|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 5.del
20.2.2010 11:45:56   
petarda
Niste za fore user posted image user posted image user posted image user posted image ....No...jaz sem pa svojega user posted image  uspela prepričat user posted image ..... celo zelo se veseli! user posted image .... Zdaj ta mesec sva parkrat do zadnje postaje in me skoz sprašuje, če že kaj čutim user posted image user posted image user posted image user posted image .....Nisva se pa tako igrala med plodnimi dnevi, ker še vedno nisva 100%, da to res potrebujeva user posted image ....sva tudi midva srečna z našima sončkoma, samo kaj, ko mene skoz preletava misel, da mi bo nekoč žal, da se nisem odločila za še enega user posted image .... in če tako gledam, ga imam raje sedaj, kot čez 5 let..... Samo zdaj mislim zdaj....že letos user posted image ....no, mogoče prva polovica drugega leta še pride v poštev user posted image ....moj lubi pa je tudi čisto srečen sedaj z dvema, samo sem mu uspela narisat petčlansko družino in je uvidel, da si tudi on tega želi user posted image .... ne vem... user posted image

Nina kako pa kaj tvoji otročki? Je Tina že bolje?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
20.2.2010 11:50:07   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Ste videli našega juniorja? user posted image

kje?user posted image

ok, našlauser posted image

user posted image user posted image user posted image  junioruser posted image

petarda... kakšne copatke ima to? ful tuhtam kake naj mihu za vrtec nabavim....

Daj ne govori...celo mesto sem obrnila za copatki št. 18, ker 19 imamo doma pa so mu še ful prevelike...in nikjer jih ni. Do zdaj je imel Jin Wood copatke, pa jih je čisto zgulil, sem naročila nove št 12-18 mesecev in so mu tudi fuuuuul prevelike... Te ki jih ima so pa ene čisto take navadne, jih je dobil od nekoga za darilo, samo ni to to, kar naj bi otrok nosil.... verjetno se bomo jutri kar v Ljubljano podali malo v šoping, pa mami bo šla pogledat kje bo imela drug teden tri dni izobraževanje, pa potem cel mesec tako od čet-sobote sem v Ljubljani, tak da če bo katera za kak čajček....user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
20.2.2010 11:50:50   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Pa še enega novembrčkovega bratca sem danes videla in cartala user posted image  joj, kak so sladka majcena bitja nebogljena.

Na trenutke me je kar zamikalo... user posted image

O, to pa verjamem! user posted image user posted image user posted image Gremo v tretji krog? user posted image

A ti imaš že predpriprave? user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
20.2.2010 11:51:30   
petarda
Nič...grem naprej pospravljat, da se moji trije fantje ne vrnejo domov v enako stanje, kot so ga zapustili user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
20.2.2010 11:57:07   
Urša
Waw Petarda, si me pa prsenetila, res! user posted image user posted image user posted image Ne, nimam predpriprav, mejčkena želja pa je, priznam. user posted image Ampak ne še za letos! user posted image Imam željo imet dojenčka, ko bosta oba že v šoli, da se bomo vsi lahko bolj posvetili štručki. No, mogoče, ni še ziher.

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
20.2.2010 15:55:36   
NinaŠ
Nina kako pa kaj tvoji otročki? Je Tina že bolje?

Ja, je boje. Kašlja manj, v redu se počuti, čeprav telesna temperatura pa še vedno niha med 37°in 37,5° user posted image in jesti noče prav veliko user posted image . Anže se je pa mislim da že pobral user posted image , vsaj ušesa dajo mir, vročine nima,... jedel je pa tudi v "najslabših dneh" veliko oz. normalno user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
20.2.2010 16:53:27   
petarda
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Tino, da si kmalu opomore...

Včeraj sem šla s petarditom k zobozdravniku in sem zaokrožila še mimo pediatra, ker sem hotela bolniški list dvignit za ponedeljek in torek...ampak sem se kar hitro obrnila...je bilo fuuuul fuuuul bolnih otročkov v čakalnici.....

Bubi kako pa kaj bubikini učki? Juniorju sem dajala ponedeljek in torek kapljice, v sredo in četrtek je šel v vrtec, v petek pa se mu je ponovilo user posted image ....je bil pri moji mamici, ki mu je dajala kapljice, pa še danes in jutri jih bomo, potem pa upam, da bo tokrat OK?user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
20.2.2010 17:43:24   
ada2
jaaa, petarda user posted image user posted image user posted image  ti kar razmišljaj v tej smeri... jaz zdaj večkrat kar tako gledam miha in se sprašujem kako bi bilo, če se ne bi odločili še zanj....bi kar nekaj manjkalo...

jaz bi tudi še, vendar sem po trezmem razmisleku sprevidela, da nas je raje 5 spodobno preskrbljenih, kot 6 brez, da si privoščimo kak dopust ali izlet, ali kako darilce izven RD ali božiča.....

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
20.2.2010 20:47:51   
*bubi*

Niste za fore user posted image user posted image user posted image user posted image ....No...jaz sem pa svojega user posted image  uspela prepričat user posted image ..... celo zelo se veseli! user posted image .... Zdaj ta mesec sva parkrat do zadnje postaje in me skoz sprašuje, če že kaj čutim user posted image user posted image user posted image user posted image .....

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, petarda..... zdaj bom pa skoz nestrpna, kdaj nam boš kako lepo novičko sporočila user posted image

Moj se tudi nekaj o tretjem pogovarja user posted image  Pa se mi zdi, da dela račune brez krčmarja user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
20.2.2010 20:49:06   
*bubi*

Bubi kako pa kaj bubikini učki? Juniorju sem dajala ponedeljek in torek kapljice, v sredo in četrtek je šel v vrtec, v petek pa se mu je ponovilo user posted image ....je bil pri moji mamici, ki mu je dajala kapljice, pa še danes in jutri jih bomo, potem pa upam, da bo tokrat OK?user posted image

dobro, atb je takoj prijel. Ampak jaz dajem še kaka dva dni po tem, ko ni več gnojno, da ja do konca prime. Je pa dobila kombinacijo kapljic in kremice za ponoči. V vrtec pa sem jo tudi hitro dala user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
21.2.2010 23:06:49   
Urša
Bubi, ti imaš pa 10000! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
21.2.2010 23:49:25   
petarda

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
21.2.2010 23:50:16   
petarda

Niste za fore user posted image user posted image user posted image user posted image ....No...jaz sem pa svojega user posted image  uspela prepričat user posted image ..... celo zelo se veseli! user posted image .... Zdaj ta mesec sva parkrat do zadnje postaje in me skoz sprašuje, če že kaj čutim user posted image user posted image user posted image user posted image .....

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, petarda..... zdaj bom pa skoz nestrpna, kdaj nam boš kako lepo novičko sporočila user posted image

Moj se tudi nekaj o tretjem pogovarja user posted image  Pa se mi zdi, da dela račune brez krčmarja user posted image

Noooooo....ta mesec še ne bom.... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
22.2.2010 21:06:24   
ada2
pol noči nisem spala, ker so policaji svetili okrog po hišah, pa se vozili po naselju.... pa nihče nima pojma koga ali kaj so iskaliuser posted image user posted image user posted image

malo prej so spet bili tu, pa so po eni uri osvetljevanja odšli. upam samo, da ponoči spet ne bo kaj, ker včeraj pa res od 11 pa do 3 ni bilo mogoče spati, ker se je vsakih 5 minut zasvetilo naravnost v spalnicouser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
23.2.2010 8:15:26   
NinaŠ
Ja šit no Ada, še brat ni prijetno, kaj šele doživet user posted image user posted image . Pol pa naj še domišljija kaj preveč dela... ...pa jaz spala itak ne bi user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
23.2.2010 8:16:13   
NinaŠ
Drugače pa: dobro jutro in user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
23.2.2010 19:12:30   
*bubi*

pol noči nisem spala, ker so policaji svetili okrog po hišah, pa se vozili po naselju.... pa nihče nima pojma koga ali kaj so iskaliuser posted image user posted image user posted image

Si prepričana, da so bili policaji? Kaj pa če vam je vlomilec po hiši svetil? user posted image user posted image user posted image

Joj, ni smešno user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 23.2.2010 19:13:51 >

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
23.2.2010 19:12:34   
*bubi*

Kje? Kaj?

Aja user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
25.2.2010 9:47:53   
ada2

Si prepričana, da so bili policaji? Kaj pa če vam je vlomilec po hiši svetil? user posted image user posted image user posted image

Joj, ni smešno user posted image user posted image user posted image

ziher, popolnoma ziher, celo 6 sem jih naštela, pa 2 avta... no, saj zdaj je mir, so očitno našli kar so iskaliuser posted image

pa da še hitro mihove mere povem, če katero zanima... 80 cm in 10450 g, v ponedeljek pa začne z vrtcem...

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
25.2.2010 20:53:13   
ada2
pa dobro no, kje steuser posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
25.2.2010 20:54:13   
*bubi*

pa da še hitro mihove mere povem, če katero zanima... 80 cm in 10450 g, v ponedeljek pa začne z vrtcem...

user posted image user posted image user posted image  bubika ima sredi marca sistematiko pri 18m, bomo videli, kako bo.

Ima pa zdaj 9 zobkov. Zgoraj enkice, dvojkice in štirkice (ne v tem vrstnem redu user posted image ), spodaj pa enkice in eno štirkico user posted image

Mihi pa želim uspešno uvajanje v vrtec, sigurno ne bo problemov, ko je navajen direndaja.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
26.2.2010 19:46:13   
petarda
user posted image  Dober večer.user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
26.2.2010 21:02:59   
ada2
dober večer....

pa lahko noč

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
26.2.2010 21:35:56   
Urša
Niki se pa zob maje-to bo prvi zobek, ki bo izpadel. Se prav spomnim, ko smo prvega začutli, da prihaja na plan in ta, ki gre ven, je ravno ta! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
26.2.2010 21:53:53   
petarda
(

Niki se pa zob maje-to bo prvi zobek, ki bo izpadel. Se prav spomnim, ko smo prvega začutli, da prihaja na plan in ta, ki gre ven, je ravno ta! user posted image user posted image user posted image

user posted image ... upam, da imate kakšno miško v bližini user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Vnetje oči (konjunktivitis) pri otroku
Vnetje oči je pri otroku lahko dokaj pogost pojav. Kadar se pojavi v vrtcu ali šoli, se po navadi prenaša iz otroka na o...
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......