|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: * Avgustovčki 2009 *
1.3.2010 10:39:16   
Muca83
Aja, še to sem hotela napisat - jaz imam tudi zdaj probleme z oblačenjem. Vsakič, ko grem ven gledam na termometer in študiram a naj jo oblečem v kombinezon ali ne. Nimam pravega občutka koliko rabi. In enkrat sem jo revo preveč oblekla, ko smo šli z avtom nekam in je čisto zašvicala in jokala kot dež. Boga user posted image Do koliko stopinj mislite, da rabi kombinezon?

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
1.3.2010 11:07:19   
sams
muca, jaz moje raje oblečem manj kot več user posted image , ker tudi ful radi zašvicajo in se fuuul jezijo potem. Včasih pa se potem uštejem in so malo prehlajeni. Mi je pa ful noro, kako eni starši oblačijo svoje otroke, kot da živimo na severu Finske. Se spomnim, ko sem prvič rodila in se je začela peklenska vročina (fuuul vlaga in okoli 30 °C že zjutraj). Jaz sem takrat martina kar slekla inje bil samo v plenički. In so me druge mamice ful postrani gledale, ker one so imele svoje user posted image  še vedno v bodijih z dolgimi rokavi, spodaj pa bodi s kratkimi in še pokriti user posted image ....

PUNCE, mi se pa zbujamo ob 4h..... zamenja katera????? Magari, da bi se ob 6h znujali..... In davek je ta, da potem sem budna ene 2-3 ure in potem zaspim, ko se le da. Potem pa ustajam ob 9 in takoj se prat, hranit Sofijo...in je tik-tak ura 11 in nimam več nič od dneva, se mi zdi user posted image . Moram se brcnit v rit, da ne zaspim okoli 7h, ampak me kar zmanjka, si ne morem pomagat user posted image

Ayo, to noč je tudi k nam v posteljo tako potiiiiho prišel en mali "slepi potnik". Ful časa ga nismo ne slišali ne opazili, je spal med nama kot angelček. Seveda ga je dragi potem odnesel v svojo posteljico. user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Ayo

IZVIRNO SPOROČILO: Sanikaa

No če boš ti prišla iz Švice , bodo tudi naše ostale čvekice, ki niso ljubljančanke, lahko prišle!! a ne punce (Aprilčica, Go-ta, Hel...in ostale ki niso iz Lj. se opravičujem ker ne vem za vse od kod ste).

To si pa dober napisala, Sanikaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne biti jezne, ma se ne strinjam. Če grem v LJ samo za to, da se vidim z vami na kavici za kako uro in potem grem takoj nazaj, bo to najdražja in najdaljša kavica v mojem življenju.... Tako, da žal skoraj sigurno mene ne bo. Ampak če bi SLUČAJNO bila v LJ takrat, bi pa z velikim veseljem prišla, da vidim, s kom to pravzaprav klepetamo user posted image user posted image user posted image

miška, bravo za cigarete!!! Drži se punca!!!! 

aprilčica, upam, da se danes počutiš boljše, sploh kar se zoba tiče... user posted image user posted image

Nič, ker Sofija spi, grem izkoristiti in si prati lase .

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
1.3.2010 11:14:07   
Sanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: hruškolinka

IZVIRNO SPOROČILO: Sanikaa

Mi danes gremo v Atlantisa. Prvič bo leo v bazenčku. V RA je rekla da je voda super za dojenčke ,ampak je apsolutno proti fredovem obroču in mi je pokazala slikico kje dojenček res "visi" v tem obroču (komentirala je da ima skoraj izpahnjene rameni). Rekla je da jih je najboljše imet na rokah in plavati skupaj z njimi.
Lepo se imejte in uživajte user posted image

Ja, tudi jaz sem videla, da marsikdo v fredov obroč otroka ne zna namontirat in pol zgleda, ko da se mu bodo rame izpahnile. Če je pa pravilno v obroču, dovolj visoko, pa je čisto ok. Sam nihče ne bere navodil, ko piše, da mora otrok imeti bradico na žabici, ki je narisana na obroču. Pol pa zgleda tako, ja. Mdva sva zadnjič v Snovilku kar dvema staršema zatežila, da otrok ni prav v obroču in sva pokazala, kako!

Ojla! Za probo sem ga dala v obroč in je lepo zdržal 10 min. Je kar dolg moj Lejči tak da je lepo imel rokice v vodi user posted image Res pa je da je pol bolj užival ko sem ga imela na rokah. Čez kakšno urco je pa ratal čist pikast okoli ust in pod bradico..mal po prsih..drugi dan ni več bilo nič ...ampak ne vem kaj je bilo ..ali gris ali kloruser posted image
V četrtek greva plavat z Majo..Hruškolinka prideš ob 12? Pa super za dejtuser posted image

Blazine za telovadbo sem nabavila v Hoferju ! Punce super so..res se splača za 18€user posted image user posted image Precej bolj trpežne kot tista podlaga iz Kranja in fine mehkeuser posted image Dobr da sem bila ob 8 15 v trgovini ker za mano sta prišli dve babi in sta pobrali skoraj vse kaj je ostalo. Rečem vam ..taka blazina od Airexa stane 120 €!!

Aprilčica OMG!!! Tebi res planeti niso bili naklonjeni včerajuser posted image Za jecljanje sem tudi jaz slišala da znajo začet ko se jim rodi sorojenec. Ne vem kaj svetovat...mogoče da ga pomiriš in da lepo počasi pove, pa več potrpljenja s njim. Bolj vredno bi bilo mnenje logopeda.
Hel prekrasni ste bili! Res ste lepa družinica! In seveda čestiteke Lukasu..zdaj je tudi on "Božije dete" (tak se pri nas reče)user posted image user posted image

Muca..super tortica!user posted image user posted image Definitivno bom probala naredit tisto kokosovo ker moja dva starejša fanta obožujeta kokos....jaz bom samo kremo polizalauser posted image user posted image
Sams..pa tisti dan skombiniraj še nekaj zraven ...šoping, ali kino , ali bowling..ali še kakšne prijatelje obiskat!?

Za vse ranoranioce pa je ena luč upanja ...ura se bo premaknila čez cca. 3 tedneuser posted image

Punce spet je sonček! Bom se v nezavest vrglauser posted image user posted image Tako bi lahko živela ..en dan sonček ..en dan oblačno!!
Grem se mal v službo danes pokazat ..pa Lejčija tudiuser posted image
Lp in uživajte na sončkuuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Sanikaa -- 1.3.2010 11:18:18 >

(odgovor članu hruškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
1.3.2010 12:02:32   
eee35
sanikaa: pikice - midva tudi sumiva malo klor pri Aleksandru, da mu povzroča težave, danes je bil čist lep že, jutri po kopanju bomo vidli.

ayo: zelo, zelo mi je žal teh malčkov od tvoje kolegice. Delat moramo, nažalost, ampak če že imamo otroke (saj noben ni prisiljen v to, pa če ga nočeš imet, pač ne), dajmo jim vse od sebe, koliko se pač da. Ne moreš biti samo polovično starš...No vsaj takšno je moje mnenje.

sams: povej raje, da ti Ljubljana ne dišiuser posted image , jaz bi tudi raje nekje na morje prišlauser posted image

hel: čestitke za krst, Lukas je bil zelo eleganten (saj vsi ostali tudi!user posted image )

Aleksander 14.08.2009 52cm, 3680g

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
1.3.2010 13:22:19   
hruškolinka
Muca, jst sem kombinezon danes pospravila. Sem mu oblekla en topel debel komplet iz flisa in vetrovko čez, pa se mi zdi, da mu je bilo še vroče! Sestra moja je rekla, da se je zvečer užaljeno jokal, ampak drugače pa da je bil priden.
Sanikaa, bom vprašala kolegico za varstvo za četrtek. Pikice? Hm, pejte še enkrat na bazen, pa boš videla, ali se bo ponovilo.

Martin
2.8.2009

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
1.3.2010 13:30:06   
23tina
helou!
dans sva z mojim dragim sva začela hujšatuser posted image upam,da ne bo že jutri šlo vse po maslu,ker sem lačna kot user posted image ,ker čakam mojga da pride iz službe,da skupaj kosiva.neka ločevalna dieta samo vsebuje ful jajc,upam da ne bom imela holesterol v višavah.no kokr kol hočem se že enkrat znebit teh kilogramov,potem pa v shopinguser posted image
hel-lepi ste!komaj čakam,da javiš kako velik in težek je lukas.da bo vsaj dedec vodil na lestvici avgustovčkovuser posted image
muca-to tud mene muči,kako jo oblečt.takoj je potna,sicer teži ne ne vem kako,ampak jaz mam slab občutekuser posted image
sanikaa,eee-moja je bla včeraj tud pikasta,pa se nismo nikjer na bazenu kopali in jedla ni nič kar še nikol niuser posted image dons je pa tud ok!zgleda je nekaj v zrakuuser posted image
kviki-dobrodošla!kako pa izgleda šesta otroška bolezen?jes sem že slišala zanjo samo znakov ne poznam!
aprilčica-ob 5-huser posted image .dobra si,samo kaj hočeš,če se mora se mora!upam,da se naša ne spomne slučajno kaj takega.jes bi bla kot luna ceu dan!
ayo-to tvojo kolegico pa res ne razumem.kako lahko zamuja odraščanje svojih sončkovuser posted image če moja mala naredi kaj novega,ko me ni zraven sem že žalostna da sem zamudila.no ja sj bom še veliko stvari zamudla,ko bo služba vendar vseeno ne vem kaj bi,če tamale neb vidla samo en danuser posted image

moja lija je pa smrkava,smo imeli dva dni kar borbe zvečer za zaspat.ker sm ji nosek spucala povlekla ven,pa je imela čez par minut spet povnega.potem pa ona ima vedno dudo ko zaspi,je blo pa še tok huje,ker ni mogla skoz usta dihat.upam,da ostane samo pri smrkanju.

uživajte v čudovitem dnevu

LIJA 28.8.09
porodna 4090g 53cm
1.mesec 5400g 58cm
2.mesec 6530g 62cm
3.mesec 7950g 67,4cm
4.mesec 9050g 69cm

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
1.3.2010 13:45:40   
aprilčica07
Končno sem prišla do računalnika. Cel dopoldan je blo neki... Sem se naročila k ginekologinji, ker imam neke sumljive krvavitve, take vmesne, ki mi niso niti malo všeč. Zobozdravnika pa pokličem kasneje, začne delat šele ob 16 danes. Zob me pa boli, to se ni spremenilo.user posted image
Bli smo zunaj, tamali je bil na vrtu, je tam kopal in pomagal nonotu, midve sva šli na špancir. Mala v športnem delu uživa (trkam), je zaspala in spala dve urci, to je rekord zadnjih dveh mesecev.user posted image

muca: midve sva šli prej ven, in je imela ene debele hlače in isto tako bundo (varijatna felpa), spodaj pa hlače in majčko, kar ima doma, in kapo, pa eno tanko dekico. Je blo pa 10 stopinj, je pa malo pihalo. Jst tudi nimam občutka, pa se mi zdi, da včasih pretiravam v eno ali pa drugo smer...
ayo: nimam komentarja na to kolegico.. mislim grozno, no.. bogi otročički.... kako si lahko tak? ma joj, res ne zastopim.... saj je težko obsojat, ker pač ne poznamo, ma se mi zdi, da otročički so le naši, saj je lepo, da nonoti pomagajo in vse, ampak glavno breme je na nas.. vsaj jst menim tako... una angleška oddaja je bla pa tudi v tem stilu kako se življenje pol spremeni, ampak je blo prikazano kot da gre vse na slabše....res mi je blo zanimivo gledat kako razmišljajo in kaj se mota po glavah teh ljudiuser posted image
sanikaa, sams: ja, danes je malo bolši dan. se nisem še nič poškodovala ali polomila, zaenkrat (trkam), je pa do večera še dolgaaaaaaaaaaaauser posted image
hel: krasni ste bli, Lukas je res velikančekuser posted image user posted image user posted image user posted image
eee35: nekako tako kot ti, tudi jst oblačim tamalo..

Zdaj smo se najedli, zunaj je sonček. Bomo malo počivali, pol še kaj ven, pa tata bo prišel... Pol pa zobota poklicat in se zmenit kako in kaj.. Me je kr grozaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

Neposredna povezava do sporočila: 3457
1.3.2010 14:26:55   
aprilčica07
23tina: za Lijo, da ostane le pri prehladuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
hruškolinka: ma paše, kajne? bit malo sam, brez otročičkov.. zdravilo za dušouser posted image user posted image , pa da se malo spočiješ in da lahko uživaš v miruuser posted image
sanikaa: škoda, ma pozabla sem, da je akcija v Hofru... grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, sem jezna.....user posted image user posted image verjamem, da so blazine fanj.. ma prav ušlo mi je iz glave..... bom sicer pol poslala user posted image pogledat, ampak zelooo malo možnosti, da se bo še kaj dobilo.. ponavadi kar je dobrega zgine že v prvi uri po odprtju..user posted image

Gremo malo na sonček, je takooo lepo danes. Ko bi le trajalo...

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
1.3.2010 14:35:34   
Ayo
Evo, jaz sem vse naredila kar je bilo za naredit, zdaj pa cakam da se otroka zbudita, ceprav to je najlepsi del dneva, ko ona2 spita, jaz imam pa mir user posted image No, imamo tak lep soncek zunaj, da jo potem takoj mahnemo ven na en sprehod! user posted image

Drugace sem sla pa prejle pogledat v sobico in Ilaria pancka na buhiju user posted image Se se ni zgodilo, spi ali na hrbtu ali na boku, tako da ocitno se je obrnila in ji je tako pasalo. Sem se tudi takoj spomnila, da tudi Gabriel ko je pogruntal, da se lahko spancka na buhiju, je od takrat naprej ful bolje in dalj spal. Bomo vidli kako bo tole za delovalo na naso gospodicno. user posted image

Glede spanja cez dan, se nimamo stalnega ritma; pri Gabrielu pa smo ga v tem casu ze imeli. Ok, on je bil sicer pri tej starosti ze v jaslih, tako da je bil posledicno vsak dan ista rutina. Pa tudi plazit se je zacel pri 7ih mesecih ze... Ilaria zdaj spi razlicno cez dan, zjutraj 1-2 urci, popoldne tudi nekje 1-2 urci, zvecer pa gre v posteljo okrog 20/20.30.

Oblacenje - ja mesec marec je meni najbolj zoprn ravno v tem smislu, ker clovek ne ve kako bi se oblekel. user posted image Meni se zdi kot nalasc, da ko se fejst oblecemo je vroce zunaj in obratno user posted image Drugace pa sem jaz do zdaj se vedno Ilarii dajala pajaca, pac sem jo spodaj manj oblekla, npr. samo body/majcka in tanke hlacle. Ce je bolj mraz ji dam se zabice in jopico oz. pokrijem z dekco. Bom pa pocasi tudi jaz odstranila pajacek, kaksne toplejse hlace in jakna gor in bo. verjetno cisto ok. Sem pa ravno prej pregledovala skatle z oblacili od Gabriela in mi manjka ena jakna, verjetno sem jo komu po nesreci dala, je bila rdeca in bi jo komot ponucala za Ilario user posted image

Sem pa tudi jaz raje za manj oblacenja kot pa prevec in se tudi jaz vedno zgrazam, ko vidim pri toplem vremenu otrocke zadekane kot da bi bilo najmanj -30°! user posted image

Sams, ja tocno tako kot pravi Sanika, prides na izlet v Lj in ne samo na kavico (se strinjam s tabo da bi bila to najdrazja kavica), tako kot je lani Eee35 prisla v Portoroz. Ok, v Lj ni morja, gres npr. v zivalski vrt, Tivoli, v kaksen nakup...pa gre hitro dan mimo.
No, drugace pa jaz sigurno v tistem casu pridem kaj na obalo na izlet, pa se lahko dobimo tam na kavici user posted image
Kako je mozek?

Hruskolinka user posted image za preziveli dan v dvoje!

Aprilcica good luck z zobarjem!

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

Neposredna povezava do sporočila: 3459
1.3.2010 15:09:53   
Anonimen
evo ppunce, da se vam pohvaliiiim!!!!

moja nina je dobila apetit!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

vceri pojedla cel korencek iz juhe, 1 koscek kolerace vse spasorano im malček zalito kar z juho!

zdaj pa je pohamsala pol velike banane s tremi albert piskotki!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ayo)
  Neposredna povezava do sporočila: 3460
1.3.2010 18:13:44   
Anonimen
kolerace vse spasorano im

= spasirana koleraba in...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3461
1.3.2010 19:55:44   
sams
miška, bravo za Nino!!!!!user posted image user posted image  Komaj čakam tudi jaz, da Sofija dobi apetit oz. se nauči uporabljati jeziček user posted image

ayo, možek je tako-tako. čakamo izvide od tega meseca, da vidimo, če bo moral iti v LJ na en poseg ali (upam) ne.....

aprilčica, držim pesti, da se ti zdravje zrihta....

IZVIRNO SPOROČILO: eee35

sams: povej raje, da ti Ljubljana ne dišiuser posted image , jaz bi tudi raje nekje na morje prišlauser posted image

user posted image user posted image user posted image  hja, tudi to.... bomo videli, kaj bo, ko bo srečanje user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
1.3.2010 20:24:45   
go_ta
Hej, babe! Evo, še en dan za nami. Lubi poskuša uspavat malega, jst sm si privoščila solato. Danes je bil tako lep dan, sva šla z malim 2x sama ven, popoldne pa še vsi trije z lubijem. Je blo ful fajn.
Včer smo imel pa polno hišo obiskov, Niko se je držal, jst sm bla zvečer ko cunja, sem šla ob 10 spat, ob pol 2 sploh nisem slišala malega, ga je lubi porihtaluser posted image Sem se kao naspala, čeprav se je zbujal. Očitno so ti naši otročki dobrovoljčki, ki ponoči ne spijo in zgodaj vstajajouser posted image
ayo, ja, pri nas se ura vstajanja pomika vse bolj nazaj. Me je kar strah, kako bo, ko bo zunmaj ob 5 že dan, upam, da se ne bo že takrat zbudiluser posted image On zjutraj veselo maha, se smeje, vriska, jst se pa eno uro skupaj sestavljamuser posted image
aprilčica, vsi so pohvalili tvoje jogurtovo pecivouser posted image user posted image A Jakob prej ni jecljal, zdaj je pa začel, čudnouser posted image Upam, da ima katera kakšen nasvet zate, jst žal ne znam pomagatuser posted image
miška, Nina se je odločila, da ne bo manekenka, bo raje jedlauser posted image user posted image
hruškolinka, vajin zmenek je bil pa res superuser posted image Zobki naj pa hitro pokukajo na plan, da boste spali.
muca, mene tudi to prehodno vreme zafrkava, sploh ne vem, kako naj ga oblečem. Se mi zdi, da vedno preveč stvari na njega dam. Pa še zimsko vrečo imamo, potem pa res ne vem ...
sams, pa vseeno res vstajam ob 6 kot ob 4.user posted image Upam, da Sofija res kmalu podaljša spanje. Čez par let jih pa iz postelje ne bomo spraviliuser posted image
hel, sem pogledala slikce, luštni ste bli!user posted image
Ne vem več, kaj sem hotla komentirat. Grem na diplomo ...

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
1.3.2010 20:41:18   
anžetka
IZVIRNO SPOROČILO: hel32

Aprilčica, jaz sem gledla uno Angleško oddajo, no oba, pa sva se zgražala, na glas, kako so lahko taki starši, da jim grejo lastni otroki na živceuser posted image Pa meni ni za otroka nič težko nardit!

Hel, to sem prebrala, ko sem brala tvoj post!user posted image Sem mogla še enkrat prebrat in sm vidla, da sem narobe prebrala! Res, sem mogla prav poudarit.user posted image
Muca, sej si dobra bla, da se ti je dal vstajat pa v dnevno dojit pa vse to...men se ne bi...pa še dnevne nimavauser posted image No, dons sva se zbujala sam na 2uri...Zjutrej bi še tko spala pa je Anže težil in pobrcaval...Oblečem ga pa v bodi in hlačke potem pa v pajaca. Zunaj, če je treba, ga pokrijem z dekico...
Aprilčica, upam, da ti bo uspelo dlje jo pokonci držat. Jst sm to probala dons pa mi ni glih uspelo-se je drl kot bi ga iz kože dajal in nič ni pomagal...potem sem ga dala pa spat in je v 5ih minutah zaspal. Imaš danes kaj boljši dan?
Hruškolinka, super, ti prav privoščim to sprostitev!user posted image Ma, saj če se nisi ravno totalno napila potem nič hudega, če dojiš...
Go_ta, a ti slučajno hujšaš? Same solatke zadnje čase...
Pred 3dnevi se je Anže na vse štiri postavil.user posted image Nism mogla verjet! Prej je samo kolena pokrčil in rito v luft dal, rokice je mel na tleh al pa pokrčene, zdej jih je pa čist stegnil. Mal se je majal, trajal je pa vsega skup par sekund. In ful poskuša...tud nazaj mi leze (že več kot) 1teden...
Zdej se pa neki prebuja...pomojem mu je vroče. Se mi zdi, da je naš precej vročekrvenuser posted image

Sasa84

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
1.3.2010 20:55:35   
aprilčica07
Čerrrrrrrr,

otroci spijo. Tamala ne zdrži več kot do 19 30, Jakoba je pa tudi pobralo, ker smo bli zunaj in ni spal popoldan nič. Imamo mir, trkammmmmmmmmuser posted image user posted image

anžetka: ne, mi ni ratalo jo držat budno. Bla tečna ko hudič in sem jo nafutrala in dala spat, zaspala v 2 minutkah. Eksperimentirala bom, ko bom sama z tamalo. Če gresta moja dva za vikend v dolino, bom jst provala pogruntat drugi sistem. Ampak danes je ful spala preko dneva, pa zvečer isto ni zdržala... Bomo vidli, če ne prej, obstaja upanje, da se bo zboljšalo, ko se ura premakne naprej, recimo.user posted image user posted image Že na vse štiri? ma super, zdaj bo akcijauser posted image user posted image user posted image
go ta: super, da je blo pecivo pohvaljeno.user posted image jutri bom jst kaj packala, končnoo imamo popravjeno pečico, pa bo treba provat če dela dobro..user posted image
miska:user posted image user posted image za Ninouser posted image
sams: saj bo, saj bo, tud Sofija začela lepo jestuser posted image user posted image
ayo: na trebuščku spi? naša pa ne še... ji očitno ne potegne, da se lahko premika, ali pa se ne more, ker imamo en hud žakelj oziroma vrečouser posted image

Nič, grem zdaj se malo po kavču valit, je lubi še pokonciuser posted image user posted image

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
1.3.2010 20:57:22   
go_ta
anžetka, sem pozabla povedat, da sem po solati pojedla še pecivo, ki sem ga pekla, pa čokolado. Tok o hujšanjuuser posted image
Zdaj se bo pa počas tud pri vas začelo plazenjeuser posted image To bo šele zabavnouser posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

Neposredna povezava do sporočila: 3466
1.3.2010 21:04:32   
modrasmotka
ojla
3 dni vas nisem nič brala-ker nisem utegnala in sem danes vas kar eno uro in pol brala.joj ga tipkateuser posted image .
evo...
anč naša se je potem zadnjič čez 5 minut sama zbudila jo ni blo treba.imamo navado da ob 7 zvečer gre spat in jo potem ne pustim podnevi dolgo spati.
trenutno ima obdobje da gre zjutraj za eno uro spat.čez dan spi nekje 1-2 ure potem pa proti večeru kakor kdaj od pol ure do ene ure in pol.

hel32 super slikiceuser posted image

muca luštna tortica.si se pa znajdla z napisom user posted image

aprilčica si prepričana da do 15 leta bo v svoji sobi in postelji?user posted image moja sestra je 17let stara ima svojo sobo pa še vedno zram atija spi in z 5 telebajski (rdeči po)
malo me že jezi ker je tako razvajena.le kako bo potem ko bo fanta spoznala bo zram atija ležal?user posted image user posted image
naša skoz od rojstva dalje spi v svoji postelji.si ne predstavljam jo na najini postelji.pomoje jaz nebi nič spala ker bi kar naprej pazila kako se obračam

hruškolinka mi smo v snoviku si rumeni fredov obroč si sposodili.moj je šel reševalca uprašat kako je z temi obroči,nam je posodil rdečega in rumenega.in najprej smo jo parkirali v rumenega in je v tem tudi počakala.v rdečega jo potem sploh nismo spravili.pa še navdušena je bla ker je našla vodo med obročom in svojim telesom in se je kar naprej igrala z njo.

ayo pa ta punčka od tvoje kolegice sploh pozna svojo mamouser posted image ???
sploh ne razumemj take ljudi da brez slabe vesti pustijo takole otroke.

podoben primerek je bil v našem sorodstvu.od mojega user posted image brata punca je še hodila v srednjo šolo in septembra namesto da bi šla v šolo je šla rodit.2-3 mesece je bla doma z svojo hčerko nato jo pa prepustila moji tašči.vsakih 14 dni jo je uzela za vikend k sebi.po 2 letih je dobila brateca in je seveda punčka bla kar naprej pri nas.pri njenih petih letih je pobrala njena mamica stvari popokala brateca in se odselila k novemu partnerju.ta deklica je pa pri nas še vedno ostala in obiskala vrtec.ko je dopolnila 6 let da gre v šolo je prišla po no in jo odpeljala.potem pa nas zmerjala da jo nismo naučili lepih manir kot je vikanje....najhujš je pa to ko že ati teh otrok zaradi službe utegne čez vikend otroke k sebi uzeti mu jih pa starši od njenega novega partnerja ne pustijo.jaz se ne vtikujem v to,sem mu pa že dostkrat predlagala da naj gre na socijalno povedat kako se dogaja.

no po krokanem vikendu končno prihajam k sebi.vsak petek prideta 2 kolega vsak z svojim harmonikami in špilajo pobi do 1-2 zjuter.itak da sem zram če je pa fajn poslušat pa mogoč pomagat kaj zašpilat.
v soboto sma pa taščo nahecala da je kajo pazila in sva šla z user posted image na rojstni dan.sva se pa okoli 3 ure zjutraj vrnila.nemorte verjet sem se snoč že ob 20:30 v posli grelauser posted image

nokia jaz jo uporablam že nekje 10 let.skoz mi lepo služi.je bil umes izredni primer ko sem novo kupila in vem da sem sama bila kriva ker sem neko ozadje iz interneta si naložila da so se nastavitve kar po svoje rihtale enih 3x sem jo na servis poslala preden sem si jaz gor prišal da je tisto ozadje krivouser posted image user posted image user posted image sedaj pa dela normalno

naša kaja že 3 dni kar naprej gode.jamra,nič ji ne paše se pogosto zbuja da ji dudo popravljam,čeprav je že po 12 ur skupaj spala.nevem nevem a bodo zobeki končno?user posted image

sem cel tekst še enkrat za sabo prebrala in popravila napake,upam da nisem katero spregledala.

user posted image zj pa spat!

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
1.3.2010 21:12:23   
hel32
Imam slučajno cajt, je user posted image na eno pivičko šel z enim prijatlom, jaz pa hitro na RRuser posted image
Anžetka, sploh nisem pomislila, da lahko tak pomen dobi ta stavek, no pa oboje drži, sam pri drugem pomenu ne morem sama. user posted image da Anže se že na vse 4 postavlja, mi še nič, mah, saj bo, ima še čas.

Go-ta midva sva tudi bila zunaj danes 2xuser posted image , je bil tak lep sonček, pa meni na zelenici že kukajo narcise, tulipani in trobenticeuser posted image

Miška, pa si rekla, da ne je Nina, no vidiš!

Hruškolinka,
super za zmenek, midva bova tudi morala gdaj malo obnovit tiste časeuser posted image

Ayo, si predstavljaš, kako draga kavica bi bila to za nas- vinjeto moramo kupit, pa daleč je, no dokaj daleč, sicer, pa bomo videli, kako se bova dogovorila, ker sama ne upam tako daleč.
Lukas se še nič ne obrača v sanju, za 1x.

Oblačenje- jaz sem mu dala dane gor; body, štunfe, debele farmerce, majčka, termoflis, kapa, pokrila z deko, in pregrinjalom od vozička.

Hvala vsem za čestitke za krst, ja SAnikaa tako se reče, zdaj je božje dete, ja je bil pravi zapeljivec, ha Eeeuser posted image

TINA, MISLIM, DA IMA KR NEKI ČEZ 10KO, ker naša vega malo premalo kaže.

Grem še domači hleb kruha zrezat na 4 kose in sakirat v skrinjo.

NOČKO.

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
1.3.2010 21:16:09   
aprilčica07
modrasmotka: no ja, lih zihr ne morem bit, da bo pr 15 v svoji postelji, ampak srčno upam, da ne bo tako kot pr tvoji sestri.. grrr, zrave tatija pr teh letih? pa ja ne , no..user posted image user posted image user posted image
spanje na sredini: ja, vem, da sem ga zasrala, sama, priznam.. Jakob je spal do 1 leta v svoji posteljici, pol sem šla pa delat, se je začel zbujat, meni se ni dalo vstajat kr naprej in sem ga lepo dala k nam in smo vsi spali.. in še vedno je kjer je.. ker rekord je bil, da se je zbudil od 22 do 3 zjutraj 23 krat.. točno se spomnim datuma (20 maj, 2008).. user posted image user posted image user posted image user posted image no, pri nama v postelji je pa spal in še spi, grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrruser posted image user posted image user posted image

Zdaj grem res na kavč:):)

(odgovor članu modrasmotka)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
1.3.2010 21:31:37   
hruškolinka
Madona, spet sem Martina preveč nafutrala za večerjo in mi je celo postlo pobruhal. Že tretjič sem ga preveč nafutrala. Otrok pa tudi nima meje. Je kar jedel in jedel, sem mislila, da je pač lačen, , pol se je pa še dojil!  Zdej sem pa 1 uro pucala. user posted image   Upam, da se mi to ne zgodi več, da mu dam tolk za jest. Bogi otrok!user posted image

Modrasmotka,
rdeč obroč se uporablja dokler otrok ne avtomatizira noge žabico (nekje do 3.leta), oranžni obroč je za učenje rok, rumeni pa za koordinacijo. Rumenega se uporablja, ko je otrok star 3 leta in več. Sicer ni nič narobe, če je v rumenem obroču dojenček, vendar je treba biti bolj pazljiv, ker je rumeni obroč najmanj stabilen. 

Martin
2.8.2009

(odgovor članu modrasmotka)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
1.3.2010 21:33:24   
eee35
aprilčica: Kakšni prebrisani stiskalčki so ta maliuser posted image Če te ne udesijo takoj, da jih daš v svojo posteljo, bojo, kot vidim, prej kot slej zlezli noter!user posted image . Najin spi ponoči v svoji, ga podojim, se stiskava, lupčkava, ga odložim, pa grem ven iz sobe, pa nekako zaspi. Ampak čez dan ni sile, samo v najini postelji, pa še sesalec je treba vklopiti....Samo čakam, kdaj bo padel na idejo, da gre dol, za zdaj ko se zbudi vedno naju kliče. Pismo.

anžetka: ja, najin se tudi postavlja na vse 4, pol pa tako zabavno se maje naprej nazajuser posted image , nazaj itak, to pa ga morava ful paziti, včeraj ga je m vlekel izpod njegove postelje...Pa naokrog leze, ma ne moreš ga več samega za trenutek pustiti...

Aleksander 14.08.2009 52cm, 3680g

Neposredna povezava do sporočila: 3471
2.3.2010 6:47:55   
aprilčica07
Jutro,

smo splai do 6, da se pohvalimuser posted image ampak je ponoči imela motnje, se je zbudila ob polnoči, jst še niti ulegla se nisem, in jo pogledam, nasmejana, očke velike, polna energije.. in itak ne več spat...user posted image user posted image nekako smo se pol tja do 1 dajali ali spat ali ne, pa je spila malo čajčka i končnooo zaspala. Ta naša Julija ima vsak dan nove idejeuser posted image
Prej je odkrila, da ima Jakob igrače v eni veliki škatli in na vsak način, da bo do tja pršla. In to v žaklju še. In ji je ratalo...user posted image Trenutno se napenja, mislim, da bo plenica fanj polna..

eee35: ja, prebrisani so tako, da to ni res.. jst sem bla zeloo pametna za kašne stvari, ko nisem imela svojih otrok... vedno ko sva se z user posted image pogovarjala o kašnem otročičku in nam kaj ni blo všeč, sva vedno pametovala, da naši pa ne bojo taki, ne bojo z nami spali, in bla bla bla... ma prav vse smo pokasirali..user posted image zdaj sem modro tiho in ne zinem nikoli več nič.user posted image
hruškolinka: kolko mu pa daš za večerjo? ker naša je tudi taka, da ne neha jest, dokler ne zmanjka, ali pa umaknemo lonček.... včeraj je okrog 17 30 pojedla kašico, po 19 še mleko in to je blo vse. Je potem zaspala. Pa nevem, če ji je to zadosti. Predvidevam, da ja, ker če je lačna je tečna ko hudič.
hel: si se pa javila ob sumljivi uri tiuser posted image

Zgleda, da bo lepo vreme in bomo vozičkali. Jst sem pa tako, na pol zmožna funckionirat, me matra spet hrbet, pa zob... Jutri ob 17 30 grem k zobozdravniku, mi je še zdaj kr slabo...user posted image

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
2.3.2010 8:43:29   
hruškolinka
Aprilčica, dala sem mu 150 ml kašice, skoraj pol banane in pol se je še dojil. Tista banana je bila kaplja čez rob, ker ponavadi obi samo kašico in dojenje. 

Martin
2.8.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3473
2.3.2010 8:44:57   
hruškolinka
Se mi zdi, da nekatere že dajete malim skutke in podobne stvari? Meni je tudi patronažna rekla, da lahko skute in jogurte, ampak mi ni jasno, zakaj lahko, saj je kravje mleko notri? A mi loh razložite?user posted image  

Martin
2.8.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3474
2.3.2010 8:46:36   
hel32

Jutro

S*ran*e, mi imamo pa DEŽ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Naj gre nekam grrrrrrrruser posted image user posted image No ja, smo pa spali dobro, sicer je mali začel neki jamrat okoli pol šestih, pa sem mu dudico dala v usta in je prav lepo nazaj zaspal.
Sem brala od včeraj, pa vidim, da sem polno napak nardila, se vidi, da zvečer ne funkcioniram več pravuser posted image

Aprilčica, ma ja čudna je bila ura, ker se zvečer res ne javljam nikoli, pa sem bila malo jezna, ker sem bila sama z otroci, dec pa na pijačo, pa dobro, saj nikoli ne gre kam, naj mu bo, sem pa rekla da bom tudi sama šla na Jana Plestenjaka za 8 marecuser posted image , z mamo.
Pa fajn opravi pri zobarju, jaz sem naročena 17.

eee, ma, jaz Lukasa ne upam kr na tla dat ker 1. imamo tepih samo v spalnici.
2. je povsod ful mrzlo, ker hiša ni glih nova(beri- stara) in ni podkletena in če se jaz na tla uležem je ful mrzlo, kak je šele otroku!
In 3.je tako malo, da je polno robov, kotov,ploščice,...ma ful komliciram, vem.
Na trebušček ga dam v stajici ali pa na postli.
Tjaša ni pri meni spala nikoli, ker si jo je stari user posted image tašča prisvojila, je kr pri njej spala, kao, jaz je ne slišim,....svašta si je ženska namišljevala,.....
Za enkrat Lujkasa še nisem dala k nama v postlo, no edino zjutraj po nedeljah, ko se vsi 4je malo cartamo!
Modrasmotka, sestra še pri 17 spi pri očetuuser posted image user posted image , jaz sem takrat imela že 2. fantauser posted image , ooooo, da bi zdržala do 3 zjutraj, pomoje stoje zaspimuser posted image , ni šans!!!! Še včeraj zvečer, ko je dragi prišel domov okoli 22:30, sem slišala ga, oči nisem mogla odpret, od utrujenosti!

Hruškolinka jaz Lukasu niti po pomoti ne morem preveč spravit v trebušček, ker, ko mu je dovolj enotavno noče več jest, drugače je pa za to starost tam okoli 200ml normalna količina, jez malo zmerim, da mu ne preveč tišim, včeraj napr. ni bil lačen za kosilo in se je drl, ko sem mu dala , pa je potem dobil malico, pa še tiste ni bogvekaj pojedu, se je pa pravkar fajn posraluser posted image

Greva malo k sosedi na potep, ker itak, da dežujeuser posted image user posted image

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?