Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 28.2.2010 10:32:25
|
|
|
|
lorelaj*
|
Čestitke, Rožca in Lina!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 28.2.2010 10:40:17
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika KTERA popravi seznam...moj je mel 3080 jaz sem javla 306og Zdaj štima? upam, da sem prav razumela. ja, hvala ti...
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 28.2.2010 10:42:34
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: lucika rožca, čestitke! super, je bilo pa hitro:) a bo katera počakala na marec, ali samo jaz. evo, že drugi vikend po mojem planu je skoraj mimo, jaz pa še kar tukaj.... ponoči me je nekaj uho bolelo. pa ne vem, če ne bi kr do dežurnega skočila. ma, da še za finale zbolim, mi pa res ni. ampak, halooo, sem bila ja ena 2 tedna zdaj zdrava. razen nosa, ki se itak ne šteje.... čmrlika, moram ti povedat, da sploh ne morem zapret tvojga lukca dol. od včeraj, kar si ga nalepla gor, imam stran odprto in vsake tolko malo poškilim. se mi zdi, da je mal našemu prvemu podoben, pa saj ni važno....taaaaaak je lep, da bi ga človek kr pojedu. ok, saj so vsi bibeki lepi. ampak tale....ne znam opisat....neverjetno mi je lep. tak da, bravo mami, uspelo ti je:)))) res? , ja če je podobnost se kr malo spominčki obudijo, pa hormončki delajo srčrka še bolj nežnega...no me veseli da ravno moj luka povzroča lepo počutje. Hvala za pohvale...
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 28.2.2010 10:51:02
|
|
|
|
sneguljka1
|
Čestitke Rožca, končno si dočakala, pa samo par dni pred rokom! Pa Lini tud čestitke! Men se zdi da bom na koncu samo še jaz tukaj gledala kdaj bo katera kaj napisala, pa nč več ne bo . Še 27 dni do roka, ampak glede na tak povprečje kot je tukaj upam da grem že čez kakšnih 14 . Mali se tako razteguje not da že ne vem več kam naj se še raztegne ta trebuh. Tile zadnji trije meseci so pa res samo dolgočasno čakanje...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 28.2.2010 10:52:05
|
|
|
|
Zvezdici
|
jessy že kaj novega pri tebi? Pa vekybel se tudi še ni nič javila. Se nam obeta še kaj novih malčkov danes?
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 28.2.2010 10:54:29
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici jessy že kaj novega pri tebi? Pa vekybel se tudi še ni nič javila. Se nam obeta še kaj novih malčkov danes? Ne, ne....nič se ne dogaja...zgleda, da je bil le čep, ker zdaj o kvi ni nobenega sledu. Popadkov tudi ne čutim, vsaj da bi rekla, da so popadki ne, čeprav neko topo nežno bolečino čutim vsake toliko. Se je pa izvolil že 4x javiti, tako da najbrž bomo danes še kar doma ostali.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 28.2.2010 10:55:11
|
|
|
|
Jessy
|
Ali še kateri nagaja RR??? Mene je že nekajkrat vrglo ven!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 28.2.2010 10:58:01
|
|
|
|
Zvezdici
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Ali še kateri nagaja RR??? Mene je že nekajkrat vrglo ven! Ja meni tudu . Sem zate mislila, da si že šla, hehe.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 28.2.2010 10:58:29
|
|
|
|
NM
|
Dobro jutro! Pri meni še nič novega, sem spala kot top, samo 1x na WC, nobenega dogajanja. Moram danes spet na kak daljši sprehod, sam upam, da s tem ne podaljšujem. Jessy - morda pa boš res naslednja. Čestitke Lini za Luko! Kako gre pa ostalim? Neko zatišje vlada. Vsaj nekaj bi blo dobro, da bi nas/jih opravilo marčevsko vlogo.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 28.2.2010 10:59:10
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Ali še kateri nagaja RR??? Mene je že nekajkrat vrglo ven! Ja meni tudu . Sem zate mislila, da si že šla, hehe. Sicer ne bi bilo slabo, če bi šlo tako hitro, ja!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 28.2.2010 11:03:39
|
|
|
|
Zvezdici
|
Hehe bi rekla. Mogoče bo pa šlo potem .
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 28.2.2010 11:07:11
|
|
|
|
vekybel
|
Dan! Evo mene, da ne bo mislila katera, da sem šla rodit. Sem hotela že prej napisat pa mi je štekal RR. Pri nas tako piha, da te lahko skoraj odnese . Sem dala sušit perilo in upam da mi ga ne odpiha kam. Sej bo hitro suho pa po tem še eno rundo za sušit ko se opere, tako da ju3 sam zlikam če bi slučajno me kaj prijelo da imam poštimano. 7lina7 čestitke za Lukca E ja vedno manj nas je tu gor. Punce kako se počutite kaj danes, glede na to da je luna? jessy ti si pa naslednja! Javi nam ko boš šla v P, da navijamo zate ok!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 28.2.2010 11:08:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Čestitke Lini za Lukca Zgleda, da bomo do sredi marca lahko veselo klepetali samo o dojenčkih. No, da se pohvalim, da je Zara, danes spala celo noč - okoli 3 je padla flaška in potem je bil mir do 8 zjutraj. Upam le da tako ostane.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 28.2.2010 11:15:36
|
|
|
|
vekybel
|
sara2007 kako se ti počutiš? Povej mi kako je bilo v P, si bila zadovoljna? Upam da bo Zara pridna punčka in kot kaže pa bo. Kako jo je sprejela Živa?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 28.2.2010 11:19:46
|
|
|
|
Zvezdici
|
Vekybel - ja jaz sem bila že skoraj prepričana, da si nas tudi ti zapustila . sara - da je spala celo noč. Ali se ne dojita (zaradi flaške vprašam firbec jaz)?
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 28.2.2010 11:21:24
|
|
|
|
Jessy
|
Sara, to pa je lepa noč!!! Lakaya se je pravkar javila in pravi, da sta z ok in da bi lahko šli danes domov, pa je Tara dobila zlatenico in da če bodo izvidi zvečer ok, bosta jutri morda lahko šli domov. Pravi, da se ji ne da ravno vleči na joški in da ji takoj zaspi, zato ji je teža tudi nekaj padla, ampak danes je že boljše. Pravi tudi, da je imeti drugega otroka definitivno lažje. Lepo vas pozdravlja in obe s Taro pošiljata lubčke!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 28.2.2010 11:23:00
|
|
|
|
Zvezdici
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Sara, to pa je lepa noč!!! Lakaya se je pravkar javila in pravi, da sta z ok in da bi lahko šli danes domov, pa je Tara dobila zlatenico in da če bodo izvidi zvečer ok, bosta jutri morda lahko šli domov. Pravi, da se ji ne da ravno vleči na joški in da ji takoj zaspi, zato ji je teža tudi nekaj padla, ampak danes je že boljše. Pravi tudi, da je imeti drugega otroka definitivno lažje. Lepo vas pozdravlja in obe s Taro pošiljata lubčke! Pozdravčki nazaj. Upam, da gresta jutri res domov.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 28.2.2010 11:25:55
|
|
|
|
Jessy
|
Pravi, da je baje kar norišnica v P in da tako že 3. dan pošiljajo domov. Se pozna, da je luna! Tako, da jaz že ne bi šla delat gužve. Bom malo počakala, da gre gužva mimo.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 28.2.2010 11:28:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Pravi, da je baje kar norišnica v P in da tako že 3. dan pošiljajo domov. Se pozna, da je luna! Tako, da jaz že ne bi šla delat gužve. Bom malo počakala, da gre gužva mimo. Na ptuju ni bilo pa nobene gužve, smo ble večinoma kar same po sobah.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 28.2.2010 11:32:24
|
|
|
|
Anonimen
|
sara - da je spala celo noč. Ali se ne dojita (zaradi flaške vprašam firbec jaz)? Ne, dajem ji Aptamil. Zaspala je okoli 22 ure, potem se zbudila se je potem ob 3 zjutraj in seveda Živa takoj za njo. Da o tem kakšen jok je bil z strani Žive - ajoj. No to našo Zaro ni kaj preveč oviralo je zaspala nazaj do jutra.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 28.2.2010 11:40:44
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 sara - da je spala celo noč. Ali se ne dojita (zaradi flaške vprašam firbec jaz)? Ne, dajem ji Aptamil. Zaspala je okoli 22 ure, potem se zbudila se je potem ob 3 zjutraj in seveda Živa takoj za njo. Da o tem kakšen jok je bil z strani Žive - ajoj. No to našo Zaro ni kaj preveč oviralo je zaspala nazaj do jutra. Ali je Živa jokala zato, ker si Zaro hranila pa bi ona tudi???
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 28.2.2010 11:41:19
|
|
|
|
plamen
|
rožca - še tukaj čestitke! lina - tudi tebi in Lukcu čestitke in veliko uživanja še naprej! Mene brca čisto na levi strani. Nekje v ravnini popka, ampak čisto na boku. A še katera tako čuti? Pa včeraj zvečer je imel na polno akcijo spodaj, kot da bo ven pogledal . Danes je bolj miren, se javi vsake toliko časa. Je bil včeraj cel dan žur. Omara je že sestavljena, previjalna pa na pol . Sva včeraj raje uživala na sončku in s prijatelji. Danes pa naša mami praznuje (mi ni treba kuhati ) in še malo, pa gremo žurat. Da se še fajn najem, pol ma pa prosto mali . čmrlika - Lukec je pa res luštkan , pa tako fajno čupico ima, kot moja nečakinja. In še sedaj po 3 mesecih, ji niso šli dol. Bo treba frizerja .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 28.2.2010 11:41:54
|
|
|
|
Anonimen
|
sara2007 kako se ti počutiš? Povej mi kako je bilo v P, si bila zadovoljna? Upam da bo Zara pridna punčka in kot kaže pa bo. Kako jo je sprejela Živa? Jst sem danes že boljše, včeraj so me pa kar malo šivi boleli, zgleda da tudi od slabega vremena. Drugače sem z osebjem bila zelo zadovljna. Hrana je bila tokrat zelo okusna. Edino kar je pri carskem rezu drek, da si prva dva dni samo na prepečencu in albert keksih ter juhi. Ginekologi so bili full ok, zgleda da ko so videli, da sem rodila spet tako velikega otroka, mi niso nič več težili glede carskega reza in so mi celo čestitali (Celo sam Georgijev). Moj G se je tudi izkazal, hodil me je gledat vsaki dan. Sestre so tudi super. Edin z eno babico imam malo slabo izkušnjo, ko mi je druga dan po CR zabrusla, ko je prišel telegram, sama pa glih še nisem bila pri močeh, da nej si grem kar sama po telegram, da ona mi ga ne bo hodila iskat, da ne bo potem kaj kriva če bo manjkalo, pa da drugače da bi lahko vedeli, da se drugi dan po CR telegrami ne pošiljajo. Mislim obup No porodno zgodbo bom napisala malo kasneje, sedaj imam še par stvari za storit.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 28.2.2010 11:43:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 sara - da je spala celo noč. Ali se ne dojita (zaradi flaške vprašam firbec jaz)? Ne, dajem ji Aptamil. Zaspala je okoli 22 ure, potem se zbudila se je potem ob 3 zjutraj in seveda Živa takoj za njo. Da o tem kakšen jok je bil z strani Žive - ajoj. No to našo Zaro ni kaj preveč oviralo je zaspala nazaj do jutra. Ali je Živa jokala zato, ker si Zaro hranila pa bi ona tudi??? Ne Živa joka čisto vsakič ko sliši našo tamalo kako brunda. Bognedaj da se zajoka, potem je šele frka v bajti
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 28.2.2010 11:43:57
|
|
|
|
NM
|
Ja če je pa v PO gužva bo res treba noge skup tiščat.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.