Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 22.2.2010 21:07:12
|
|
|
|
leda
|
meni je P rekla, da je lahko 4-14 dni po cepljenju rahla vročina. pri nas vročine sicer ni, je pa dobila včeraj (6. dan) izpuščajčke po trebuščku, hrbtu... tudi meni so to rekli. plus zamašen nos, če se prov spomnim. pa ni bilo k sreči nikol nobene reakcije na cepljenje. v sredo ma prvo rundo ceplenja proti klopnemu meningitisu. smo veliko na izletih v naravi in že lani spomladi sem ji ene pet klopov pobrala tik preden so zagrizli...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 22.2.2010 21:41:18
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft ker je LN padla (oz.se usedla) v lužo. Lara tut tko luže gleda..... sem ji obljubla, da poleti bo lahko šla malo počofat... verjetno v gumi škornjih in kompletni dežni odpravi? Bosa in v kopalkah..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 23.2.2010 7:48:08
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* verjetno v gumi škornjih in kompletni dežni odpravi? Bosa in v kopalkah.. ti pa ne moreš iz svoje kože
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 23.2.2010 7:58:57
|
|
|
|
Lara Croft
|
ti pa ne moreš iz svoje kože Če se pa tku fajn počutim v svoji koži...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 23.2.2010 13:31:23
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda čarli, ti pa že počas brojiš sitno... jp, še manj kot dva meseca ... me že vse tišči, tako da bo vsak dan manj dobrodošel
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 23.2.2010 13:33:31
|
|
|
|
Čarli08
|
Katere trgovine pridejo v Gradcu v poštev za otroška oblačila in dodatke?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 23.2.2010 19:10:06
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Katere trgovine pridejo v Gradcu v poštev za otroška oblačila in dodatke? Toys'r'us Baby1one Ikea (mogoče za kako posteljnino, če rabiš) Kika (bolj pohištvo in oprema, nekaj malega oblačil v Seiersbergu neke opreme nimajo, mislim da trgovine Trio ni več. Pa tudi tam so bile bolj igrače kot oprema. Za oblačila pa tudi C&A in podobno, kar imajo sicer tudi pri nas. Odvisno, kake dodatke misliš? Marsikaj imajo tudi v drogeriji - Muller, Bipa, DM.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 23.2.2010 22:07:24
|
|
|
|
Čarli08
|
Thx bubi - mislim predvsem dodatke kot so kape, nogavičke itd. nič od opreme, to v glavnem imam
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 24.2.2010 6:53:41
|
|
|
|
arabela*
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 24.2.2010 13:12:45
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Thx bubi - mislim predvsem dodatke kot so kape, nogavičke itd. nič od opreme, to v glavnem imam To pa bolj trgovine z oblačili. V Seiersbergu je poleg C&A in H&M še kakšna manjša. Baby1one ima tudi nekaj oblačil, ampak navite cene, pa nekaj malega je tudi v Toysu. Potem je še Kik in podobno.... no, mislim, da se ti zaradi par cotik ne splača gor hodit, ker dobiš vse isto pri nas in za isto ceno. Tudi v NKDju imajo kdaj kaj lušnega (Qlandija) ali pa v Aladdinu (M center na Tržaški ali v centru)
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 25.2.2010 10:34:34
|
|
|
|
leda
|
kuku ema08. te vidim
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 25.2.2010 10:58:21
|
|
|
|
leda
|
juhu! pomlad je tu!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 25.2.2010 18:44:42
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda juhu! pomlad je tu! in konec mojega počivanja...v pondelk grem delaaaaaat, punce!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 25.2.2010 20:45:06
|
|
|
|
Čarli08
|
Kakšen dan! Naš bavc spi kot top - sva bila cel dan zunaj in ni niti malo počival ... že ob devetih zjutraj sva štartala, ker je bil danes prisilno doma - je imel za vrtčevske razmere premehko blato tako da sva uživala doma
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 25.2.2010 20:50:25
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: leda juhu! pomlad je tu! in konec mojega počivanja...v pondelk grem delaaaaaat, punce! upam, da si dovolj v farmo padla, da ne boš kar nehala
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 25.2.2010 20:50:47
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Kakšen dan! Naš bavc spi kot top - sva bila cel dan zunaj in ni niti malo počival ... že ob devetih zjutraj sva štartala, ker je bil danes prisilno doma - je imel za vrtčevske razmere premehko blato tako da sva uživala doma to so ti v vrtcu rekli?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 25.2.2010 21:48:10
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Kakšen dan! Naš bavc spi kot top - sva bila cel dan zunaj in ni niti malo počival ... že ob devetih zjutraj sva štartala, ker je bil danes prisilno doma - je imel za vrtčevske razmere premehko blato tako da sva uživala doma to so ti v vrtcu rekli? Lara tudi zadnje 3 dni mehko kaka... ma ni pa driska... kaj ji ne smem v tem primeru dat jest? Mleka se menda ne sme, sem ji danes za večerjo kr na vodi skuhala riž... samo, da je dovolj slano, pa ona vse poje.... haha
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 26.2.2010 7:06:10
|
|
|
|
ključek
|
jutro!!! danes sem pridna, sem že ob 6. prišla v službo, tako da imam malo časa, da kaj napišem. vidim, da čvek nekako ne steče več. ja, ni časa, kaj čmo. aja, petra1978 vas vse lepo pozdravlja, gal je pa še vedno bolan....... pri nas se je zgodil mali čudež, iz srede na četrtek smo prvič prespali celo noč. naj se le nadaljuje tako!!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 26.2.2010 7:07:18
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda juhu! pomlad je tu!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 26.2.2010 7:08:35
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: leda juhu! pomlad je tu! in konec mojega počivanja...v pondelk grem delaaaaaat, punce! uspešen začetek ti želim!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 26.2.2010 7:09:38
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: leda juhu! pomlad je tu! in konec mojega počivanja...v pondelk grem delaaaaaat, punce! upam, da si dovolj v farmo padla, da ne boš kar nehala odvisnici od farme!!
< Sporočilo je popravil Me to you -- 26.2.2010 7:10:43 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 26.2.2010 7:12:24
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: leda čarli, ti pa že počas brojiš sitno... jp, še manj kot dva meseca ... me že vse tišči, tako da bo vsak dan manj dobrodošel še malo, še malo!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 26.2.2010 7:56:49
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Kakšen dan! Naš bavc spi kot top - sva bila cel dan zunaj in ni niti malo počival ... že ob devetih zjutraj sva štartala, ker je bil danes prisilno doma - je imel za vrtčevske razmere premehko blato tako da sva uživala doma to so ti v vrtcu rekli? Mah - sej jim je bilo nerodno - niso se mogli opredeliti, ali se kvalificira v drisko ali ne; dejstvo pa je, da ima naš eno tako hurikansko prebavo in velikokrat posračka vse prek in prek - popoldne in včeraj je bilo b.p.; malo me je razpizdilo, ker je res za vsako figo doma, a zadnjič mi je vzgojiteljica rekla, da je en fantek zvečer bruhal in ker je samo enkrat, so ga kljub temu zjutraj pripeljali;
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 26.2.2010 7:57:43
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Lara tudi zadnje 3 dni mehko kaka... ma ni pa driska... kaj ji ne smem v tem primeru dat jest? Mleka se menda ne sme, sem ji danes za večerjo kr na vodi skuhala riž... samo, da je dovolj slano, pa ona vse poje.... haha Izogibajta se mlečnega in sladkega
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki BLOG: Pogovori z otrokom o seksuŠestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.