![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 17.2.2010 19:21:12
|
|
|
|
*bubi*
|
Tak, zdaj pa še novo stran odprem in zaključim z monologi
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 17.2.2010 21:12:17
|
|
|
|
leda
|
ja pol pa se reši že enkrat teh glivic. ma nemoj. kako to, da se nisem sama tega spomnila??!!! bubi, če maš kako rešitev, evo me...porabla sem že na kilometre canestenov, pojedla kamion tablet in vračajo se ko bumerang...uradna medicina pravi, da tko pač je in predpisuje dalje...tko da bom očitno pogoltnla (še) eno zarečeno pekarno in se prepustila alternativi...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 17.2.2010 21:24:59
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Pa to je Rori pa to js vem...je nečak čist mahnjen na njega
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 17.2.2010 21:26:14
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* No, danes pa je bila prvi dan odostna iz vrtca - vnetje očk. Sicer energije za izvoz, pa že gre na boljše, ampak sem jo vseeno peljala k P, da se ne bi pocalo....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 17.2.2010 21:31:19
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Evo, še za vse, ki jih potrebujete. js si bom kr eno vzela mogoče pa pomaga, da se spravim k sebi
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 17.2.2010 22:22:34
|
|
|
|
Lara Croft
|
ara, predavanje?! ma, kaj ne boš hodila drugim "predavat" na zlo usmerjeno temo?! Danes mi ne proradi... hahaha
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 18.2.2010 7:36:38
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ ojooj... to pa ni nč fajn da bo kar se da hitro konec! hvala za pikapoke........ mi smo že boljše..... no supeeeer! take stavke je vedno lepo prebrat
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 18.2.2010 7:38:10
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ Sara je pa že prava raglica... iz dneva v dan naju preseneti z novimi besedami... zdej je pa začela že počasi v take prekinjene stavke pesmice peti kot npr. "inga aja... muca pa.... gaja" (ringa raja muca pa nagaja) bubika je tu nekje.... zadnji teden sicer skoz govori: tu goli, ker smo se ji prvič tak smejali. Gledava uro v knjigici in pokaže na našo nad vrati: tu goli tikataka. In zdaj je vse tu goli - lučka, ura, pa vse ostalo, kar je sicer prej "tu doli" kot "tu gori" No, danes pa je bila prvi dan odostna iz vrtca - vnetje očk. Sicer energije za izvoz, pa že gre na boljše, ampak sem jo vseeno peljala k P, da se ne bi pocalo.... najprej za tvojo raglico! in pa še za učke!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 18.2.2010 7:42:24
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Pa še pusta hrusta pokomentiram - v soboto je bil kar problem karkoli na glavo dat. Oblečt kostuma ni problem, je vzela pač kot oblačilo. Na glavo pa - ojoj. Je bila malo slonček malo miška, kar je pač tisti trenutek obstalo na bučki. Zdaj pa pazi to: v torek zjutraj sem ji rekla, da gre v vrtec maškarca in bo vzgojiteljica Petra videla, kaka lepa miška je. Držala je tisti svoj nosek čisto pri miru, da sem ji ga lepo pobarvala, pa brke narisala.... in sama si je pokrivalo na glavo vlekla joj, to vzgojiteljico ima tak rada, zjutraj sem kar ljubosumna, kak se stiska Ampak kasneje nima več časa za cartanje, je preveč drugega dogajanja. kako mi je vse znano... Sara ima tudi tako rada vzgojiteljico in pomočnico, da sem tudi jaz včasih mal ljubosumna... pol pa pomislim, da je miljonkrat bolje, da je tako, kot pa če ne bi marala v vrtec hodit. vsaj vem, da je tudi dopoldne v dobrih in ljubečih rokah
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 18.2.2010 7:43:45
|
|
|
|
Alenka_
|
aja... pa LEPO IN DOBRO JUTRO!!! NAJ SE NADALJUJE V LEP DAN!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 18.2.2010 11:02:45
|
|
|
|
KAHLO
|
oJLA Babike!! evo da se še jaz malo oglasim.......midvi z ronjo uživava še skupaj zadnji 14 dni podaljšane porodniške. Od kar šeta na orkog na svojih dveh nogicah je prav zabavno, še posebaj to da mi zdaj v tem snegu, plundri ni treba zraven vlačit vozička, ali pa kolesa.....gre madam kar sama........se mi zdi kot da sva še bolj svobodni..... Ko doma šeta iz sobe v sobo, se je včasih kr malo ustrašim, k se kr naenkrat skoz vrata primaja majhen človeček hodi pa kr naprej za mano in mi pravi " mami pidi" (kao mami pridi), tako da sem prav vesela ko pride ati iz službe in se pol on z njo šeta iz sobe v sobo Vam pa moram rečt, da je do zdaj bl tak štajerski naglas mela, še posebaj ko je rekla JA......(ga tako zavleče pa na doglo reče), se vsi lublanski režijo, no evo zdaj pa mi že par dni govori TUKI (tukaj), je zgleda od atija pobrala no in pol jaz takoj rečem tukaj.............ampak vidim, da se bom mogla sprijaznit s TUKI Za pusta sva tud maksimalno uživali......končno je lahko mela krilco (ker prej to ni bilo mogoče saj jo je motila pri kobacanju, ko pa je ritkala, pa itak ni prišla v poštev ) no ona je bila metuljčica jaz pa Viking....slike mam na FB če bo katera pogledala ....jih ne znam tu pripopat.......večer pa sem si še privoščla sama pustovanje, sva bili s sestro neustrašna vikinga.....in sma pokasirale drugo nagrado ta bojše...sploh naju ni noben prepoznal......tako sva se narežali tisto večer da dol padeš, je bla ena znanka taka seksi čebelica, in pol sva jo kao osvajali (ona naju ni prepoznala), pa se ji je tako fajn zdelo da jo dva tipa obletavata......no ko je ugotovila resnico ji je bilo pošteno nerodno.....nama pa full zabavno.....klko štosov je bilo na ta račun ne bom razlagala....ampak komaj čakam na drugo leto ......da ponovima vajo!!! Tako zdaj pa grem tudi jaz malo diplomske poklofat...... čao babe
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 18.2.2010 11:03:58
|
|
|
|
KAHLO
|
zdaj sem v svojem tickerju vidla da mava z mojim 9 obletnico skupne poti kaj mislite kolikšna je verjetnost da se je bo spomnil tako kot jaz
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 18.2.2010 11:04:55
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish zadnjič je ena napisala...mislim, da čarli....da imamo še eno sept. nosečko...... ...in seveda bi bilo fajn, če bi se že enkrat javila, da ne bomo firbčne...... ...torej...z besedo na dan.... .....moj šesti čut mi sicer nekaj nakazuje....samo potrditev, bi pa vseeno rada ... Z mojih koncev je, pa Vito ima - ne spomnim se nicka; Gloria jo pozna
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 18.2.2010 12:52:49
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Pa to je Rori pa to js vem...je nečak čist mahnjen na njega ja, nekje si že morala sliko videt, ker je originalen in tisti moj stavek je odražal navdušenje, ampak se da na več načinov prebrat
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 18.2.2010 12:55:44
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO no ona je bila metuljčica jaz pa Viking....slike mam na FB če bo katera pogledala ....jih ne znam tu pripopat....... ja dobro, da si napisala.... ker fotk nisi na zid objavila, samo v albumu jih imaš. In če ne greš tega prav posebej pogledat, jih prešpricaš. BTW: Ronja je prekrasna punčka
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 18.2.2010 13:13:07
|
|
|
|
KAHLO
|
bubi hvala .....mah kaj vem....nisem dala na zid...delno ker nimam pojma kako oz. tud potrudla se nisem, delno pa če koga zanima bo že pokukal v albumček Drgače pa, sem zdaj kar malo razočarana in jezna na eno znanko, odprla je spletno stran kjer bo ona iskala osamljenim parterje .......pa dobro....to še me tako ne jezi.....bl me je zaskrbelo to .....da bo jim delala neke astrološke karte, analize in psihološke teste pa punca s tega področja nima nobenih izkušenj....nobenih referenc, nobenih predavanj ali seminarjev.....kr to kar je z nekih knjig prebrala....in zdaj se ona počuti maksimalno sposobna osamljenim dušam poiskati sorodno dušo in še to pokasirati!?!?!?!........nevem kako si to sploh upa, meni se ti to skrajno odgovorno....saj lahko kakšnemu povroči veliko bolečino......če že to povem da je meni rekla da midva z mojim nikakor ne greva skupaj in tud skupaj ne bova ostala ker sem jaz oven on pa devica!?!?!?!!! haaaaaaaaalooooooooooooooo.......Ronja je tudi devica.......kar pomeni da tud midvi nisva za skupaj.....mislim kakšne neumnosti trosi...........jaz nevem, doma ima družino dedc dela k živina da pokriva kredite, ona pa se špoga z nekimi takimi neumnostmi.....ker je prelena da bi poprijela za konkretno delo............nevem.....mogoče se ne strinjate vse z mano ampak................mene je to danes pošteno ganlo....in takih lenih mam ne odobravam, že samo to da vsak vikend svoji dve punčki porineta k babici in dediju da si onadva spočijeta..........jaz tega sploh ne razumem.....punčki sta pa prava cukra.......nevem kaj bo če ji ta njena stran ne bo zalaufala in ne bo nič zaslužla..bo tip še mogel 3. službo najt....ker dama ma tud želje....bajto, počitnice.........ahhhhhhhhhhhhhhhh
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 18.2.2010 18:49:35
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO bubi hvala .....mah kaj vem....nisem dala na zid...delno ker nimam pojma kako oz. tud potrudla se nisem, delno pa če koga zanima bo že pokukal v albumček zanima, zanima.... ampak nimam časa vsak dan albume XX prijateljev prečekirat, če kaj novega skrivajo. Če je objavljeno na zidu, pa hitro opazim No, saj medtem si ti tudi že porihtala zadeve
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 18.2.2010 20:58:14
|
|
|
|
KAHLO
|
bubi.....sem se potrudla in se še nekaj naučila Evo, mene pa danes (lih danes k sem sama z malo) poskušajo preko babyfona kontaktirati vesoljčki.......ali pa se je Ronja naučila nove komunikacije in mi pošilja kake signale
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 18.2.2010 20:59:56
|
|
|
|
sonček33
|
Kahlo, tebe pa tako redko "narajmam", da sem te mogla pridt pozdravt.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 18.2.2010 23:00:25
|
|
|
|
KAHLO
|
ČAKI ČAKI TI SONČEK...........pa kje hodišššššššš............madonca te že nucam!!!!!! pa VSE NAJ NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ ZA TA PRVO SVEČKO!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.2.2010 7:10:13
|
|
|
|
ključek
|
dobro jutro!! evo, za lep začetek dneva vam ponudim . jupi, pa petek je, 2 dni bomo frej.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.2.2010 7:11:20
|
|
|
|
ključek
|
KAHLO...............ronja je bila ful cortkana ..............vidve ste bile pa svetovne!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.2.2010 7:11:45
|
|
|
|
ključek
|
za bubiko.......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.2.2010 7:14:42
|
|
|
|
ključek
|
zdej pa malo delat, bom še kasneje pokukala sem, če bo katera za čvek. lep pozdravček.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.2.2010 19:40:54
|
|
|
|
*bubi*
|
Babe, malo sem začela za letošnji dopust gledat Za 1. maj ni več dileme, Baška je rezervirana. Za julij pa bi spet app. Lanski v Loparju žal ne pride v poštev, je zasedeno. Na žalost imajo samo enega enosobnega, ker tista garsonjerica lanska bi nam bila premajhna. Zdaj sem se nekako navdušila nad Zatonom (Zadar). Pozna katera? En fajn app sem našla, cena sprejemljiva. Ne prav v tistem naselju, ampak zraven.
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.