Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 27.2.2010 15:52:51
|
|
|
|
Jessy
|
Valen, kako lep porod si imela!!! Pa še enkrat čestitke za Valentino!!!!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 27.2.2010 16:01:00
|
|
|
|
Zvezdici
|
valen - opisala zelo lepo. Me veseli, da je potealo brez komplikacij. Zakaj tčno so pa morali sprožit? A se ti tisto ni samo odluščil čep? Drugače pa še enkrat čestitke za pupiko! jessy - mogoče se pa kaj pripravlja
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 27.2.2010 16:07:23
|
|
|
|
Zvezdici
|
PREGLEDI NAŠIH NOSEČK MAREC ponedeljek, 01.03.2010 lunka1 - CTG rožca26 sandrica23 - CTG, UZ torek, 02.03.2010 lucika zoey jessy - CTG Tjasa27 - pediater sreda, 03.03.2010 malicki mammamia strumf naty28 zvezdici - CTG, UZ četrtek, 04.03.2010 plamen - CTG lenčy - CTG mojcej77 rožca26 - CR? petek, 05.03.2010 lucika zoey vekybel - CTG ponedeljek, 08.03.2010 zoey meti.v girl79 sreda, 10.03.2010 branka28 petek, 12.03.2010 naty28 - CTG sreda, 17.03.2010 t_anja VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO, Z DRUGO BARVO, PODČRTANO, DA SE LOČI OD OSTALEGA TEKSTA!!!! moder zapis - pregled rdeč zapis - UZ, morfologija
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 27.2.2010 16:13:20
|
|
|
|
Zvezdici
|
Če sem prav preštela, nas je samo še okoli 20 , ki se tu javljamo bolj redno. In že 14 mamic .
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 27.2.2010 16:32:55
|
|
|
|
lunka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Meni je danes moj sumljiv. Od 8h zjutraj do zdaj sem ga le 6x čutila (do 12h pa le 1x in sem že mislila v P poklicat, pol se je pa le javil - lump), prejšnje dni pa sem naštela čez 10 gibov do tega časa. Bom videla, kaj bo še v naslednjih urah. V glavnem, zelo se je umiril. Končno! Končno? Moja je tudi danes zelo zelo mirna... Jo moram kar malo poštokat, da mooogooooče malo zamiga... A to pomeni, da se kaj pripravlja, al kaj??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 27.2.2010 16:54:47
|
|
|
|
sneguljka1
|
zvezdici: rodit grem v Kranj, mi je najbližje iz Žirov. Sva se z dragim ravno vrnila iz lepega enournega sprehoda po sončku, je res pasalo . Prej sem pa speglala enih 15 tetra plenic k jih je mela mami spravljene še od takrat ko sem se jaz rodila in jih je dobila v tistem začetnem paketu Direkt iz arhiva, haha Ja, se mi zdi da se bo kmalu nehala debata na temle forumu v pričakovanju marčevk ker nas ne bo skor nič več ostalo za debato!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 27.2.2010 17:04:24
|
|
|
|
Anonimen
|
vau še marec ni, pa je že več kot polovica jih rodila Punce kaj pa marec????
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 27.2.2010 17:12:18
|
|
|
|
NM
|
Valen - lepo si nam predstavila svojo izkušnjo. Pa da bi še čimprej steklo dojenje, sicer pa uživajte! Jessy - morda se res kaj pripravlja, saj je še zgolj dober teden. Jaz sem spet nardila enourni sprehod mimo porodnišnice in pupika je bla čist pri miru. Danes tudi ni kaj dosti od nje, le 5x se je zganila, čeprav je res ponavadi živahnejša zvečer. Nč, grem še mal likat, ker upam, da bi se vsaj po nedelji začelo kaj dogajat, me že fejst firbec matra, kako bo in rada bi že cartala najino bejbiko.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 27.2.2010 17:30:51
|
|
|
|
Jessy
|
Jaz sem se napeglala. Sem najprej razmišljala, kako se bom lotila, potem pa mi kapne, da imam tako mizo, da jo lahko spustim. Potem sem pa stol dala zraven in speglala še vse tisto, kar me je čakalo še od jeseni. Sem čisto not padla. Zdaj moram pa samo še en stroj belih obesit, potem sem pa na konju!!! Lunka1, pravijo, da ko se umiri, da ni več daleč do poroda. Drugače sem jaz že na 7 gibov, tako da po moje bo vse ok. Tistih 10 se bo že nabralo. Sneguljka1, ti si pa tam doma, kjer jaz delam. A me kaj poznaš? Sara, očitno nas bo v marcu le peščica rodila in ga bomo večina prepustile kar aprilkam. NM, kaj pa ti? Boš rodila 8.3. ali kaj prej???
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 27.2.2010 17:39:38
|
|
|
|
Čmrlika
|
mene pa daje nervoza in kr diham z mojo 7lino7 -upam, da kmalu javi... drugače pa naš luka se ni nič umiril, in baje je to od jenčijev odvisno , ko sem bla na 3 cm je še vedno isto norel kot vsaj dan...
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 27.2.2010 17:49:02
|
|
|
|
NM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy NM, kaj pa ti? Boš rodila 8.3. ali kaj prej??? Ne bi rekla, da bo kaj prej. Sicer sem danes z gibi šele na 5, samo pri nas je zvečer živahneje. Špika me vsake tolko, zjutraj mal krčev. Ne vem, če to vodi hitro do P. Sem pa med malinovkami in kakor ste ugotavljale, bo za nas čas po roku. Jaz se trudim, dost hodim, da bi kaj pospešila. Mi bi pa bilo všeč, da bi bil vendarle marec. Naslednji pregled mam pa kr v P, in sicer 10. 3. Kdaj pa ti prideš v PO?
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 27.2.2010 17:58:09
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: NM IZVIRNO SPOROČILO: Jessy NM, kaj pa ti? Boš rodila 8.3. ali kaj prej??? Ne bi rekla, da bo kaj prej. Sicer sem danes z gibi šele na 5, samo pri nas je zvečer živahneje. Špika me vsake tolko, zjutraj mal krčev. Ne vem, če to vodi hitro do P. Sem pa med malinovkami in kakor ste ugotavljale, bo za nas čas po roku. Jaz se trudim, dost hodim, da bi kaj pospešila. Mi bi pa bilo všeč, da bi bil vendarle marec. Naslednji pregled mam pa kr v P, in sicer 10. 3. Kdaj pa ti prideš v PO? Nimam pojma, kdaj pridem. Predvidevam, da mi bo v torek svetoval CR in če se to zgodi, ga bom vprašala, če ga lahko naredijo že naslednji dan, 3.3. Ampak, to so samo moje iluzije. kako bo v resnici izvem v torek. Obstaja pa ta možnost, ja! Samo od sebe pa najbrž še nekaj časa ne bo. Najbrž je moj G kar prav rekel, da naj kar okrog roka računam. Torej, še 9 dni.
< Sporočilo je popravil Jessy -- 27.2.2010 17:59:05 >
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 27.2.2010 17:59:46
|
|
|
|
Jessy
|
Zoey, si še kinder jajček? Me zanima, če je Ikea kaj pripomogla do PO!?!?!?
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 27.2.2010 18:04:28
|
|
|
|
NM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: NM IZVIRNO SPOROČILO: Jessy NM, kaj pa ti? Boš rodila 8.3. ali kaj prej??? Ne bi rekla, da bo kaj prej. Sicer sem danes z gibi šele na 5, samo pri nas je zvečer živahneje. Špika me vsake tolko, zjutraj mal krčev. Ne vem, če to vodi hitro do P. Sem pa med malinovkami in kakor ste ugotavljale, bo za nas čas po roku. Jaz se trudim, dost hodim, da bi kaj pospešila. Mi bi pa bilo všeč, da bi bil vendarle marec. Naslednji pregled mam pa kr v P, in sicer 10. 3. Kdaj pa ti prideš v PO? Nimam pojma, kdaj pridem. Predvidevam, da mi bo v torek svetoval CR in če se to zgodi, ga bom vprašala, če ga lahko naredijo že naslednji dan, 3.3. Ampak, to so samo moje iluzije. kako bo v resnici izvem v torek. Obstaja pa ta možnost, ja! Samo od sebe pa najbrž še nekaj časa ne bo. Najbrž je moj G kar prav rekel, da naj kar okrog roka računam. Torej, še 9 dni. Torej pogumno v boj, z dnevi! Čeprav ti želim, da bi imela čimprej svojega sončka v naročju, saj nas verjetno slikce tehle malčkov kr dajejo, da bi ble že me med mamicami, ki spet ali prvič pestujejo.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 27.2.2010 18:05:55
|
|
|
|
zoey
|
Čao bejbe! Čmrlika - iiii je lepi Valen - fajn porodna zgodba, hvala Verjamem, da je bil kar šok, ampak ste pa že skupaj. Uživajta s svojo princesko. Lina - , čim lepšo porodno zgodbo želim Jessy - da mi ne boš ju3 vzela 28. je moj Sicer mi ne gre glih po planu, ampak še so šanse Jaz sem jo pa mahnila v Ikeo, prehodila še pa još, pa nič, razen trdega trebuha, jonskih stebrov (beri zatečene noge) in novih strij. Pol smo šli še jest in potem me je napokal in sva šla na en fotošuting. Sem popustila, ker je pa ja zadnji dan In potem sem nekaj skakala in si po možnosti pretegnila spodnji del trebuha, me precej boli Ne vem, kaj naj si rečem, butara butasta Tako, da zdaj sem parkirana na kavču in čakam popadke
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 27.2.2010 18:07:56
|
|
|
|
zoey
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Zoey, si še kinder jajček? Me zanima, če je Ikea kaj pripomogla do PO!?!?!? Niiiiii Sem pa sodelako pohecala, če se mal na CTG-ju ustaviva, za vsak slučaj. Jo je bilo že itaq ful strah, da ji ne bi kje rodila, pol je pa še bolj bleda ratala
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 27.2.2010 18:13:36
|
|
|
|
Jessy
|
Aaa, Zoey, pa ne, da sem imela prav glede Ikee??? A na to si pomislila, da je lahko tvoj "nategnjen trebuh" v resnici popadek??? Drgač pa nič bat! Jutri bom jaz lepo doma! Jutri je nedelja in sem že skuhala juho, pa en dober kos mesa si še privoščim, pa še kaj drugega. Ma, mi ni, da grem jutri rodit. Pa še te cunje, ki sem jih obesila, moram jutri speglat. Ne, ne, jutri definitivno ni moj dan! Ti ga kar imej zase.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 27.2.2010 18:19:17
|
|
|
|
zoey
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Aaa, Zoey, pa ne, da sem imela prav glede Ikee??? A na to si pomislila, da je lahko tvoj "nategnjen trebuh" v resnici popadek??? Drgač pa nič bat! Jutri bom jaz lepo doma! Jutri je nedelja in sem že skuhala juho, pa en dober kos mesa si še privoščim, pa še kaj drugega. Ma, mi ni, da grem jutri rodit. Pa še te cunje, ki sem jih obesila, moram jutri speglat. Ne, ne, jutri definitivno ni moj dan! Ti ga kar imej zase. Ikea ni za nič drugega dobra kot za praznjenje denarnice Bolečina sigurno ni popadek, ne vem pa, zakaj se grem 9 dni pred rokom neko gimnastičarko Ma upam, da si nisem kake štale naredila in da sta Ajfl in njegov domek OK. Pa da je lubo vsaj ujel ta moj (ne)slavni poskok Me veseli, da mi ne mešaš štren Če se slučajno kaj ponesreči, nama pa še vedno ostane Kljukec ali pa pivce pri Plamen
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 27.2.2010 18:32:12
|
|
|
|
vekybel
|
Čer! Evo mene iz dolgega šopinga, sva bila mal po MB in kupila nalepke za nad posteljico in previjalno. Vidim da lina še ni sporočila novičke, upam da nam čmrlika sporoči ko bo. Jz pa grem sedaj z dragijem zalepit nalepke pa vam pripopam gor kako je izpadlo ok.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 27.2.2010 18:32:23
|
|
|
|
*pupsa*
|
2krat 2 urni sprehod mi je povzroču krvav izcedek....zdej pa ne vem a nej bom vesela al nej bom panična ubistvu je fora v tem, da me je med res počasnim sprehodom tko zarezalo v nožnici da sm se kr prepognila....prijateljica ki je bila z mano je rekla da je bilo njej tako ko se je odpirala...jst ne vem kako zgleda naravno odpiranje ker so me pri prvem porodu ročno odprli pa še mal sm bla zadeta od ultive tko d res ne vem kako to zgleda joooj zakaj ne more bit tko kokr v prvo, odteče voda in greš...zdej sm pa čist zmedena
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 27.2.2010 18:39:46
|
|
|
|
zoey
|
Pupsa - laufaj v P, imaš šanse, da uloviš 27.!!!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 27.2.2010 18:43:12
|
|
|
|
*pupsa*
|
ne vem če naj delam paniko al ne....kaj če ni nč pa me bojo gledal k eno zmešanko
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 27.2.2010 18:44:54
|
|
|
|
zoey
|
IZVIRNO SPOROČILO: *pupsa* ne vem če naj delam paniko al ne....kaj če ni nč pa me bojo gledal k eno zmešanko Saj ne delaš panike, jaz bi se šla pokazat. Začetki so zelo različni, naj pogledajo, pa povejo, a je panika ali ne.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 27.2.2010 18:48:22
|
|
|
|
Jessy
|
Jaz sem tudi mnenja, da ko je le sled krvi, da ne delaš nobene panike in da greš upravičeno v P, da preverijo, kaj se dogaja!!!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 27.2.2010 18:49:24
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoey IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Aaa, Zoey, pa ne, da sem imela prav glede Ikee??? A na to si pomislila, da je lahko tvoj "nategnjen trebuh" v resnici popadek??? Drgač pa nič bat! Jutri bom jaz lepo doma! Jutri je nedelja in sem že skuhala juho, pa en dober kos mesa si še privoščim, pa še kaj drugega. Ma, mi ni, da grem jutri rodit. Pa še te cunje, ki sem jih obesila, moram jutri speglat. Ne, ne, jutri definitivno ni moj dan! Ti ga kar imej zase. Ikea ni za nič drugega dobra kot za praznjenje denarnice Bolečina sigurno ni popadek, ne vem pa, zakaj se grem 9 dni pred rokom neko gimnastičarko Ma upam, da si nisem kake štale naredila in da sta Ajfl in njegov domek OK. Pa da je lubo vsaj ujel ta moj (ne)slavni poskok Me veseli, da mi ne mešaš štren Če se slučajno kaj ponesreči, nama pa še vedno ostane Kljukec ali pa pivce pri Plamen Ne vem, zakaj misliš, da si še vedno vitalna. Gimnastiko boš pol naštudirala, zdaj pa staro mamco špilej!!!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki FOTO: Čudež poroda ujet na fotografijiVeliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.