Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 21.2.2010 22:35:40
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute a ma kdo kj proti kelnercam slucajno??? niti ne
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 21.2.2010 22:38:42
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: vednosam Na ringaraji seksa resnično:):) nebi iskal sem tako da so za taksne stvari drugi portali ta je preresen,da bi iskal kaj takega a-a prijateljček.....taktiko pa ti je treba priznati.... prideš v raj - beri kup bab, katerih dedci bolj ali manj delajo cele dneve, pridejo utrujeni domov, se spičijo z zmatranimi mamicami....te so besne na njih in iščejo nekoga, ki jih "razume" mislim, da si si izbral jezero, v katerem ne zmanjka fišik
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 21.2.2010 22:40:21
|
|
|
|
mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: vednosam Na ringaraji seksa resnično:):) nebi iskal sem tako da so za taksne stvari drugi portali ta je preresen,da bi iskal kaj takega a-a prijateljček.....taktiko pa ti je treba priznati.... prideš v raj - beri kup bab, katerih dedci bolj ali manj delajo cele dneve, pridejo utrujeni domov, se spičijo z zmatranimi mamicami....te so besne na njih in iščejo nekoga, ki jih "razume" mislim, da si si izbral jezero, v katerem ne zmanjka fišik Na to sem namigovala že v predprejšnjem postu, pa je veselo zanikal Taktika je, ne lp
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 22.2.2010 0:36:29
|
|
|
|
mateyka
|
evo, tale beseda mi pride na misel, ko berem tole temo: flatterer (n) a person who uses flatteryOne who flatters another excessively: adulator, courtier, sycophant, toady. 1. To compliment excessively and often insincerely, especially in order to win favor.2. To please or gratify the vanity of: "What really flatters a man is that you think him worth flattering" (George Bernard Shaw).3. a. To portray favorably: a photograph that flatters its subject.b. To show off becomingly or advantageously. a ni res, no? zi flatterer
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 22.2.2010 6:15:03
|
|
|
|
vednosam
|
Glej daleč od tega kar mislite,zgledam še vedno tolk ok,da si lahko najdem žensko sploh pa za sex,vendar kot sem napisal to ni moj namen,sicer pa me boste spoznale,če bom dal časa na foromu in boste videle,da se nekatere motite,zame sex kr tko je brez pomena,res pa je da pred leti,kot 20 letniku je bilo drugače,medtem ko se lahko zaklejem na lastnega otroka,da temu ni tako in ne iščem tukaj nič takega,kar omenjate,logično pa je da v kolikor človek spozna osebo,ki sta si blizu,pa ne izklučujem te možnosti in ne zanikam. Ja lahko pišete naprej komentarje je kr zanimivivo brat,se pošteno nasmejim.
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 22.2.2010 7:55:40
|
|
|
|
ivao1
|
IZVIRNO SPOROČILO: vednosam . Ja lahko pišete naprej komentarje je kr zanimivivo brat,se pošteno nasmejim. [/quote] verjamem, najbrž je bil takšen tudi namen vsega tega :)...drugače pa res prijetno čtivo,mal za nasmejat se,...takle mamotle gor :) lp
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 22.2.2010 8:02:38
|
|
|
|
vednosam
|
ja fajn brat to ja,prav smešno,sprve nekateri mislijo,da zelim le sex
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 22.2.2010 8:06:02
|
|
|
|
ivao1
|
pa zakaj toliko seks omenjaš, tako štalo si naredil iz vsega, glej vklučuj se v različne pogovore in to je to, čvekaj, tipkaj in mogoče res neboš tak osamljen več
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 22.2.2010 8:13:24
|
|
|
|
mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: vednosam ja fajn brat to ja,prav smešno,sprve nekateri mislijo,da zelim le sex Glej, grem stavit, da bi jih / nas bolj malo pomislilo na sex, če ga ne bi omenjal v vsakem drugem stavku. Za pogovor se lahko sem gor priklopiš kadar hočeš, tem nikoli ne zmanjka, če pa že, pa še sam odpreš kakšno. Seveda na sex se jih največ prime , ampak tudi hiro pobegnejo, če je kdo preveč direkten. če pa še zmeri želiš katero za osebni pogovor, p amorš povedat vsaj iz katereg konca si, pa mogoče se ti katera javi na ZS za internetni čvekec pa nas je tu malo morje lp
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 22.2.2010 8:16:19
|
|
|
|
Kepica83
|
Jaz pa sem takoj dobila filing pri tem frajerju, da hoče eno od RR-jevk spravit na stranski tir. Mogoče je kateremu možeku tečno pa jo hoče testirat. Nevem no, to je samo moje mišljenje.
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 22.2.2010 8:20:27
|
|
|
|
vednosam
|
kak dvomite vame pa kaj naj vam dam javno cifro da boste poklicale in čule da je vse kar govorim res
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 22.2.2010 8:22:37
|
|
|
|
mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: vednosam kak dvomite vame pa kaj naj vam dam javno cifro da boste poklicale in čule da je vse kar govorim res Kasneje pa še kaj več lp
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 22.2.2010 8:32:25
|
|
|
|
vednosam
|
Ja vedno več
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 22.2.2010 8:39:58
|
|
|
|
mojcaziga
|
Pa saj pravim, da bi lahko že na začetku napisal, da si hudo potreben in rabiš/iščeš sex. Glej, koliko manj dela bi imel s prepričevanjem Seveda pa lahko pod pogoje napišeš, da bi rad, da se prej ujameta v pogovorih in še kako drugače lp
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 22.2.2010 8:42:44
|
|
|
|
vednosam
|
smotka Ja iščem sex,na bolj fin način,medtem,ko žene ni iščem osebo,ki bi se znala tolazit z menoj aja sem iz mb
< Sporočilo je popravil vednosam -- 22.2.2010 8:43:05 >
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 22.2.2010 8:46:20
|
|
|
|
mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: vednosam smotka Ja iščem sex,na bolj fin način,medtem,ko žene ni iščem osebo,ki bi se znala tolazit z menoj aja sem iz mb Jaz tudi ampak žal ne iščem, sexa
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 22.2.2010 8:47:04
|
|
|
|
urška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83 da hoče eno od RR-jevk spravit na stranski tir. pa misliš da bi bila prva?
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 22.2.2010 8:49:12
|
|
|
|
vednosam
|
ma moji nameni so prepošteni za nekatere
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 22.2.2010 8:50:43
|
|
|
|
mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: vednosam ma moji nameni so prepošteni za nekatere
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 22.2.2010 8:55:05
|
|
|
|
FLASK_A
|
Moški
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 22.2.2010 9:41:19
|
|
|
|
urška
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Moški vsi so isti, a ne?
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 22.2.2010 9:56:39
|
|
|
|
mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: urška IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Moški vsi so isti, a ne? No, jaz še zmeri upam, da moj ni tak lp
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 22.2.2010 10:09:07
|
|
|
|
pridna_janja
|
nekaj mi je sumljivo tukaj
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 22.2.2010 10:11:26
|
|
|
|
mojcaziga
|
IZVIRNO SPOROČILO: pridna_janja nekaj mi je sumljivo tukaj Meni pa ne. Si je zaželel sexa, pa je mislil, da bo s finimi besedami hitreje privabil kako mamico. Pa se ne damo kar tako in zdaj je raje utihnil. Verjetno je šel pogledat še kam drugam, če je katera tolk potrebna pogovora kot on sam lp
|
|
|
|
RE: Dovolj osamljenosti 22.2.2010 10:14:59
|
|
|
|
pridna_janja
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga IZVIRNO SPOROČILO: pridna_janja nekaj mi je sumljivo tukaj Meni pa ne. Si je zaželel sexa, pa je mislil, da bo s finimi besedami hitreje privabil kako mamico. Pa se ne damo kar tako in zdaj je raje utihnil. Verjetno je šel pogledat še kam drugam, če je katera tolk potrebna pogovora kot on sam lp Pa seks na take strani mislim da se ne dobi so druge strani verjetno za take potrebne dece :)
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?