Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 22.2.2010 10:15:06
|
|
|
|
liliana
|
Po moje je pa dečko mislil bolj na internetni seks.....da bi se s kako malo rajcal preko e-pošte.....mogoče mu je pa to fetiš......
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 22.2.2010 10:17:29
|
|
|
|
mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: pridna_janja IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga IZVIRNO SPOROČILO: pridna_janja nekaj mi je sumljivo tukaj Meni pa ne. Si je zaželel sexa, pa je mislil, da bo s finimi besedami hitreje privabil kako mamico. Pa se ne damo kar tako in zdaj je raje utihnil. Verjetno je šel pogledat še kam drugam, če je katera tolk potrebna pogovora kot on sam lp Pa seks na take strani mislim da se ne dobi so druge strani verjetno za take potrebne dece :) Tega pa jaz ne vem
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 22.2.2010 10:26:37
|
|
|
|
pridna_janja
|
Tega pa jaz ne vem user posted image user posted image user posted image user posted image tudi jaz nevem ker nikol ne bi iskala seks po internet,samo ta vednosam zgleda da ga oreng meče
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 22.2.2010 10:27:33
|
|
|
|
mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: pridna_janja Tega pa jaz ne vem user posted image user posted image user posted image user posted image tudi jaz nevem ker nikol ne bi iskala seks po internet,samo ta vednosam zgleda da ga oreng meče Pomlad prihaja
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 22.2.2010 10:29:00
|
|
|
|
TomTaylor
|
Jz sem pa res potrebna.... enga ......... orenk..... pogovora pa sem se prišla mal sem naslajat.
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 22.2.2010 10:32:44
|
|
|
|
mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Jz sem pa res potrebna.... enga ......... orenk..... pogovora pa sem se prišla mal sem naslajat. Če smo same ostale. Smo preveč govorile in ga je minilo lp
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 22.2.2010 10:42:18
|
|
|
|
Arwenko
|
Veš kaj, dragi avtor teme, pomoje si ti en navaden slabič, ki ga boli ego zato ker tvoja žena zasluži več od tebe. Ker če je ona resnično stevardesa in ima pač bazo nekje v tujini, bi tule raje spraševal kako se preselit z njo nekam v bližino njene baze, kjer mora bit na standby (pa a je to Pariz, ali kje drugje, saj ni važno). Nobena stevardesa ne dela 7 dni na teden, 24 ur na dan. Tudi če ima medcelinski polet, je ni doma maksimalno 3 ali 4 dni, pol pa ima sigurno kak dan fraj, že po pravilih o varnosti v zraku. In potem bi vi trije vsaj tisti vmesni čas lahko bili skupaj. Ampak očitno temu gospodu to sploh ni v interesu, se raje dela bogega tukaj na forumu in išče poceni seks.
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 22.2.2010 10:42:22
|
|
|
|
Anonimen
|
a je sp.i.z.dil?
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 22.2.2010 10:49:44
|
|
|
|
mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute a je sp.i.z.dil?
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 22.2.2010 10:57:10
|
|
|
|
pridna_janja
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute a je sp.i.z.dil? verjetno ga je minil
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 22.2.2010 10:57:44
|
|
|
|
Anonimen
|
alpa d...a....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.2.2010 10:58:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 22.2.2010 11:06:31
|
|
|
|
pridna_janja
|
al pa je iskal samo eno žensko za pogovor ne pa toliko
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 22.2.2010 11:24:56
|
|
|
|
TomTaylor
|
ja, seveda no, on je iskal ENO, zdej, k je pa cela horda navalila, je pa stisnu rep med noge....namest, da bi bil vesel, da se 1/3 vseh bab in Colt ukvarjajo z njim.
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 22.2.2010 11:54:02
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga IZVIRNO SPOROČILO: urška IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Moški vsi so isti, a ne? No, jaz še zmeri upam, da moj ni tak lp jaz tud!!
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 22.2.2010 11:57:32
|
|
|
|
baguSka
|
dragi avtor teme, pomoje si ti en navaden slabič to sem jst ze v startu ciljala.... ce bi mel jaj*ca, kot jih moski imajo, bi vzel stvar v svoje roke in jo speljal kot je treba!! ne pa da si isce se neki za zraven.... to je najlazi! se skrivat neki in se ne soocit s problemi...
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 22.2.2010 11:58:43
|
|
|
|
baguSka
|
namest, da bi bil vesel, da se 1/3 vseh bab in Colt ukvarjajo z njim itak.. ne sam da je zenske privabil, se moske je osvojil!
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 22.2.2010 12:10:41
|
|
|
|
urška
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka namest, da bi bil vesel, da se 1/3 vseh bab in Colt ukvarjajo z njim itak.. ne sam da je zenske privabil, se moske je osvojil! in tega se je ustrašil
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 22.2.2010 14:04:08
|
|
|
|
rija
|
a dajte no zdajle ste mi ga pa spodile
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 22.2.2010 14:13:10
|
|
|
|
pridna_janja
|
kmal bo trava dobila federčke tak da bo marsikaterega premetavalo tam in tja he he he vsi smo krvavi pod kožo samo ta vednosam zgleda da se je res ustrašil
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 22.2.2010 14:26:59
|
|
|
|
ivao1
|
kaj pa če ste ga narobe presodile in bo zdej še bolj sam
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 22.2.2010 14:32:50
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: ivao1 kaj pa če ste ga narobe presodile in bo zdej še bolj sam ja, kaj čmo. Bo pa moral pač na roke prat. Sam.
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 22.2.2010 14:54:37
|
|
|
|
ivao1
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: ivao1 kaj pa če ste ga narobe presodile in bo zdej še bolj sam ja, kaj čmo. Bo pa moral pač na roke prat. Sam.
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 22.2.2010 16:21:58
|
|
|
|
eternety
|
Zanimivo. Kot bi gledal špansko telenovelo.
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 22.2.2010 16:34:20
|
|
|
|
MissElvira
|
Hm. Najprej sem mislila, da se je pojavila zanimiva tema. Osamljenost je namreč pogost pojav, ki lahko povzroči resne težave. Iskanje primernega sogovornika poteka vse življenje in človek naj bi se nekako našel primerne prijatelje, s katerimi bi se lahko pogovoril. Znova pa ne razumem, da na forumih, vox populi, nekdo išče takšne stike.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?