Pigy
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: Pigy Zanimivo za prebrat ...........pa,vse drži kot pribito ,jaz sem tud dala iz glave besedo dieta,jem po pameti,manj in ločujem,čeprav se ne držim vsega striktno,pač ločujem po svoje,nimam teh dnevnih ritmov,danes to,jutri to,pa gredo vseno kilce lepo dol,ker to name deluje preveč psihološko,češ danes ne smem tega in tega.........pač mi ratuje po moje,zato,mi pa ne bo problem,to nadaljevat tud kasneje,in poskušam,da ta način prehranjevanja pride v način življenja,ne pa v smislu diete,ker če bom po treh mesecih začela jesti normalno-neločevati,bodo prišle kg vse veselo nazaj,z pribitkom. Tako,da se čist strinjam z napisanim. Se čist strinjam s tabo, ko sem tole danes brala, sem na vsaki točki, videla sebe v tem. Meni je lažje če vem kaj bom kuhala jutri, pač tko sem že od prej navajena- mislim v dan naprej. Jaz pomislim na besedo dieta, samo takrat ko me prime da bi grešila, ampak če je želja tako velika kot napr. včeraj, pojem en košček in gremo naprej, Tudi jaz bi rada še naprej obdržala take prehranjevalne navade. Prve dni te diete sm skoz na tehtnici visela, in gledala da sm ja čim manj pojedla, da niso šli gramčki gor, ampak da so šli kg dol, sedaj pa ne več, tehtam se 1 ali 2* na teden. Jaz imam težave s tem da mi fuuul zatekajo gležnji, včasih mam tako raziko, da je levi gleženj širši za 3-4 cm od desnega. Veste kako je težko najt obutev, ko moraš kupit večjo številko. No sedaj pa že ene 2 tedna sploh nista otečena, imam isti obseg , stegna tudi niso več toliko pomarančasta . To itak moj najbolj opazi . Trebuh se mi je pa fuul zmanjšal. Kaj pa vam, kje ste največ izgubili obsega? Kako mate počutje? Dejte se mal razpisat, ne pa da sam pišemo koliko kg smo izgubile.