Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 28.2.2010 11:49:56
|
|
|
|
vekybel
|
zvezdici ne ne, jz sem še tukaj. Sem rekla da bom rodila marca . Tako da sem se zmenila z mojim da danes naj še počiva in od jutri naprej pa lahko počasi pride na svet. sara pa to je super, da ni gužve v P. A veš kako je rožca26 in njena Ela? jessy pozdravi lakayo nazaj in naj se kaj oglasi. Jz pa pijem malinov čajček, ga imam še za 6x skuhat in potem ga ne pijem več, mislim da ga ne mislim več kupovat, ker marec itak tukaj .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 28.2.2010 12:10:21
|
|
|
|
*pupsa*
|
oj klepetulje....spet sm mela full za prebrat....zdej sem pa na tekočem ČESTITKE NOVIM MAMICAM!!!!! no, jst sm se pa odločla d grem kr v sredo rodit in pika....sm povedala moji mali akrobatki v trebuhu da se vidiva v sredo in naj ne zamuja drugače krvavega izcedka ni več....boli pa me med nogam za znoret....zdej grem pa kosilo kuhat, ker je moja mala končno zaspala in imam 2 urci miru....pol pa spet pestro do ene pol osmih zvečer jutri gre pa končno spet v vrtec...naporen je bil tale teden, zato je pa verjetno tud hujša bolečina ker sem resnično cele dneve samo tekala za Emo in jo dvigovala in skakala sm in tja....no sej bo kmal bolj...bolj pestro a ne
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 28.2.2010 12:29:45
|
|
|
|
Zvezdici
|
vekybel - sem ravno prej rožci poslala sporočilo, pravi da se počutita ok, ter da bo, če bo sreča šla v torek domov.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 28.2.2010 12:39:30
|
|
|
|
naty28
|
Pa kaki malinov čaj to pijete vse, kaki poseben? Kje ga naj kupim?
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 28.2.2010 12:45:03
|
|
|
|
zoey
|
IZVIRNO SPOROČILO: naty28 Pa kaki malinov čaj to pijete vse, kaki poseben? Kje ga naj kupim? Čaj iz malinovih listov je (kao) za mehčanje MV. Jaz sem ga kupila v Sanolaborju. Moj nasvet - nikar ga ne pij, ker vse, ki se nalivamo z njim, čakamo in čakamo in čakamooooo
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 28.2.2010 12:46:54
|
|
|
|
zoey
|
Jaz sem bila na kar dolgem sprehodu in kavi ... pa se bojim, da ni bila zadnja ne sodeluje Je pa Rožca poslala slikco od Ele in je tak lušn razkuštran buhteljček, ful cortik
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 28.2.2010 12:59:05
|
|
|
|
Jessy
|
Zoey, po moje vse narobe delaš! Piješ malinov čaj, hodiš na sprehode. Bo treba ostajat doma in nič pit čaja, pa se morda kaj premakne. A bi tudi meni posredovala Elo??? Mi smo se najdeli, zdaj moj kuha kapučino, potem pa gremo še malce k mojim na obisk, ker jutri odhajajo v toplice za 10 dni, pa mislim, da se bomo res zadnjič videli v takem stanju. UPAM!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 28.2.2010 13:12:15
|
|
|
|
Jessy
|
Ijej, kaka cortika mala!!!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 28.2.2010 13:13:47
|
|
|
|
vekybel
|
naty28 to je čaj iz malinovih listov, ki pomaga za lažje odpiranje MV in seveda da lažje rodiš. Če pa boš imela EA ti pol ni treba, to je samo za nas ki gremo v boj z naravnim porodom. zoey jz ti držim pestke da danes rodiš pa ne pozabi je še dolga do polnoči veš. Zdej pa najdi kake stopnice in šibaj gor in dol. Mi smo tudi od kosila, zdej pade samo še gibanica in je to to. Punce sem prebrala prej pri aprilčicah da imajo že prvega aprilčka in to je imela PDP 17.04.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 28.2.2010 13:14:45
|
|
|
|
vekybel
|
Ja jz bi tudi rada videla malo pupiko .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 28.2.2010 13:20:50
|
|
|
|
Čmrlika
|
punce na rodili smo še maste nekaj dela z voščili, pa čeprav drugič...bi blo lepo...
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 28.2.2010 13:22:30
|
|
|
|
Zvezdici
|
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel Ja jz bi tudi rada videla malo pupiko . Sem ti jo poslala . Upam, da rožca ne bo huda.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 28.2.2010 13:52:20
|
|
|
|
zoey
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika punce na rodili smo še maste nekaj dela z voščili, pa čeprav drugič...bi blo lepo... Hvala, da si nas spomnila, sem kar pozabila na to
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 28.2.2010 14:02:07
|
|
|
|
Jessy
|
Tudi jaz sem šla čestitat tja. Sama se ne spomnim, da bi tam čestitala, saj čestitke izrečem kar tukaj. Nas boš morala še kdaj spomniti!!!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 28.2.2010 15:16:51
|
|
|
|
NM
|
Ste že vse nekam pobegnile? V P? Spet sem šla hodit, da bi kaj pomagal, pa so še vedno samo medli krčki. Je pa zelo lepo zdaj v gozdu, ko hočjo vsi zvončki naenkrat na plano. Mi ostaja čas, tko da grem pečt kocke iz piškotov, se morva še z dragim mal sladkat. Luna pa naj že kaj nardi .
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 28.2.2010 15:30:17
|
|
|
|
*pupsa*
|
Jst sm še tle....jooj kr neki preračunavam pa premišljujem če mi bo G pustu da grem kr rodit če bom kej že odprta...jst sm že tko naveličana vsega, vse me boli in res bi se rada že rešla tega in držala svojo pikico v naročju....sam dvomim da mi bo dovolil
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 28.2.2010 15:56:56
|
|
|
|
girl79
|
Lep pozdrav vsem skupaj! Jaz sem tudi še vedno tukaj, ampak jaz sem pa prav vesela da moja punčka očitno vendarle marčevska!!! No, če bi imela zelo hiter porod, se lahko tudi danes do polnoči še kaj zgodi, samo po mojem se ne bo... Ampak nas je pa očitno kar nekaj kandidatk, ki bi pa rodile 3.3. - jaz full navijam za ta datum, bi mi pasal v večih pogledih Sploh imam zdaj upanje, ko mi je ginekolginja v torek rekla, da bo po njenem skoraj sigurno naslednji teden že akcija, tako da bom pa zdaj že kar malo razočarna če se nič ne bo začelo dogajat... Drugače pa čestitke za rožco26 in Elo- sem full vesela da je le dočakal naraven porod, ki si ga je tako želela, pa čestitke tudi 7lina7 za Lukca!! Ja pa čestitke tudi vsem, ki ste že doma iz porodnišnice in že pridno cartate svoje cukre! So takšne lepe slikice vse po vrsti od vaših dojenčkov, da se kar topim zraven in zato tudi sama postajam vedno bolj nestrpna... vekybel- full lepe nalepke imaš po sobici...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 28.2.2010 16:15:10
|
|
|
|
NM
|
IZVIRNO SPOROČILO: *pupsa* Jst sm še tle....jooj kr neki preračunavam pa premišljujem če mi bo G pustu da grem kr rodit če bom kej že odprta...jst sm že tko naveličana vsega, vse me boli in res bi se rada že rešla tega in držala svojo pikico v naročju....sam dvomim da mi bo dovolil Ja sploh si pol že neučakan, ko gledaš slikce teh malih srčkov, pa ko vsak dan kera zgine. Pa sej bomo dočakale tud me in bo pol tolk bolj sladko.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 28.2.2010 16:16:22
|
|
|
|
NM
|
Jst čas preganjam sam še s hrano. Če se prej nisem tolk zredila, se bojim, da se bom zdaj.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 28.2.2010 17:19:54
|
|
|
|
Čmrlika
|
Sem klepetala z lino...revica se je kr namučila poleg tega je že vmes podpisala za CR potem pa ji je psiha nardila svoje in je uspela roditi in čaka da pride na oddelek, ker ni prostora..total gužva v mariborski porodnišnici zgleda luna dela svoje...tak da če kera misli it tja rodit...počakte malo par dni da e sprazni
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 28.2.2010 17:20:01
|
|
|
|
NM
|
Še nekaj na včerajšnjo temo z računalniki, tv... Mož pravi, da se dobi blago ki preprečuje sevanje (ima vtkane nitke). Napravo lahko pokriješ, pa še prah se ne nabira. Kadar pa ne rabiš naprave, ni dovolj, da samo ugasneš, ampak odklopiš tudi iz el. napajanja (vsaj ponoči, če je to vse v spalnem prostoru).
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 28.2.2010 17:34:04
|
|
|
|
zoey
|
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel zoey jz ti držim pestke da danes rodiš pa ne pozabi je še dolga do polnoči veš. Zdej pa najdi kake stopnice in šibaj gor in dol. Veky - nič ne pomaga Sva šla še en ornk điro, štenge imamo itak doma, pa niiiiič. Pa samo še 6,5 h imam časa Zgleda, da zna že brat in se je odločil, da pride takrat, kot piše na majici Edina šansa je, da se zapeljeva do P in se tam derem, naredite mi CR, drgač se mi bo spipalo Samo lubi ni za
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 28.2.2010 17:35:56
|
|
|
|
zoey
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Sem klepetala z lino...revica se je kr namučila poleg tega je že vmes podpisala za CR potem pa ji je psiha nardila svoje in je uspela roditi in čaka da pride na oddelek, ker ni prostora..total gužva v mariborski porodnišnici zgleda luna dela svoje...tak da če kera misli it tja rodit...počakte malo par dni da e sprazni Superca, da je rodila naravno, kljub mučenju. Bravo Lina Ni pa fajn, da mora čakat Lepo jo pozdravi!!!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 28.2.2010 18:35:46
|
|
|
|
Jessy
|
Na, pa sem mislila, da bo kak nov dojenček v tem času, ko me ni bilo, pa vidim, da ni nič akcije. Tudi pri nas je ni. Sicer na vložku so sledovi krvi, ampak popadkov pa noče biti. Morda noč kaj prinese.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 28.2.2010 18:41:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Na, pa sem mislila, da bo kak nov dojenček v tem času, ko me ni bilo, pa vidim, da ni nič akcije. Tudi pri nas je ni. Sicer na vložku so sledovi krvi, ampak popadkov pa noče biti. Morda noč kaj prinese. ja verjetno ti je šel čep. Če je, bo verjetno kar hitro akcija
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?