|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del
19.2.2010 20:08:18   
Lara Croft
Babe, malo sem začela za letošnji dopust gledat

Eh, jst bom pa brez dopusta letos.... oz komaj v sredini avgusta, če mi bojo sploh podaljšali, ker imam probleme s prilagajanjem... hahaha

Imam pa rezervirano sredi maja en weekend..... greva s frendico na bavarske gradove..... yiiiiiiiiiiiii

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
20.2.2010 21:40:45   
arabela*
Mi bomo spičli na morje...brez kakšnih rezervacij vnaprej..ne maram planiranja,ker se mi potem vse izjalovi...tak da...
drugače pa ja bubi..Zaton je baje full lep, tak da probajte....

Jaz pa sem danes belila stanovanje....oz sem malo čarala in še naredila obrobo na temno rjavo....kak je pasalo malo takega dela spetuser posted image

M pa je prišla od babice in mi je kar sama od sebe povedala Risa pesala gas gas pri dediju ( M plesala gas gas pri dediju)...kak je posrečena že.....faca mala....user posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 20.2.2010 21:41:51 >

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
20.2.2010 22:19:18   
KAHLO
oJ!

Da se še jaz malo oglasim.......včeraj je poginil naš 20. let star maček.......in že danes ga pogrešam/pogrešamo.....user posted image .....mama je rekla v četrtek da noče nič jest in samo poležava, in sva se z sestro že zmenli da ga v petek pelje k veterinarju, da pove kako je na stvari......no pol zvečer se še z mami slišima pa reče da neve če bo preživel to noč in evo zjutraj ob 8. klic da je zaspal na sestrinih copatihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ampak sem si pa vsaj oddahnila, da ga ni blo treba dat uspavat pr veterinarju, ker točno vem da ga bi bilo full strah, ko bi ga tam držali pa na tisti mrzli mizi!! in vem da se je tudi rešil teh starostnih tegobuser posted image user posted image user posted image

No pa da ne bom še tu zdaj jokala......

Meni gre to vreme že pošteno na živce, nkamor se ne mormo dat, da bi pol vsaj snežilo brez plundre....bi se lahko šli sankat, najbolše bi pa itak blo da bi bil kak sončen dan da bi lahko malo pohajali zunaj....zdaj ko tamala hodi....in evo...spet smo se zaradi vremena zatekli v nakupovalni centeruser posted image (te vrst zatočišč sem se že naveličala), ker brezveze zapravljamo, pa k zgublene ovce hodimo tam okrog, pa kofe....pa eh.........!!!

KJE SI POMLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAD, pa zvončki, pa sonček,user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
20.2.2010 23:31:56   
Lara Croft
.včeraj je poginil naš 20. let star

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
20.2.2010 23:33:48   
Lara Croft
spet smo se zaradi vremena zatekli v nakupovalni cente

Mi isto... Ma rajš, da se tako malo zamoti, ker drugače je pa res kriza bit samo doma cel dan....
Letos je res zoprna zima....

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
21.2.2010 8:15:25   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

spet smo se zaradi vremena zatekli v nakupovalni cente

Mi isto... Ma rajš, da se tako malo zamoti, ker drugače je pa res kriza bit samo doma cel dan....

jap user posted image  Jaz imam tudi poln kufer vsega.

Mi bomo pa danes šetali po centru, ker je ati prišel iz nočne in je še huje bit doma pa skoz otroke šuškat.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Neposredna povezava do sporočila: 2931
21.2.2010 12:51:50   
Lara Croft
Mi bomo pa danes šetali po centru, ker je ati prišel iz nočne in je še huje bit doma pa skoz otroke šuškat.

No, končno smo šli tut mi mal v šetnjo.... je mrrrrzlo, ma je sončeeeeeek.... in nič burje... yiiiiiiii user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
22.2.2010 7:23:33   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

.......včeraj je poginil naš 20. let star maček.......in že danes ga pogrešam/pogrešamo.....user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
22.2.2010 7:25:22   
ključek

No, končno smo šli tut mi mal v šetnjo.... je mrrrrzlo, ma je sončeeeeeek.... in nič burje... yiiiiiiii user posted image user posted image user posted image

včeraj je bil res lep dan!! sonček!!!!!!!!!! šli smo na sprehod, ampak smo se po 10 minutah vrnili domov, ker je LN padla (oz.se usedla) v lužo. šibamo domov, komplet preoblečemo in potem so bili zunaj še kar nekaj časa. to je bil naš prvi pravi sprehod, bez vozička!!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2934
22.2.2010 7:27:12   
ključek
dopust...ja, počasi že delamo plane....user posted image

na žalost za prvomajske ne moremo nikoli nikamor (služba), zato bomo šli verjetno po 20. maju malo na morje, konec junija gremo v bohinj, potem pa avgusta skoraj ziher na brač. nekako tako je v planu.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
22.2.2010 8:02:32   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you
šli smo na sprehod, ampak smo se po 10 minutah vrnili domov, ker je LN padla (oz.se usedla) v lužo

Pri nas je bilo isto - sem ju poslala ven, pa mi prideta čez 10 min nazaj, ga je bilo treba komplet preoblečt - po drugi rundi pa še vse bunde in ostale hlače v stroj vreč user posted image

Drugače pa hoče naš na vsako stvar stopit, tako da samo čakam, kdaj bo dr** treba pucat s čeveljčkov user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
22.2.2010 8:05:37   
Čarli08
Nič, zdej grem pa po tleh pomivat ... kuhno itak pomivam po vsakem obroku user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
22.2.2010 10:15:29   
Olivija*
aloo!

js tudi pomivam po tleh vsak dan, zdaj ko sem doma in mam cajt user posted image
ko bom v službi in bomo doma vsako popoldne le nakaj urc, bo pa tut pospravljanja manj.

kahlo, tudi meni je hudo za vašega mucka!

a so imeli vaši malčki kako reakcijo po cepljenju pri enem letu (ošpice, rdečke, mumps)? meni je P rekla, da je lahko 4-14 dni po cepljenju rahla vročina. pri nas vročine sicer ni, je pa dobila včeraj (6. dan) izpuščajčke po trebuščku, hrbtu... zdaj pa ne vem, a se bo to v kaj drugega razvilo, al je reakcija na cepljenje user posted image

lep dan vsem!

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
22.2.2010 12:39:29   
Čarli08
Oli, meni ni bilo nič rečeno, da bi bile kake reakcije (saj govoriva o cepljenju pri starosti 1 leto, ne tistem, ki je eno leto po prvem cepljenju?); in tudi ni nič imel;

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
22.2.2010 14:02:43   
Lara Croft
ker je LN padla (oz.se usedla) v lužo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lara tut tko luže gleda..... sem ji obljubla, da poleti bo lahko šla malo počofat... user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
22.2.2010 15:22:00   
Olivija*
Ani pustimo čofotat, saj ima nepremočljivo opremo (škorenjčki, kombinezon).
Mogoče mi bo nekoč žal, če se bo ta njena strast do luž stopnjevala...ampak zaenkrat ji pustimo to veselje user posted image

pa saj smo ta stari isti - kaj si pa privoščimo za dopust? morje, plavanje, toplice, smučanje (tut sneg je iz vode). zgleda imamo to prirojeno user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2941
22.2.2010 15:25:41   
Olivija*
... po 20. maju malo na morje, konec junija gremo v bohinj, potem pa avgusta skoraj ziher na brač. nekako tako je v planu.

kar natrpan urnik! user posted image
mi smo planirali prejšnji mesec toplice, pa ni blo nič iz tega... rezervirali smo grčijo prvi teden septembra.... ostalo je pa še odprto.

računamo, da ana dobi septembra vrtec. bo za kaj prikrajšana, če z uvajanjem začne drugi teden septembra?

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
22.2.2010 15:28:28   
Olivija*

ja, res...zame sploh.
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2943
22.2.2010 20:34:08   
*bubi*

ker je LN padla (oz.se usedla) v lužo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lara tut tko luže gleda..... sem ji obljubla, da poleti bo lahko šla malo počofat... user posted image

verjetno v gumi škornjih in kompletni dežni odpravi? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2944
22.2.2010 20:36:25   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

računamo, da ana dobi septembra vrtec. bo za kaj prikrajšana, če z uvajanjem začne drugi teden septembra?

ne, ne bo nič prikrajšana. Pravzaprav je prve dni kar malo gužva. Pa vzgojiteljice računajo na to, da otroci prihajajo postopoma, ne vsi 1.9.

Jaz bi raje že avgusta šla čim večkrat mimo vrtca na sprehod, se tudi malo poigrat na igrišče. Tako sva z bubiko lani naredili, ker sem imela za uvajanje točno en dan na voljo.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
22.2.2010 20:39:37   
*bubi*

dopust...ja, počasi že delamo plane....user posted image

na žalost za prvomajske ne moremo nikoli nikamor (služba), zato bomo šli verjetno po 20. maju malo na morje, konec junija gremo v bohinj, potem pa avgusta skoraj ziher na brač. nekako tako je v planu.

zakaj na žalost? Verjemi, jaz ne bi rinila za prvi maj, če bi imeli alternativo. PA je nimamo.

Lani nam je bilo prav super sredi maja - je bilo že bolj toplo, pa manj gužve. Da ne govorim o ceni. Tako pa sem jaz obsojena na high sezono - in poleti in med letom user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
22.2.2010 20:46:23   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*
bo za kaj prikrajšana, če z uvajanjem začne drugi teden septembra?

Kje pa - mogoče je še boljše, ker se bodo novinčki že malo ulaufali

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
22.2.2010 21:02:28   
leda
ne, ne bo nič prikrajšana. Pravzaprav je prve dni kar malo gužva.

se popolnoma strinjam. prva runda bo že ulaufana in se bosta vzgojiteljici lahko bolj ani posvetili.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
22.2.2010 21:04:15   
leda
zakaj na žalost?

Lani nam je bilo prav super sredi maja - je bilo že bolj toplo, pa manj gužve.

podpis. letos gremo v prvem tednu maja. prazniki itak letos še padajo na vikend in ne bo dost razlike v dneh dopustah. pa še topleje in manj ljudi bo.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
22.2.2010 21:04:58   
leda

čarli, ti pa že počas brojiš sitno...

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.