neka_noč
|
Živjo Končno doma. Smo ravno prišli iz Atlantisa. Sin je užival ko nor, jaz pa sem vsa premasirana. Sem pa ugotovila, da sedaj že prav težko plavam. Res sem ko en kit. Pa tudi ko sem se videla iz bazena v ogledalu - jao, so me sama lica. Sem ko ena bunka. Kaj čmo, takle mamo. Torej, bila sva v Po. . Dobila sva dr. Likar-ja. Mi je ful dober "dečko" (beri ginič - mislim kot človek). Pri njemu sva zelo hitro opravila - cca 10 minut. Je na hitro pregledal dokumentacijo, me vprašal par vprašanj, poslušal moje želje in dobila sem datum. Cs mi bo napravil 02.04.2010. Tja pridem ob 06.30 tešča, dam kri, izmerijo ctg, nato Cs. Delal mi bo spinalno, steriliziral me bo tudi. Me je pa opozoril, da kar rad pozabi sterilizirat, ker ko pride so vsi blaženi in na ostalo kar pozabijo. No, potem je pa pripomnil, da bom itak budna in ga bom lahko spomnila - za vsak slučaj. Pa sva z mojim rekla, da bova imela s seboj kar transparent kjer bo pisalo sterilizacija. Se je smejal. A si morte mislit, da pozabi, midva bi mislila, da je vse ok in bi nato na polno - čez 9 mesecev pa ? Skratka, dobila sem kar sem želela... Ne pa v Lj. ko bi morala moledovat za spinalno in tudi do zadnjega ne bi vedela kako in kaj. Če se mi slučajno kaj prej spontano prične, je rekel, da tudi samo pridem in naredi Cs. Tudi če bi se mi pojavili tisti grozni izpuščaji - bi mi prej naredili Cs. Zaenkrat pa raje vidi, da je čimdlje v trebuščku - zaradi pljučk. Da vam še to povem.... danes so imeli en Cs, kjer se je rodil težek 5 kg! So se pa namatrali, da so ga spravili k sebi, ker je imel mokra/polna pljučka vode.... Bila sva tudi pri Nax in sem jo izljubila. Dobila je ježka in piškotke. Če bi vedela da je tako lačna, bi ji še kaj zelenjave skuhala in prinesla. Sva šla pa nato še na kosilo in sem se spomnila nanjo ravno pri sladici - sem mojemu rekla, da itak ne morem več jesti, ampak, da je to v imenu Nax. Sem mislila nanjo. Vidiš Nax, bi ti morala prinesti kar kosilo od tam. Krtkova upam, da si že kaj boljše. Služba in zgaga posledično. Cojka a ti pa kar fotke delaš? In to 300? Eni imate privilegije. Pa prav je tako. Glede kreme pa - bi nam morala kaj povedat.... Zakaj pa nisi? Bi ti bile hvaležne. Jaz sicer ful navijam (zagovarjam) BebiVal, a mi ni všeč, da jo je sedaj možno dobiti le v mali pakungi. Bom pa kombinirala obe. Aja, katera mi je obljubila, da mi prinese na naslednje srečanje kataloge otroških zadev? Krtkova? Bi še vedno prosila.... Please???!!! Glavniček za temenca - danes seveda nisem utegnila. Mislim it jutri ali pa v petek. Ni problema kupiti tudi zate Mkbk. A ti vzamem? Zdaj ste mi ga naročile; Krtkova, Nax, Bcljka, zase enega. Torej še katera? Jutri moj dopolni 40 let. Hallo???!!! Meni se zdi to tako..... veliko.... Še malo pa bo 50! Joj, ko bi sedaj to prebral kaj sem napisala... Bcljka za seminarsko! Prevzem ježkov - ni problema. AMPAK problem bi nastal potem, ker bi mi tukaj vse požderali. Sem tudi jaz debelo gledala kaj ti to misliš z vato. Mkbk upam, da se s Filipom čimprej pozdravita! Jaz sem se pa v zadnjem tednu zredila 2 kg. Izpadanje las - v začetku nosečnosti so mi odpadale , sedaj pa nič. Popolnoma nič. Mi je pa v prvi nosečnosti po porodu odpadalo toliko las, da sem se resno bala da bom ostala brez. Pa imam zelo goste lase. Zdaj po porodu pričakujem enako. Imam pa sedaj "scefrane" lase, kljub rednemu dodajanju balzama in maske. Hormoni pač. Zdaj mi je pa moj dragi spekel jajčka na učka in grem jest, nato pa spat. Moram it, če ne dobim . Joke! Lepo vas vse pozdravljam!
|