neka_noč
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507 IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč Samo intermeco.... Naju je prišla tudi kuhinja zelo draga, a le zato, ker sva si omislila ful huda vodila, izvleke in tudi predale - da ne butajo, ampak se samodejno lepo in počasi zaprejo.... Take zadeve ful nanesejo. Večina kuhinj ima zdej samo še take predalnike. A sploh še kje dajejo navadna vodila? Mene niso nikjer vprašali, katera bi imela. Cenovno pa sploh ni take razlike. Cena predalnika je bila pa npr. ista kot cena navadne omarice Za predale verjamem, da imajo zdaj že skoraj povsod take, za izvlečna vodila pa ne verjamem, ker imava midva nekaj drugače. Ne znam opisat oz. povedat - je pa kotna omarica in iz nje, drugače kot sicer, izvlečeš "tista posebna vodila" na katerih je potem pritrjeno, da imaš notri posodo. Ne vem no, vem le, da se vsi čudijo kako imava to dobro. V Liiz Karantaniji sva to takrat naročila ekstra. Bilo je pa svinjsko drago. Pa saj ni važno. Upam, da dobiš kar želita, ter da vama bo všeč in bosta zadovoljna. Je pa cel podvig to izbiranje, izrisevanje, kombiniranje,.... morje enih stvari. Držim pesti, da vama čimprej uspe vse porihtat! Cojka - igračke sem vzela v BC ; zvezdica, ribica, račka.... Imajo različne, zelo poceni, barvno lepe/živahne/pisane... in ja, poleti navadno vse poberejo in si potem brez. Sem bila v dilemi ali naj sploh kupim, ker je od treh mesecev dalje, ampak itak, da so tako poceni, da sem jih vzela, pa še v jeseni sploh ne bom dobila tega. Takrat ni sezone. Vem, da sem enkrat januarja želela kupit vodno pištolco za v pasjo šolo, pa je nikakor nisem uspela nikjer dobit. Imajo pa take lušne stvari navadno v Muellerju... no, zdaj sem pa kupila v BC. Vzemi si, ker boš itak potem potrebovala za v banjico - moj sin se je ful rad igral s takimi stvarmi. Še danes se - bolj ladijce,.... Zdaj je večji. Nax - bravo za spomin . Sem imela stalno na sumu Krtkovo, ker se spomnim, da je bila takrat najbolj izobražena Cojka glede plenic, nato pa smo mislile , da se Krti na skrivaj izobražuje o drugih stvareh - ker je ravno dobila kataloge.... Ampak Bcljka se je zdaj ponudila, da mi prinese kataloge.... Sem vesela. Samo, da jih še ona ne vrže stran. Upam, da te v soboto izpustijo domov.... Vem, da ti je grozno. Vsak dan neko upanje, potem pa ti ga nekdo vzame. Misli na in da je tako bolje zanj. Zdrži in drži se! Krtkova pa daj mi potem vsaj tistega, ki ga še imaš prinesi - da ne boš še tega stran vrgla. Pupa meni je hotel tudi prvo dati datum 01. april, pa sem mu rekla točno to, kar si ti napisala.... in je nato dejal, da naj bo potem 02. april. Se bova morale slišat - mogoče bova res skupaj v Po. porodnišnici. Jaz bom sigurno, razen če me kaj ne prehiti.... boš pa to itak izvedela od naše poročevalke Cojke. Upam samo, da ne bova obe tako "zadete" (vsaj jaz od Cs) da bova skupaj v sobi , pa se ne bi prepoznale. Sva se pa že videle na torticah v Zvezdi decembra. Mkbk meni so šli pa včeraj v Atlantisu vsi tisti parčki v vodi ZELO na živce. So se na veliko lizali, pa zganjali svašta, samo da jo je tip lahko kam prijel..... jaz sem poskušala tam vmes nekaj plavati, pa sem se stalno bala za svoj trebuh, da me ne bi kdo kam butnil.... Na koncu sem vse že prav grdo gledala in si mislila - vidva se kar "zezita" potem bo pa ona kot jaz - en kit, z velikim trebuhom. Breja. Grdo, žleht, ne?
|