|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
25.2.2010 11:28:52   
živa
IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč

Živa a torej svetuješ, da naj kremo od dr. Pavlovića raje uporabljam/-o samo kadar (bi) se kazala ritka na rdeče/vneto ali tudi sicer za vsak dan?

Ne, je ok tudi za vsak dan. Ampak takrat se jo pri nas ni dobilo in sem jo pač bolj šparala user posted image .

Pa še enkrat hvala, da si mi svetovala za dr. Likarja. REs sem zelo vesela, da sem ravno njega dobila. Sem mu rekla v ambulanti, da ga je priporočala ena "gospa" ki ji je naredil že 2x Cs. Se mu je fajn zdelo.

Ni za kaj, z veseljem user posted image .

mkbk, pejd preč s hrano user posted image . Jaz stradam v službi.

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
25.2.2010 11:31:21   
petrca2507
Hvala vsem za nasvete in ideje o kuhinjah user posted image . Danes sva poslala skice in želje še nekaterim "privatnikom", katere nama je svetoval bratranec od mojega user posted image  . Včasih je delal v eni firmi, kjer so kuhne delal in sestavljal. Tko da bova vidla, kaj nama še tukaj naračunajo.

živa...sem gledala kuhinje v Ikei. Ampak taka, ki nama je bila všeč, je bila tud cenovno primerljiva našim oz. tem, ki jih lahko dobiva tukaj. Pa še za prevoz in montažo morš sam poskrbet v Ikei.

Kerin Povirk ima ful lepe kuhne. Sva bila tam. Dan Kuchen greva pa v petek gledat.

www.petrca.net

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
25.2.2010 11:47:45   
krtkova
   .
Gre za CD  z monotonimi šumečimi zvoki, ki (naj bi) preverjeno pomagali pri uspavanju novorojenčkov in dojenčkov.
Jaz bom naročila, pa da vidimo...

Kaj pa če bi ve, ki ne morete spati, ta CD poslušale?????user posted image user posted image

Kuhinje- čeprav sem vam svetovno fouš, ker opremljate stanovanje, medtem ko jaz bivam v original retro opremljenjen najemniškem (OK, v tolažbo mi je tok da sm eno svoje stanovanje že enkrat opremila po svoje), vam pa ne zavidam teh cen!!!user posted image  Madonca ste vse bogate!!!! No, sej vam absolutno privoščim, ampak če sam pomislim, da bi morala zdajle kupit novo kuhinjo, mi kr slabo postane. Tko približno se sicer počutim tudi zdaj, ko kupujem avto. user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
25.2.2010 11:49:12   
krtkova
Sej jst vas tle hecam s tem nespanjem, kot da jaz ne bi nikoli ponoči hodila po stanovanju sred noči.user posted image  Sam jaz na internet ne morem, ker s priklapljanjem kabla od Wirelessa povzročim tok hrupa, da me moj sam še kam pošlje.

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
25.2.2010 11:49:54   
bcljka

IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

Kaj pa če bi ve, ki ne morete spati, ta CD poslušale?????user posted image user posted image

zelo dobra ideja!!! user posted image user posted image user posted image se javim za kopije ob naslednjem srečanju... prinesem prazne cdje... oziroma loh kr laptop prnesem pa si jih gor naložim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
25.2.2010 11:54:41   
bcljka
krtkova - junjičice smo prestavle srečanje v LJ... v Zvezdo BTC... ker so štajerke po večini skenslale... tko da zdej morš pa tud ti pridt! user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
25.2.2010 11:56:15   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507

IZVIRNO SPOROČILO: katrinka
pri kuhinji se nisem - to dela svakinja k bo diplomirala s tega podrocja - ona hoče venge kombiniran z smetanovo belo, visok sijaj - okol 4-5 tisoc se cena vrtiuser posted image ker ces ni standardna kombinacijauser posted image

Midva z vsemi popusti ne prideva pod 6.000 (brez aparatov seveda) user posted image  . Na eni strani je v U, dimenzije 120 x 350 x 130 in so samo talni elementi, s kotnim koritom. Na drugi strani je pa 280 dolžine in so med elementom za hladilnik na eni strani in malo višjo pečico in mikrovalovko na drugi strani, tud stenski elementi.
Na uni strani, ki je v U, se pa z leve strani konča s šankom.

pa mi ne deluje tok zakompliciran - ja cena je pa visoka - ja kaj si pa izbrala da je tok - ker neki cist u izi ziher nisi - a so dimenzije take, a mas ne standardno barvo...cist tko firbecuser posted image

slike - a da kera prosm gor sliko svoje kuhnje - tko mal firbcam, a ste izbrale ploscice ali ste dale sipo na stenouser posted image kaksne barve pa mate - jaz bi mela rdeco-belouser posted image

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
25.2.2010 11:58:33   
neka_noč
IZVIRNO SPOROČILO: pupa*81
neka_noč super da si se zmenla v postojni za cs, pa še pr likarju user posted image če bo baby ubogal in počakal, se pol vidmo v postojni v začetk aprila user posted image user posted image

Sem šele sedaj videla... a ti imaš rok v začetku aprila? Kdaj ?

Petrca Cs delajo prečno, nič več vzdolžno. Razen v kakih ekstremnih primerih tudi še naredijo vzdolžno - ampak nobene ne poznam, da bi ji sedaj to naredili. Moja babica je imela 3x Cs in so ji vsakič naredili rez čez cel trebuh - vzdolžno. Pravi, da izgleda kot kak "zaklan prašič". Sorrry izrazu, a sem jo prav citirala.
HB da se sedaj nič ne vidi. Lepo naredijo.

Dan Kuchen kuhinjo imajo moji starši - hruška in nežna zelena steklovina. Ful lepa, ful draga , sta pa zelo zadovoljna.

Kaj pa če bi ve, ki ne morete spati, ta CD poslušale?????

Krtkova a veš, da to ni slaba ideja. Baje pomaga že minuta poslušanja tega CD-ja. user posted image Samo, a misliš, da ne bo moj znoru, ko bom "nabijala" sesalc al pa zvok motorja avtomobila? user posted image user posted image

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
25.2.2010 11:59:25   
sasa1975
JA stanovanja oziroma hiške so res zlate jame nikoli konca,..

in potem ko ze vse opremite se vam zgodi tako kot nam ,ker nismo računali se na enega clana ampak na 3 člansko druzino bomo sedaj lahko po 10 letih zopet zaceli od začetka
se pravi nakup nove stanovanjske enote itd...pa sej da nam dogaja...
ampak sem se odločila da se nam ne mudi ampak bomo v roku 3 let čisto na počas
zaenkrat bo dojencek kar v najini spalnici,

ker hči je stara ze 10 let pa čeprav ima veliko otrosko sobo
se mi zdi da je prevelika razlika da bi ju dala v isto sobo,...

PRVI JESENSKI DAN,Nika je imela 2.ceplenje-5mesecev,7730gr.67cm,lepo rastem

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
25.2.2010 12:00:32   
neka_noč

IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507

pri kuhinji se nisem - to dela svakinja k bo diplomirala s tega podrocja - ona hoče venge kombiniran z smetanovo belo, visok sijaj - okol 4-5 tisoc se cena vrtiuser posted image ker ces ni standardna kombinacijauser posted image

Midva z vsemi popusti ne prideva pod 6.000 (brez aparatov seveda) user posted image  . Na eni strani je v U, dimenzije 120 x 350 x 130 in so samo talni elementi, s kotnim koritom. Na drugi strani je pa 280 dolžine in so med elementom za hladilnik na eni strani in malo višjo pečico in mikrovalovko na drugi strani, tud stenski elementi.
Na uni strani, ki je v U, se pa z leve strani konča s šankom.

pa mi ne deluje tok zakompliciran - ja cena je pa visoka - ja kaj si pa izbrala da je tok - ker neki cist u izi ziher nisi - a so dimenzije take, a mas ne standardno barvo...cist tko firbecuser posted image

slike - a da kera prosm gor sliko svoje kuhnje - tko mal firbcam, a ste izbrale ploscice ali ste dale sipo na stenouser posted image kaksne barve pa mate - jaz bi mela rdeco-belouser posted image

Samo intermeco.... Naju je prišla tudi kuhinja zelo draga, a le zato, ker sva si omislila ful huda vodila, izvleke in tudi predale - da ne butajo, ampak se samodejno lepo in počasi zaprejo.... Take zadeve ful nanesejo.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
25.2.2010 12:07:26   
Božička09
Katrinka,

si že z nuhalne? Kako je bilo? user posted image Pri kom si bila?

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
25.2.2010 12:18:53   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

Kuhinje- čeprav sem vam svetovno fouš, ker opremljate stanovanje, medtem ko jaz bivam v original retro opremljenjen najemniškem (OK, v tolažbo mi je tok da sm eno svoje stanovanje že enkrat opremila po svoje), vam pa ne zavidam teh cen!!!user posted image  Madonca ste vse bogate!!!! No, sej vam absolutno privoščim, ampak če sam pomislim, da bi morala zdajle kupit novo kuhinjo, mi kr slabo postane. Tko približno se sicer počutim tudi zdaj, ko kupujem avto. user posted image user posted image

Midva sva opremljala stanovanje dve leti nazaj. Na koncu sva skregana kot pes in mačka, ker sva bila sita vsega skakanja, iskanja, usklajevanja želja in zajeb.... obrtnikov user posted image . Sej danes mi je vse smešno ko user posted image , ampak takrat je bila pa res kriza ...

No sej z avtom je bilo pa isto user posted image .

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
25.2.2010 12:26:27   
petrca2507
Samo intermeco.... Naju je prišla tudi kuhinja zelo draga, a le zato, ker sva si omislila ful huda vodila, izvleke in tudi predale - da ne butajo, ampak se samodejno lepo in počasi zaprejo.... Take zadeve ful nanesejo.

Večina kuhinj ima zdej samo še take predalnike. A sploh še kje dajejo navadna vodila? Mene niso nikjer vprašali, katera bi imela. Cenovno pa sploh ni take razlike. Cena predalnika je bila pa npr. ista kot cena navadne omarice user posted image

Povsod imam predalnike, le 3 stenski elementi so navadni. Ampak je cena enih in drugih ista. Čelne stranice so gladke bela v visokem sijaju (nočem imet hrapavih stranic), 2 predala sta steklena. Tole je npr. Sveina Angelika: http://www.svea.si/37

Izris najine lahko prilepim popoldan.

Sem šele sedaj videla... a ti imaš rok v začetku aprila? Kdaj ?

Petrca Cs delajo prečno, nič več vzdolžno. Razen v kakih ekstremnih primerih tudi še naredijo vzdolžno - ampak nobene ne poznam, da bi ji sedaj to naredili. Moja babica je imela 3x Cs in so ji vsakič naredili rez čez cel trebuh - vzdolžno. Pravi, da izgleda kot kak "zaklan prašič". Sorrry izrazu, a sem jo prav citirala.
HB da se sedaj nič ne vidi. Lepo naredijo. 

Glede rezanja pri Cs sem spraševala zato, ker me je sestra prepričevala, da so njeni kolegici naredil od popka dol. Cs je bil napovedan, ker zaradi težav s kolki ni smela drugače rodit.

Če je prvo vprašanje o datumu poroda letelo name: jaz imam šele 25.7. rok .

www.petrca.net

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
25.2.2010 12:30:39   
Anonimen
krtkova itak, da skoz mislim na vas in tud k sem drugega ježka jedla, ki pa žal ni dočakal današnjega dne.

neka_noč ja vidiš bi se mogla prej spomnit na to, da bi ti naročila še kakšno kosilo al pa pico o kateri sanjam že cel teden. Ampak sem se zadovoljila s piškoti in ježki. Samo kaj ko si pozabila na ključavnicouser posted image

cojka ja hrana ni glih ne vem kaj, ampak baje je veliko boljša kot v Lj. Sem šla prve dni malo dol s kg, ampak ko so me tako obložili s sladkarijami, sem vse lepo nazaj dobilauser posted image
Ti pa mal pazi nase no, vidiš da ti vsaka obremenitev prinese krvavitev.

krtkova in neka_noč vidve sta tok pozabljivke. krtkova še jaz se spomnim, da si rekla, da si dobila neke kataloge in da jih boš prinesla na srečanje. Joj, joj, babe moje, kam to peljeuser posted image

(odgovor članu petrca2507)
  Neposredna povezava do sporočila: 3864
   [Brisano sporočilo]
25.2.2010 13:02:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3865
25.2.2010 13:04:50   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: Božička09

Katrinka,

si že z nuhalne? Kako je bilo? user posted image Pri kom si bila?

ne se, po peti uri jo mam...odstevam sekundeuser posted image user posted image user posted image user posted image

petrca2507 - zelo lepa kuhinja, povej mi a bos dala na steno ploscice ali sipouser posted image

(odgovor članu Božička09)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
25.2.2010 13:10:23   
Anonimen
Sem imela komaj danes uz, ker je bila včeraj ful gužva v porodnih in noben g ni bil frej. So ugotovili, da je več plodovnice (kako lahko tega ni ugotovila že v petekuser posted image ) in imam jutri zjutraj test za sladkorno. Tako, da je moj g rekel, če bo vse ok, me v soboto spusti domov. Čist vsak dan mi prestavljajouser posted image

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3867
25.2.2010 13:12:27   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek

Midva sva opremljala stanovanje dve leti nazaj. Na koncu sva skregana kot pes in mačka, ker sva bila sita vsega skakanja, iskanja, usklajevanja želja in zajeb.... obrtnikov user posted image . Sej danes mi je vse smešno ko user posted image , ampak takrat je bila pa res kriza ...

No sej z avtom je bilo pa isto user posted image .

Midva imava trenutno tako situacijo za avto!!!user posted image

Nax - ne nism bla jaz!!! Tudi tebi spomin nagaja!! Smo že razčistili, da je bcljka omenjala te kataloge!!!!user posted image user posted image

Bcljka - sori, ne morem, ker če ne grem avta kupovat, grem pa na kosilo k tašči. lepo se imejte!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
25.2.2010 13:27:14   
Anonimen
Pa krtkova jaz se res spomnim, da si TI razlagala, da ti je mami prinesla en kup katalogov no. Ne me zdej razočarat, ker sem ful še ponosna na svoj spominuser posted image

< Sporočilo je popravil nax05 -- 25.2.2010 13:29:32 >

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 3869
25.2.2010 13:30:50   
pupa*81
neka_noč ja 3.4. mam rok, sam pomoje bo zihr 1. april user posted image pa itak nama noben ne bi verjel k bova okol klicala user posted image

nax super da si bolš, ne-super da boš notr do sobote user posted image me prou matra da te bi prišla obiskat... če ne bi bla v hausarestu bi se zihr že naslikala tam user posted image

cojka dejmo počivat, kaj zdej to! sračafela! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
25.2.2010 13:33:07   
pupa*81
ja pa v kuhnji, jst bi fuuul mela barvno šipo na steni user posted image sam pol sm se na prstne odtise spomnila user posted image pa smo kar ''laminat'' dali (isti material k kuhinjski pult, sam precej tanjši) v svetli barvi s packami v barvi pulta... tako da sploh ni videt k je vse popacano user posted image

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
25.2.2010 13:37:16   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: nax05

Pa krtkova jaz se res spomnim, da si TI razlagala, da ti je mami prinesla en kup katalogov no. Ne me zdej razočarat, ker sem ful še ponosna na svoj spominuser posted image

uuuuuuuuuu, sam to maš pa prov!!! nism pa rekla, da jih bom prinesla (al sm?), ker sm jih že stran pometala. Jaooooooo, sam še en mi je ostal, k so stolčki za hranjenje notr, za vozičke ga pa nimam več.user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
25.2.2010 13:37:45   
mkbk
Punce, najboljš, da se kar zagrebem, men grejo dons vsi in vse na živce.....!!!!!!!!!!!!!! A mislte,d a so hormoni??? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
25.2.2010 13:38:51   
mkbk
Ej krtkova, zakaj maš ti skos status odsoten, pa čeprav si še isto skundo post oddala...a se takoj odlogiraš, al maš tko nastavljeno..?

< Sporočilo je popravil mkbk -- 25.2.2010 13:39:05 >

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
25.2.2010 13:41:42   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk

Ej krtkova, zakaj maš ti skos status odsoten, pa čeprav si še isto skundo post oddala...a se takoj odlogiraš, al maš tko nastavljeno..?

to mam tko nastavljeno, da ve sploh ne morete vedeti, al vas sledim al ne!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pol se pa čist nepričakovano prikažem izza ovinka!!!

Te pa čist štekam, draga  "zrezki v bolonjski omaki"!! A nisi enkrat hotla nicka spremenit??? No, zdaj bi lahko bila to!!!! user posted image user posted image  Mal te hecam, ker bi te rada spravila v boljšo voljo!!!!user posted image user posted image user posted image

Kako pa kaj tvoje zdravje? Po mojem še ni dobr, če si tkole tećna.

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......