|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
25.2.2010 7:10:46   
petrca2507
Dobro jutro srake in sovice

IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj
joj kolk so ble dobre tortice, ki jih je petrca prinesla... kar ne grejo mi iz glave user posted image

A veš, da sem popoldan še eno rundo tortic kupila za domov user posted image  . In na koncu sem ugotovila, da so kar 3 nove tortice in da ti nisi dobila točno tiste, ki sem jo jaz tukaj opisovala user posted image  . Robo pripeljejo 2x do 3x dnevno. Zjutraj pripeljejo manjšo pošiljko, ki gre menda zelo hitro, ker folk že ob 9h stoji pred zaprtimi vrati (očitno se zjutraj vsem prikazujejo tortice in kavice), naslednjo rundo pripelje okoli 10h ali 11h, potem pa še okoli 15h eno, če jih zmanjka vmes.

IZVIRNO SPOROČILO: krtkova
Ne morem se spomnit, ampak nekdo mi je rekel da se mi pozna, da me sekirajo v službi - da mam sive lase. Ne vem, če ni ta oseba mislila s tem,da se pravzaprav staram!!user posted image

Se mi zdi, da je ti je včer na kavici al pa na poti tja marjanaj to rekla.

www.petrca.net

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
25.2.2010 8:03:26   
krtkova
Jutro!!

neka noč - če bi jaz zaspala ob 20.30 bi zagotovo tako kot ti vandrala po stanovanju ponoči. Zato jst takrat vztrajam in si ne dovolim zaspati!!! Mogoče bi vidve obe z bcljko hodili raje malo kasneje spat.user posted image user posted image  Včeraj bi lahko recimo gledali dober film: Frida.

Nax - ravnokar sem pojedla ježka v tvojem imenu. Sem ga zagledala v našem bifeju in sem se sicer zavedla, da to ni ravno nekaj za zjutraj, ampak sem ga tebi na čast vseeno vzela in zdajle snedla. Bil je odličen!!!user posted image user posted image

Petrca - še dobr, da te slaščičarne ni tukaj!!!user posted image

A marjanaj je opazila moje sive lase?user posted image  Aha......

Srake, vas pa prosim, da zdaj ene dva dni držite pesti, ker mogoče sva v finišu nakupa novega avta. Mogoče!!!user posted image  Nič nam še povedala, dokler ne bo dokončno. Ampak mogoče se pa le končuje ta saga!!!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
25.2.2010 8:16:41   
MaliMišek
Dobro jutro!

Tako slabe noči pa še ne user posted image , poleg tega, da sem imela grozne sanje, sem se potem zbudila še ob štirih in nikakor nisem mogla nazaj zaspat user posted image . Sem pa potem razmišljala o razno raznih zadevah....med drugim tudi o včerajšnjih torticah user posted image .

Petrca mi smo v prejšnjem sektorju s to foro o obrnjenem ekranu nahecal sodelavko, ki je imela potem pol dneva delo da je to obrnila nazaj, drugo polovico dneva pa da je ugotavljala kdo ji je to naštimal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Res je dobra fora user posted image .

Krtkova držim pesti!!! Upam, da bo današnji dan boljši kot včerajšnji user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
25.2.2010 8:23:11   
pupa*81
hej sračefele user posted image

sploh ne vem kaj vse komentirat (spet) user posted image

obračanje zaslona ne dela povsod user posted image odvisno je od grafične kartice, lahko pa dela tudi na novejših sistemih, je pa hudo smešna fora user posted image user posted image user posted image se moramo pri nas bol hardcore štosov posluževat, ker se mal bol spoznajo dedci: pride pa v poštev limanje lučke pod miško z selotejpom, pa iztikanje kabla od tipkovnice, itd. user posted image barabe smo ja user posted image user posted image

vata in jajca so bla svetovna, sm se režala še pol ure user posted image

neka_noč super da si se zmenla v postojni za cs, pa še pr likarju user posted image če bo baby ubogal in počakal, se pol vidmo v postojni v začetk aprila user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil pupa*81 -- 25.2.2010 8:24:24 >

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
   [Brisano sporočilo]
25.2.2010 8:36:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pupa*81)
  Neposredna povezava do sporočila: 3830
25.2.2010 8:51:59   
petrca2507
krtkova...držimo pesti za avto user posted image

pupa...jst sm si v službo prinesla brezžično miško in tipkovnico. Mi je moj user posted image  vse zrihtal, ker to robo popravlja.

neka_noč...sej sem prav vidla, da imaš še 1 mesec do veselega dogodga user posted image . Pri CS me sam nekaj zanima: a zdej vsem naredijo zarezo vodoravno? Ni več od popka dol. Al je to od česa odvisno user posted image

bcljka...vidva danes dobita belo strelo?

www.petrca.net

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
25.2.2010 8:59:43   
katrinka
dobro jutrouser posted image

user posted image

neka_noc - hvala za razlagouser posted image

danes pa nuhalna...jupiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3832
   [Brisano sporočilo]
25.2.2010 9:11:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3833
25.2.2010 9:12:33   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: cojka

katrinka - dobro opravi na nuhalni. Uživaj ob gledanju svoje pikice. Potem pa poročaj.user posted image

bom bom, hvalauser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
25.2.2010 9:31:46   
krtkova
katrinka - držim pesti za nuhalno!!

Sm pa ugotovila, da jst pa ne morem ponagajati sodelavcu z obračanjem ekrana, ker ima skoz zaklenjen ekran.user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
25.2.2010 9:44:14   
petrca2507
Vprašanje za vse, ki kupujete ali ste kupile kuhinjo (pa tudi za vse ostale): katero kuhinjo ste izbrale? Midva zdej hodiva okrog in zbirava predračune za najino kuhinjo. Zaenkrat nama je najbolj všeč Sveina kuhinja Angelika (bela, visok sijaj, z vzrezano črto na čelnih stranicah).

www.petrca.net

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
25.2.2010 10:01:54   
katrinka

katrinka - držim pesti za nuhalno!!

Sm pa ugotovila, da jst pa ne morem ponagajati sodelavcu z obračanjem ekrana, ker ima skoz zaklenjen ekran.user posted image user posted image

hvala, ja skoda k mu ne mores nagajat - hudicekuser posted image

pri kuhinji se nisem - to dela svakinja k bo diplomirala s tega podrocja - ona hoče venge kombiniran z smetanovo belo, visok sijaj - okol 4-5 tisoc se cena vrtiuser posted image ker ces ni standardna kombinacijauser posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
25.2.2010 10:05:41   
pupa*81

IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507
pupa...jst sm si v službo prinesla brezžično miško in tipkovnico. Mi je moj user posted image  vse zrihtal, ker to robo popravlja.

pol bi ti pa baterije ven pobrala, ha ha user posted image user posted image user posted image user posted image hecaaam! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3838
25.2.2010 10:11:45   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: pupa*81
pol bi ti pa baterije ven pobrala, ha ha user posted image user posted image user posted image user posted image hecaaam! user posted image

Je na USB. In če ti uspe s teh naših kišt (računalniška škatla) to ven staknit, ti še čokolado prinesem user posted image  . Jaz sem kar sodelavca prosila, da mi v izhod zadaj priklopi vse skupaj. Naše škatle so montirane na neke posebne kovinske nosilce in je problem v tem, da je zadaj zelooo malo prostora za karkoli. Če pa hočeš škatlo ven potegnit, pa še vse kable ven stakneš user posted image  . Tko da smo najprej vse ven staknil, potegnil škatlo ven, vtaknil USB-je, dal škatlo nazaj not in potem so s tipanjem priklapljal vse ostale kable.

www.petrca.net

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
25.2.2010 10:17:41   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka
pri kuhinji se nisem - to dela svakinja k bo diplomirala s tega podrocja - ona hoče venge kombiniran z smetanovo belo, visok sijaj - okol 4-5 tisoc se cena vrtiuser posted image ker ces ni standardna kombinacijauser posted image

Midva z vsemi popusti ne prideva pod 6.000 (brez aparatov seveda) user posted image  . Na eni strani je v U, dimenzije 120 x 350 x 130 in so samo talni elementi, s kotnim koritom. Na drugi strani je pa 280 dolžine in so med elementom za hladilnik na eni strani in malo višjo pečico in mikrovalovko na drugi strani, tud stenski elementi.
Na uni strani, ki je v U, se pa z leve strani konča s šankom.

www.petrca.net

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
25.2.2010 10:30:42   
pupa*81
uh kuhnja... če mate mal praktične dedce, boste lahko fuuul pršparale... sam ponavad ni cajta user posted image

midva sva kupla od gorenja osnovno belo kuhnjo s črto (mislim da Verona, najcenejša pač user posted image ), pol sva pa za vmes (med, pod in nad omarice) sama dokupla v rdečkasti barvi iverne plošče, k so nam jih po načrtu razrezali in zarobli. pol smo pa sami montiral user posted image ratalo je res poceni in super, je pa blo fuuuul dela user posted image

ko sva hodila okoli za predračune, sva hitro vidla, da naju kuhnja sama (cca 5m pulta, s kotom) preide okoli 2k, k so pa dodali še vse pritikline (pult, cokl, vence, poličke, itd.) pa še enkrat tolko... no to je že 3 leta nazaj user posted image

madona kolk nakladam user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3841
25.2.2010 10:45:52   
bcljka
jutro srake!!

neka noč - če bi jaz zaspala ob 20.30 bi zagotovo tako kot ti vandrala po stanovanju ponoči. Zato jst takrat vztrajam in si ne dovolim zaspati!!! Mogoče bi vidve obe z bcljko hodili raje malo kasneje spat.user posted image user posted image  Včeraj bi lahko recimo gledali dober film: Frida.

sej js drgač ne grem spat sploh pred eno al pa drugo uro... ker sm 2leti nonstop hodila ob treh... tko da mene postla tud zdej ne vid nikol pred polnočjo! še takrat se morm prsilt da grem spat... učeri sm na kavču zaspala pred TVjem k sm OI gledala... in pol sm se ful sekirala da sm zamudila veleslalom, dobr da je odpadu user posted image filmi me sploh ne interesirajo tok k šport...

quote]IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507

bcljka...vidva danes dobita belo strelo?

ne, sva misnla da bo danes, pa bo šele jutr... no sj 1 dan gor al pa dol user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507

Vprašanje za vse, ki kupujete ali ste kupile kuhinjo (pa tudi za vse ostale): katero kuhinjo ste izbrale? Midva zdej hodiva okrog in zbirava predračune za najino kuhinjo. Zaenkrat nama je najbolj všeč Sveina kuhinja Angelika (bela, visok sijaj, z vzrezano črto na čelnih stranicah).

čist nč ti nism fouš k morš kuno zbirat... jst 5 let nazaj k sm se selila... in ker se men teh stvari lih neki ful ne da zbirat... sm šla v rutarja in si zbrala tistko k mi je bla najbolj ušeč in to je blo to... no potem se je izkazal da hladilnik sploh nima skrinje...ker m sploh nisem pogledala... tko da sva zdej jauarja zamenjala hladilnik, no mogla sva vržt vn omaro s predali in hladilnikom da mava zdej vsaj en normalen hladilnik notr...
drgač pa glede na 5min časa k sm si uzela za izbiro kuhne sm kr zadovoljna... sicer če bi izbirala zdej bi zbrala drugačno... user posted image aja ta moja kuhinja je pa ewe (ne vem katera)... pa te serije ne delajo več (sm rabla rezervni del pa ga nisem mogla dobit)...user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
25.2.2010 10:50:02   
živa
IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč

Cojka BebiVal je hladilno mazilo in jaz sem ga kupila. Mislim pa kombinirati obe kremi oz. te Pavlovičeve še nisem sprobala v praksi. Jo zelo hvalijo.... Mislim imeti obe. BebiVal mi je sedaj, ko je manjša pakunga, praktična za nosit s seboj, medtem ko ta Pavlovičeva, ki je v lončku, ni praktična. Lonček poči, pa še velik je, imam raje tubo ali pa kak mali lonček - kar pa Pavlovičeva ni. Probaj obe, pa boš videla. Očitno sta obe odlični.

Ja, ta Pavlovičeva je v redu. Meni jo je nosila prijateljica, kadarkoli je šla v Srbijo. Je sicer nisem veliko rabila, ker sta imela kar ok ritko, ampak kadar je kazalo na kakšno rdečico, sem jo uporabila.

Končno se je sonček pokazal user posted image . Da me ja mine za delat user posted image .

Lp,

živa

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
25.2.2010 10:52:01   
neka_noč
kuhinja - midva sva jo vzela v Liiz Karantanija (Topniška ulica). So dražje, a kvalitetnejše. Sva jo kupovala 3 leta nazaj, zelo zadovoljna, dobila pa sva popust - na gotovino in še ena akcija je bila takrat, tako da sva jo dobila 20% nižje. Je pa barva češnje z vanilijo.

Spanje/nočno zbujanje - po zelo dolgem času sem šla v posteljo ob 20.30, a sem bila res zelo crknjnena. Ni bilo možno več podaljševati. So se mi oči zapirale že po Atlantisu - ob 18-ih. Sicer pa prakticiram, da hodim kasneje spat, a se vseeno zbudim. Celo dvakrat na noč. user posted image

CD - v reviji Mama, jan.2010. Šušpavanke , cena; 5,90€ naročila po tel.: 01/521 10 18 ali na urednistvo@mama.si     .
Gre za CD  z monotonimi šumečimi zvoki, ki (naj bi) preverjeno pomagali pri uspavanju novorojenčkov in dojenčkov.
Jaz bom naročila, pa da vidimo...

Cojka srečno pri zobozdravniku. Saj bo, saj bo.

Si grem lase prat....

Neposredna povezava do sporočila: 3844
25.2.2010 10:57:53   
živa
Kuhinja: Ikea user posted image . Poceni, lepa, samo malo več dela je z montažo.

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
25.2.2010 11:03:12   
pupa*81

IZVIRNO SPOROČILO: živa

Kuhinja: Ikea user posted image . Poceni, lepa, samo malo več dela je z montažo.

ja, če bi še enkrat izbirala, bi najbž katero iz ikeje nabavla ;)

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
25.2.2010 11:07:18   
neka_noč
Živa a torej svetuješ, da naj kremo od dr. Pavlovića raje uporabljam/-o samo kadar (bi) se kazala ritka na rdeče/vneto ali tudi sicer za vsak dan?
Pa še enkrat hvala, da si mi svetovala za dr. Likarja. REs sem zelo vesela, da sem ravno njega dobila. Sem mu rekla v ambulanti, da ga je priporočala ena "gospa" ki ji je naredil že 2x Cs. Se mu je fajn zdelo. Ni pa mogel verjeti, da me je tudi moja g - dr.Kavčič-eva  poslala rodit v Postojno. user posted image Ne vem ali so si taka konkurenca ali kaj. Mi ni bilo jasno. 

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
25.2.2010 11:09:31   
mkbk
Evo mi smo tud ene tri leta nazaj kuhinjo kupovali, pa sva jo na koncu naročila v kerin.povirk v mengšu. Je pa od nobilie in sva ful zadovoljna (Odlično zmontirano in v treh letih me še ni imel, da bi se pritožla!) So pa fronte vanilijeve, visoki sijaj v kombinaciji s hruško, če ti je kej v pomoč...

Drgač sm pa jst dons že vstala ful nasajena ene dvakrat al trikrat napizdila mojga user posted image in lahko bi ga še ene parkrat, glede na to kakšno bolonjsko je skuhal in kakšne na splošno ven meče že celo jutro...user posted image user posted image user posted image posledično pa itak da se drživa drug na drugega. Sej vem, zdej si boste vse mislne, kakšna baba on ji kuha ona se pa pizdi. Ampak v bolonjski so zrezki, ker je ruknu not zmrznjeno kepo mletga mesa, ki je kar ostal v takih večjih kepicah...user posted image

< Sporočilo je popravil mkbk -- 25.2.2010 11:13:04 >

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
25.2.2010 11:10:26   
Anonimen
Guten Morgen!

Jeej, koncno moja tema. Notranja oprema!! user posted image

Midva sva v casu velikih popustov (januar) vzela kuhinjo v Dan Kuchen, in je prisla natanko 3800 eur, drugace pa bi vsaj 7000. Pult je bil 50% znizan in vse 3 visoke omare z vgradnimi elementi so bile zastonj. Pa se nek popust je bil pri visjih pultih (kar ga midva itak rabiva, ker sva oba kar velika) itd. Je pa to samo leseni del. Na eni steni 4 metre in na drugi 2,5. Pa podaljsana delovna povrsina v sankec. Za aparate pa sva potem tudi dala slabe 3 jurje, ker sva dobila enega zastonj in na vse se 22 posto popusta prek nekih vez. Koncno nekaj dobrega v vsem tem sranju s stanovanjem user posted image

Vceraj je bila kuhinja dokoncno zmontirana in je nadlepa! Jaz sem najsrecnejsi clovek na svetu!! Ceprav ne znam in se mi ne da kuhati. Bo moz. In kasneje Zoja. Zato imava tudi podaljsan pult (v polotok), da bo mala lahko zraven njega sedela in mu pomagala kuhati in ga gledala ... To so njegove besede, da ne bo kera zacudena, kaj se je z mano zgodilo user posted image

Aja, se malo lahko mojega neuravnovesenega moza potunkam. Vceraj sva sla v lesnino gledat luci za stanovanje in se nisva mogla nic zmeniti. Potem pa prideva v otroski oddelek in se mu je cist odpelalo! Je gledal te otroske luci kot da so zlato in na koncu kupil eno gosenico, ki je sicer lustna ampak je bila 70 eur. Za eno malo viseco luc. In seveda sem jaz to na glas izrazila in me je potegnil stran in rekel, da naj svojo skrtost pri otroku zase zadrzim. Hahahaha, jaz sem umrla od smeha. No, zdaj ima Zoja nalepke za v sobo in stensko luc. Pa tisti stuff iz dma. No ja, saj grem lahko ze rodit user posted image

Grem pa tudi jaz zdaj k zobarju. Upam, da zadnjic v nosecnosti, ker ga imam ze polno glavo (in prazno denarnico) user posted image

Aja, pri februarkah sem vidla, da je Zimska rodila fantka Vida. Cestitke!! user posted image user posted image
Pa upam, da se bo se Tjasa kaj javila. Pa ursa p. Aaaaa, dogaja se!!

Lepo se imejte. Pridem se kaj user posted image

(odgovor članu živa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3849
25.2.2010 11:15:17   
mkbk
Aglaia - ne sekiraj se če nimaš še skoraj nič za malo...sej pravjo, da majo otroc vsega preveč, pa so pol razvajeni. No tvoja pač ne bo mela skor nič, pa tako ne bo razvajena. Vidš, kako je v vsaki stvari kakšen + user posted image user posted image user posted image

Rešujem bolonjsko z uno paštalico za pire krompir....user posted image

< Sporočilo je popravil mkbk -- 25.2.2010 11:18:32 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......