|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
24.2.2010 10:20:06   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: nax05

No vsaj ena dobra stvar, da bom videla neko_noč in da dbim ježka in njene cimetove piškoteuser posted image

uzivaj v sladkarijah, upam da gres kmalu domovuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
24.2.2010 10:20:52   
živa
U, nax, za ježka in cimetove piškotke bi bila zdajle (za 5 minut, toliko, da pojem, se razume) tudi jaz v bolnici user posted image .

Moram poiskat recept za tiramisu, se mi že sline cedijo user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
24.2.2010 10:31:32   
sasa1975
OJLA,

ste pa čvekice,

ali gre katera v MŠ v ponedeljek dopoldan se zaćne ob 10:00 v porodnišnico na predavanja?

nekaj razmisljam da bi začela hodit in obnoviti znanje

PRVI JESENSKI DAN,Nika je imela 2.ceplenje-5mesecev,7730gr.67cm,lepo rastem

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
24.2.2010 10:32:38   
Anonimen
Vse za piškote od neke_noči a ne. K ima pa res tok svetovno dobre. user posted image

(odgovor članu živa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3779
24.2.2010 10:49:05   
bcljka

IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč

.... sova se javljam na nočni dolžnosti..... Ponovno...user posted image
Saj če bi vedela kaj pomaga proti nespečnosti, bi ti Bcljka povedala... pa tudi tukaj me ob tej uri ne bi bilo....user posted image

Bcljka user posted image za prodan avto. Želim ti prijetno spanje. user posted image

Spala k ubita do POTRESA! user posted image user posted image user posted image pa pol sm še zaspala nazaj user posted image
recepet: prodaja avta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej se morm pa hitr zrihtat pa izpiske za predstavitev seminarske nrdit... sm misnla da mam ob 14:00 pa sm pogledala na urnik in mam že ob 12h... uf uf uf... user posted image user posted image user posted image

neka_noc - dej lepo lepo prosim še zame vzemi glavniček... k jst mislm da se bom zgubila med tistimi lumpi stvarmi v mercatorju... hvala hvala

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
24.2.2010 11:34:33   
pupa*81
jst imam pa napad na piškote (Domaćica, seveda user posted imageuser posted image sem si zaslužla, ker sm se "vgriznila v jezik" user posted image bravo zameeeeuser posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
24.2.2010 12:12:38   
Anonimen
Da se mal považimuser posted image . Me je obiskala neka_noč z možem (btw ful sta dober par) in mi prinesla 2 ježka in njene cimetove piškoteuser posted image . Ampak ne bomo razgljabljali o tem kok sem pojedla kosila in kaj od teh 3 stvari že manjkauser posted image

(odgovor članu pupa*81)
  Neposredna povezava do sporočila: 3782
24.2.2010 12:16:45   
petrca2507
"Sestanek" s krtkovo, marjanaj in MM je uspel user posted image  . Za slikanje smo se spomnile šele, ko je bila miza že prazna user posted image . Očitno smo vse pogrešale cuker in nekaj toplega za zjutraj user posted image

nax...tudi ti uživaj v sladkanju z ježkom in piškoti user posted image

Danes me spet nekaj zanima: ali še kateri lasje bolj izpadajo kot ponavadi?

www.petrca.net

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
24.2.2010 12:16:55   
Božička09
Punce,

a je katera z Brda, da bomo skupaj vozičke porivali? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
24.2.2010 12:24:33   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: Božička09

Punce,

a je katera z Brda, da bomo skupaj vozičke porivali? user posted image

nic vec, sem bila do pred slabim letom - no ne lih brdo, vrhovciuser posted image

nax - in, je zelodcek vesel dodatneha cukrauser posted image

izpadanje las
- v nosecnosti nic, me je to doletelo ene 4-5 mesec po porodu, kot vse - zal mi ni uspelo zbezatuser posted image

(odgovor članu Božička09)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
24.2.2010 12:28:37   
Božička09
Katrinka, tudi Vrhovci in Bokalce so okej user posted image Se seliš nazaj? :))

Lasje meni tudi ne izpadajo - vsaj zaenkrat. Je pa res, da imam povsem organske šampone, brez vseh agresivnih sredstev, morda tudi to malo pripomore k ohranjanju user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
24.2.2010 12:34:01   
Anonimen
Petrca veš kako sem se mljaskala, tako kot ve zjutraj. Mi je marjanaj povedala, da ste se imele prov fino. Sej kako ne, ko pa same fajn babe na kupu.

Z lasmi pa jaz še nimam problemov, mi je pa kolegica rekla, da so njej kar v šopih letel ven.

Neposredna povezava do sporočila: 3787
24.2.2010 12:38:14   
Anonimen
Katrinka veš kok sem bila vesela, ko mi je neka_noč dala vrečko. ko un 3 letni otrok ko dobi igračko. In zdej veselo papam piškote, enga ježka pa že ni več, pa mislim, da tud drugi ne bo dolgo zdržal v omarici.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3788
24.2.2010 12:39:46   
MaliMišek

Ja srečanje je bilo user posted image user posted image user posted image user posted image .  Smo se tako zaklepetale, da je Petrca skoraj zamudila kombi user posted image .

Petrca meni so na začetku fuuuullll izpadali lasje, sem že mislila, da bom plešasta do konca nosečnosti user posted image . Potem se je pa stanje umirilo, me pa vseeno skrbi kako bo po porodu. Sem slišala, da naj bi lasje fuuullll izpadali po porodu user posted image ....no takrat bom pa verjetno potem jaz pleško user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
24.2.2010 12:47:39   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: Božička09

Katrinka, tudi Vrhovci in Bokalce so okej user posted image Se seliš nazaj? :))

zal ne, samo je pa tam okoli res lustn za vozickom, moj moz je rojen vrhovcan, tko da familijo ma se tam - loh pridem tud jz tja na en điro z vozickiuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nax05

Katrinka veš kok sem bila vesela, ko mi je neka_noč dala vrečko. ko un 3 letni otrok ko dobi igračko. In zdej veselo papam piškote, enga ježka pa že ni več, pa mislim, da tud drugi ne bo dolgo zdržal v omarici.

o vrjamem ja...si te kar predstavljam - daj si web camero nabav oz. naj ti jo en prnese pa te bomo gledale kako jes jezka...
sm psiho a ne...heheuser posted image user posted image user posted image
tok o teh jezkih pisete da sm si vcer tud jz enga kuplauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3790
24.2.2010 13:07:40   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek

Ja srečanje je bilo user posted image user posted image user posted image user posted image .  Smo se tako zaklepetale, da je Petrca skoraj zamudila kombi user posted image .

Še dobr, da je krtkova na uro pogledala user posted image  . Drugač bi mogla še pol urce tam ostat.

IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek
Petrca meni so na začetku fuuuullll izpadali lasje, sem že mislila, da bom plešasta do konca nosečnosti user posted image . Potem se je pa stanje umirilo, me pa vseeno skrbi kako bo po porodu. Sem slišala, da naj bi lasje fuuullll izpadali po porodu user posted image ....no takrat bom pa verjetno potem jaz pleško user posted image

Jst sm zdej opazila, da mi mal bolj izpadajo. Zato si spenjam lase. Sej ni take panike, da bi se bala, da bom plešasta, ampak ni luštno. Aja...pa 2 kratka siva laska sm najdla user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
24.2.2010 13:09:44   
Anonimen
Zivjo punce.

Z mano je nekaj hudo narobe. Prav ne da se mi pisati. Berem vas, ampak da bi pa kaj napisala se mi pa ne da. Mogoce bom zbolela user posted image
Sem pa malo fejsbukala aprilcice in umirala od smeha kaj vse si ne limajo na zid. Krasn! user posted image

Sem pa danes cisto v nosecniski formi in sem sla na CSD po obrazce in narocila sem se na dekompresijo. Imam v torek ob 12, ce bo katera tam.

Nax, bos sla pa jutri domov, ne se sekirati. Glavno, da je mali ok in zadovoljen v baloncku. Pa z veseljem grem za bikova semena vprasat. Saj tudi zgledam ena taka djevojka sa sela, da mi noben ne bi zameril user posted image

Krtkova ti moj nilski konj. Hvala za obrazlozitev glede kombijev. Jaz bi tudi pri vas delala!! Se dobro, da boste ve vse na porodniski, ko bom jaz sluzbo iskala. Vem zakaj si bom dala na rit tetovirat user posted image

Kuhinja napreduje in bo danes koncana. We'll see. Kavc in postelja pa prideta komaj naslednji teden. Mene pa ze dva dni boli cel obroc od reber, sploh na desni hrbtni strani. Se sploh ne morem nastimati pri spanju. Vse me boli. Upam, da ni Zojic tega kriva, ker to ni kul za moje (komaj prebujene) materinske obcutke user posted image

Vidim, da ste vse ok. Upam, da tako tudi ostane. Grem malo pocivat pa se spet kaj javim. user posted image

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3792
24.2.2010 14:01:27   
krtkova
Vrhovci - pridemo tudi na dom oz. beri: ni problema, se bomo pa na Vrhovcih dobile in vozičkale. user posted image user posted image

Služba: psihični pritiski se nadaljujejo. Klicala zdravnico, v ponedeljek ob 8h moram NUJNO k njej! user posted image
Pa da ne omenjam, da imam čez pol ure zajeban sestanek. Se moram prov skulirat, da se ne bom zjezila tam.

Neka noč - super zlata si za glavniček!! user posted image

Nax - pri drugem ježku se prosim spomni name!! Kar tako!! Ker jst skoz mislim nate in upam, da prideš čimprej domov!!

" službeni sestanek" je bil tok super!!!user posted image  So se nam pa v lokalu ful smejali, ker Marjanaj pozna natakarico in je una skor dol padla, ko je vidla 4 trebušaste bejbe!!! Petrca - še enkrat fulll hvala za tortice!!! Edina svetla točka celega službenega dneva!!! Kajti ko sem prišla nazaj v pisarno, je bila tle že totalna panika.

pupa - jst mam tud zadnjih nekaj dni napad na Domaćico. Prej je pa od poletja nism jedla. Na morju se namreč ponavadi spomnim na njih!! ne vem zakaj glih takrat.user posted image

Aglaia - jst pa nikakor neVem zakaj sem tukaj!!!

Se pa opravičujem, da sem se danes tako malo javljala, samo crknil mi je računalnik vmes in so mi ga prišli popravljat. In mi ene 2 uri ni delal - vmes so se pa drli name, zakaj ne naredim nečesa, kar je pisalo v mailu. HALO??? Če nimam računalnika, ne vidim tudi maila, a ne??????????user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
24.2.2010 14:12:57   
MaliMišek

Krtkova ampak teb so pa res totalno zagnojil današnji dan user posted image .

Aglaia smo ravno na današnjem "delovnem sestanku" ugotovile, da bomo imeli kmalu še en kombi, ki bo vozil na relaciji ŠM (ali TR) - Žale .... ampak na tega ti ne priporočam da se usedeš.....vsaj tako kmalu ne user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
24.2.2010 14:29:59   
krtkova
MM- ogaben dan imam!!!user posted image

sam res, sm že pozabla tole s kombijem do Žal!!!user posted image user posted image  ha ha ha

Še to vam povem, da smo do tega kombjia prišle, ko smo zvedle, da je povprečna starost v naši firmi 43 let in 4 meseci. Pa od zaposlenih je 74,4%  žensk!!!!!!! ha ha, sej ni čudn, da se pol 3 nosečke (+ pridružena članica) najdejo!!! user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

Neposredna povezava do sporočila: 3795
24.2.2010 14:35:44   
meymey
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

MM- ogaben dan imam!!!user posted image

user posted image
pošlji vse nekam!
Stick it to the man! (a je katera gledala School of Rock včeraj?? user posted image )

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
24.2.2010 14:41:44   
Anonimen
Haha, jaz sem gledala School of Rock user posted image

(odgovor članu meymey)
  Neposredna povezava do sporočila: 3797
24.2.2010 14:52:05   
petrca2507
Se pa opravičujem, da sem se danes tako malo javljala, samo crknil mi je računalnik vmes in so mi ga prišli popravljat. In mi ene 2 uri ni delal - vmes so se pa drli name, zakaj ne naredim nečesa, kar je pisalo v mailu. HALO??? Če nimam računalnika, ne vidim tudi maila, a ne??????????user posted image

Men je enkrat crknil računalnik in sm klicala v IT. Pa mi model reče, nej mu meil pošlem user posted image  user posted image

Zdej ste pa še mene spomnile na Domaćico in sem šla celo škatlo kupit v MAXI user posted image

Tale s kombijem, ki vozi do Žal, je bila res dobra user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
24.2.2010 15:00:25   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507

Se pa opravičujem, da sem se danes tako malo javljala, samo crknil mi je računalnik vmes in so mi ga prišli popravljat. In mi ene 2 uri ni delal - vmes so se pa drli name, zakaj ne naredim nečesa, kar je pisalo v mailu. HALO??? Če nimam računalnika, ne vidim tudi maila, a ne??????????

Men je enkrat crknil računalnik in sm klicala v IT. Pa mi model reče, nej mu meil pošlem  user posted image

Men so pa, ko mi je crknu disk, rekl naj jim ga dostavm ... ja verejtno da s šraufencigerjem hodm v službo....a ne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
24.2.2010 15:08:28   
petrca2507
A veš, kako sm jst enkrat zaposlila naše v IT: zgleda je čistilka med čiščenjem tipkovnice nekaj pritisnila in sem imela zjutraj sliko na ekranu okol obrnjeno. Ker nism vedla, kaj se je zgodil, sm jih klicala in sta 2 priletela. Matrala sta se skoraj pol dneva, da sta ugotovila, katero zaporedje tipk ti ekran nazaj obrne.

No...takrat sem si to zapomnila in zapisala. Če ima kdo sistem Windows NT (to imam namreč v službi in ne vem, če na drugih sistemih tud deluje) in bi se rad maščeval kakšnemu sodelavcu, naj pritisne tipke Ctrl + Alt + puščica gor oz. Ctrl + Alt + puščica dol user posted image

www.petrca.net

Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......