![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.2.2010 20:08:18
|
|
|
|
Lara Croft
|
Babe, malo sem začela za letošnji dopust gledat Eh, jst bom pa brez dopusta letos.... oz komaj v sredini avgusta, če mi bojo sploh podaljšali, ker imam probleme s prilagajanjem... hahaha Imam pa rezervirano sredi maja en weekend..... greva s frendico na bavarske gradove..... yiiiiiiiiiiiii
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 20.2.2010 21:40:45
|
|
|
|
arabela*
|
Mi bomo spičli na morje...brez kakšnih rezervacij vnaprej..ne maram planiranja,ker se mi potem vse izjalovi...tak da... drugače pa ja bubi..Zaton je baje full lep, tak da probajte.... Jaz pa sem danes belila stanovanje....oz sem malo čarala in še naredila obrobo na temno rjavo....kak je pasalo malo takega dela spet M pa je prišla od babice in mi je kar sama od sebe povedala Risa pesala gas gas pri dediju ( M plesala gas gas pri dediju)...kak je posrečena že.....faca mala....
< Sporočilo je popravil Saraya -- 20.2.2010 21:41:51 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 20.2.2010 22:19:18
|
|
|
|
KAHLO
|
oJ! Da se še jaz malo oglasim.......včeraj je poginil naš 20. let star maček.......in že danes ga pogrešam/pogrešamo..... .....mama je rekla v četrtek da noče nič jest in samo poležava, in sva se z sestro že zmenli da ga v petek pelje k veterinarju, da pove kako je na stvari......no pol zvečer se še z mami slišima pa reče da neve če bo preživel to noč in evo zjutraj ob 8. klic da je zaspal na sestrinih copatih ampak sem si pa vsaj oddahnila, da ga ni blo treba dat uspavat pr veterinarju, ker točno vem da ga bi bilo full strah, ko bi ga tam držali pa na tisti mrzli mizi!! in vem da se je tudi rešil teh starostnih tegob No pa da ne bom še tu zdaj jokala...... Meni gre to vreme že pošteno na živce, nkamor se ne mormo dat, da bi pol vsaj snežilo brez plundre....bi se lahko šli sankat, najbolše bi pa itak blo da bi bil kak sončen dan da bi lahko malo pohajali zunaj....zdaj ko tamala hodi....in evo...spet smo se zaradi vremena zatekli v nakupovalni center (te vrst zatočišč sem se že naveličala), ker brezveze zapravljamo, pa k zgublene ovce hodimo tam okrog, pa kofe....pa eh.........!!! KJE SI POMLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAD, pa zvončki, pa sonček,
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 20.2.2010 23:31:56
|
|
|
|
Lara Croft
|
.včeraj je poginil naš 20. let star
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 20.2.2010 23:33:48
|
|
|
|
Lara Croft
|
spet smo se zaradi vremena zatekli v nakupovalni cente Mi isto... Ma rajš, da se tako malo zamoti, ker drugače je pa res kriza bit samo doma cel dan.... Letos je res zoprna zima....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 21.2.2010 8:15:25
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft spet smo se zaradi vremena zatekli v nakupovalni cente Mi isto... Ma rajš, da se tako malo zamoti, ker drugače je pa res kriza bit samo doma cel dan.... Letos je res zoprna zima.... jap Jaz imam tudi poln kufer vsega. Mi bomo pa danes šetali po centru, ker je ati prišel iz nočne in je še huje bit doma pa skoz otroke šuškat.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 21.2.2010 12:51:50
|
|
|
|
Lara Croft
|
Mi bomo pa danes šetali po centru, ker je ati prišel iz nočne in je še huje bit doma pa skoz otroke šuškat. No, končno smo šli tut mi mal v šetnjo.... je mrrrrzlo, ma je sončeeeeeek.... in nič burje... yiiiiiiii
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 22.2.2010 7:23:33
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO .......včeraj je poginil naš 20. let star maček.......in že danes ga pogrešam/pogrešamo.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 22.2.2010 7:25:22
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Mi bomo pa danes šetali po centru, ker je ati prišel iz nočne in je še huje bit doma pa skoz otroke šuškat. No, končno smo šli tut mi mal v šetnjo.... je mrrrrzlo, ma je sončeeeeeek.... in nič burje... yiiiiiiii včeraj je bil res lep dan!! sonček!!!!!!!!!! šli smo na sprehod, ampak smo se po 10 minutah vrnili domov, ker je LN padla (oz.se usedla) v lužo. šibamo domov, komplet preoblečemo in potem so bili zunaj še kar nekaj časa. to je bil naš prvi pravi sprehod, bez vozička!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 22.2.2010 7:27:12
|
|
|
|
ključek
|
dopust...ja, počasi že delamo plane.... na žalost za prvomajske ne moremo nikoli nikamor (služba), zato bomo šli verjetno po 20. maju malo na morje, konec junija gremo v bohinj, potem pa avgusta skoraj ziher na brač. nekako tako je v planu.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 22.2.2010 8:02:32
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you šli smo na sprehod, ampak smo se po 10 minutah vrnili domov, ker je LN padla (oz.se usedla) v lužo Pri nas je bilo isto - sem ju poslala ven, pa mi prideta čez 10 min nazaj, ga je bilo treba komplet preoblečt - po drugi rundi pa še vse bunde in ostale hlače v stroj vreč Drugače pa hoče naš na vsako stvar stopit, tako da samo čakam, kdaj bo dr** treba pucat s čeveljčkov
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 22.2.2010 8:05:37
|
|
|
|
Čarli08
|
Nič, zdej grem pa po tleh pomivat ... kuhno itak pomivam po vsakem obroku
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 22.2.2010 10:15:29
|
|
|
|
Olivija*
|
aloo! js tudi pomivam po tleh vsak dan, zdaj ko sem doma in mam cajt ko bom v službi in bomo doma vsako popoldne le nakaj urc, bo pa tut pospravljanja manj. kahlo, tudi meni je hudo za vašega mucka! a so imeli vaši malčki kako reakcijo po cepljenju pri enem letu (ošpice, rdečke, mumps)? meni je P rekla, da je lahko 4-14 dni po cepljenju rahla vročina. pri nas vročine sicer ni, je pa dobila včeraj (6. dan) izpuščajčke po trebuščku, hrbtu... zdaj pa ne vem, a se bo to v kaj drugega razvilo, al je reakcija na cepljenje lep dan vsem!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 22.2.2010 12:39:29
|
|
|
|
Čarli08
|
Oli, meni ni bilo nič rečeno, da bi bile kake reakcije (saj govoriva o cepljenju pri starosti 1 leto, ne tistem, ki je eno leto po prvem cepljenju?); in tudi ni nič imel;
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 22.2.2010 14:02:43
|
|
|
|
Lara Croft
|
ker je LN padla (oz.se usedla) v lužo. Lara tut tko luže gleda..... sem ji obljubla, da poleti bo lahko šla malo počofat...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 22.2.2010 15:22:00
|
|
|
|
Olivija*
|
Ani pustimo čofotat, saj ima nepremočljivo opremo (škorenjčki, kombinezon). Mogoče mi bo nekoč žal, če se bo ta njena strast do luž stopnjevala...ampak zaenkrat ji pustimo to veselje pa saj smo ta stari isti - kaj si pa privoščimo za dopust? morje, plavanje, toplice, smučanje (tut sneg je iz vode). zgleda imamo to prirojeno
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 22.2.2010 15:25:41
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ... po 20. maju malo na morje, konec junija gremo v bohinj, potem pa avgusta skoraj ziher na brač. nekako tako je v planu. kar natrpan urnik! mi smo planirali prejšnji mesec toplice, pa ni blo nič iz tega... rezervirali smo grčijo prvi teden septembra.... ostalo je pa še odprto. računamo, da ana dobi septembra vrtec. bo za kaj prikrajšana, če z uvajanjem začne drugi teden septembra?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 22.2.2010 15:28:28
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Letos je res zoprna zima.... ja, res...zame sploh.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 22.2.2010 20:34:08
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft ker je LN padla (oz.se usedla) v lužo. Lara tut tko luže gleda..... sem ji obljubla, da poleti bo lahko šla malo počofat... verjetno v gumi škornjih in kompletni dežni odpravi?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 22.2.2010 20:36:25
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* računamo, da ana dobi septembra vrtec. bo za kaj prikrajšana, če z uvajanjem začne drugi teden septembra? ne, ne bo nič prikrajšana. Pravzaprav je prve dni kar malo gužva. Pa vzgojiteljice računajo na to, da otroci prihajajo postopoma, ne vsi 1.9. Jaz bi raje že avgusta šla čim večkrat mimo vrtca na sprehod, se tudi malo poigrat na igrišče. Tako sva z bubiko lani naredili, ker sem imela za uvajanje točno en dan na voljo.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 22.2.2010 20:39:37
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you dopust...ja, počasi že delamo plane.... na žalost za prvomajske ne moremo nikoli nikamor (služba), zato bomo šli verjetno po 20. maju malo na morje, konec junija gremo v bohinj, potem pa avgusta skoraj ziher na brač. nekako tako je v planu. zakaj na žalost? Verjemi, jaz ne bi rinila za prvi maj, če bi imeli alternativo. PA je nimamo. Lani nam je bilo prav super sredi maja - je bilo že bolj toplo, pa manj gužve. Da ne govorim o ceni. Tako pa sem jaz obsojena na high sezono - in poleti in med letom
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 22.2.2010 20:46:23
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* bo za kaj prikrajšana, če z uvajanjem začne drugi teden septembra? Kje pa - mogoče je še boljše, ker se bodo novinčki že malo ulaufali
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 22.2.2010 21:02:28
|
|
|
|
leda
|
ne, ne bo nič prikrajšana. Pravzaprav je prve dni kar malo gužva. se popolnoma strinjam. prva runda bo že ulaufana in se bosta vzgojiteljici lahko bolj ani posvetili.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 22.2.2010 21:04:15
|
|
|
|
leda
|
zakaj na žalost? Lani nam je bilo prav super sredi maja - je bilo že bolj toplo, pa manj gužve. podpis. letos gremo v prvem tednu maja. prazniki itak letos še padajo na vikend in ne bo dost razlike v dneh dopustah. pa še topleje in manj ljudi bo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 22.2.2010 21:04:58
|
|
|
|
leda
|
čarli, ti pa že počas brojiš sitno...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKam se lahko odpravite na Prešernov dan?Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.