Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 9:19:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Objave: 7507 Status: odsoten[/quote] ***** huuuuu....prosim, da me vikate!
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 9:21:28
|
|
|
|
vednosam
|
Ja samo dve sem ze mel nekoč SEM mislil da je urška pač bol pametna od vas.Urška pa ne zameri komentarjem ker nemislim nič slabega in ti ne zamerim ko tipkam po tipkovnici ločil ne dajem to je bistvo vsega saj maš prav po eni strani da se težko bere in zgleda grše napisano kot je v resnici,naučil se bi že nekak ja z vašo pomočjo,naučil bi se rad v živlenju še marsičesa. zdaj sem res mislil pokvarjeno,na neko stvar.
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 9:22:25
|
|
|
|
Anonimen
|
EJ! vednosam!!!! jst sem 3 pa polkrat pametnejsa od urske!
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 9:24:33
|
|
|
|
mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute EJ! vednosam!!!! jst sem 3 pa polkrat pametnejsa od urske! Zdej se pa že ven mečeš. Bodi tiho, saj vidiš, da ne išče pametne
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 9:25:29
|
|
|
|
vednosam
|
Ve ktera ki je danes moja zlata RIJA pogresam jo Ja miška nepoznam še te dobro da potrdim to in se podpišem pustima času čas:):):):):)
< Sporočilo je popravil vednosam -- 23.2.2010 9:26:13 >
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 9:27:34
|
|
|
|
vednosam
|
Ne jaz iščem glupo poročeno mamico,ki mi bo nasedla in zapolnila mojo samoto,in da bo za oba neobvezen sex
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 9:28:34
|
|
|
|
vednosam
|
daleč od tega glupih žensk zame ni oziroma ta beseda GLUPA NE OBSTAJA:) SE NAJDE KAKŠNA LEPŠA BESEDA KOT PA GLUPA RECIMO ŽENSKA,KI IMA RAD VEČ MOŠKIH HKRATI KOT JAZ VEC ZENSK
< Sporočilo je popravil vednosam -- 23.2.2010 9:29:29 >
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 9:29:51
|
|
|
|
vednosam
|
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 9:31:25
|
|
|
|
mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: vednosam daleč od tega glupih žensk zame ni oziroma ta beseda GLUPA NE OBSTAJA:) SE NAJDE KAKŠNA LEPŠA BESEDA KOT PA GLUPA RECIMO ŽENSKA,KI IMA RAD VEČ MOŠKIH HKRATI KOT JAZ VEC ZENSK Jaz sem uporabila besedo pametna oz. nepametna. Glupa pa nisem rekla lp
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 9:31:57
|
|
|
|
Anonimen
|
GLUPA RECIMO ŽENSKA,KI IMA RAD VEČ MOŠKIH HKRAT ta ni glupa. pac pa prekleto pametna. sploh, če jih zna okol prsta vrtet
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 9:32:35
|
|
|
|
mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: vednosam Ne jaz iščem glupo poročeno mamico,ki mi bo nasedla in zapolnila mojo samoto,in da bo za oba neobvezen sex Ampak RIJA pa ne spada sem not
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 9:33:08
|
|
|
|
mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute GLUPA RECIMO ŽENSKA,KI IMA RAD VEČ MOŠKIH HKRAT ta ni glupa. pac pa prekleto pametna. sploh, če jih zna okol prsta vrtet
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 9:34:03
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: vednosam jaz nebom priznal sexa ker ga ne iščem,sploh pa ne tukaj. Tipičen f.u.k.fehtar Daj no, kdo ti bo verjel, a misliš, da smo tu gor same neizkušene najstnice - imela sem "čast" spoznati tipe tvojega kova
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 9:35:39
|
|
|
|
vednosam
|
glejte jaz se pohecam ene pa zares takoj,a se res ne znate hecat,za RIJO PA TUD NISEM MISLIL TAK HALO
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 9:36:59
|
|
|
|
vednosam
|
šPELIN RES NE RAZUMEŠ VIDIM A NITI ZAJEBANCIJE NESME BIT JE NE RAZUMEŠ HA BOGA SI RES TAKOJ SI ŠLA ISKAT MOJ POST IN PRILEPILA,SAJ ENE Z VIŠJIM IQUJEM RAZUMEJO
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 9:37:10
|
|
|
|
mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: vednosam jaz nebom priznal sexa ker ga ne iščem,sploh pa ne tukaj. Tipičen f.u.k.fehtar Daj no, kdo ti bo verjel, a misliš, da smo tu gor same neizkušene najstnice - imela sem "čast" spoznati tipe tvojega kova Pa daj, Špelin@, enkrat prideš gor pa kr žebljiček na glavico zadaneš. Malo manj direktno, prosim. Za vse nas, ki nimamo bolj pametnega dela danes dopoldne lp
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 9:39:33
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: vednosam šPELIN RES NE RAZUMEŠ VIDIM A NITI ZAJEBANCIJE NESME BIT JE NE RAZUMEŠ HA BOGA SI RES TAKOJ SI ŠLA ISKAT MOJ POST IN PRILEPILA,SAJ ENE Z VIŠJIM IQUJEM RAZUMEJO D' best
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 9:41:12
|
|
|
|
vednosam
|
TASIKA12 VIDEL SEM TVOJ POST JA TE PA TAK VEŠ KAKO JE
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 9:42:23
|
|
|
|
diana 28
|
Meni se pa zdi prav simpatičen ta vednosam... In če je vse res, kar je napisal ga bi bilo prav za ožent .....
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 9:42:30
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: vednosam jaz nebom priznal sexa ker ga ne iščem,sploh pa ne tukaj. Tipičen f.u.k.fehtar Daj no, kdo ti bo verjel, a misliš, da smo tu gor same neizkušene najstnice - imela sem "čast" spoznati tipe tvojega kova Pa daj, Špelin@, enkrat prideš gor pa kr žebljiček na glavico zadaneš. Malo manj direktno, prosim. Za vse nas, ki nimamo bolj pametnega dela danes dopoldne lp Mi je zmanjkalo celofana
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 9:43:56
|
|
|
|
mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: vednosam jaz nebom priznal sexa ker ga ne iščem,sploh pa ne tukaj. Tipičen f.u.k.fehtar Daj no, kdo ti bo verjel, a misliš, da smo tu gor same neizkušene najstnice - imela sem "čast" spoznati tipe tvojega kova Pa daj, Špelin@, enkrat prideš gor pa kr žebljiček na glavico zadaneš. Malo manj direktno, prosim. Za vse nas, ki nimamo bolj pametnega dela danes dopoldne lp Mi je zmanjkalo celofana Celofan je previsoko cenjen. Itak se vse takoj skozi vidi Kak cajtng okol zavit, pa je
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 9:44:19
|
|
|
|
mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: diana 28 Meni se pa zdi prav simpatičen ta vednosam... In če je vse res, kar je napisal ga bi bilo prav za ožent ..... če pa je že oddan in zvest
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 9:44:21
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: vednosam jaz nebom priznal sexa ker ga ne iščem,sploh pa ne tukaj. Tipičen f.u.k.fehtar Daj no, kdo ti bo verjel, a misliš, da smo tu gor same neizkušene najstnice - imela sem "čast" spoznati tipe tvojega kova Pa daj, Špelin@, enkrat prideš gor pa kr žebljiček na glavico zadaneš. Malo manj direktno, prosim. Za vse nas, ki nimamo bolj pametnega dela danes dopoldne lp Mi je zmanjkalo celofana Celofan je previsoko cenjen. Itak se vse takoj skozi vidi Kak cajtng okol zavit, pa je
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 9:46:16
|
|
|
|
RAKICA2007
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga IZVIRNO SPOROČILO: diana 28 Meni se pa zdi prav simpatičen ta vednosam... In če je vse res, kar je napisal ga bi bilo prav za ožent ..... če pa je že oddan in zvest kaj čmo... pa sej ma brata :))
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 23.2.2010 9:47:52
|
|
|
|
mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAKICA2007 IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga IZVIRNO SPOROČILO: diana 28 Meni se pa zdi prav simpatičen ta vednosam... In če je vse res, kar je napisal ga bi bilo prav za ožent ..... če pa je že oddan in zvest kaj čmo... pa sej ma brata :)) Če pa znanstveniki pravijo, da dva nista nikol enaka
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?