2violina
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Ojla, hvala, da ste me sprejele...torej danes začela, zjutraj telovadba (to izvajam zadnjih 5 mesecev), tehtanje uffffffff 68,8, željeni kg pa 58...pa da vam še povem, da sem 14 dninazaj imela že 65,2 kg in sem v teh 14 dneh pretiravala do amena, ampak res pretiravala, sploh ne morem verjet, da sem lahko toliko jedla in jedla, pa sladkarije...nikoli nisem imela nekih velikih problemov s težo, sem se pač malo nazaj držala, kadar sem jedla sladko, pa dosti športala, sedaj pa nikakor, da pridem na svoje predporodne kg...ampak sem trdno prepričana, da tokrat gre zares.... Torej danes sem jedla zjutraj banano (saj drugega itak nisem mogla, ker sem imela zabasan želodec), za kosilo pa piščančjo hrenovko in skledo solate. Popoldan bom spila še en kapučino, za večerjo pa bom jedla hrenovko in malo paprike - TO LAHKO NE?? Ja vsekakor lahko. Kaj pa jutri, malo vas bom sedaj gnjavila, dokler ne pridem noter, malo bom prepražila pora, pa korenček, pa ohrovt, in potem dodala riž, pa zraven rdečo peso....JOJOJ KAJ MORAM TO JEST TUDI ZA VEČERJO??? jAZ BI RAJE KAKŠNO SOLATO S PARADIŽNIKOM IN PAPRIKO IN KUMARICO?? V bistvu bi naj jedla enako kot za kosilo le polovico manj. In seveda brez kruha. Vendar je že skoraj vsaka, če ne prav vsaka jedla kosilo in večerjo različno. Sama sem med njimi a sem vseeno sklatila nekaj kg. S samo solato boš konzumirala manj kalorij., kar je še bolje zate. Uffffff sem nakloftala, imam pa vsaj voljo, ko vidim koliko ste ve izgubile!!! Verjemi, da imamo voljo. No zase vem, da jo imam. Kar poglej nas tu smo že od 4.1. to je že nekaj in tudi rezultati so vidni.