|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 3. del
1.3.2010 11:56:38   
Zvezdici
Juha skuhana. Je praav dobra.
Sem pa ugotovila, da res ne znam kuhat po receptu, ker vedno dodajam svoje stvari in količino ponavadi skoraj vedno povečam user posted image .

lenčy - ja jaz imam 1 paketek blazinic za dojenje, prav tako vložkov, robčke, vse za osebno nego, nogavice zame in user posted image , brisačo, mrežaste hlačke. To je pa ubistvu to. Za user posted image za odhod domov imam pa v drugi torbi (sem vzela kar previjalno), da se jo prinese šele tisti dan ko grem domov, da se mi tam ne mečka.

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu t_anja)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
1.3.2010 11:58:03   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: girl79

jaz imam pa očitno en tak super truper mehur, ker včasih ponoči sploh ne grem nič na wc, največkrat pa samo 1xuser posted image user posted image tako da sem prav vesela, no čeprav če pa to pomeni da se bejbi še ni nič dol spustil in da to pomeni da še dooooolgo ne bom rodila, pol pa nisem tak fejst vesela...user posted image user posted image   no saj bomo videli kaj če bo ta teorija vzdržala...jaz še vedno navijam za sredo user posted image user posted image

Woa imaš res srečo!!
pa nosečka - ti tudi samo 1x.. luksuz user posted image

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
1.3.2010 12:13:43   
sandrica23
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

dobro jutro!

se javljam še jaz, še vedno v enem kosu.

jezna že od navsezgodaj:(

evo, sandrica23, ravno tebe rabim za kak nasvet...:)

no, zmešano poročilo.... včeraj sem sama šla do dežurnega, ker me je ponoči bolelo uho. pa ni vnetje, hb...mi pa zdaj nekaj teče iz nosu. mali včeraj ni hotel jest nič. spil sicer je ena dva litra soka, ampak to je vse...sem vedela da nekaj bo. eto, kak se je vlegel je kašljal ko norc. vročina rahlo povišana...nisem spala do štirih...
zvečer sem se zvagala in sem imela 3,5 kg več kot v petek. malega nisem čutila skoraj nič...ampak se nisem sekirala, ker sem imela fiksno idejo, da grem rodit...no., še vedno sem tu... sred noči me je ful bolel trebuh iz vseh strani, nato mi je bilo še slabo, nakar ugotovim, u pismo, to me žlička boli. zaradi česar bi morala res res takoj v bolnico. sem si mislila, ok, mal počakam, če ne bo boljše pa vstanem. a očitno je bilo, ker em zaspala...

in danes? kg so šli čez noč dol za 2,5 kg. mali se je zbudil ok, vendar ga imam že doma, so klicali, da preveč kašlja, pa da je dobu vročino. vročine sicer nima, kašlja pa res, pa naspidiran je na ful. tak da bo veselo danes. trebuh me še bolio, vendar ne več v žlički...

kaj naj zdaj? z malim gremo popoldne k zdravniku in upam, da ga pozdravim. si ne predstavljam, da grem rodit in po hitrem postopku domov, v kako pljučnico? najbolj me jezi, ker tašča kašlja ko nora že kak teden. in se ji zdi, da bi ji med moral pomagat. raje se zaduši, kot da gre k doktorju. in sem 100000000% da je mali to od nje dobil. tako sem jezna, da bi se razpočila. pa ravno sedaj, tik pred rokom.

sandrica, a te kaj skrbi, kak se boste pozdravili?

tak da ,jeeeeeeee, marec je tu!

Evo mene iz pregleda...Nočejo me še poslat rodituser posted image Ctg je bil vredu 135 je bla frekvenca....sem ga mogla budit vmes kr je baje spal.user posted image Shujšala sem spet za 1kg,nevem kaj je s temi kilami...prejšnji tedn sem mela dve kili več,kot pred 14 dnevi,dans pa spet eno kilo majn...kr nekaj mi dogaja.S/F....jeeeeeeee v enem tednu je zrastlo za 3cm...sem si kar oddahnila ko mi je rekla da je 36user posted image user posted image Na koncu pa mi reče da morem fejst jest...več kot jest pa tak ne moremuser posted image

Lan vročine danes več nima,samo sem ga mela doma za vsak slučaj..ga je dedi pazil.Vrjetno je bla to neka dvo dnevna viroza.Drugače pa jaz pri lanu naredim tak,da če res nenormalno kašla ene 3-4dni pa mu ne pomaga sirup,takrat ga peljem k zdravniku,kr sem mi je zgdilo že tak da sem ga peljala pa mi je rekla da mi nič ne more dat...in da ni za antibiotik.
Lucika..tvoja tašča je pa lih tak ko moj lubi,ki misli,da samo med dela čudeže in da se samo z njim da ozdravit.Da se pol skregama ko me gnjavi da naj malemu kuham čaj pa dosti meda not dam...saj mu ga dan sam ne fulll tak ko ga on je.Če mu on naredi čaj,ga tak noče pit...kr mu meda not našiba tolko da ma mnda med z čajom,namesto čaj z medom...
Vrjetno bom še jutri mela malega za vsak slučaj doma,pol pa ga dam v vrtec.
Za prehlad mi ni neke panike za pozdravit,bolj mi je panika da nas nebojo klicali na operacijo lih te ko bom jaz šla ki rodit...kar sem že sanjalauser posted image
Upam da se pozdravite do roka user posted image Tašči pa tudi povej,da naj se spravi k dohteru,da takih nenormalnih čudežov med tudi ne delauser posted image
DRŽITE SE!!!

Evo še poročilo za Bramko28...je šla na lastno odgovornost domov...bi še danes mogla ostat notri in čakat na izvide od diabetiologa,al nekaj takega,pa je podpisala da gre domov.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
1.3.2010 12:25:56   
Zvezdici
sandricauser posted image user posted image user posted image Mogče pa bo kaj kmalu.. user posted image . Ampak tole s kilami je pa res čudno.. Pomoje je odvisno od tega ali si pred tehtanjem kaj jedla ali veliko pila ter ura tehtanja. Predvideva user posted image ..

(odgovor članu sandrica23)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
1.3.2010 12:33:03   
lucika
evo, vse, ki ste bile v bolnici na opazovanju, ste šle domov, vse bolj ali manj na lastno pobudo.... tak da sem se sama upravičeno z vsemi štirimi upirala:) ampak danes pša sem že skoraj naredila plan, da pa se grem jutri pokazat. ker po 2,5 kg vode gor in dol dnevno niti ni taka nedolžna stvar, ali kako? bom videla kaj bo danes...lahko tudi da mi je zaradi lune toliko vode zastalo kr naenkrat... no, malo še potrpim, pa se bom že zmenila...ampak pol ko berem, kak se mate ene fino v bolnici, me mine, da bi sploh šla. tja za številko...

mali mi je zaspal. sem naredila sirove makarone, pa je pojedel ene tri. si zaželel sok namesto čaja, spil dva šluka in je bilo to to...danes je dr popoldne, mislim da bomo kar šli se pokazat..pljučke je kr fajn, da se posluša, kaj te mi laiki vemo... pa sploh se ne sekiram toliko za zdravje, ker smo do sedaj vse porihtali v enem dnevu, sploh še ni zbolel, da bi odležal kak dan...a tokrat, ko sem pred rokom, pa res res res nočem ,da prvič ornk zboli. tak da na tihem pa tokrat res želim, da dobimo antibiotike, pobijemo bacile že v začetni fazi in zmagamo:)

(odgovor članu sandrica23)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
1.3.2010 12:34:44   
branka28
Ojla babike!

Evo mene iz porodnišnice še vedno sma 2 v 1.user posted image
Nič novega ni ctg je bil vredu teh par dni, sladkor pa sem sama spremljala in jim danes izročila meritve, da so dali diabetologu v pogled, da poda mnenje.
Jutri dobim odpustnico, v petek pa grem spet v P na kontrolo.user posted image

Hvala bogu da sem doma, ker je nevzdržno to poležavanje v P, postelje so za en d... in pa hrana bljak.

L.p.user posted image

Moji sončici Marisa in Žanet.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
1.3.2010 12:37:11   
NM
Ojla!

user posted image user posted image user posted image user posted image dočakale smo marec, da opravičimo, da smo res marčevke!

Lucika in sandrica - Držim pesti, da pozdravite svoje pikce.

t_anja -  tud jst se zbudim ponoči za na WC vsa prepotena. Včeraj zvečer mi je blo tako vroče, da sem kar balkonska vrata odpirala in moj je bil že čist zmrznjen, men pa še kr vroče. Pol sem si šla vročino mert in je blo vse ok.

Kilogrami - proti koncu zgubiš kakšen kilogram, ker je že manj plodovnice in tudi količina krvi se baje zmanjša.

Zvezdici - tud jst kasar kuham vedno nekaj po svoje nardim in pol v knjigo dopisujem svoje pripombe. Pridna, da si že kuhala. Jst bom kr včerajšnjo pojedla, pa malo govedine in solate in bo.

Zdej grem pa pol ananasa zmazat in malo na sonce, dokler se še trudi, saj se že zbirajo oblaki.

Sončni žarek je pravo ime za katerega koli otroka. Naš žarek je Nika.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
1.3.2010 12:44:25   
*pupsa*
Evo...jst sm pa nazaj iz Ikee...mi je ratalo it kljub strahu da bo kej narobe....no pa me je začelo zvijati že preden sva štartala pa potem še enkrat k sva gor prišla....pol pa konec. Vsaj vem, da se pripravlja počasiuser posted image  Zdej grem pa govejo juhco pojest pol pa po čebelico v vrtec pa mal na sončka!

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
1.3.2010 13:10:14   
Jessy
Jaz sem tudi že nazaj! user posted image  Očitno 1.3. ni moj dan! user posted image
CTG je vredu. Se kažejo popadki na 13 min, ampak so šibki, katerih sama nisem čutila. Ponoči so me bolj švasali kot tile danes. Odprta,  na žalost, nisem še nič. user posted image  Se pa definitivno pripravlja, je rekel.
Jutri grem itak k mojemu G na CTG in mi je rekel današnji dr., da bom najbrž kar dan poroda dobila. user posted image

Je pa ogromno nosečk, ki hodijo na CTG!

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
1.3.2010 13:13:53   
Zvezdici
jessy - smo te že pogrešal user posted image . Kaj so pa za izcedek rekli kaj je to?

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
1.3.2010 13:23:04   
zoey
Jessy - welcome back user posted image

Zdaj sem pa hotla eno slikco pripopat, pa ne znam user posted image Pa še preveč mi jo je lubi pomanjšal. Ampak važen je namen user posted image

http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=147079 link

< Sporočilo je popravil zoey -- 1.3.2010 13:31:22 >

http://www.foto-as.com/wp/

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
1.3.2010 13:30:57   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

jessy - smo te že pogrešal user posted image . Kaj so pa za izcedek rekli kaj je to?

Nič niso rekli za izcedek. Baje je bil čep.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
1.3.2010 13:31:38   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: zoey

Zdaj sem pa hotla eno slikco pripopat, pa ne znam user posted image Pa še preveč mi jo je lubi pomanjšal. Ampak važen je namen user posted image

Slikco si moraš najprej naložiti v album ali kam drugam na net, potem pa jo skopiraš.
Le pomatrej se malo, pa nam jo pokaži!

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
1.3.2010 13:32:42   
zoey
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

Slikco si moraš najprej naložiti v album ali kam drugam na net, potem pa jo skopiraš.
Le pomatrej se malo, pa nam jo pokaži!

copy ni prijel user posted image
sej sem link dala, pa kliknte, če čte vidt user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
1.3.2010 13:33:30   
zoey
Jessy - kateri dr. so kaj ordinirali?

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
1.3.2010 13:34:21   
Jessy
Opa, Zoey!!!! Ta fotka pa ni kar tako!!!! Superca! user posted image user posted image user posted image  Kje je pa tista s skokom??? user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
1.3.2010 13:35:46   
Jessy

Mene je pregledal dr. Mugoša, drugače pa je moj videl še dr. Merla, pa dr. Taševa, ko sem bila jaz notri.

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
1.3.2010 13:35:50   
Zvezdici
zoey - lepa sikca user posted image user posted image .
jessy - no sj sm da ni kaj drugega. Potem to pomeni, da kmalu nekaj bo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
1.3.2010 13:36:24   
zoey
Opa, Zoey!!!! Ta fotka pa ni kar tako!!!! Superca! user posted image user posted image user posted image  Kje je pa tista s skokom??? user posted image

Huh, tiste pa še niso prišle na vrsto, pa še vedno so boleče user posted image user posted image user posted image Čeprav danes sem že bolj poskočna, sem bila že na sprehodu, napaka, a? user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
1.3.2010 13:37:47   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

jessy - no sj sm da ni kaj drugega. Potem to pomeni, da kmalu nekaj bo. user posted image user posted image user posted image

mah, nimam pojma, če bo kmalu. Se mi zdi, da se vse to čakanje lahko konkretno zavleče. Ne vem, zakaj imajo ene tako srečo, da se jim odlušči čep, kmalu odteče voda in v nekaj urah rodijo????!!! Ne vem, zakaj povsod ni tako!?!?user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
1.3.2010 13:37:50   
zoey

Mene je pregledal dr. Mugoša, drugače pa je moj videl še dr. Merla, pa dr. Taševa, ko sem bila jaz notri.

A je dr. Mugoša OK? Ga (še) ne poznam user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
1.3.2010 13:39:45   
Jessy

A je dr. Mugoša OK? Ga (še) ne poznam user posted image

Prvo kot prvo je full simpatičen za pogledat!!! user posted image  Meni je bil zelo vredu. Sem ravno nanj naletela s tistim CTG listkom, pa me je tako lepo objel user posted image  in pospremil v ordinacijo. Precej me je spraševal okrog zdravja in se konkretno zanimal za vse antibiotike, ki sem jih zaužila, med pregledom pa se mi stalno opravičeval za neprijetnost pregleda. Ma, jaz mu nimam kaj rečt, res ne!

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
1.3.2010 13:40:34   
Jessy

Huh, tiste pa še niso prišle na vrsto, pa še vedno so boleče user posted image user posted image user posted image Čeprav danes sem že bolj poskočna, sem bila že na sprehodu, napaka, a? user posted image

Nisem več mnenja, da so sprehodi napaka!!! Jaz se ne sprehajam in sem še zaprta!!! Ti boš pa najbrž odprta! user posted image

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
1.3.2010 13:42:56   
lucika
ampak smo pa budale, kaj? do roka še cel teden, pa se mi zdi, kot da že fuuul predolgo čakam, kak to ni fer....le kdaj bo, le kdaj....

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
1.3.2010 13:43:55   
Jessy
Lucika, sam res! Čisto neučakane smo, pa tako dolgo smo jih nosile, zdaj se pa teh nekaj dni ne da zdržat. Jao! user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.