:14
|
|
|
|
nizy
|
joj , kaj to berem same težave kepica -upam , da ti bojo v MB kaj več povedali , pa veliko sreče ti želim za vse ostale pa tudi kup nataša 35-midve sva že prefrigane koke , navajene na vse country - se pa nič ne javi , kaj pa če ona tudi že carta , jo nič ne vidim na pregledih,..... sm pa eno znanko srečala danes , ki ima rok 26.4. in ima iste težave kot kepica , pravi , da je nonstop v P na opazovanju no jaz sem danes s pregleda , začuda izvid od vode čista nula ,nobenih bakterij, HG 112, ....32t, teža naše 2170g, plodovnice dovolj, maternična stena bp., MV mi pa ni nič merila , v 14dneh sem se zredila za pol kg....pa še to me je kregala G , da sem pretežka , ni pa upoštevala , da sem z 90kg zanosila , mam pa zdaj preglede na 14 dni, pa vsakič UZ nasldnji pregled 15.3, teža +7.5kg
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 1.3.2010 15:50:37
|
|
|
|
nizy
|
uuufff 20.3. bom jaz tudi v MB, grem k moji sestri čez vikend
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 1.3.2010 15:51:59
|
|
|
|
amelie
|
IZVIRNO SPOROČILO: babyloverka aprilčica10 jaz bi tudi več kosov ampak če grem z lubijom je eden baje dovolj, on tak skrbi da se ne bi preveč zredila Midve kot da imava istega tipa Ampak v torek ga ne bo zraven, tako da si lahko privoščimo
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 1.3.2010 15:58:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Nizy: za pregled Babyloverka: jaz pa še prej kot na McDonalds pomislim na Ilich, imajo tudi dobre tortice za znoret Amelie: moj se pa sploh nič več ne trudi, da bi me odvrnil od sladkega. Je ugotovil, da je boljše, da me pusti, da se bašem, ker drugače vso mojo slabo voljo pokasira on
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 1.3.2010 16:03:40
|
|
|
|
babyloverka
|
IZVIRNO SPOROČILO: amelie IZVIRNO SPOROČILO: babyloverka aprilčica10 jaz bi tudi več kosov ampak če grem z lubijom je eden baje dovolj, on tak skrbi da se ne bi preveč zredila Midve kot da imava istega tipa Ampak v torek ga ne bo zraven, tako da si lahko privoščimo ja očitno sta si najina tipa ful podobna
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 1.3.2010 16:20:54
|
|
|
|
dacy
|
babyloverka pohorska kavarna je direkt ob cesti katera vodi pod pohorsko vzpenjaco ... ne mores zgresit ce vsaj malo poznas cesto tam Tudi meni moj nic ne sitnari glede sladkega, razen ce on nic ne dobi vstran pol zna bit siten ... Sem dva dni nazaj kupila sladoled in ta njemu pac ni dober ker on ima rad samo cokoladnega , pa sem se mu morala danes odkupit in sem mu kupila veliko gorenjko s celimi lesniki
Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 1.3.2010 16:59:33
|
|
|
|
ela24
|
Ojla! Evo mene ravno iz Mb. Zmatrana ko . O tortica- tudi jaz sem definitivno ZA! Sploh pa v Pohorski kavarni, ko majo same dobrote. In če bomo imele veliko srečo, bo mogoče celo sonček Tak, da če bo bi blo fajn, da se dobimo ne preveč pozno, dokler še je fajn zunaj čičat Samo predlog Sm še nabavla nekaj stvari, lanolin, pa čistilne vatice, pa modrček za dojenje, pa še nekaj za stanovanje... Uh dinarčki tak letijo ven, kot da bi reko keks. Še nekaj sm za biznis kupla pa sm spičla 500 eur Pa še ni nič kaj videt... Kepica za tebe pa držim pesti! Upam, da ima katera njeno št. da bomo obveščene.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 1.3.2010 17:07:07
|
|
|
|
ela24
|
Katy 83, ja jaz sm včeraj gledala tisto oddajo. Kr pač nisem mogla spat, drugače pa so se mi zdele tiste izjave precej butaste! Ene so se tako grdo obnašale, da se res zamisliš no. Saj jaz verjamem, da ti včasih pride vse preko in si naveličan, sploh če si še nenaspan. Ampak da so hotli, tako negativno predstavit starševstvo.. Sploh tista, ki je pol komaj rodila. Ko je rekla, da če bo otrok alergičen na mačko ali psa, da moral otrok stran Pa kaki odnos ej. Boljše da ne bi gledla, ker sm samo "šinfala" poleg Jaz sm si mislila, ko sm to vidla, kaj bodo lahko rekli otroci na izjave svojih staršev, ki so tako fajn na mednarodni tv predvajane ko bodo malo zrasli.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 1.3.2010 18:14:38
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: ela24 Katy 83, ja jaz sm včeraj gledala tisto oddajo. Kr pač nisem mogla spat, drugače pa so se mi zdele tiste izjave precej butaste! Ene so se tako grdo obnašale, da se res zamisliš no. Saj jaz verjamem, da ti včasih pride vse preko in si naveličan, sploh če si še nenaspan. Ampak da so hotli, tako negativno predstavit starševstvo.. Sploh tista, ki je pol komaj rodila. Ko je rekla, da če bo otrok alergičen na mačko ali psa, da moral otrok stran Pa kaki odnos ej. Boljše da ne bi gledla, ker sm samo "šinfala" poleg Jaz sm si mislila, ko sm to vidla, kaj bodo lahko rekli otroci na izjave svojih staršev, ki so tako fajn na mednarodni tv predvajane ko bodo malo zrasli. točno to se je meni motalo po glavi. Bogi otročki. Eh, ona, ki pa je bila noseča, pa je itak take čudne ven metala.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 1.3.2010 18:26:02
|
|
|
|
Wannabemommy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aprilčica10 Dacy: ne, nisem še bila tam Bi pa takoooo tortico zdaj, jooooj Če se boste dobile popoldne sem AT TAKOJ za, bi pa potem res prosila, da bi me ena pobrala, lahko tudi kar pred faxom. Seveda se bo pa dobila večina, tako, da izglasujte zdaj Na keri faks hodiš? Na pedagoško tam pri fontani? Če ja pol te lahk jaz poberem kr grem iz Kamnice
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 1.3.2010 18:26:13
|
|
|
|
katy83
|
Zainteresirane za pijačko in tortico in sicer za torek, 09.03.2010. lokacija: POHORSKA KAVARNA Amelie Aprilčica po 16.15 uri Babyloverka Katy vseeno kdaj Majas wannabemommy Venera Dacy Ela24 vau, super ste!!!!!!!! Stvar je taka, če želimo biti zunaj, bi bilo res fajn, da se dobimo prej. Ne vem, ob 14.uri. Če pa vam je vseeno, pa je noter tudi fajn ambient, pa lahko kasneje. Ob 17.uri? Ne vem, jaz to samo predlagam. Če bomo noter, bom jaz kar mizo rezervirala kaki dan prej, ker je tam zmeraj gužva. meni osebno je vseeno kdaj, tak da sem zato na seznam napisala vseeno. Ve pa povejte.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 1.3.2010 18:31:06
|
|
|
|
Anonimen
|
No, ok. Zame že tako veste, da ne morem pred 16.15, poleg tega imam še zadnji 2 uri predstavitev seminarske pri pedagogiki otrok z motnjami v razvoju. Ko se boste zmenile bom tudi jaz potem vedela kako in kaj. Jaz vas čisto razumem, da bi se raje sončkale, jaz bi se tudi, pa na žalost ne gre prej. Lp
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 1.3.2010 18:33:15
|
|
|
|
ela24
|
Jaz sem bolj za ob 14. uri. Ja ta oddaja, bi ziher kerega ki je kolebal ali bi imel otroke, prepričala, da si da tam doli vse skupaj zavezat Po moje bi morali, če se že grejo take oddaje prikazat dejansko stanje. In težave in lepe trenutke. Ker, če bi bilo vedno cele dneve skoz taka nočna mora, pol ga ni junaka, ki bi imel še več otrok. Verjamem pa, da je tisti, ki ima 4 otroke res celodnevna rutina in ima ogromno dela. Ampak jaz pravim naj se taki odločajo za tako velike družine, ki imajo " živce" zanje. Ki si jih lahko " privoščijo" in ki se jim tudi posvečajo. In ki potem same ne govorijo, kakšna nočna mora je to. Ja saj pa se je sama odločila zanje. Lahko bi že prej nehala če je tako hudo. Ah brezveze komentirat Pač moje mnenje. Poznam pa primere žensk, ki kljub temu, da imajo 3 ali več otrok še zraven furajo službo. Vsaka jim ćast!!!! Kako pa je kepica???
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 1.3.2010 18:42:57
|
|
|
|
dacy
|
No jaz bi pa raje na soncku cicala in ne prepozno, ker v torek popoldne grem nazaj na Bled ... Ce ne drugace pa se bomo pac se enkrat dobile po 14.3. , sej nikjer ne pise da treba itna kavo samo 1x in nikoli vec Vglavnem z dragim sma postavila posteljo za otroka ... jaz sem jo ze postimala in oblekla vse ... previjalni pult je ze na njej ... zdaj sem izkoristla 5 minutk pavze da vas preberem potem pa grem nazaj porihtat se omarco in jo nafilat s cunjicami in vse pospravit itd... Kasneje pride tud kaka slikca , da vidite kak sem bla pridna (pa moj dragi tud) Aja ... Je pa v tej postelji spal celo moj dragi kot dojencek ... tak da bi lahko rekla da imam posteljo s tradicijo , je pa kar solidno ocuvana ... mogoce bi blo fajn ce bi bila prebarvana ampak zdaj ko sem jo postimala skupaj se niti ne vidi fejst da je malo ze odsluzila svoje , zdaj cist fajn zgleda
Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.3.2010 18:44:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 1.3.2010 19:59:13
|
|
|
|
majas
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ela24 Katy 83, ja jaz sm včeraj gledala tisto oddajo. Kr pač nisem mogla spat, drugače pa so se mi zdele tiste izjave precej butaste! Ene so se tako grdo obnašale, da se res zamisliš no. Saj jaz verjamem, da ti včasih pride vse preko in si naveličan, sploh če si še nenaspan. Ampak da so hotli, tako negativno predstavit starševstvo.. Sploh tista, ki je pol komaj rodila. Ko je rekla, da če bo otrok alergičen na mačko ali psa, da moral otrok stran Pa kaki odnos ej. Boljše da ne bi gledla, ker sm samo "šinfala" poleg Jaz sm si mislila, ko sm to vidla, kaj bodo lahko rekli otroci na izjave svojih staršev, ki so tako fajn na mednarodni tv predvajane ko bodo malo zrasli. točno to se je meni motalo po glavi. Bogi otročki. Eh, ona, ki pa je bila noseča, pa je itak take čudne ven metala. Mislim jaaa... jaz sem gledala celih 5min potem pa mi je bilo kar katastrofa no... Zakaj je potem ona mela kar 4 !!!! če je taak hudo... mislim res da ti včasih znajo spiti živce, ampak da bi tako govorila... pa ni šans, ko jo imam najraje na celem svetu.. eh... postanem besna ko
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 1.3.2010 20:10:06
|
|
|
|
majas
|
No meni bolj paše dopoldan ko imam tamalo v vrtcu, ker je moj večinoma odsoten. Če pa bo popoldan imela katera še otrokeca zraven pa toliko boljše da se bo lahko igrala.. dogovorite se pa bomo videli... Najtežje je najti uro in se vsem prilagoditi... pa tudi jaz upam da ni prva in zadnja kavica... Zdaj pa grem ležat ker mi spet tak trebuh utrdeva da kar groza... Kepica..kako je s tabo, kje pa imaš drugače G?
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 1.3.2010 20:14:12
|
|
|
|
nincy29
|
cojka pošlješ kepici en sms kako je znjo?? jaz sem že v skrbeh
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 1.3.2010 20:15:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Še jaz se javljam za seznam srečanja. Jaz sem tud za tisti "po 16.15" termin. Kepica javi kako je s tabo in bebico.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 1.3.2010 20:18:31
|
|
|
|
country
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy country - se pa nič ne javi , kaj pa če ona tudi že carta , jo nič ne vidim na pregledih,..... No, na tole pa res moram odgovorit Še sem tu, še vedno 3 v enem, samo ve ste preveč klepetave in mi ne znese niti prebrat, kaj šele da bi uspela kaj konkretno pokomentirat. Ta teden sem se končno spravla na bolniško in je po svoje super, po drugi strani mi je pa ful čudno. Najini pregledi se pa zgleda lih križajo, no moj naslednji je 8. marca. Glih na dan žena . Me pa resno zanima kolko časa nameravata tamaladva zdržat v trebuhu, saj me včasih kar konkretno boli, čeprav ne vem če ni to od brcanja. No, kakorkoli, upam da mi bo zdaj na bolovanju zneslo kaj več sodelovat v debati. Pa če sem prav zasledila ima Nax že? Čestitke Pa sem mislila, da bojo dvojčki prej... No, upam, da je vse v redu z njima.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 1.3.2010 20:34:44
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: nincy29 cojka pošlješ kepici en sms kako je znjo?? jaz sem že v skrbeh sem ji že jaz pred kako uro pisala, pa mi še ni odgovorila. Upam, da je ok. Mogoče pa dobimo novega aprilčka, no pri njej sumim da bo aprilčica.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 1.3.2010 20:36:20
|
|
|
|
nizy
|
country- sm te le zbezala na plano , no super , da si še 3v 1
< Sporočilo je popravil nizy -- 1.3.2010 20:37:02 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.3.2010 20:36:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 1.3.2010 20:40:18
|
|
|
|
nizy
|
IZVIRNO SPOROČILO: cojka IZVIRNO SPOROČILO: nincy29 cojka pošlješ kepici en sms kako je znjo?? jaz sem že v skrbeh Sem ji poslala kake 2 uri nazaj, pa žal še nobenega odgovora. Sporočim, ko kaj izvem.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 1.3.2010 20:41:27
|
|
|
|
babyloverka
|
hjoj je kaj dela naša kepica? ali že pestuje malo kepico??? srčno upam da bo kmalu javila dobre novice. je pa zanimivo, sploh se večinoma ne poznamo osebno ampak jaz priznam da mi ni vseeno za vas, onidan sem štundirala na nax, danes na kepico in upam da vsaka od nas lepo, naravno, čimhitreje spravi na svet zdrave otročke.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?