Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 25.2.2010 11:28:52
|
|
|
|
živa
|
IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč Živa a torej svetuješ, da naj kremo od dr. Pavlovića raje uporabljam/-o samo kadar (bi) se kazala ritka na rdeče/vneto ali tudi sicer za vsak dan? Ne, je ok tudi za vsak dan. Ampak takrat se jo pri nas ni dobilo in sem jo pač bolj šparala . IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč Pa še enkrat hvala, da si mi svetovala za dr. Likarja. REs sem zelo vesela, da sem ravno njega dobila. Sem mu rekla v ambulanti, da ga je priporočala ena "gospa" ki ji je naredil že 2x Cs. Se mu je fajn zdelo. Ni za kaj, z veseljem . mkbk, pejd preč s hrano . Jaz stradam v službi.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 25.2.2010 11:31:21
|
|
|
|
petrca2507
|
Hvala vsem za nasvete in ideje o kuhinjah . Danes sva poslala skice in želje še nekaterim "privatnikom", katere nama je svetoval bratranec od mojega . Včasih je delal v eni firmi, kjer so kuhne delal in sestavljal. Tko da bova vidla, kaj nama še tukaj naračunajo. živa...sem gledala kuhinje v Ikei. Ampak taka, ki nama je bila všeč, je bila tud cenovno primerljiva našim oz. tem, ki jih lahko dobiva tukaj. Pa še za prevoz in montažo morš sam poskrbet v Ikei. Kerin Povirk ima ful lepe kuhne. Sva bila tam. Dan Kuchen greva pa v petek gledat.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 25.2.2010 11:47:45
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč . Gre za CD z monotonimi šumečimi zvoki, ki (naj bi) preverjeno pomagali pri uspavanju novorojenčkov in dojenčkov. Jaz bom naročila, pa da vidimo... Kaj pa če bi ve, ki ne morete spati, ta CD poslušale????? Kuhinje- čeprav sem vam svetovno fouš, ker opremljate stanovanje, medtem ko jaz bivam v original retro opremljenjen najemniškem (OK, v tolažbo mi je tok da sm eno svoje stanovanje že enkrat opremila po svoje), vam pa ne zavidam teh cen!!! Madonca ste vse bogate!!!! No, sej vam absolutno privoščim, ampak če sam pomislim, da bi morala zdajle kupit novo kuhinjo, mi kr slabo postane. Tko približno se sicer počutim tudi zdaj, ko kupujem avto.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 25.2.2010 11:49:12
|
|
|
|
krtkova
|
Sej jst vas tle hecam s tem nespanjem, kot da jaz ne bi nikoli ponoči hodila po stanovanju sred noči. Sam jaz na internet ne morem, ker s priklapljanjem kabla od Wirelessa povzročim tok hrupa, da me moj sam še kam pošlje.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 25.2.2010 11:49:54
|
|
|
|
bcljka
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova Kaj pa če bi ve, ki ne morete spati, ta CD poslušale????? zelo dobra ideja!!! se javim za kopije ob naslednjem srečanju... prinesem prazne cdje... oziroma loh kr laptop prnesem pa si jih gor naložim
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 25.2.2010 11:54:41
|
|
|
|
bcljka
|
krtkova - junjičice smo prestavle srečanje v LJ... v Zvezdo BTC... ker so štajerke po večini skenslale... tko da zdej morš pa tud ti pridt!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 25.2.2010 11:56:15
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507 IZVIRNO SPOROČILO: katrinka pri kuhinji se nisem - to dela svakinja k bo diplomirala s tega podrocja - ona hoče venge kombiniran z smetanovo belo, visok sijaj - okol 4-5 tisoc se cena vrti ker ces ni standardna kombinacija Midva z vsemi popusti ne prideva pod 6.000 (brez aparatov seveda) . Na eni strani je v U, dimenzije 120 x 350 x 130 in so samo talni elementi, s kotnim koritom. Na drugi strani je pa 280 dolžine in so med elementom za hladilnik na eni strani in malo višjo pečico in mikrovalovko na drugi strani, tud stenski elementi. Na uni strani, ki je v U, se pa z leve strani konča s šankom. pa mi ne deluje tok zakompliciran - ja cena je pa visoka - ja kaj si pa izbrala da je tok - ker neki cist u izi ziher nisi - a so dimenzije take, a mas ne standardno barvo...cist tko firbec slike - a da kera prosm gor sliko svoje kuhnje - tko mal firbcam, a ste izbrale ploscice ali ste dale sipo na steno kaksne barve pa mate - jaz bi mela rdeco-belo
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 25.2.2010 11:58:33
|
|
|
|
neka_noč
|
IZVIRNO SPOROČILO: pupa*81 neka_noč super da si se zmenla v postojni za cs, pa še pr likarju če bo baby ubogal in počakal, se pol vidmo v postojni v začetk aprila Sem šele sedaj videla... a ti imaš rok v začetku aprila? Kdaj ? Petrca Cs delajo prečno, nič več vzdolžno. Razen v kakih ekstremnih primerih tudi še naredijo vzdolžno - ampak nobene ne poznam, da bi ji sedaj to naredili. Moja babica je imela 3x Cs in so ji vsakič naredili rez čez cel trebuh - vzdolžno. Pravi, da izgleda kot kak "zaklan prašič". Sorrry izrazu, a sem jo prav citirala. HB da se sedaj nič ne vidi. Lepo naredijo. Dan Kuchen kuhinjo imajo moji starši - hruška in nežna zelena steklovina. Ful lepa, ful draga , sta pa zelo zadovoljna. Kaj pa če bi ve, ki ne morete spati, ta CD poslušale????? Krtkova a veš, da to ni slaba ideja. Baje pomaga že minuta poslušanja tega CD-ja. Samo, a misliš, da ne bo moj znoru, ko bom "nabijala" sesalc al pa zvok motorja avtomobila?
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 25.2.2010 11:59:25
|
|
|
|
sasa1975
|
JA stanovanja oziroma hiške so res zlate jame nikoli konca,.. in potem ko ze vse opremite se vam zgodi tako kot nam ,ker nismo računali se na enega clana ampak na 3 člansko druzino bomo sedaj lahko po 10 letih zopet zaceli od začetka se pravi nakup nove stanovanjske enote itd...pa sej da nam dogaja... ampak sem se odločila da se nam ne mudi ampak bomo v roku 3 let čisto na počas zaenkrat bo dojencek kar v najini spalnici, ker hči je stara ze 10 let pa čeprav ima veliko otrosko sobo se mi zdi da je prevelika razlika da bi ju dala v isto sobo,...
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 25.2.2010 12:00:32
|
|
|
|
neka_noč
|
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507 IZVIRNO SPOROČILO: katrinka pri kuhinji se nisem - to dela svakinja k bo diplomirala s tega podrocja - ona hoče venge kombiniran z smetanovo belo, visok sijaj - okol 4-5 tisoc se cena vrti ker ces ni standardna kombinacija Midva z vsemi popusti ne prideva pod 6.000 (brez aparatov seveda) . Na eni strani je v U, dimenzije 120 x 350 x 130 in so samo talni elementi, s kotnim koritom. Na drugi strani je pa 280 dolžine in so med elementom za hladilnik na eni strani in malo višjo pečico in mikrovalovko na drugi strani, tud stenski elementi. Na uni strani, ki je v U, se pa z leve strani konča s šankom. pa mi ne deluje tok zakompliciran - ja cena je pa visoka - ja kaj si pa izbrala da je tok - ker neki cist u izi ziher nisi - a so dimenzije take, a mas ne standardno barvo...cist tko firbec slike - a da kera prosm gor sliko svoje kuhnje - tko mal firbcam, a ste izbrale ploscice ali ste dale sipo na steno kaksne barve pa mate - jaz bi mela rdeco-belo Samo intermeco.... Naju je prišla tudi kuhinja zelo draga, a le zato, ker sva si omislila ful huda vodila, izvleke in tudi predale - da ne butajo, ampak se samodejno lepo in počasi zaprejo.... Take zadeve ful nanesejo.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 25.2.2010 12:07:26
|
|
|
|
Božička09
|
Katrinka, si že z nuhalne? Kako je bilo? Pri kom si bila?
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 25.2.2010 12:18:53
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova Kuhinje- čeprav sem vam svetovno fouš, ker opremljate stanovanje, medtem ko jaz bivam v original retro opremljenjen najemniškem (OK, v tolažbo mi je tok da sm eno svoje stanovanje že enkrat opremila po svoje), vam pa ne zavidam teh cen!!! Madonca ste vse bogate!!!! No, sej vam absolutno privoščim, ampak če sam pomislim, da bi morala zdajle kupit novo kuhinjo, mi kr slabo postane. Tko približno se sicer počutim tudi zdaj, ko kupujem avto. Midva sva opremljala stanovanje dve leti nazaj. Na koncu sva skregana kot pes in mačka, ker sva bila sita vsega skakanja, iskanja, usklajevanja želja in zajeb.... obrtnikov . Sej danes mi je vse smešno ko , ampak takrat je bila pa res kriza ... No sej z avtom je bilo pa isto .
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 25.2.2010 12:26:27
|
|
|
|
petrca2507
|
IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč Samo intermeco.... Naju je prišla tudi kuhinja zelo draga, a le zato, ker sva si omislila ful huda vodila, izvleke in tudi predale - da ne butajo, ampak se samodejno lepo in počasi zaprejo.... Take zadeve ful nanesejo. Večina kuhinj ima zdej samo še take predalnike. A sploh še kje dajejo navadna vodila? Mene niso nikjer vprašali, katera bi imela. Cenovno pa sploh ni take razlike. Cena predalnika je bila pa npr. ista kot cena navadne omarice IZVIRNO SPOROČILO: katrinka pa mi ne deluje tok zakompliciran - ja cena je pa visoka - ja kaj si pa izbrala da je tok - ker neki cist u izi ziher nisi - a so dimenzije take, a mas ne standardno barvo...cist tko firbec Povsod imam predalnike, le 3 stenski elementi so navadni. Ampak je cena enih in drugih ista. Čelne stranice so gladke bela v visokem sijaju (nočem imet hrapavih stranic), 2 predala sta steklena. Tole je npr. Sveina Angelika: http://www.svea.si/37 Izris najine lahko prilepim popoldan. IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč Sem šele sedaj videla... a ti imaš rok v začetku aprila? Kdaj ? Petrca Cs delajo prečno, nič več vzdolžno. Razen v kakih ekstremnih primerih tudi še naredijo vzdolžno - ampak nobene ne poznam, da bi ji sedaj to naredili. Moja babica je imela 3x Cs in so ji vsakič naredili rez čez cel trebuh - vzdolžno. Pravi, da izgleda kot kak "zaklan prašič". Sorrry izrazu, a sem jo prav citirala. HB da se sedaj nič ne vidi. Lepo naredijo. Glede rezanja pri Cs sem spraševala zato, ker me je sestra prepričevala, da so njeni kolegici naredil od popka dol. Cs je bil napovedan, ker zaradi težav s kolki ni smela drugače rodit. Če je prvo vprašanje o datumu poroda letelo name: jaz imam šele 25.7. rok .
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 25.2.2010 12:30:39
|
|
|
|
Anonimen
|
krtkova itak, da skoz mislim na vas in tud k sem drugega ježka jedla, ki pa žal ni dočakal današnjega dne. neka_noč ja vidiš bi se mogla prej spomnit na to, da bi ti naročila še kakšno kosilo al pa pico o kateri sanjam že cel teden. Ampak sem se zadovoljila s piškoti in ježki. Samo kaj ko si pozabila na ključavnico cojka ja hrana ni glih ne vem kaj, ampak baje je veliko boljša kot v Lj. Sem šla prve dni malo dol s kg, ampak ko so me tako obložili s sladkarijami, sem vse lepo nazaj dobila Ti pa mal pazi nase no, vidiš da ti vsaka obremenitev prinese krvavitev. krtkova in neka_noč vidve sta tok pozabljivke. krtkova še jaz se spomnim, da si rekla, da si dobila neke kataloge in da jih boš prinesla na srečanje. Joj, joj, babe moje, kam to pelje
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.2.2010 13:02:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 25.2.2010 13:04:50
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Božička09 Katrinka, si že z nuhalne? Kako je bilo? Pri kom si bila? ne se, po peti uri jo mam...odstevam sekunde petrca2507 - zelo lepa kuhinja, povej mi a bos dala na steno ploscice ali sipo
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 25.2.2010 13:10:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem imela komaj danes uz, ker je bila včeraj ful gužva v porodnih in noben g ni bil frej. So ugotovili, da je več plodovnice (kako lahko tega ni ugotovila že v petek ) in imam jutri zjutraj test za sladkorno. Tako, da je moj g rekel, če bo vse ok, me v soboto spusti domov. Čist vsak dan mi prestavljajo
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 25.2.2010 13:12:27
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek Midva sva opremljala stanovanje dve leti nazaj. Na koncu sva skregana kot pes in mačka, ker sva bila sita vsega skakanja, iskanja, usklajevanja želja in zajeb.... obrtnikov . Sej danes mi je vse smešno ko , ampak takrat je bila pa res kriza ... No sej z avtom je bilo pa isto . Midva imava trenutno tako situacijo za avto!!! Nax - ne nism bla jaz!!! Tudi tebi spomin nagaja!! Smo že razčistili, da je bcljka omenjala te kataloge!!!! Bcljka - sori, ne morem, ker če ne grem avta kupovat, grem pa na kosilo k tašči. lepo se imejte!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 25.2.2010 13:27:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa krtkova jaz se res spomnim, da si TI razlagala, da ti je mami prinesla en kup katalogov no. Ne me zdej razočarat, ker sem ful še ponosna na svoj spomin
< Sporočilo je popravil nax05 -- 25.2.2010 13:29:32 >
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 25.2.2010 13:30:50
|
|
|
|
pupa*81
|
neka_noč ja 3.4. mam rok, sam pomoje bo zihr 1. april pa itak nama noben ne bi verjel k bova okol klicala nax super da si bolš, ne-super da boš notr do sobote me prou matra da te bi prišla obiskat... če ne bi bla v hausarestu bi se zihr že naslikala tam cojka dejmo počivat, kaj zdej to! sračafela!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 25.2.2010 13:33:07
|
|
|
|
pupa*81
|
ja pa v kuhnji, jst bi fuuul mela barvno šipo na steni sam pol sm se na prstne odtise spomnila pa smo kar ''laminat'' dali (isti material k kuhinjski pult, sam precej tanjši) v svetli barvi s packami v barvi pulta... tako da sploh ni videt k je vse popacano
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 25.2.2010 13:37:16
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: nax05 Pa krtkova jaz se res spomnim, da si TI razlagala, da ti je mami prinesla en kup katalogov no. Ne me zdej razočarat, ker sem ful še ponosna na svoj spomin uuuuuuuuuu, sam to maš pa prov!!! nism pa rekla, da jih bom prinesla (al sm?), ker sm jih že stran pometala. Jaooooooo, sam še en mi je ostal, k so stolčki za hranjenje notr, za vozičke ga pa nimam več.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 25.2.2010 13:37:45
|
|
|
|
mkbk
|
Punce, najboljš, da se kar zagrebem, men grejo dons vsi in vse na živce.....!!!!!!!!!!!!!! A mislte,d a so hormoni???
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 25.2.2010 13:38:51
|
|
|
|
mkbk
|
Ej krtkova, zakaj maš ti skos status odsoten, pa čeprav si še isto skundo post oddala...a se takoj odlogiraš, al maš tko nastavljeno..?
< Sporočilo je popravil mkbk -- 25.2.2010 13:39:05 >
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 25.2.2010 13:41:42
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk Ej krtkova, zakaj maš ti skos status odsoten, pa čeprav si še isto skundo post oddala...a se takoj odlogiraš, al maš tko nastavljeno..? to mam tko nastavljeno, da ve sploh ne morete vedeti, al vas sledim al ne!! Pol se pa čist nepričakovano prikažem izza ovinka!!! Te pa čist štekam, draga "zrezki v bolonjski omaki"!! A nisi enkrat hotla nicka spremenit??? No, zdaj bi lahko bila to!!!! Mal te hecam, ker bi te rada spravila v boljšo voljo!!!! Kako pa kaj tvoje zdravje? Po mojem še ni dobr, če si tkole tećna.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......