vednosam
|
Imam službo,ženska me ne financira,poleg tega otroka imam jaz,tašče in mame žal več nimam,sem družinski človek in družina mi pomeni največ,vse ostalo pride od zadaj,tudi kuhat znam,kajti brat je 10let mlajši in ko je bil v tretjem razredu,nama je mama umrla,in ostali smo sami,z očetom tako,da dejansko sem tudi jaz skrbel za brata,in se moral naučit kuhat,tudi pečt znam,malo mi ni vseeno,kajti moj namen ni bil tak,kot na koncu izpade.Malo sem se pošalil z vami in se pohecal,sedaj sem pa jaz nevem kdo,samo slabe besede letijo name,še enkrat ne iščem sexa res ga potrebujem,vendar ga ne iščem,nevem kako lahko iz vsega tega kr hitro sklepate,da sem tak,ali se sploh najde ktera,ki me na blati.Prvo spoznajte človeka nato pa sodite VI PA PRVO SLABE STVARI NA DAN,HALO,sem odrasel moški in če bi bilo več takih, bi blo lepše,poglejte raje svoje može,ne govorim za vse ampak v večini nič v gospodonistvu ne nardijo samo pivo in tv pa prijatelji,NE GOVORIM ZA VSE AMPAK DOSTI JE TAKIH OPROSTITE.Poleg tega družinsko živlenje je zame zakon,moja žena je pa v finančni krizi,ki je nastala po dedovanju zarad pufov prednikov in hipotekarnih kreditov ter raznih terjatev sva bila zato da greva,da obdržima vse in odplačama pufe,ona je našla boljšo službo kot jaz in je šla,edin problem zdaj je ker podalšuje in zdaj nebi blo treba več delat,bi zadostovala slovenska plača.To je njena napaka in to mi preseda ve pa še kr naprej nadaljujte,z napadi včasih zaboli,včasih je pa fajn brat.Me zanima nadeljevanje in seveda še napadi naprej. pišite pišite
|