Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 24.2.2010 10:20:06
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nax05 No vsaj ena dobra stvar, da bom videla neko_noč in da dbim ježka in njene cimetove piškote uzivaj v sladkarijah, upam da gres kmalu domov
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 24.2.2010 10:20:52
|
|
|
|
živa
|
U, nax, za ježka in cimetove piškotke bi bila zdajle (za 5 minut, toliko, da pojem, se razume) tudi jaz v bolnici . Moram poiskat recept za tiramisu, se mi že sline cedijo .
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 24.2.2010 10:31:32
|
|
|
|
sasa1975
|
OJLA, ste pa čvekice, ali gre katera v MŠ v ponedeljek dopoldan se zaćne ob 10:00 v porodnišnico na predavanja? nekaj razmisljam da bi začela hodit in obnoviti znanje
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 24.2.2010 10:32:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Vse za piškote od neke_noči a ne. K ima pa res tok svetovno dobre.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 24.2.2010 10:49:05
|
|
|
|
bcljka
|
IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč .... sova se javljam na nočni dolžnosti..... Ponovno... Saj če bi vedela kaj pomaga proti nespečnosti, bi ti Bcljka povedala... pa tudi tukaj me ob tej uri ne bi bilo.... Bcljka za prodan avto. Želim ti prijetno spanje. Spala k ubita do POTRESA! pa pol sm še zaspala nazaj recepet: prodaja avta zdej se morm pa hitr zrihtat pa izpiske za predstavitev seminarske nrdit... sm misnla da mam ob 14:00 pa sm pogledala na urnik in mam že ob 12h... uf uf uf... neka_noc - dej lepo lepo prosim še zame vzemi glavniček... k jst mislm da se bom zgubila med tistimi lumpi stvarmi v mercatorju... hvala hvala
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 24.2.2010 11:34:33
|
|
|
|
pupa*81
|
jst imam pa napad na piškote (Domaćica, seveda ) sem si zaslužla, ker sm se "vgriznila v jezik" bravo zameeee
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 24.2.2010 12:12:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Da se mal považim . Me je obiskala neka_noč z možem (btw ful sta dober par) in mi prinesla 2 ježka in njene cimetove piškote . Ampak ne bomo razgljabljali o tem kok sem pojedla kosila in kaj od teh 3 stvari že manjka
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 24.2.2010 12:16:45
|
|
|
|
petrca2507
|
"Sestanek" s krtkovo, marjanaj in MM je uspel . Za slikanje smo se spomnile šele, ko je bila miza že prazna . Očitno smo vse pogrešale cuker in nekaj toplega za zjutraj nax...tudi ti uživaj v sladkanju z ježkom in piškoti Danes me spet nekaj zanima: ali še kateri lasje bolj izpadajo kot ponavadi?
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 24.2.2010 12:16:55
|
|
|
|
Božička09
|
Punce, a je katera z Brda, da bomo skupaj vozičke porivali?
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 24.2.2010 12:24:33
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Božička09 Punce, a je katera z Brda, da bomo skupaj vozičke porivali? nic vec, sem bila do pred slabim letom - no ne lih brdo, vrhovci nax - in, je zelodcek vesel dodatneha cukra izpadanje las - v nosecnosti nic, me je to doletelo ene 4-5 mesec po porodu, kot vse - zal mi ni uspelo zbezat
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 24.2.2010 12:28:37
|
|
|
|
Božička09
|
Katrinka, tudi Vrhovci in Bokalce so okej Se seliš nazaj? :)) Lasje meni tudi ne izpadajo - vsaj zaenkrat. Je pa res, da imam povsem organske šampone, brez vseh agresivnih sredstev, morda tudi to malo pripomore k ohranjanju
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 24.2.2010 12:34:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Petrca veš kako sem se mljaskala, tako kot ve zjutraj. Mi je marjanaj povedala, da ste se imele prov fino. Sej kako ne, ko pa same fajn babe na kupu. Z lasmi pa jaz še nimam problemov, mi je pa kolegica rekla, da so njej kar v šopih letel ven.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 24.2.2010 12:38:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Katrinka veš kok sem bila vesela, ko mi je neka_noč dala vrečko. ko un 3 letni otrok ko dobi igračko. In zdej veselo papam piškote, enga ježka pa že ni več, pa mislim, da tud drugi ne bo dolgo zdržal v omarici.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 24.2.2010 12:39:46
|
|
|
|
MaliMišek
|
Ja srečanje je bilo . Smo se tako zaklepetale, da je Petrca skoraj zamudila kombi . Petrca meni so na začetku fuuuullll izpadali lasje, sem že mislila, da bom plešasta do konca nosečnosti . Potem se je pa stanje umirilo, me pa vseeno skrbi kako bo po porodu. Sem slišala, da naj bi lasje fuuullll izpadali po porodu ....no takrat bom pa verjetno potem jaz pleško
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 24.2.2010 12:47:39
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Božička09 Katrinka, tudi Vrhovci in Bokalce so okej Se seliš nazaj? :)) zal ne, samo je pa tam okoli res lustn za vozickom, moj moz je rojen vrhovcan, tko da familijo ma se tam - loh pridem tud jz tja na en điro z vozicki IZVIRNO SPOROČILO: nax05 Katrinka veš kok sem bila vesela, ko mi je neka_noč dala vrečko. ko un 3 letni otrok ko dobi igračko. In zdej veselo papam piškote, enga ježka pa že ni več, pa mislim, da tud drugi ne bo dolgo zdržal v omarici. o vrjamem ja...si te kar predstavljam - daj si web camero nabav oz. naj ti jo en prnese pa te bomo gledale kako jes jezka... sm psiho a ne...hehe tok o teh jezkih pisete da sm si vcer tud jz enga kupla
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 24.2.2010 13:07:40
|
|
|
|
petrca2507
|
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek Ja srečanje je bilo . Smo se tako zaklepetale, da je Petrca skoraj zamudila kombi . Še dobr, da je krtkova na uro pogledala . Drugač bi mogla še pol urce tam ostat. IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek Petrca meni so na začetku fuuuullll izpadali lasje, sem že mislila, da bom plešasta do konca nosečnosti . Potem se je pa stanje umirilo, me pa vseeno skrbi kako bo po porodu. Sem slišala, da naj bi lasje fuuullll izpadali po porodu ....no takrat bom pa verjetno potem jaz pleško Jst sm zdej opazila, da mi mal bolj izpadajo. Zato si spenjam lase. Sej ni take panike, da bi se bala, da bom plešasta, ampak ni luštno. Aja...pa 2 kratka siva laska sm najdla
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 24.2.2010 13:09:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Zivjo punce. Z mano je nekaj hudo narobe. Prav ne da se mi pisati. Berem vas, ampak da bi pa kaj napisala se mi pa ne da. Mogoce bom zbolela Sem pa malo fejsbukala aprilcice in umirala od smeha kaj vse si ne limajo na zid. Krasn! Sem pa danes cisto v nosecniski formi in sem sla na CSD po obrazce in narocila sem se na dekompresijo. Imam v torek ob 12, ce bo katera tam. Nax, bos sla pa jutri domov, ne se sekirati. Glavno, da je mali ok in zadovoljen v baloncku. Pa z veseljem grem za bikova semena vprasat. Saj tudi zgledam ena taka djevojka sa sela, da mi noben ne bi zameril Krtkova ti moj nilski konj. Hvala za obrazlozitev glede kombijev. Jaz bi tudi pri vas delala!! Se dobro, da boste ve vse na porodniski, ko bom jaz sluzbo iskala. Vem zakaj si bom dala na rit tetovirat Kuhinja napreduje in bo danes koncana. We'll see. Kavc in postelja pa prideta komaj naslednji teden. Mene pa ze dva dni boli cel obroc od reber, sploh na desni hrbtni strani. Se sploh ne morem nastimati pri spanju. Vse me boli. Upam, da ni Zojic tega kriva, ker to ni kul za moje (komaj prebujene) materinske obcutke Vidim, da ste vse ok. Upam, da tako tudi ostane. Grem malo pocivat pa se spet kaj javim.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 24.2.2010 14:01:27
|
|
|
|
krtkova
|
Vrhovci - pridemo tudi na dom oz. beri: ni problema, se bomo pa na Vrhovcih dobile in vozičkale. Služba: psihični pritiski se nadaljujejo. Klicala zdravnico, v ponedeljek ob 8h moram NUJNO k njej! Pa da ne omenjam, da imam čez pol ure zajeban sestanek. Se moram prov skulirat, da se ne bom zjezila tam. Neka noč - super zlata si za glavniček!! Nax - pri drugem ježku se prosim spomni name!! Kar tako!! Ker jst skoz mislim nate in upam, da prideš čimprej domov!! " službeni sestanek" je bil tok super!!! So se nam pa v lokalu ful smejali, ker Marjanaj pozna natakarico in je una skor dol padla, ko je vidla 4 trebušaste bejbe!!! Petrca - še enkrat fulll hvala za tortice!!! Edina svetla točka celega službenega dneva!!! Kajti ko sem prišla nazaj v pisarno, je bila tle že totalna panika. pupa - jst mam tud zadnjih nekaj dni napad na Domaćico. Prej je pa od poletja nism jedla. Na morju se namreč ponavadi spomnim na njih!! ne vem zakaj glih takrat. Aglaia - jst pa nikakor neVem zakaj sem tukaj!!! Se pa opravičujem, da sem se danes tako malo javljala, samo crknil mi je računalnik vmes in so mi ga prišli popravljat. In mi ene 2 uri ni delal - vmes so se pa drli name, zakaj ne naredim nečesa, kar je pisalo v mailu. HALO??? Če nimam računalnika, ne vidim tudi maila, a ne??????????
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 24.2.2010 14:12:57
|
|
|
|
MaliMišek
|
Krtkova ampak teb so pa res totalno zagnojil današnji dan . Aglaia smo ravno na današnjem "delovnem sestanku" ugotovile, da bomo imeli kmalu še en kombi, ki bo vozil na relaciji ŠM (ali TR) - Žale .... ampak na tega ti ne priporočam da se usedeš.....vsaj tako kmalu ne
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 24.2.2010 14:29:59
|
|
|
|
krtkova
|
MM- ogaben dan imam!!! sam res, sm že pozabla tole s kombijem do Žal!!! ha ha ha Še to vam povem, da smo do tega kombjia prišle, ko smo zvedle, da je povprečna starost v naši firmi 43 let in 4 meseci. Pa od zaposlenih je 74,4% žensk!!!!!!! ha ha, sej ni čudn, da se pol 3 nosečke (+ pridružena članica) najdejo!!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 24.2.2010 14:35:44
|
|
|
|
meymey
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova MM- ogaben dan imam!!! pošlji vse nekam! Stick it to the man! (a je katera gledala School of Rock včeraj?? )
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 24.2.2010 14:41:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Haha, jaz sem gledala School of Rock
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 24.2.2010 14:52:05
|
|
|
|
petrca2507
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova Se pa opravičujem, da sem se danes tako malo javljala, samo crknil mi je računalnik vmes in so mi ga prišli popravljat. In mi ene 2 uri ni delal - vmes so se pa drli name, zakaj ne naredim nečesa, kar je pisalo v mailu. HALO??? Če nimam računalnika, ne vidim tudi maila, a ne?????????? Men je enkrat crknil računalnik in sm klicala v IT. Pa mi model reče, nej mu meil pošlem Zdej ste pa še mene spomnile na Domaćico in sem šla celo škatlo kupit v MAXI Tale s kombijem, ki vozi do Žal, je bila res dobra
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 24.2.2010 15:00:25
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507 IZVIRNO SPOROČILO: krtkova Se pa opravičujem, da sem se danes tako malo javljala, samo crknil mi je računalnik vmes in so mi ga prišli popravljat. In mi ene 2 uri ni delal - vmes so se pa drli name, zakaj ne naredim nečesa, kar je pisalo v mailu. HALO??? Če nimam računalnika, ne vidim tudi maila, a ne?????????? Men je enkrat crknil računalnik in sm klicala v IT. Pa mi model reče, nej mu meil pošlem Men so pa, ko mi je crknu disk, rekl naj jim ga dostavm ... ja verejtno da s šraufencigerjem hodm v službo....a ne
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 24.2.2010 15:08:28
|
|
|
|
petrca2507
|
A veš, kako sm jst enkrat zaposlila naše v IT: zgleda je čistilka med čiščenjem tipkovnice nekaj pritisnila in sem imela zjutraj sliko na ekranu okol obrnjeno. Ker nism vedla, kaj se je zgodil, sm jih klicala in sta 2 priletela. Matrala sta se skoraj pol dneva, da sta ugotovila, katero zaporedje tipk ti ekran nazaj obrne. No...takrat sem si to zapomnila in zapisala. Če ima kdo sistem Windows NT (to imam namreč v službi in ne vem, če na drugih sistemih tud deluje) in bi se rad maščeval kakšnemu sodelavcu, naj pritisne tipke Ctrl + Alt + puščica gor oz. Ctrl + Alt + puščica dol
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......