|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del
2.3.2010 11:22:11   
leda
Da vsaj ne bi blo kej hujšga....

vneto uho. jo je očitno bolelo ko nenasmejan user posted image . po prvi dozi antibiotika je pa že ko nova.

mava pa tut z najljubšim oba teden za sto drugih in sem ponoč porabla kar nekaj časa za strategijo "bolniška jaz, bolniška on, vskočijo eni starši, vskočijo drugi..." najprej je blo easy, sam sem se tik preden sem si čestitala spomnila, da sem pozabla na tadruzga otroka, ki je glej no glej v varstvu pri istih starših. agrmpf.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
2.3.2010 12:39:23   
leda
Naša Lara tudi nekam čudno izgleda...

držim seveda pesti, da ma sam slab dan in da se ne razvije v kaj bolezenskega.

zdej pa hitr delat. otrok spi, men se pa maili kopičjo...

Neposredna povezava do sporočila: 3002
2.3.2010 20:09:51   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: leda

pri nas se je zgodil mali čudež, iz srede na četrtek smo prvič prespali celo noč.

user posted image

to znam cenit. tut pri nas ni dolgo tega, ko se je začel ta trend. čeprov ti moram rečt, da se mi neprespane noči zdijo že daaaaleč nazaj. čeprov jih je blo tut letos še kar nekaj...

pri nas pa je zdaj neko obdobje nespanja ponoči user posted image  Res da nisem še doživela, da bi se mi otrok razbudil sredi noči in sploh ne bi hotel spat, ampak mene izčrpa že konstantno prebujanje in jamranje za dudo. Pa strah, da mi iz postelje čofne. Jao, če ne bi bila z bubijem v skupni sobi, bi jo pač pustila v kinderpetu jamrat, tako pa ne morem.
In ko me sredi premetavanja objame z obema rokicama, reče moja mami, se stisne in zaspi.... je vse oproščeno user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
2.3.2010 20:10:51   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image  za ledino veliko damo. Upam, da gre na boljše.

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
2.3.2010 20:13:54   
Lara Croft
In ko me sredi premetavanja objame z obema rokicama, reče moja mami, se stisne in zaspi.... je vse oproščeno

Ja... user posted image user posted image Take vžejo... user posted image user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
2.3.2010 20:14:22   
*bubi*
Drugače pa ja, včeraj je prvič zavestno povedala, da mora lulat. In ker je bilo ravno po kopanju in še ni imela plenice namontirane, sem jo dala na kahlo. Sem bila kar presenečena, pred kopanjem je sedela na kahli, pa nič. Tudi če bi se v vodo polulala, ne bi bilo nič čudnega user posted image . Tako pa se je prav uprla, da ji plenico zalepim.

Sicer pa - naj počaka še tri, štiri mesece user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
2.3.2010 20:35:14   
leda
za ledino veliko damo. Upam, da gre na boljše.

hvala bubi. so pikepoke prijele še preden so odletele iz štajerja...v bistvu je antibiotik prijel takoj. al kaj??!! pol je mirno spala do poznega jutra in danes je kot da se nič ni zgodilo. le ravnokar mi je čist zadovolna rekla: mami, ti pa nisi dons nič delala za službo user posted image . in sem odgovorila: sem, ko si spala. in spet ona: ah čist mal, ker sem takoj dol prišla.

user posted image pikec moj veliki sploh ne ve, da je spala tri ure popoldne. ji je minilo en dva tri. user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
2.3.2010 20:36:37   
leda
Sicer pa - naj počaka še tri, štiri mesece

jst bom enkrat poleti privlekla na plano nastavk na stranišče. in prestavla štenge od umivalnika do skreta. pa da vidmo če bo tut ta veščina pri tadrugi prej osvojena.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
2.3.2010 21:18:27   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Drugače pa ja, včeraj je prvič zavestno povedala, da mora lulat. In ker je bilo ravno po kopanju in še ni imela plenice namontirane, sem jo dala na kahlo. Sem bila kar presenečena, pred kopanjem je sedela na kahli, pa nič. Tudi če bi se v vodo polulala, ne bi bilo nič čudnega user posted image . Tako pa se je prav uprla, da ji plenico zalepim.

Sicer pa - naj počaka še tri, štiri mesece user posted image

M pa kar na WC dajemo že nekaj časa.se polula vedno oz sama pove ..reče da gre na C(wc)user posted image ..pokaka pa se na kahlo....ali pa v plenicouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
2.3.2010 21:19:16   
arabela*
user posted image user posted image user posted image user posted image ...za male pikece,,,

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
2.3.2010 21:42:19   
leda
M pa kar na WC dajemo že nekaj časa.se polula vedno oz sama pove ..reče da gre na C(wc)user posted image ..pokaka pa se na kahlo....ali pa v plenicouser posted image

user posted image ful dobra delitev: lula na stranišče in kaka na kahlo.

pri nas je taprva najprej zaštekala kakanje. in je vsaj pol leta, če ne več, kakala na stranišču, lulala pa v plenico. no, s kahlo se nikoli nismo ukvarjal...ampak to je sam tehnikalija.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
3.3.2010 9:15:18   
Čarli08
Pikepoke za bolančico;

Jaz sem pa čisto v pranje/peglanje filingu; še malo, pa bodo vse miniaturne krpice na svojem mestu - sem že pozabila, kako so to micene stvari ... dete pa sodeluje - ne da miru nič čez dan - brca, pa brca, pa brca ...

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
3.3.2010 11:11:08   
Čarli08
Punce, a je katera videla čeveljčke za 0-6m, bele, bež, rdeče ali rjave barve (ne roza), v takem stilu?

http://www.malamasa.si/catalog.php?c_id=1&p_id=222

za 0-6m imajo samo te, jaz bi pa kake druge barve user posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
3.3.2010 11:13:31   
Čarli08
Eh, me je ven vrglo - sem vas hotela vprašat za čeveljčke (0-6m), ki so take cart, pa ne preveč kičaste in ne roza - na Mala Maša imajo samo ene roza, tistih pa ne bi imela; a mogoče katera ve, kje bi jih lahko našla?

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
3.3.2010 13:45:29   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

to pa naša tudi obvlada user posted image user posted image user posted image

sicer pa ji je tudi školjka zanimiva, ampak ne ve, da bi lahko kaj not spustila user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
3.3.2010 13:45:33   
*bubi*
Če rabiš 0-6m, potem to ne bo za hodit in je verjetno vseeno, kakšen je podplat?

Jaz sem ene lušne bele kupila v Pikapolonici, jih je imela za krst. V albumu na FB se samo podplat vidi user posted image

http://nakup.pikapolonica.com/otroska-obutev

tukaj jih je kar nekaj.... kaj pa je trenutno na voljo v trgovinah, pa je vprašanje. Če rabiš nujno, boš pač preko spleta naročila. Oz. so prodajalke vedno prijazne in iz drugih poslovalnic naročijo, če nimajo zaloge.

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 3.3.2010 13:48:34 >

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
3.3.2010 14:09:32   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

to pa naša tudi obvlada user posted image user posted image user posted image

sicer pa ji je tudi školjka zanimiva, ampak ne ve, da bi lahko kaj not spustila user posted image

user posted image user posted image

pa take že ima,da si zmisli,da bo ona akala na Ceuser posted image ......zatrjuje in me prepričuje...pol pa sedi in se ima luštno tam

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
3.3.2010 19:51:34   
Olivija*
kakanje, lulanje...mi spet capljamo za karavano user posted image

prav fino se ji zdi, ko sedi na kahlici...verjetno zato, ker ima takrat vso pozornost očija in mamice ...not pa ne spusti niti kapljice, kaj šele kakce user posted image

ah, bo že. poleti...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
3.3.2010 20:25:25   
pf
Pozdravljene mamice in sončki.
Lana pa že kar pridno lula in kaka v kahlico in tudi v WC školjko na nastavku in tudi brez. Zobki ji rinejo ven na polno spet, ima telesno temperaturo malo povišano na 37.4 - 37.5. Jaz nimam časa več nič. Še najmanj za računalnik. Vsake toliko vas preberem, malo pokomentiram, to je pa tudi vse. Po novem obiskujem še dvakrat tedensko aerobiko, zdajle sem ravno prišla iz vadbe, pa včeraj sem bila, tak da je kar pestro. Sem se odločila da bom bolj fit stopila v pomlad. Lep večer, grem pod tuš in jagode jest z user posted image .

< Sporočilo je popravil pf -- 3.3.2010 20:26:09 >

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
3.3.2010 20:39:06   
leda
kakanje, lulanje...mi spet capljamo za karavano

potemtakem smo mi zgubljeni v puščavi user posted image kahle še vidla ni, stranišče je pa že ene parkrat z metlico čistila.

sicer pa se je naš bolnica franja razširila za nov oddelek. ela je čist zaštofana, kašlja, kiha, smrklji ji lijejo v slapovih. pa še zadnja trojka ji rine ven, tko da lije tut iz ust. jaz grem jutri nazaj v službo, dežurstvo prevzame najljubši. in evo s temle si bom zapravila lovoriko super rr mame, ampak komaj čakam. ma če bi dons kak cigan potrkal na vrata, bi zagotovo odkorakal z (vsaj)  eno palčico podpajsko...

tale post pišem pol ure, ker so vmes non stop alarmi. dis is gona bi a looooong najt...

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
3.3.2010 20:40:11   
leda
Sem se odločila da bom bolj fit stopila v pomlad.

pridna. jst bom tut začela redno laufat. zdej zdej...grrr

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
3.3.2010 20:42:01   
leda
in tudi brez

? a to jo držiš? kolkr se spomnim sem zojo še pri treh letih iz stranišča pobirala, če ni blo nastavka. ah nč, olivija, evo bomo začel laufat, da vsaj vas, ki tik za karavano rinete, ujamemo.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
3.3.2010 20:53:09   
Lara Croft
potemtakem smo mi zgubljeni v puščavi user posted image kahle še vidla ni, stranišče je pa že ene parkrat z metlico čistila.

user posted image user posted image user posted image

Jaz se še ne ubadam s tem.... kahle tudi kupla ne bom... imamo pa nastavek, sem jo dvakrat dala gor, ko je oznanila, da bo kakala... ma nekak ni šlo... Pa skoraj vsakič pove, da bo kakala.... ma meni se ne da hitet plenico dol dajat, ker itak pol nič ne bo in bo počakala, da ji plenico nazaj gor dam..... user posted image Ji kar rečem, naj se v pleničko in da bom potem menjala...

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
3.3.2010 21:00:11   
Olivija*
ah, saj kahlica pri nas ni stalna praksa. mogoče 1x na teden, če se spomnimo...in če mi jo Ana sama pred nos prinese user posted image user posted image user posted image

sem skoraj prepričana,da jo bo to navdušenje minilo do takrat, ko bo šlo zares.

leda, drži se! vsaj jutri boš lahko v miru pomalcala, ko boš v službiuser posted image
pri meni nisi zgubila nič pik. saj imajo otroci (običajno) dva starša in je fer, da se obveznosti lepo porazdelijo...

za elo pa user posted image user posted image user posted image
ostali pa upam, da so zdaj že vsi zdravi :)

Neposredna povezava do sporočila: 3024
3.3.2010 21:00:55   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: leda
pridna. jst bom tut začela redno laufat. zdej zdej...grrr

ja, jaz tudi...nekoč...morda...
user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.