Nov imidž
|
IZVIRNO SPOROČILO: 4pikice IZVIRNO SPOROČILO: Nov imidž Joj, a je možno, da mi teža stoji, že na začetku diete? Od prejšnjega tedna mi kg stojijo, pa nič ne grešim . Sem skor s tehtnice padla, ko sem vidla cifro. Ma sem že jezna na začetku diete, kje je še konec. Najrajš nebi več nič jedla, sam še sadje in zelenjavo . Če to pomeni, da bo kaj boljše. Naslednje tehtanje mam v ponedeljek. Pa bomo vidil. Morje...mi bomo šli nekam v srednjo Dalmacijo, Biograd, Zadar,...apartma za 2 osebi cca. 40-50€/dan. Verjetno tam julij, avgust. Pa sej si šla 1.teden 2,4kg dol, kar je veliko. Pomembno je tudi, da se nisi zredila. Kdaj si se pa tehtala? Najbolje je zjutraj, na tešč pa da si spraznjena, se pravi, da nimaš problemov s prebavo in da redno vsako jutro odvajaš blato. Če si že na zečetku skregana s tehnico, ni dobro, ker lahko izgubiš motivacijo in ti vse po domače rečeno dol pade. Predlagam ti, da se tehtaš po 1. vodnem dnevu, tako kot je to naredila naša Koprivicaa, do takrat pa vse misli usmeri v pozitivo in seveda drži se jedilnika. Tedensko ti kg ne bom vpisovala, izračunaj si kdaj imaš 1. vodni dan (to je 28 dan diete) ta datum bom dala v tabelo in vse bom nestrpno pričakovale, ko nam sporočiš, da so šle kilce dol (ker bodo šle, 100%). Hvala za pozitivno spodbudo! Pol bomo pa tako naredli, mogoče pa je res tako najbolje. No, sj sem se že sprijaznila, da se mi je ustavla teža, upam da bo šla dol. Prjatelca je tud imela probleme z težo, ji ni šla skor en mes skoraj nič dol, pol po 2 mes pa je drastično padla za kar 12 kg. No, sj pol je pa nehala, k je bila na željeni teži. Upam na najboljše, seveda! Problemov s prebavo nimam HB, zmeraj sem imela urejeno prebavo, tudi tehtam se zmeraj na tešče, tako da je teža res realna. Zakaj se je pa Koprivicaa odločla, da se bo tehtala šele po 1. vodnem dnevu? Iz istega razloga, ali kar tako? P.S.: Na sadni dan lahko spijem juho z zelenjavne kocke? Bi mi pasalo nekaj toplega z okusom po juhi.
< Sporočilo je popravil Nov imidž -- 25.2.2010 12:33:32 >
|