Rubin.
|
Tasa mi bo še nerodno . Tudi ti si fajn punca, v tvoji družbi ni nikoli dolgočasno . Hvala vsem mariborčankam za navijanje . Shorty, Valči, aprilčica, orka, m_m, koala, Slufinja, Janeja, UmpaLumpa, Alex, Gold fish, Andromeda, anajmed, kayica in vse ostale, ki za nas stiskate pesti - HVALA. Prvi in drugi roj pikapok je že prišel, sedaj čakamo še zadnjo pošiljko - da znižamo kisik. Verjetno sem malce neučkana in se morajo Gajina pljučka opomoč, ampak kaj ko tako veliko kisika tudi ni dobro. Sej bo, sej vem . Kako že pravijo: potrpljenje je božja mast . Dadaegon . To pomeni, da Gašper napreduje in ne rabi več inkubatorja. Bravo, bravo, bravo mali sonček. Vem pa točno kako se počutiš. Meni so po glavi rojile enake misli. Pa skoz sem jo pokrivala, sicer pa je itak ni zeblo, sej greje od zgoraj in od spodaj, se bala da ne bo kakšnega prepiha - mislim od kod pa naj bo . No ko sem se skulirala, pa sem komaj razumela kaj to pomeni, da je ne rabim več gledati skozi steklo, da se je lahko kadarkoli, ampak res kadarkoli dotaknem, pobožam, da jo končno lahko sama previjem, juhej, kako sem bila vesela, da sem končno lahko tudi jaz koristna in ne samo nema opazovalka. Sej bo, boš videla. Ko boš premagala ta strah, boš začela uživat - v na novo odkriti svobodi. Seveda pa tudi čestitke za peti mini tini . Pa seveda na biljone Ch.21 kako ste? Jaz resnično upam, da se me tri ne bomo srečevale samo pred bolnišnico, ampak da bomo lepega sončnega dne ponosno vozičkale na Treh ribnikih.
< Sporočilo je popravil Rubin. -- 22.2.2010 21:31:14 >
|